| The Bad Blood | |
|
+7SkreechTina dion-fortune wiktoriano dzajnisko janka410 calla Faith 11 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: The Bad Blood 26.07.08 15:55 | |
| |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: The Bad Blood 26.07.08 17:27 | |
| | |
|
| |
dzajnisko Diabolský admin
Počet príspevkov : 1205 Age : 34 Bydlisko : Martin Nálada : ako aj dobrá, dalo by sa povedať :) Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: The Bad Blood 26.07.08 20:42 | |
| | |
|
| |
Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: The Bad Blood 26.07.08 21:53 | |
| calla ja som strasne rada, ze si rada, ze je Dean z pekla von dakujem velmi pekne. myslim, ze ak by si sa dala do poviedky, tak by si to aj ty zvladla. neuvazujes nad niecim takym?? Kacena no vidis to esteze som ti vyhovela no Viv (ja ju uz po domacky volam ) je jeden velky tajomny otaznik... ale tak to s Lilith vsetko vsetucko tam bolo naschval a presne takto to malo byt som rada, ze sa v pravu chvilu Dean prebral. ja som si tam Deana predstavila...takeho dobiteho... ja sa hrozne tiez tesim na Johna. na to extra. a este na sex v tejto poviedke sa tesim dakujem velmi pekne LittleDevil to som rada, ze ta to napadlo ja som to tam tak okato dala takze Viv sa paci?? dakujem ti velmi pekne wiktoriano uz mi nepiste, ze som macher, lebo budem velmi pysna ale velmi ma to tesi s tym peklom som sa dost mordovala a nakoniec som vypotila dost malo fakt dikes dzajnisko dakujem, hej rozputala hej, vratila. nemohla som sa prizerat, ako Sammy trpi jasnacka, ja sa chystam na dalsie vypytovacky, takze vyzbroj nervy ale nie. aj ty so mnou mozes ratat dakujem krasne | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: The Bad Blood 26.07.08 23:52 | |
| | |
|
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: The Bad Blood 27.07.08 0:04 | |
| Jani dakujem velmi pekne.nekonecne si to cenim. viem totiz, ze to mas so mnou velmi tazke.ale som rada, ze Viv sa ti zatial podzava (teda fakt neviem,ako to vyriesim ). ja uz fakt neviem...ale ked ja tam tu scenu tak hrozne chce,. fakt o varovanie neprejde?? dakujem pekne este raz. pokracko je uz takmer dopisane. polovica bude o Sammym. | |
|
| |
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: The Bad Blood 27.07.08 19:55 | |
| | |
|
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: The Bad Blood 27.07.08 20:41 | |
| calla urcite to dokazes ty. ja som si tym ista. ved pozries na moju poviedku a musis si povedat, ze dokazem nieco take, este lepsie. sak ja nemam fantaziu v tomto tak budem drzat a verit, ze sa odhodlas | |
|
| |
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: The Bad Blood 28.07.08 12:29 | |
| | |
|
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: The Bad Blood 28.07.08 12:43 | |
| calla aale no. tak dakujem,ale som si ista, ze dokazala. ved ked tak pozeras na nasich tak ta musi napadnut tolko skvelych myslienok (teraz nemyslim len smilnych ), ze uz mas namet na skvelu poviedku | |
|
| |
calla Winchester
| Predmet: Re: The Bad Blood 28.07.08 13:01 | |
| | |
|
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: The Bad Blood 28.07.08 13:08 | |
| calla ja ti nieco prezradim mna "poviedka" napadla uz pred mesiacom. teda este skor,ked som pozrela 3x16,tak som vzdy premyslala, ako by to pokracovalo. no a nakoniec som si vytvorila nejaku tu moju poviedku a vies,ake som mala stresy,ked som zacala pisat? prechadzala som kazdy topic s poviedkou,ake mena sa vyskytuju, aby som nahodou nedala to iste, kolko som stihla precitat, tak tolko som stihla,ostatne som aspon zbehla okom a az potom, stale so strachom, ze sa budem opakovat, som sa pustila do pisania. takze ziadne strachy.myslim si, ze by si nemala nic take iste, co ma niekto na fore. mozno tak maximalne par veci,ale to by na to ani nikto neprisiel. to by nebolo podstatne. zapletku a celkovu pointu by si ale mala podla mna skvelu | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: The Bad Blood 28.07.08 13:18 | |
| co to tu citam, zeby dalsia spisovatelka? musim povedat, ze vzhladom na to, kolko ff poviedok mam ja precitanych (hlavne anj) tak sa v mojej poviedke urcite nachadza nieco, co uz bolo napisane aj inde. tak napr. minule som si citala jednu poviedku, ktora mala skoro presne taky isty flashback ako ja a ja som len pozerala, ze hmm no hups. nemusite sa obavat toho, ze by vase poviedky neboli originalne alebo tak nieco. kazdy z nas pise inak a aj keby sme tu teraz vsetci zacali pisat o tom istom, tak by kazda poviedka bola aj tak uplne ina. ono iba ja mam v hlave tolko napadov na poviedky, ze by som hned teraz dokazala zacat pisat asi 3. ja verim, ze aj vy mate uzasne napady a tiez uzasnu cestu ako nam tie napady povedat. calla: dufam, ze sa s nami coskoro podelis o tvoju pracu, pretoze ff je doslova moj druhy zivot a ja hltam takmer vsetky poviedky, ktorych nie je nikdy dost takze sup sup do pisania. a mimochodom faith: k tomu tvojmu menu, vies o tom, ze desire mala byt povodne vivien? pozeram, ze som urobila dobre, ked som jej nakoniec dala meno desire, lebo vivien a vivienne, by bolo predsa len trocha podobne a meno lestat, ktore som tak hrubo slohla od jednej velmi talntovanej spisovatelky sa az nebezpecne velmi podoba lesterovi v poviedke chrys, ale to ma akosi nenapadlo, ked som to zacala pisat, tak len ticho dufam, ze to nikomu nevadi | |
