| Grey's Anatomy | |
|
+14lenkka lentilka cleo Sarinka Kristine Samabel janka410 Chrystelle wiktoriano Lex dzajnisko Soniq Anwiel SkreechTina 18 posters |
|
Autor | Správa |
---|
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Grey's Anatomy 15.07.08 15:50 | |
| No nedalo mi to, aby som túto tému nezaložila. Jeff v posteli (aj keď nemocničnej) tu bol dokonalý. Ale aby som niečo obkecla o tomto serály: Sledovať životy lekárskych praktikantov, ich radosti aj starosti, bol skvelý nápad. Síce boli niekedy epizódy, kde som sa nudila, ale to bolo málokedy, inak som sa bavila ale aj smútila, keď došlo na také situácie, ktoré chytili za srdce. Ale keď sa tam zjavil Jeff a.k.a Denny, doslova som obťažovala family tým, že som hodinu pred vysielaním epizódy každých 10 minút upozorňovala, že Pozor, bude GA! Menšie intro do GA a jej hlavných hrdinov: Grey's Anatomy Season 1 - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=pFTLCpomgoc Prvý krát sa s Dennym zoznamujeme v 2.13 Begin the Begin, kde je snáď ten najsexi pacient v celej nemocnici a bolo mi ľúto, keď ho na konci preustili Ale našťasie sa znova ukázal v 2.19 What Have I Done to Deserve This? , kde na tohoto krásavca začal Alex žiarliť, a veru, ani sa mu nečudujem! Veď, kto by odolal Jeffovi s tým neskutočne sexi zachrípnutým hlasom?!?! Na moje potešenie sa zjavil znova v 2.20 Band-Aid Covers the Bullet Hole, kde sa začal viac ukazovať možný vzťah medzi Izzie a Dennym a páčilo sa mi, ako ho nakoniec presvedčila, aby súhlasil na operáciu prístroja, ktorý mu dá viacej času. Krásne to bolo V 2.21 Superstition moju radosž z toho, že vidím znova Jeffa, vystriedal strach, lebo v ten deň zomieralo veľa pacientov a Denny mal ísť na operáciu a už akoby počítal s tým, že aj on bude jeden z tých pacientov, čo zomrú. Spolu s Izzie som sa aby to Denny prežil a nakoniec prežil a potom sa mi páčila pusa, ktorú dala Izzie Denymu. So sweet nice moment, keď sa potom na ňu usmial Vidieť v 2.22 Name of the Game krásneho, oddýchnutého a hravého Jeffa bola pastva pre oči a scénka so svetrom od Izzie No to bolo krásne, keď si ho privoňal a potom sa usmial. Ten jeho úsmev dokonale zabíjal celou epkou V 2 .23 Blues for Sister Someone , keď Denny vlastne hovoril o tom, že Izzie má rad a že mu bohužiaľ zostáva málo času, no nezdržala som slzy lebo to povedal tým svojim smutným hlasom Najviac ma dostalo objatie Jeffa a Izzie, keď mal na sebe ten prístroj a on mohol konečne chodiť, nie len ležať, to bolo naozaj krásne objatie a tajne som si želala aj ja byť takto v jeho náručí. Po tejto epke som sa tešila a dúfala, že Denny bude OK, ale po vzhliadnutí 2.24 Damage Case, som bola ja KO Prečo sa mu muselo zase priťažiť? Ale ten koniec bol zase rozkošný, ako si k nemu Iziie ľahla, ajaja, zase môj tajný sen sa premietal na obtazovke Rada by som pokračovala ďalej v opise, ale po pozretí týchto dielov to musím predýchať a potom sa vrhnem na ďalšie, takže potom sem určite napíšm nejaký postreh Site, kde si môžete stiahnuť vystrihané časti s Jeffom z jednotlivých epizód: - kód:
-
http://www.jdmorgan.net/v_ga.php Na koniec len nepodarené zábery, kde sa mihne aj Jeff a potom na konci, ako narazí do tých dverí od výťahu Grey's Anatomy Season 3 Gag Reel - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=0vZHlH5fWsM&feature=related | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: Grey's Anatomy 15.07.08 17:23 | |
| | |
|
| |
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: Grey's Anatomy 15.07.08 17:28 | |
| | |
|
| |
dzajnisko Diabolský admin
Počet príspevkov : 1205 Age : 34 Bydlisko : Martin Nálada : ako aj dobrá, dalo by sa povedať :) Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: Grey's Anatomy 15.07.08 17:46 | |
| ja odpadnem, akurát včera, keď som dokukala časť, čo bežala na STV som si povedala, že som nikde nevidela tento topic, tak som ho chcela založiť ale ako vidím, Tina ma úspešne predbehla ja som tento seriál pozerala ešte skôr ako SN, takže keď som Jeffa videla pobehovať s to bolo prekvapko každopádne, keď tam leží taký bezmocný na nemocničnej posteli s tým jeho humorom a úsmevom vždy, keď sa tam zjaví Izzie to jednoducho navádza na hriech a ten koniec proste mňa to tak strašne dostalo, že som revala a nevedela som sa zastaviť a ešte tú pesničku Chasing Cars od Snowpatrol k tomu dali a ja som bola načisto zlomená a ako tam Izzie potom ležala doma v kúpeľni v tých krásnych šatách, s hroznými výčitkami svedomia a nechcela sa odtiaľ ani pohnúť ďalší seriál, kde nás Jeff opája svojou dokonalosťou a ďalší seriál, kde ho nechajú škaredo umrieť | |
|
| |
Lex Pocestný duch
Počet príspevkov : 84 Age : 32 Bydlisko : DNV Nálada : prisposobuje sa okoliu Registration date : 17.06.2008
| Predmet: Re: Grey's Anatomy 15.07.08 21:08 | |
