| 03x07 Fresh Blood | |
|
+10funny janka410 SNlois Chrystelle bookika dion-fortune Silvia Sarinka Samabel Night Angel 14 posters |
Autor | Správa |
---|
Night Angel Žltočočko
Počet príspevkov : 627 Age : 31 Bydlisko : Praha Registration date : 01.12.2007
| Predmet: 03x07 Fresh Blood 07.12.07 20:01 | |
| Nedá mi to, tak zakládám diskuzi o posledním dílu. Na stránce se hodně probíralo to Samovo promlouvání do Deanovi duše, tak mě napadlo, že k tomuhle dílu je opravdu hodně co říct. Co si o tom myslíte? Jste rádi, že se kluci konečně zbavili Gordona?
Edit: Teď mě ještě napadla jedna otázka - Jak se vám líbilo co se s Gordonem stalo a jestli byste mu dokázali vymyslet lepší konec
Naposledy upravil dňa 07.12.07 21:46, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x07 Fresh Blood 07.12.07 20:14 | |
| Jestli jsme rádi? .... Já jsem teda maximálně..... myslím, že s tím, jakýho udělali z Gordona vraždícího cvoka už by prostě do nějaké další epky přežít nemohl.... protože on už byl prostě odhodlán jít na krev po Samovi.....no nakonec to taky na krev dopadlo, heh Přestože epky s upíry v SN nepatří mezi mé oblíbené (ne, že bych neměla ráda upíří tématiku, ale prostě se mi ty epky nezdáli tím tématem zas až tak extrasuper ), tak Fresh Blood se mi líbilo moc...... z upířích epek jednoznačne vede | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: 03x07 Fresh Blood 08.12.07 0:36 | |
| Tiež sa musím priznať, že upírskym epizódam veľmi neholdujem. Táto však bola asi najlepšia z nich a najslabšia bola 01x21, teda aspoň podľa mňa. To, že som od nej veľa nečakala urobilo svoje. Krásny rozhovor medzi bratmi, konečne Sam Deanovi "vyčistil" žalúdok a ten koniec... Gordona mi je aj ľúto, ale tak už by jeho "lov" na Sama bol gýčový. Kubrick bol zaujímavý a nemuseli ho zabíjať, mohol sa ešte v seriáli objaviť. To tam nedali, ale toho Dixona si zabili, však? Asi to nechali na nás, nech si to domyslíme. On mi bol tiež sympatický a bolo mi ho ľúto... :cry: Ale všetci žiť nemôžu, ja viem... | |
|
| |
Silvia Winchester
Počet príspevkov : 1268 Bydlisko : Bardejov Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester! Registration date : 30.11.2007
| Predmet: Re: 03x07 Fresh Blood 09.12.07 20:38 | |
| V tejto epizode sa mi najviac páčil už zmieňovaný Samov rozhovor s Deanom. Čo sa týka Gordona,dalo by sa povedať,že k tej premene si trochu dopomohol,ked tak podpichoval a či si zaslúžil takýto koniec z jeho prístupom ked bol tak pevne odhodlaný zabiť Sama.Som veľmi spokojná,že konečne nebude bratov ohrozovať,kvôli tej svojej zaslepenosti. Musím sa však priznať,že mi v tomto diely bolo ľúto tej upírky Lucy. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x07 Fresh Blood 09.12.07 23:35 | |
| no ten rozhovor bol tak strasne dojemny...a mne sa pacil aj ten koniec ked ho tam dean zavolal a nechal ho opravovat impalu to bolo tiez velmi pekne. no gordon mi liezol na nervy uz dlhsiu dobu takze som v podstate rada co sa mu stalo, ale mam rada toho herca, co ho hral, takze mi je aj trochu luto, ze si tam uz nezahra, ale tak s tym ako scenaristi (kripke) vykreslili gordona a to jeho presvedcenie, ze sam je zly a potom ta premena na upira- tak to uz bolo jasne, ze to chlapec dlho neprezije. najviac ma nastval ked tam uniesol deana v druhej serii a pripravil tu pascu- to co spravil so sammym (ako ho zmlatil) to som si uprimne myslela, ze ho dean dorazi na mieste, ale tak ked ho nechali zit tak som aj trochu ratala s tym, ze sa este vrati. no a tato epka sa mi teda pacila velmi. dej aj vsetko bolo uzasne- tiez mi bolo trochu luto tej upirky na zaciatku, ale tak nemali chlapci inu moznost, je to kruty svet. a ja mam upirov vo vseobecnosti rada, takze ma tato epizoda potesila- no suhlasim s tym, ze sn nema velmi dobre epky s upirmi, tak ma potesili, ze to touto epizodou napravili. | |
|
| |
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: 03x07 Fresh Blood 11.12.07 18:11 | |
| Ja tiez nie som nadcencom upirich epizod ale ta gordonova smrt. On si o to koledoval. Jasne ze mal na vec svoj pohlad ale Sam nikdy nic zleho neurobil. Na druhej strane by ma vsak zaujimalo co by urobil Gordon, keby ho sam nebol zabil. Myslite si ze by mal taku silnu volu a nechal sa zabit Kubrickom?Nech uz by to bolo akokolvek, o jeden problem menej. Hendriksen je vsak stale v hre ale neviem ako ovplyvni jeho nazor to ze ho chlapci zachrania. Pocul vlastne niekto co sa s nim stane naozaj?ja som sa vzdy dostala iba po cast s vyhananim demona.nikde som nenasla ci to prezil lebo nie | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x07 Fresh Blood 15.12.07 20:20 | |
| Tahle epka se mi líbila hrozně moc a to hlavně kvůli tomu dojemnému rozhovoru mezi bratry a taky tomu konci s opravováním auta. Gordona je mi docela líto, protože ta postava, to jak to ten herec hrál, se mi hrozně líbila. Jenže když z něho udělali monstrum posedlé zabitím Sammyho, tak jsem ráda, že to nakonec dopadlo tak, jak to dopadlo. Jediná věc, co mi na této epizodě moc nešmakovala, bylo to množství krve, kterou já nerada. Ovšem ta Sammyho řeč...... Jared odvedl opravdu brilantní herecký výkon, stejně jako Jensen v 2x22. Je vidět, že už jim podobné scény opravdu nedělají moc potíže, zahrát je věrohodně. Mě prostě tyhle chvilky zaručeně pokaždé dostanou.... A jak vidno, už nás nejspíš čekají v každém díle. | |
|
| |
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: 03x07 Fresh Blood 16.12.07 9:08 | |
| Jedine co sa mi na tejto epke nepacilo bol sposob ako sam zabil gordona.Videli ste uz niekoho aby druhemu cloveku odrezal hlavu spagatom alebo kablom ci co to bolo? Asi by to bolo vierohodnejsie keby mal po ruke macetu alebo nejaky noz. | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x07 Fresh Blood 16.12.07 10:13 | |
| Ono to zas tak nemožné nebylo, protože mu tu hlavu neuřezal špagátem, ale žiletkovým drátem. Pokud ale nevíš, co to je, ten žiletkový drát, tak se to těžko vysvětluje. Samozřejmě tuhle scénu musí člověk brát s rezervou, stejně jako spousty dalších. Kdybych měla v každém seriálu pitvat, co je nebo není možné, tak bych se asi nestačila divit. | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: 03x07 Fresh Blood 16.12.07 16:38 | |
| | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x07 Fresh Blood 16.12.07 21:44 | |
| - citácia :
- ale jako ten Deanův proslov jako že Sammy šel na super zupírovnánýho Gordona z holýma rukama a že je to trochu lehkomyslný nemyslíš
tohle mi řišlo dost dobrý zvlášť bylo zajímavý, že to řekl zrovna Dean, protože takovýhle šílenosti teď sedí spíš na něj... proto mě překvapilo, že na to Sammy nic neřekl....i když, on byl tak hotovej z toho, co udělal a ani neměl už sílu asi Deanovi něco říkat. | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x07 Fresh Blood 17.12.07 12:46 | |
