Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

Sexual torture

Goto down 
+11
Soniq
calla
Faith
Chrystelle
Anwiel
Detmar
nikita
SkreechTina
Violet
Zizi
dion-fortune
15 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2
AutorSpráva
Anwiel
Winchester
Winchester
Anwiel

Počet príspevkov : 4325
Nálada : smíšená
Registration date : 09.04.2008

Sexual torture - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Sexual torture   Sexual torture - Stránka 2 Empty21.07.08 16:47

Detmar: De o styl, jakym to bylo napsaný. Já sem si při čtení toho příspěvku připadala, jako kdybych seděla ve škole a poslouchala nějakou profesorku.
Návrat hore Goto down
http://www.anwiel.blog.cz
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D
Registration date : 01.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Sexual torture   Sexual torture - Stránka 2 Empty21.07.08 18:24

Chrys: no to si napisala velmi pekne Sexual torture - Stránka 2 103511 Sexual torture - Stránka 2 103511 Sexual torture - Stránka 2 103511 ozaj ma zahrialo u srdiecka, ze ste sa zapojili do tejto debaty Smile velmi krasne si vo svojom prispevku vystihla aj mnohe moje nazory, takze ozaj skvelo napisane Sexual torture - Stránka 2 214863 Sexual torture - Stránka 2 214863 Sexual torture - Stránka 2 214863 mne sa tvoje poviedka velmi paci a vobedz mi nevadi, ze tam nemas legendy Wink alebo ze to nie je spravne napisane.

co sa tyka toho, ze povysovali, no mozne to je. mna tiez naozaj prekvapil ten styl, akym ta kritika bola napisana. no co uz, asi sa im tie poviedky ozaj nepacili :shame:

inak ja s pisanim rozhodne nekoncim, takze ziadne strachy Wink a dufam, ze ani Faith to neodradi Very Happy

inak si to krasne vystihla s tym, ze raz sn skonci a potom nam veru ostane len to ff Sexual torture - Stránka 2 71416

Detmar: nikto ti predsa nevravi, aby si na toto forum nechodila alebo necitala nase poviedky. len nas zarazila tvoja reakcia, to je vsetko. kritika je u mna vitana ak je podana slusnym sposobom a prislo mi preto ironicke, ze ste ma obvinovali z toho ako vulgarne som mala poviedku napisanu, ked vy same ste ma zkritizovali dost krutym sposobom. no beriem, ze je to tvoj nazor, a ze si za nim stojis, ved koniec koncov, ja robim to iste. no ja myslim, ze hovorim za vsetkych autorov, ked poviem, ze my sa tie chyby snazime eliminovat, no bohuzial nie vzdy nam to vyjde. z tvojho pispevku mi to prislo akoby si mi naznacovala, ze mne je jedno ci to mam spravne napisane alebo nie, ze mi je gramatika ukradnuta, co vobedz nie je pravda. ja viem, ze si ma nesudila ako cloveka, ale autora ano. no a mna len mrzi, ze si na zaklade dvoch nestastne vybranych poviedok odsudila mna a teraz, ked si sa stretla s reakciou, ktoru si asi necakala, lebo uprimne aj mna prekvapila, tak si sa rozhodla vobedz necitat prace aj inych autorov, co je skoda. mozno je lepsie, ze si sa rozhodla odist, ako keby si mala aj inych takto kritizovat, no mozno by sa ti prave poviedky inych, viac talentovanych bab pacili a mrzi ma, ze o nich teraz prides. no co uz. mne sa tu pacia vsetky poviedky (alebo aspon vsetky, ktore som precitala, co je vacsina Very Happy ) ale neviem, ci by splnili aj tvoje ocakavania narocneho citatela. ja ti tiez prajem vela stastia do buducnosti a pre zmenu ti dam jednu radu ja: popracuj na svojich vyjadrovacich schopnostiach, hlavne co sa kritika tyka. pretoze najblizsie nemusis natrafit na takeho flegmatika, akym som ja, alebo este horsie, odradis talentovanych ludi od pisania.

anwiel: aj ja som mala pocit, ze som v skole, ked som si citala ten komentar 603
Návrat hore Goto down
Faith
Winchester
Winchester
Faith