| Jeff priputany ku lozku mal v tomto serialy fakt smrnc... A ta jeho romanticka dusa a tolko lasky medzi nimi...och to bola radost pozerat sa na nich... Aj ked umriet naozaj nemusel... | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Grey's Anatomy 15.07.08 23:55 | |
| Dzajnisko: Teda, SN čítanie myšlienok funguje dokonale aj pri Jeffovi Čo si tak ešte pamätám, na nervy som bola z epky 17 seconds, to ako išlo doslova o sekundy a ja som mala sa chuť pozerať cez prsty, že do kelu, ak to nestihnú a Denny umrie, umriem s ním Čo ma naozaj ale total dostalo, bolo keď zomrel, akurát keď Izzie nebola pri ňom Kriste, som bola na mrtvicu Najviac sa mi páčila scéna na chodbe, kde sa míňal s Izzie a ona sa tak zastavila, že ho tam cítila a ten jeho face No proste Jeff, ja inak neviem, čo na to viac povedať. Kvôli nemu, jeho vzťahu s Izzie, jeho úsmevu, som GA doslova žrala | |
|
| |
dzajnisko Diabolský admin
Počet príspevkov : 1205 Age : 34 Bydlisko : Martin Nálada : ako aj dobrá, dalo by sa povedať :) Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: Grey's Anatomy 16.07.08 20:56 | |
| | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: Grey's Anatomy 16.07.08 21:01 | |
| | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Grey's Anatomy 17.07.08 10:54 | |
| aj mne sa Jeff v tomto seriály páči nevidela som s ním zatiaľ všetky časti ale čoskor to napravím pretože to určite bude stáť za to inak ma tam zaujalo že ako je Denny odlišný od johna napríklad aj čo sa týka veku Denny je mladý povedali že má 36 a pritom Johm mal takmer 50 zaujímavé je že to nakrúcali v rovnakej dobe | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Grey's Anatomy 17.07.08 14:43 | |
| | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Grey's Anatomy 17.07.08 18:03 | |
| | |
|
| |
Anwiel Winchester
| Predmet: Re: Grey's Anatomy 17.07.08 18:44 | |
| | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Grey's Anatomy 29.07.08 15:27 | |
| Taky jsem koukala jako puk, že by se měl do GA vrátit... ale souhlasím s Anwiel, raději bych ho viděla v SN...takhle si nějak neumím představit, jak ho tam chtějí zase dostat ... v SN, tam smrt neznamená zase tolik.... když máte šikovného brášku, který vás zachrání, tak není problém... i když jsou z toho další obtíže, ale v GA... když tam byl, jak byla Meredith v komatu...ok, ale ještě znovu??? I don´t get it. Jinak GA mám jako seriál ráda, i když se přiznám, že Meredith a Dereka zrovna nemusím...aspoň, že je tam dost dalších postav. A když přišel na scénu Denny, tak jen ale ta jeho smrt | |
|
| |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Grey's Anatomy 29.07.08 16:01 | |
| | |
|
| |
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Grey's Anatomy 29.07.08 16:10 | |
| Ona by měla mít nádor na mozku???? To snad ne... její postavu mám narozdíl od těch výše zmíněných ráda. Ale zase tohle by bylo aspoň nějaké řešení toho, jak by se tam mohl objevit.... protože aby hrál nějaké jeho dvojče. to by byla blbost. | |
|
| |
Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: Grey's Anatomy 29.07.08 16:58 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: Grey's Anatomy 29.07.08 17:01 | |
| Ježiš holky já su blbá.... Já pořád kde jsem to četla a ono je to vlastně v tom odkaze na přechozí stránce, co jsem sem dávala. takže kdo umí dobře anglicky, snad z toho vyčtete, jak to bude nebo nebude. | |
|
| |
| Predmet: Re: Grey's Anatomy 29.07.08 17:05 | |
| No, já jsem to jen prolítla, ale nečetla jsem ten článek. Ok, každopádně , kristin, máš recht... chceš vidět Dennyho-pořiď si nádor... OMG, to zní hrozně | |
|
| |
Anwiel Winchester
| Predmet: Re: Grey's Anatomy 29.07.08 17:10 | |
| No, tak sem si to přečetla a je to tak, bude mít nádor a Jeffa bude vidět jenom ona (teda i my), když bude blouznit. | |
|
| |
Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: Grey's Anatomy 29.07.08 17:12 | |
| | |
|
| |
| |
| |
SkreechTina Winchester
| Predmet: Re: Grey's Anatomy 07.08.08 19:48 | |
| Teda, čo tá GA už nevymyslí, len aby tam mala toho Dennyho A tak do SN si odskočiť nemôže, hej? No ale čo už, vlastne som chcela napísať, že v TV dostáva človek zabrať, hlavne ak pozerá GA na STV1, tam je Denny usmiaty a potom to človek prepne na RTL a tam Denny umiera Akože ja aby som rovno nechytila 5 násobný infarkt za jeden deň, vlastne noc, lebo to vysielajú neskoro v noci Síce, zase Jeff po maďarsky, to človeka núti sa smiať v tak nevhodnej situácii | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Grey's Anatomy 08.08.08 0:17 | |
| | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Grey's Anatomy 18.08.08 22:58 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: Grey's Anatomy 29.08.08 9:57 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Grey's Anatomy | |
| |
|
| |
| Grey's Anatomy | |
|