| Výborná epizoda, konečně jsme se zbavili Gordona a nemusíme se dál bát,že půjde po Samovi A teda pro mě byla nejnádhernější část ta Sammyho řeč - když jsem slyšela jak vždycky vzhlížel ke svému staršímu bratrovi a jak dobře ho zná a když jsem viděla ten Deanův pohled,jak si uvědomil co mu všechno Sammy říká, že je pro něj od malička vzorem- no prostě nádhera Teda musím fakt říct jak jsem byla hotová z toho,jak to Jared tady zahrál - ty slzy v jeho očích, jak se mu třásl ret když říkal Deanovi,že ho zná líp než kdokoliv na celém světě tohle mě vážně totálně dostalo. Přesně jak píše Janna hned jsem si vzpoměla na Jensenův hereckej výkon v 2x22 a musím říct,že oba jsou perfektní herci kteří to zahrají tak,že to prožívám jako kdyby to bylo ve skutečnosti | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x07 Fresh Blood 20.12.07 22:29 | |
| no uz ani nemam co napisat vsetko tu uz bolo napisane- a mne sa prave ten sposob ako mu to hlavu odrezal s tymi dratom pacilo, ale ten samov vyraz pri tom....boze to bol teda pohladat a chudak dean ked sa nam nanho gordon vrhol...ale ako ho sammy zachranil, no nemam slov | |
|
| |
funny Pocestný duch
Počet príspevkov : 98 Registration date : 05.02.2008
| Predmet: Re: 03x07 Fresh Blood 08.03.08 19:38 | |
| hm no nechcela by som takú smrť, ale fasa to bolo. teda v rámci seriálu samozrejme inak som rada že Gordon je tuhý, lebo s tým jeho fanatizmom mi riadne liezol na nervy | |
|
| |
keksiiq Crossroads demon
Počet príspevkov : 344 Age : 35 Registration date : 27.02.2008
| Predmet: Re: 03x07 Fresh Blood 26.03.08 15:40 | |
| No veru liezol na nervy,už mu s toho preskočilo ale uf krutá smrť,ale zaslúžil si takú.Páčil sa mi Dean ako mu povedal -Práve si zneškodnil super-zupírovaného Gordona bez zbrane a ako sa pri tom zatváril..Oni sú užasný a fakt brutal ako stratil Gordon hlavu | |
|
| |
ivan2321 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 290 Age : 42 Bydlisko : Sereď Nálada : v pohode Registration date : 16.12.2007
| Predmet: Re: 03x07 Fresh Blood 08.05.08 1:54 | |
| Gordon mi hneď od začiatku nebol simpatický.Som rád že ho Samm sejmul. | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: 03x07 Fresh Blood 11.09.08 2:39 | |
| No z tejto epky som asi takto na tom: Bolo to jednoducho WoW po každej stránke. Gordon bol až moc zaslepený tým, ako veľmi chcel zabiť Sama, takže tá jeho smrť tým ostnatým drôtom, no bolo to drsné, ale iné si nezaslúžil Rozhovory medzi bráškami boli naozaj Milujem tie ich rozhovory, ešte keď k tomu hodia tie svoje očičká, človek môže ísť rovno pod fialky za Gordonom. Koniec bol zaujímavý a aj taký...chudák Sam, je toho na neho dosť Táto epka na mňa dosť zapôsobila, bola dobre spracovaná, páčilo sa mi to Gordonove nočné videnie Postava Dixona, no človek ho mohol mať rád ale aj nenávidieť v jeden moment | |
|
| |
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: ........... 09.04.09 0:48 | |
| Super epka. A tiež sa prikláňam k názoru, že veľmi nemusím epky s úpirskou tematikou. Zdajú sa mi také, aj napriek tomu, že nič proti upírom a pod. nemám. Som rada, že sa konečne zbavili gordona, herec bol fakt super, ale už mi išiel na nervy s tým ako si želá zabiť Sama. Bela je tiež, tuk tuk, tak mohla si vymyslieť niečo, že kde su bratia, ved minule ak si dobre spomínam tak jej pomohli, mohla proste zadať ine miesto a nie ona vytrúpi všetko Gordonovi. No ale Bela je Bela. Koniec bol super s tým autom. Skvelá epka asi najlepšia s úpírmi. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: 03x07 Fresh Blood | |
| |
|
| |
| 03x07 Fresh Blood | |
|