Počet príspevkov : 1897
Registration date : 23.02.2008

OdoslaťPredmet: Re: Sexual torture   Sexual torture - Stránka 2 Empty21.07.08 19:48

no kocky, presne ste vyjadrili moje pocity. ja som to tiez pocitovala tym sposobom, akoby som sedela v skole a profesorka sa vyvysovala, pretoze ona je na to studovana a ja niesom, takze je samozrejme, ze ona to vie lepsie, ale ja sa aj tak snazim. mohli ste to, baby, podat trosku miernejsie, pretoze toto fakt vyznelo, akoby Dion isla vydavat knihu a vy ste ju chceli skritizovat pod ciernu zem. myslim si, ze ak by ste si dali tu namahu a precitali si aj dalsie Dionine poviedky, tak by ste zasli nad tym, ake ma toto dievca uzasne napady a myslienky, ako to vsetko dokaze opisat a je az fascinujuce, ako cerpa z roznych legiend, pridrza sa ich, no zaroven do svojich poviedok pridava to "svoje", ktore je pre nu priznacne, a kazde pokracovanie je prekvapujuce a nuti vas to citat dalej a dozvedat sa viac, pretoze mate pocit, ze je to napisane presne tak,ako ma byt. a veru aj je. ja Dioninu pracu obdivujem. mozno nema dokonalu gramatiku,ale mne to neprekaza, pretoze sa mi jej tvorba jednoducho paci. a beriem to, ze vam sa tieto dve poviedky nepacili,ale strasne ste na nu vyskocili, mna to strasne prekvapilo, pretoze s tymto som sa este nikde takto nestretla. kritiku beriem a viem, ze vela krat pomoze, no tato kritika nebola primerana...
a dufam, Detmar, ze to, ze sme sa postavili za Dion a povedali svoj nazor a to, ze sa nam jej poviedky pacia ta neodradili natolko, ze tu prestanes citat aj ostatne veci a vobec sa sem nevratis,pretoze to nie je pravda. ty si stojis za svojim, povedala si si svoj nazor, my sme zasa obranili svoj nazor, kedze sa nam jej praca paci a to je vsetko.ziadne konflikty a nic nebolo namierene proti tebe...
a Chrystelle neboj, ja uz pilne pracujem aj na svojej poviedke a premyslala som, ze ak ma toto caka po tom, co nieco napisem, tak nech, aspon zistim, co vsetko este neovladam a pomoze mi to v dalsom zivote a aj v skole Laughing
apropo- ja mam rada kritiku v podstate... napriklad ked tak piseme slohove prace v skole, mne velmi pomoze, ked mi profesorka povie, co som urobila zle. a od nasej profesorky si to nesmierne cenim, pretoze je to neskutocne mudra zena, ktoru si na nasej skole kazdy vazi a je fakt, ze sa vyzna v tom, co robi a je na nej fascinujuce, ze i ked je takto inteligentna a ma prehlad vo vsetkom, vie sice byt pekne neprijemna,ak ju niekto nastve, no svoj nazor vzdy vyjadri so znacnou pokorou a vidno na nej, ze kritiku hovori len preto, aby sme sa poucili zo svojich chyb a aby sme ich uz neopakovali. a to sa mi na nej strasne paci. a to mame v nasej triede fakt obrovske antitalenty na pisanie a ona ich pekne zbrzdi, no z jej ust to vyznieva nie ako urazka,ale fakt ako snaziva rada, ktora nam ma v buducnosti napomoct...
to jest vsetko,co som chcela Laughing
Návrat hore Goto down
http://kristenstewart.sk
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Sexual torture   Sexual torture - Stránka 2 Empty21.07.08 21:36

jeej zase si ma tak krasne pochvalila faith, ze sa opat rozplyvam 702 velmi krasny prispevok a velmi vystizny Sexual torture - Stránka 2 103511 Sexual torture - Stránka 2 103511 Sexual torture - Stránka 2 103511 opat s tebou v mnohom suhlasim a som nesmierne rada, ze sa ti moja praca tak velmi paci. uz sa neviem dockat tvojej poviedky, som velmi zvedava, co si si na nas pripravila Very Happy inak je ozaj super, ze mate taku uzasnu ucitelku. nastastie aj y mame dobru slovikarku, takze mozem byt v tomto smere spokojna Very Happy

este raz vam vsetkym krasne dakujem za podporu Sexual torture - Stránka 2 92299 Sexual torture - Stránka 2 92299 Sexual torture - Stránka 2 92299 toto bola jedna z najkrajsich veci, ake pre mna niekto urobil Sexual torture - Stránka 2 71416 Sexual torture - Stránka 2 430869 Sexual torture - Stránka 2 430869 Sexual torture - Stránka 2 430869 Sexual torture - Stránka 2 430869 velmi vas za to vsetkych lubim a najblizsom meete vas vyobimam az vam budu praskat kosti v tele Sexual torture - Stránka 2 348507 Sexual torture - Stránka 2 430869 Sexual torture - Stránka 2 430869 Sexual torture - Stránka 2 430869
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Sexual torture   Sexual torture - Stránka 2 Empty21.07.08 21:47

no ja som tento tvoj vytvor sice etse necitala ale po tych komentoch na to asi mrknem Cool ... ale musim povedat ze suhlasim s babami pises uzasne Sexual torture - Stránka 2 312566 mne sa tvoje poviedky strasne pacia Sexual torture - Stránka 2 214863 a myslim ze to tu nieje nejaky klub narocneho citatela je to pre potesenie a teda tie tvoje take su rozosmeju rozplacu su prosto krasne Sexual torture - Stránka 2 949816 a nejake chyby ... kazdy z nas ich robi ani ja sama som neni kamaratka s gramatikou a pravdupovediac si tie chyby pri citani nevsimam bo ma vzdy uchvati dej a len citam a cakam co bude dalej affraid ... taak len tolko som chcela napisat 603
Návrat hore Goto down
Soniq
Winchester
Winchester
Soniq

Počet príspevkov : 2126
Nálada : :)
Registration date : 24.03.2008

OdoslaťPredmet: Re: Sexual torture   Sexual torture - Stránka 2 Empty21.07.08 21:54

Ja mám všetko od Dionki samozrejme prečítané hneď ,ako zbadám ,že niečo nové napísala tak už idem na vec ty vieš aký ja som fanúšik všetkých tvojich poviedok takže tu niet o čom písať vždy prídeš s niečim novým prekvapujúcim ohromujúcim napr. toto jednoducho máš to v sebe a máš neuveritelný talent ,ktorý obdivujem a každú časť nejakej tvojej poviedky hltám a hltám a nedýcham pri nej proste toto jedine ty so mnou dokážeš spraviť a ,keď čitam nejakú tvoju ff tak ,ak ma niekto pri tom vyruší je mŕtvi to už celá moja family vie 601 ty si náš FF BOH Sexual torture - Stránka 2 430869 Sexual torture - Stránka 2 430869 Sexual torture - Stránka 2 430869 Sexual torture - Stránka 2 949816 Sexual torture - Stránka 2 949816 Sexual torture - Stránka 2 949816 Sexual torture - Stránka 2 949816 Sexual torture - Stránka 2 214863 Sexual torture - Stránka 2 214863 Sexual torture - Stránka 2 214863 Sexual torture - Stránka 2 214863 Sexual torture - Stránka 2 177401 Sexual torture - Stránka 2 177401 Sexual torture - Stránka 2 104346 Sexual torture - Stránka 2 104346 Sexual torture - Stránka 2 104346 Sexual torture - Stránka 2 104346
Návrat hore Goto down
Faith
Winchester
Winchester
Faith

OdoslaťPredmet: Re: Sexual torture   Sexual torture - Stránka 2 Empty21.07.08 22:01

