Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

Six: The Mark Unleashed

Goto down 
+2
Chrystelle
SkreechTina
6 posters
AutorSpráva
SkreechTina
Winchester
Winchester
SkreechTina

Počet príspevkov : 2962
Nálada : dovolenková
Registration date : 27.01.2008

Six: The Mark Unleashed Empty
OdoslaťPredmet: Six: The Mark Unleashed   Six: The Mark Unleashed Empty12.07.08 2:53

Tento film je z roku 2004, má aj vlastnú stránku (themoviesix.com/index.htm ), na ktorej ale nič závažného nenájdete, teda ak nepočítam info, že Jeff je ako 3. v poradí hlavných postáv Razz
Trailer: (radím, stíšte si pred pustením volume, lebo Jeffov výkrik je naozaj bolestivý Sad )

kód:
http://www.youtube.com/watch?v=KiaIT-uA4kc
Fotos: na tejto stránke ich je dosť, pekne s detailami len na Jeffa:

kód:
http://www.jdmorgan.net/gallery/categories.php?cat_id=50&page=1

Názor na tento film ešte nemám, nakoľko mi hapruje net a odmieta mi premietnuť aj niečo viac ako začiatočné title, takže ak sa to potom rozbehne, nejaký pokec k tomuto filmu sem hodím 703

*Umazala jsem u toho odkazu v závorce ty wéčka, aby se to nemuselo dávat do code. Chrystelle

Naposledy upravil SkreechTina dňa 12.07.08 11:43, celkom upravené 2 krát.
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

Počet príspevkov : 10688
Nálada : Skvělá!
Registration date : 01.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Six: The Mark Unleashed   Six: The Mark Unleashed Empty12.07.08 9:54

Shocked O tomto filmu jsem myslím zatím vůbec neslyšela. Shocked Díky za info! Six: The Mark Unleashed 312566 Six: The Mark Unleashed 214863 Hned jak budu mít víc času, tak se na to mrknu detailněji. Six: The Mark Unleashed 284389 Mně nesmí uniknout žádný film s J3. 603
Návrat hore Goto down
SkreechTina
Winchester
Winchester
SkreechTina

OdoslaťPredmet: Re: Six: The Mark Unleashed   Six: The Mark Unleashed Empty12.07.08 10:00

Už som do toho filmu zažraná, konečne mi ide net, inak Jeffa je tam dosť a to som naozaj rada (síce pri niektorých scénach som na mierne na nervy Six: The Mark Unleashed 677692 ) Ale pozreť treba, treba Twisted Evil Twisted Evil Dik Chrys za menšiu úpravu v príspevku 603
Návrat hore Goto down
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

Počet príspevkov : 4217
Nálada : Everyday is another opportunity to shine :)
Registration date : 05.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Six: The Mark Unleashed   Six: The Mark Unleashed Empty12.07.08 11:18

Shocked Shocked Uuu tak to vyzerá na celkom peknú akciu s prímesou neodolateľného Jeffreyho. Hmmm no tak po tomto filme sa musím niekde poobzerať. Ďakujem za informácie SkreechTina. Wink Wink
Návrat hore Goto down
SkreechTina
Winchester
Winchester
SkreechTina

OdoslaťPredmet: Re: Six: The Mark Unleashed   Six: The Mark Unleashed Empty12.07.08 11:36

Som čerstvo na infarkt po dopozeraní tohoto filmu (Všetky časti môžete kuknúť na YT) Film vyzerá ako nejaké ekšn, ale nedajte sa oblbnúť, je to skôr drama. Tento fil je jeden z tých "na zamyslenie" (ktorému by som viac rozumela, ak by som mala preklad, bo v aj nie som moc dobrá)
Ešte také menšie odporúčanie, nepozerať tento film s predsudkami alebo tak, lebo je tam citovane Biblie, Kresťania, Nekresťania, Ježiš a pod. Treba to brať v tom prenesenom zmysle Wink
Film v sebe samozrejme nesie odkaz, ktorý si každý vysvetlí po svojom, páčilo sa mi, ako postavy stvárnili mnoho uhlov pohľadu na danú vec a ako sa s tým nakoniec vysporiadali. Príbehy a rozhovory, ktoré boli počas filmu, mali čosi do seba a bolo zaujímavé, si to vypočuť. Naozaj treba mať otvorený rozhľad a hľadať v každom geste, pohybe a slove to "skryté", čo tým chcel autor povedať. (Priznám sa, že nájsť to mi mietami robilo problém :shame: )
Nesmiem zabudnúť na Jeffa, ktorý svoju postavu zahral barvúrne. Len ako obyčajne sa mi nepáčila tá harpia, čo hrala jeho ex, ale čo už, to bude vždy Six: The Mark Unleashed 487389 To, že som chytala infarkt pri scénach, kde ho týrali, ani nemusím písať Six: The Mark Unleashed 677692 Six: The Mark Unleashed 677692 Six: The Mark Unleashed 11674 A to by asi nebol Jeff, keby zase v nejakom filme nezomrel, však? Je to našťastie na konci, ale ten jeho pohľad, ako kráča s úsmevom pod "modernú" gilotínu a ešte pozrie na tú svoju ex a že "Vidím otvorenú Nebeskú bránu..." bohužiaľ, už som to nevydžala a revala, to už bolo moc Six: The Mark Unleashed 71416 Six: The Mark Unleashed 71416 Six: The Mark Unleashed 71416
Neradila by som tento film medzi naj A-čkové filmy, videla som s podobnou témou aj lepšie, skôr kategória B, ale dala by som aj C, ale keďže tam hral Jeff Rolling Eyes Veď kvôli Jeffovi som to vlastne pozerala Wink