|
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: The Bad Blood 28.07.08 13:26 | |
| Dion uplne suhlasim. kazdy z nas sa inak vyjadruje,inak pise, inak vidi vsetky veci a ma inu predstavivost, takze mas pravdu, ze ak by sme vsetci pisali nieco s jednotnou temou, vznikli by desiatky roznych prac s rovnakou pointou,ale uplne rozdielne. ja som mala zasa rovnake veci, ako ma dzajnisko v poviedke...uz som to ale pomenila. ved sa moze stat, ze niekedy sa trafime do niecoho, co ten druhy napise,ale myslim, ze kazda poviedka je originalna a ma svoje zaklady, ktore sa nedaju porovnavat s inou to fakt si mala Vivien??? koxo. mne sa inak vzdy pacilo meno Desire kebyze ho vtedy neprecitam v tvojej poviedke, tak je dost mozne, ze ho dam do svojej ja som poviedku od Chrystelle este necitala ale sa chystam. pani,ale to som nevedela. Ale tipujem, ze keby som ju citala, tak by mi nedoplo, ze sa tie mena podobaju | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: The Bad Blood 28.07.08 13:31 | |
| | |
|
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: The Bad Blood 28.07.08 13:35 | |
| ja uz na supernaturalovskom fore na nahody ani neverim by ti mohla dzajnisko rozpravat hej? tak to si ma navnadila. ked ja najskor tie kratke. tvoja bola asi najdlhsia poviedka, co som citala. ta ma bavila,takze to bolo na jeden super,ale ked je nieco velmi dlhe, tak ja si to nechavam na koniec ale pustim sa do nej. hej.to by bolo festy zaujimave. mohli by sme to skusit. neviem si predstavit,co by z toho vzislo | |
|
| |
calla Winchester
| Predmet: Re: The Bad Blood 28.07.08 13:49 | |
| Dion a Faith dakujem za krasne slova...ja som vlastne už aj zacala ale mam este len 4 strany... teda nejakú pointu už mám ale este to musim doladit.. ta vyzva znie skvelo... vaše mená sú skvelé...obidve záhadné a zaujímavé... dion ff je aj môj život...ale momentálne sa mi to dost pletie zo serialom co citam... hadam sa z toho potom vysomárim... | |
|
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: The Bad Blood 28.07.08 13:53 | |
| calla to vazne??? tak to je uzasne strasne sa tesim, co to bude! 4 strany? sak to je perfektne. len tak dalej a nenechaj nas dlho cakat mne sa pletie vsetko. a este teraz prerabam moju stranku a robim designy, pisem vecicky, potom nieco s tou wiki, mam v tom zmatok jak hrom | |
|
| |
calla Winchester
| Predmet: Re: The Bad Blood 28.07.08 14:02 | |
| Faith to znie ako by si čakala nejaký veľký trhák... tak teraz si ma znervóznila ešte viac... tak ja asi idem písať... a co robíte v wiki to je naozaj užasné aj ja som vám chcela pomôct ale ja toho vela nenapíšem...teda možno aj hej ale to by dopadlo... kedže som nevidela este cely SN tak som sa do toho nehrnula... :cry: v každom prípade je to skvelé... že si na to urobíte čas a vsetko... | |
|
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: The Bad Blood 28.07.08 14:06 | |
| calla to veru pocitam ved vsetko tu su trhaky, tu keby dosiel Eric, tak ma materialy na dalsie serie chod chod. teda nevyhanam ta, ale cim skor napises, tym lepsie uz sa teskam no ja na wiki nemam casu, ale mna ta myslienka nadchla,tak som sa do toho pustila a ked treba, tak nieco napisem, prelozim, ale uz asi pisat nebudem,lebo to dopadlo katastrofalne, sak je to vidiet. ale preklad este viem zosmolit nejako | |
|
| |
calla Winchester
| Predmet: Re: The Bad Blood 28.07.08 14:13 | |
| | |
|
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: The Bad Blood 28.07.08 14:18 | |
| ved presne. mne sa to tiez stalo pri poviedkach od Dion tak bezkaj a nedovol bratovi vyhnat ta. uz sa tesim na tvoju poviedku | |
|
| |
milleniumfalcon Pocestný duch
Počet príspevkov : 55 Registration date : 30.12.2007
| Predmet: Re: The Bad Blood 28.07.08 14:20 | |
| | |
|
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: The Bad Blood 28.07.08 14:48 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: The Bad Blood 28.07.08 15:25 | |
| husta debata sa tu rozprudila no calla ja ti teda drzim palce a uz sa tesim na to, co si napisala co sa wiki tyka, tak tam mam okno neviem, ale chcela som prerobit tu tretiu serku a vobedz ma nic nenapada stale som len myslou pri poviedke a nedokazem sa toho zbavit som velmi rada, ze na vas moje poviedky ucinkuju a dufam, ze to tak ostane aj nadalej no a faith, kedy bude pokracko? uz sa neviem dockat | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: The Bad Blood | |
| |
|
| |
| The Bad Blood | |
|