Dion paci je slabe slovo Very Happy Very Happy inak,dakujem za tvoju podporu ohladne mojej poviedky, fakt mi tym hrozne pomahas Very Happy
my sme mali na zakladnej hroznu ucitelku slovenciny,takze za tuto som strasne vdacna cheers
my ta na najblizsom meete budeme na rukach nosit cheers ako vdaku za to, ze pises take krasne veci cheers
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Sexual torture   Sexual torture - Stránka 2 Empty21.07.08 22:04

jeeej dakujem soniq Sexual torture - Stránka 2 891817 Sexual torture - Stránka 2 891817 Sexual torture - Stránka 2 891817 a ano viem, ze ty si tiez moj velky fanusik a som ti za to nesmierne vdacna. som velmi poctena tym ako mate moju pracu radi a ako ma tu chvalite je priam neuveritelne. fakt si toho ohrone vazim a ty soniq si mi opat napisala neskutocne krasny komentar Sexual torture - Stránka 2 430869 Sexual torture - Stránka 2 430869 Sexual torture - Stránka 2 430869 Sexual torture - Stránka 2 430869 ozaj vas mam vsetky hrozne rada a vase slova pre mna vela znamenaju 603

a na rukach nosit? preboha baby, vsak tu zacnem este zase plakat od dojatia Sexual torture - Stránka 2 71416 ja neviem, co na toto proste povedat
Návrat hore Goto down
Anwiel
Winchester
Winchester
Anwiel

Počet príspevkov : 4325
Nálada : smíšená
Registration date : 09.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Sexual torture   Sexual torture - Stránka 2 Empty21.07.08 22:06

Holka, ty si všechny tyhle komentáře zašloužíš!!!! Sexual torture - Stránka 2 891817 Sexual torture - Stránka 2 891817 Sexual torture - Stránka 2 891817
Návrat hore Goto down
http://www.anwiel.blog.cz
Faith
Winchester
Winchester
Faith

OdoslaťPredmet: Re: Sexual torture   Sexual torture - Stránka 2 Empty21.07.08 22:08

presne tak. Anwiel to vystihla dokonale!
a keby existovalo este nejake ocenenie, tak by si ho urcite ziskala,nieco, ako Pulitzerova cena. ta by sla bez konkurencie tebe Laughing
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Sexual torture   Sexual torture - Stránka 2 Empty21.07.08 23:06

jeej tak vam vsetkym este raz krasne dakujem Sexual torture - Stránka 2 891817 Sexual torture - Stránka 2 891817 Sexual torture - Stránka 2 891817 a pulitzerova cena? affraid no to uz trochu prehanas nie? Laughing Laughing Laughing a bez konkurencie? ale no tak, vsak tu su same skvele autorky na tomto fore Very Happy aj oni si zasluzia ocenenie FF Queen ci Pulitzera Very Happy no ozaj ste mi spravili ohromnu radost Sexual torture - Stránka 2 430869 Sexual torture - Stránka 2 430869 Sexual torture - Stránka 2 430869
Návrat hore Goto down
ivan2321
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
ivan2321

Počet príspevkov : 290
Nálada : v pohode
Registration date : 16.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Sexual torture   Sexual torture - Stránka 2 Empty22.07.08 21:34

Nikita a Detmar vaša kritika si myslím že bola až príliš tvrdá a dúfam že sa už viac nebude opakovať bo inak bude rošambo.
Sexual torture - Stránka 2 332617 Sexual torture - Stránka 2 449740
Návrat hore Goto down
Faith
Winchester
Winchester
Faith

OdoslaťPredmet: Re: Sexual torture   Sexual torture - Stránka 2 Empty22.07.08 21:38

no teda, Ivan to dokonale zaklincoval Sexual torture - Stránka 2 316745 Sexual torture - Stránka 2 316745 Sexual torture - Stránka 2 316745 Sexual torture - Stránka 2 316745 vidis Dion? mas aj bodyguarda ci ako sa to pise Sexual torture - Stránka 2 316745 Sexual torture - Stránka 2 316745 Sexual torture - Stránka 2 316745
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Sexual torture   Sexual torture - Stránka 2 Empty22.07.08 23:09

jeeej parada, thanks ivan Sexual torture - Stránka 2 430869 Sexual torture - Stránka 2 430869 Sexual torture - Stránka 2 430869 toto bolo ozaj krasne Very Happy a faith ma pravdu, hotovy bodyguard 601
Návrat hore Goto down
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