Toto je tá scéna, ktorá sa už vážne zahrávala s mojim srdcom:

kód:
http://www.jdmorgan.net/gallery/details.php?image_id=3063
Návrat hore Goto down
Anwiel
Winchester
Winchester
Anwiel

Počet príspevkov : 4325
Nálada : smíšená
Registration date : 09.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Six: The Mark Unleashed   Six: The Mark Unleashed Empty12.07.08 23:26

Tak sem tenhle film konečně dokoukala. Film to je zajímavej a má i dobrou myšlenku, ale musim se přiznat, že kdyby tam nebyl Jeff, tak bych to ani nedokoukala, protože těch věcí okolo Boha tam bylo opravdu až moc. Sice je na tom film postavenej, ale asi tak u pátý části sem si musela dát pauzu, jinak bych asi zašílela za všech těch citací atd.

Ale hlavní věc filmu - Jeff - Six: The Mark Unleashed 312566 Six: The Mark Unleashed 312566 Six: The Mark Unleashed 312566 Six: The Mark Unleashed 312566 . Zahrál to opravdu dobře. Ikdyž před nějakym časem sem viděla nepodařený záběry z filmu a musim říct, že měl určitý problémy zahrát to jak ho mučili, ale nakonec to zahrál skvěle a je pravda, že sem hrozně chtěla mu jít pomoc. A jeho ex je užitečná tak akorád na jednu věc Six: The Mark Unleashed 487389 Six: The Mark Unleashed 487389 Six: The Mark Unleashed 487389 Six: The Mark Unleashed 487389 Six: The Mark Unleashed 487389 Vpálit jí kulku přesně mezi oči!!!!
Návrat hore Goto down
http://www.anwiel.blog.cz
SkreechTina
Winchester
Winchester
SkreechTina

OdoslaťPredmet: Re: Six: The Mark Unleashed   Six: The Mark Unleashed Empty14.07.08 10:38

Ježiši, akurát som našla to video, o ktorom si asi hovorila, Anwiel, s nepodarenými scénami. Ten Jeffov úsmev drool drool drool

SIX BLOOPERS
kód:
http://www.youtube.com/watch?v=hUwJC5h0Ih4&NR=1

Ja len dúfam, že sa nesmial aj pod tou gilotínou, lebo by ma už šlahlo z neho, bo on sa vie smiať aj na tých totál vážnych veciach Six: The Mark Unleashed 87642
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

Počet príspevkov : 10070
Nálada : Travel and explore!!!
Registration date : 01.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Six: The Mark Unleashed   Six: The Mark Unleashed Empty29.07.08 15:23

Hmm, trailer je něco ve stylu Prison Break Laughing ... akorát drsnější...ale klidně se na něj kouknu až budu mít čas...
... vážně skvělý, jak tady postupně dáváte dohromady všechny možné filmy, kde se objevil. cheers
Návrat hore Goto down
lenkka
Winchester
Winchester
lenkka

Počet príspevkov : 2352
Nálada : predsvadobná
Registration date : 06.07.2008

OdoslaťPredmet: Re: Six: The Mark Unleashed   Six: The Mark Unleashed Empty29.07.08 16:04

No film som este nevidela ale kedže tam hrá náš Jeff určite si ho pozriem 702 702 702
Vyzera to byť dobrý film a ako ste pisali že je tak na zamyslenie tak take mám rada a s kombináciou Jeffa už sa teším 703 703 703
Návrat hore Goto down
SkreechTina
Winchester
Winchester
SkreechTina

OdoslaťPredmet: Re: Six: The Mark Unleashed   Six: The Mark Unleashed Empty03.08.08 23:33

Neviem, aké máte programy, ale tento film ide na RTL - club, je to tak v polovici, ale musela som vypnúť zvuk, pretože som chytala Six: The Mark Unleashed 316745 záchvaty z maďarského Jeffa Six: The Mark Unleashed 316745 Six: The Mark Unleashed 316745
Návrat hore Goto down
Anwiel
Winchester
Winchester
Anwiel

Počet príspevkov : 4325
Nálada : smíšená
Registration date : 09.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Six: The Mark Unleashed   Six: The Mark Unleashed Empty04.08.08 0:35

Hnedka, jasi le napsala, tak sem vzala do ruky ovladač a hledala sem, ale nenašla. No, možná je to dobře, protože bych se asi zbláznila, kdybych slyšela maďarskýho Jeffa. Six: The Mark Unleashed 404917 Six: The Mark Unleashed 404917 Six: The Mark Unleashed 404917
Návrat hore Goto down
http://www.anwiel.blog.cz
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Six: The Mark Unleashed   Six: The Mark Unleashed Empty

Návrat hore Goto down

Six: The Mark Unleashed
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Music videa by fans

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Herci :: Jeffrey Dean Morgan-
Prejdi na: