| Six: The Mark Unleashed | |
|
|
Autor | Správa |
---|
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Six: The Mark Unleashed 12.07.08 2:53 | |
| Tento film je z roku 2004, má aj vlastnú stránku (themoviesix.com/index.htm ), na ktorej ale nič závažného nenájdete, teda ak nepočítam info, že Jeff je ako 3. v poradí hlavných postáv Trailer: (radím, stíšte si pred pustením volume, lebo Jeffov výkrik je naozaj bolestivý ) - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=KiaIT-uA4kc Fotos: na tejto stránke ich je dosť, pekne s detailami len na Jeffa: - kód:
-
http://www.jdmorgan.net/gallery/categories.php?cat_id=50&page=1 Názor na tento film ešte nemám, nakoľko mi hapruje net a odmieta mi premietnuť aj niečo viac ako začiatočné title, takže ak sa to potom rozbehne, nejaký pokec k tomuto filmu sem hodím *Umazala jsem u toho odkazu v závorce ty wéčka, aby se to nemuselo dávat do code. Chrystelle
Naposledy upravil SkreechTina dňa 12.07.08 11:43, celkom upravené 2 krát. | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| |
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Six: The Mark Unleashed 12.07.08 10:00 | |
| Už som do toho filmu zažraná, konečne mi ide net, inak Jeffa je tam dosť a to som naozaj rada (síce pri niektorých scénach som na mierne na nervy ) Ale pozreť treba, treba Dik Chrys za menšiu úpravu v príspevku | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Six: The Mark Unleashed 12.07.08 11:18 | |
| | |
|
| |
SkreechTina Winchester
| Predmet: Re: Six: The Mark Unleashed 12.07.08 11:36 | |
| Som čerstvo na infarkt po dopozeraní tohoto filmu (Všetky časti môžete kuknúť na YT) Film vyzerá ako nejaké ekšn, ale nedajte sa oblbnúť, je to skôr drama. Tento fil je jeden z tých "na zamyslenie" (ktorému by som viac rozumela, ak by som mala preklad, bo v aj nie som moc dobrá) Ešte také menšie odporúčanie, nepozerať tento film s predsudkami alebo tak, lebo je tam citovane Biblie, Kresťania, Nekresťania, Ježiš a pod. Treba to brať v tom prenesenom zmysle Film v sebe samozrejme nesie odkaz, ktorý si každý vysvetlí po svojom, páčilo sa mi, ako postavy stvárnili mnoho uhlov pohľadu na danú vec a ako sa s tým nakoniec vysporiadali. Príbehy a rozhovory, ktoré boli počas filmu, mali čosi do seba a bolo zaujímavé, si to vypočuť. Naozaj treba mať otvorený rozhľad a hľadať v každom geste, pohybe a slove to "skryté", čo tým chcel autor povedať. (Priznám sa, že nájsť to mi mietami robilo problém :shame: ) Nesmiem zabudnúť na Jeffa, ktorý svoju postavu zahral barvúrne. Len ako obyčajne sa mi nepáčila tá harpia, čo hrala jeho ex, ale čo už, to bude vždy To, že som chytala infarkt pri scénach, kde ho týrali, ani nemusím písať A to by asi nebol Jeff, keby zase v nejakom filme nezomrel, však? Je to našťastie na konci, ale ten jeho pohľad, ako kráča s úsmevom pod "modernú" gilotínu a ešte pozrie na tú svoju ex a že "Vidím otvorenú Nebeskú bránu..." bohužiaľ, už som to nevydžala a revala, to už bolo moc Neradila by som tento film medzi naj A-čkové filmy, videla som s podobnou témou aj lepšie, skôr kategória B, ale dala by som aj C, ale keďže tam hral Jeff Veď kvôli Jeffovi som to vlastne pozerala Toto je tá scéna, ktorá sa už vážne zahrávala s mojim srdcom: - kód:
-
http://www.jdmorgan.net/gallery/details.php?image_id=3063 | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: Six: The Mark Unleashed 12.07.08 23:26 | |
| | |
|
| |
SkreechTina Winchester
| Predmet: Re: Six: The Mark Unleashed 14.07.08 10:38 | |
| Ježiši, akurát som našla to video, o ktorom si asi hovorila, Anwiel, s nepodarenými scénami. Ten Jeffov úsmev SIX BLOOPERS - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=hUwJC5h0Ih4&NR=1 Ja len dúfam, že sa nesmial aj pod tou gilotínou, lebo by ma už šlahlo z neho, bo on sa vie smiať aj na tých totál vážnych veciach | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Six: The Mark Unleashed 29.07.08 15:23 | |
| Hmm, trailer je něco ve stylu Prison Break ... akorát drsnější...ale klidně se na něj kouknu až budu mít čas... ... vážně skvělý, jak tady postupně dáváte dohromady všechny možné filmy, kde se objevil. | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: Six: The Mark Unleashed 29.07.08 16:04 | |
| | |
|
| |
SkreechTina Winchester
| |
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: Six: The Mark Unleashed 04.08.08 0:35 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Six: The Mark Unleashed | |
| |
|
| |
| Six: The Mark Unleashed | |
|