Počet príspevkov : 4217
Nálada : Everyday is another opportunity to shine :)
Registration date : 05.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Sexual torture   Sexual torture - Stránka 2 Empty23.07.08 11:01

affraid affraid Ja si nemôžem pomôcť a musím sa k reakciám Nikity a Detmar vyjadriť.
V prvom rade by som chcela upozorniť, že ani jednej z vás neberiem váš názor. Ste dva žijúce samostatné jedince, ktoré majú právo myslieť si čo chcú. Po prečítaní vašich reakcií som však zostala primrznuto sedieť s nechápavým pohľadom prilepeným na monitore. Je úplne v poriadku po prečítaní poviedky upozorniť na chyby, pretože aj keď si prácu po sebe skontrolujete, vždy sa nejaká tá chyba objaví. Máte tiež právo napísať, že sa vám tá poviedka nepáčila, ale mohli by ste si uvedomiť, že toto má byť kritika. Či už pozitívna alebo negatívna, ale kritika a nie útok.
Nikita: nič proti oprave chýb, ale vymieňať slová a pretvárať celé vety, nie sú podľa mňa opravovanie, ale komandovanie. Nejde tu o súťaž Štúrove pero, takže si osobne myslím, že aj hovorové výrazy a prevzaté slová sú dovolené. Pokiaľ si ešte dobre spomínam, tak množstvo slovenských básnikov si vo svojej tvorbe vymýšľalo aj nové slová. To je podľa mňa všetko v poriadku.
Nechápem váš útok na dion, že nedokáže prijať negatívnu kritiku, pretože po prečítaní mi jej reakcie prišli celkom vyrovnané a už vôbec sa nesnažím pochopiť prečo kritizujete štýl akým to napísala. Chcela to tak, a preto celá poviedka je podľa jej predstáv - asi preto, že je autorka?
Útočíte tu na ňu akoby ste zjedli všetku múdrosť sveta, či už z oblasti gramatiky alebo sexu.
Hrubý opis aktu? - áno aktu. Prirodzeného aktu spojenia muža a ženy vykonávaný už od počiatku existencie ľudstva. Ak to chcete zaobalené v perovej prikrývke, nikto vám to nevyčíta, ale tiež by ste si mohli uvedomiť, že štýl písania je čisto vec autora. k

Ospravedlňujem sa za slohovú prácu, ale stojím za názorom, že ak to bolo pre Nikitu a Detmar strata času, nemali to čítať až do konca.

Dion: Obdivujem ťa, že to všetko berieš tak flegmaticky, pretože polovica vecí čo napísali sú neoprávnené. Mne osobne sa tvoje poviedky páčia a dúfam, že ťa táto kritika neodradí od ďalšej tvorby.

PS: Ak sú v mojom príspevku preklepy, gramatické chyby alebo snáď duplované slová, tak sa veľmi ospravedňujem, ale v návale adrenalínu som si ich nestihla všimnúť. Pretože som len obyčajný ČLOVEK Toť môj názor Sexual torture - Stránka 2 968235 doors

Naposledy upravil Zizi dňa 23.07.08 19:18, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
Soniq
Winchester
Winchester
Soniq

Počet príspevkov : 2126
Nálada : :)
Registration date : 24.03.2008

OdoslaťPredmet: Re: Sexual torture   Sexual torture - Stránka 2 Empty23.07.08 11:22

No ,ako až teraz som si všimla tú kritiku teda ,ale fakt ste to prehnali ja ,keď som to čítala som myslela,že toto spravím Sexual torture - Stránka 2 44266 Sexual torture - Stránka 2 512176 sorry ,ale to je sila veď tu nie sme profesionálny spisovatelia a neviem čo proste nás baví písať a nikde tu nie je napísané ,že sme tu profíci a také veci ja robím chyby stále no a svet sa kvôli tomu nezrútil ... bolo to moc kruté a nesúhlasím s vami Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad a ja sa pripájam k Ivanovi ,keď ešte bude nejaký takýto pokus tak na vás vlítnem útočiť na Dion to kde ste toto videli No Sexual torture - Stránka 2 873139 Sexual torture - Stránka 2 873139 Sexual torture - Stránka 2 487389 Sexual torture - Stránka 2 487389 Sexual torture - Stránka 2 487389 Sexual torture - Stránka 2 332617 Sexual torture - Stránka 2 332617 Sexual torture - Stránka 2 332617 to sa bežte pozrieť na moju ff koľko tam mám chýb sa aj pos*rete :shame: Sexual torture - Stránka 2 316745 Sexual torture - Stránka 2 316745
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Sexual torture   Sexual torture - Stránka 2 Empty23.07.08 12:15

jeeej dakujem vam krasne baby Sexual torture - Stránka 2 891817 Sexual torture - Stránka 2 891817 Sexual torture - Stránka 2 891817 vase prispevky ma velmi potesili Sexual torture - Stránka 2 430869 Sexual torture - Stránka 2 430869 Sexual torture - Stránka 2 430869 ste zlate, ze ste sa ma tak zastali Sexual torture - Stránka 2 92299 Sexual torture - Stránka 2 92299 Sexual torture - Stránka 2 92299 no a opat opakujem, ze s pisanim rozhodne nekoncim Wink
Návrat hore Goto down
lenkka
Winchester
Winchester
lenkka

Počet príspevkov : 2352
Nálada : predsvadobná
Registration date : 06.07.2008

OdoslaťPredmet: Re: Sexual torture   Sexual torture - Stránka 2 Empty27.01.09 20:04

No a tot je druha poviedka krotu som neokomentovala. 603 Wink
No proste dalsia skvela poviedka ja to inak neviem opisat. Shocked Moc sa mi to pacilo A ten koniec Sierene no Wau no porste skvela praca Dion Wink Sexual torture - Stránka 2 104346
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Sexual torture   Sexual torture - Stránka 2 Empty28.09.10 21:28

musím povedať, že táto poviedka sa ti velmi vydarila dion, síce by som ju napísala trošku dlhšiu 603 s malinkým detajlnejším opisom tela jedného nemenovaného lovca Razz ale to ti už povedali v predchádzajúcich komentároch Smile naozaj je velmi dobre napísaná .... neskutočne sa mi páči tvoj štýl písania, len tak ďalej Smile Sexual torture - Stránka 2 103511 Sexual torture - Stránka 2 103511 702 702
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Sexual torture   Sexual torture - Stránka 2 Empty28.09.10 21:43

heh, no tak ďakujem 603 ja píšem proste rôzne štýly a povedzme, že aj tento je jedným z tých, ktoré si príležitostne užijem a zgustnem si na nich Laughing mrzí ma, že som deanove super sexy perfektné telo viac neopísala drool to som sa s tým fakt mohla viac vyhrať, keď tak nadtým teraz uvažujem scratch ale pche, jedného dňa napíšem niečo podobné znovu a tam bude dean pekne dopodrobna opísaný lol! ďakujem za koment, veľmi ma potešil Sexual torture - Stránka 2 430869
Návrat hore Goto down
bohdy
Winchester
Winchester
bohdy

Počet príspevkov : 1570
Nálada : Viva slash!!!
Registration date : 18.09.2010

OdoslaťPredmet: Re: Sexual torture   Sexual torture - Stránka 2 Empty15.11.10 20:11

Dionka! Mě se tvá povídka velmi líbila a nechápu tedy kritiku, která se tu od dvou nejmenovaných slečen objevila Evil or Very Mad Ano, beru to gramatické ponaučení, ale to, jak ti zepsuli styl psaní, vždyť to číst nemusí. Jak zde bylo správně uvedeno, není to žádná povídková soutěž, má se zde psát pro radost a tvé povídky tohle kritérium splňují dokonale a navíc mají pro mne, a jak vidím dle ohlasů na fóru nejen pro mne, velkou uměleckou hodnotu Sexual torture - Stránka 2 949816 Takže se nejen ty, ale ani ostatní baby nenechte znechutit jistými jedinci a pište dál podle svého nejlepšího vědomí a svědomí, protože tu určitě podporu mezi mnohými fanoušky a fanynkami spn najdete! Hodně štěstí do dalšího psaní!!! Sexual torture - Stránka 2 258431
Návrat hore Goto down
astík
Crossroads demon
Crossroads demon
astík

Počet príspevkov : 491
Nálada : with spn awesome
Registration date : 19.01.2012

OdoslaťPredmet: Sexual torture   Sexual torture - Stránka 2 Empty06.02.12 16:40

sonig: [u]....to sa bežte pozrieť na moju ff koľko tam mám chýb sa aj pos*rete [/u Sexual torture - Stránka 2 316745 Sexual torture - Stránka 2 316745 Sexual torture - Stránka 2 316745

Sorry, povídku jsem ještě nečetla, ale závěrečné vyjádření sonig mě dostalo do kolen Sexual torture - Stránka 2 49896 Sexual torture - Stránka 2 49896 Sexual torture - Stránka 2 49896 Sexual torture - Stránka 2 49896
Návrat hore Goto down
astík
Crossroads demon
Crossroads demon
astík

Počet príspevkov : 491
Nálada : with spn awesome
Registration date : 19.01.2012

OdoslaťPredmet: Re: Sexual torture   Sexual torture - Stránka 2 Empty06.02.12 20:06

Dion: tak jsem tu povídku přečetla a nechápu co se to tu pořád řeší confused . Jednomu se to líbí a druhýmu ne, to je přece normální ne? Já mám taky radši víc tý "omáčky" a méně "porna", např. díl 2x17 Heart - když se tam Sam začne milovat s Madison, do toho ta hudba, páni ještě teď Sexual torture - Stránka 2 998745 702 Sexual torture - Stránka 2 430869 - to je můj šálek kafe, ale jinak proti gustu.....
Kdybych u každý povídky měla řešit gramatiku a správnost literární formy, tak bych nic nemohla číst, btw já taky dělám spoustu chyb, no a co? Ve škole by to bylo blbý - sardel jak vyšitá Sexual torture - Stránka 2 284389 Sexual torture - Stránka 2 333351 A jak se říká: Když nejde o život,....dál to znáte Sexual torture - Stránka 2 284389
Já jsem ráda za každou povídku (teda až na D/C či D/S... to je na mě moc, to néééé Sexual torture - Stránka 2 333351 - to radši nečtu), protože když nejde SN, tak tohle je prima "náhražka", sorry za to slovo, ale lepší mě prostě zrovna nenapadá Sexual torture - Stránka 2 999804
Takže všem děkuju za povídky - jsem na 99%, z těch co jsem zatím přečetla, totálně nadšená Sexual torture - Stránka 2 258431 Sexual torture - Stránka 2 258431 Sexual torture - Stránka 2 258431 Sexual torture - Stránka 2 92299 Sexual torture - Stránka 2 92299 Sexual torture - Stránka 2 92299

PS: Dion, Sexual torture - Stránka 2 92299 krásně jsi mě popsala Sexual torture - Stránka 2 284389 Sexual torture - Stránka 2 316745 Sexual torture - Stránka 2 316745 "Oblecene mala cierne mini saty, ktore odhalovali jej nadherne opalenu pokozku lesknucu sa v slabom osvetleni baru. Mala nekonecne dlhe stihle nohy, ktore prechadzali jedna cez druhu pri jej ladnej chodzi miestnostou. Boky sa jej mierne hybali zo strany na stranu a priliehavy material siat rysoval jej dokonale krivky. Mala dlhe miernevlnite slabohnede vlasy, ktore sa jej jemne pri pohybe nadvihovali. Dekolt jej zdobila strieborna retiazka s priveskom, ktora koncila az hlboko vo vystrihu v tvare V. Pohlad mala sebavedome vyzyvavy a jej tajuplne prenikavomodre oci bludili miestnostou az sa zastavili na postave osameleho muza sediaceho pri bare."
btw: mám i dobrý vkus - jj Dean - mňam Sexual torture - Stránka 2 177401
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Sexual torture   Sexual torture - Stránka 2 Empty

Návrat hore Goto down

Sexual torture
Návrat hore 
Strana 2 z 2Choď na stránku : Previous  1, 2

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Fanfiction :: Dokončené poviedky :: Dion-fortune-
Prejdi na: