| Supernatural na Primě - archiv 1 | |
|
+20Artep Kaja Blanka evelyn27 Kristine LenkaX22 jana7413 Madlen Silvia SNlois zoehart Samabel bookika Chrystelle dion-fortune liam Kika janka410 Sarinka Night Angel 24 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Night Angel Žltočočko
Počet príspevkov : 627 Age : 31 Bydlisko : Praha Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Supernatural na Primě - archiv 1 09.12.07 14:14 | |
| Do SN na Markíze se nám motá Prima, tak jsem založila novej topic. Supernatural budou určitě dávat po Novém roce. Zopakujou první řadu a pak dají i druhou. Jak psala Natty to datum 6.1., tak jsem napsala Primě a hned jak mi odepíšou budete první (respektive až po mně takže druzí) kdo se dozví co mi napsali (celkem si myslím, že by to mohla být pravda, první řadu mají nadabovanou, takže není důvod to moc odsouvat) | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1 09.12.07 14:28 | |
| Som veľmi zvedavá, ako to dopadne. Najväčšia sranda by bola, kedy Markíza začala vo februári, resp. na konci januára dávať druhú sériu, potom by človek nevedel, kam skôr pozrieť. Prvá séria na Prime, prvá, možno druhá na Markíze, tretia na CW, ach, sen sa stal skutočnosťou... SN všade navôkol | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| |
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1 09.12.07 15:31 | |
| No Supernatural na Prosieben si veľmi rada odopriem, už len z princípu. Ja si myslím, že dabing nezmenia, len by mohli obmedziť tie chyby v preklade, pretože niekedy to bola vážne škoda. Nechodí teraz druhá séria aj na maďarskom RTL klube, alebo už chodila? Supernatral ovláda svet... | |
|
| |
Kika Nevinná obeť
Počet príspevkov : 21 Bydlisko : Galanta Registration date : 02.12.2007
| |
| |
liam Nevinná obeť
Počet príspevkov : 13 Registration date : 30.11.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1 09.12.07 21:55 | |
| uz sa neviem dockat kedy sa to zacne aj na prime s tou informaciou ste ma velmi potesili a upokojili pretoze na markize nefunguje showview a tak sa mi druha cast nenahrala uplne dokonca som z toho zostala vazne v soku ale po tomto si to budem moct nahrat cele znovu este stastie ze som to vecer pozerala a videla koniec juchúúúú .
Naposledy upravil dňa 15.01.08 20:43, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1 09.12.07 23:38 | |
| no uzasne lebo ja som prve diely tuto nestihla chytam to az po vianociach tak si to pozrem na prime, jeeeee, ale aj tak ten dabing.....no co uz | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1 10.12.07 20:43 | |
| To je fakt super, že už dávají SN všude. Já se sice na Primě dívat nebudu, protože to mám na DVD i s dabingem, který si stejně nepouštím , ale i tak jsem ráda, že to budou dávat, protože je určitě spousta lidí, co nemají možnost SN vidět jinak než v TV a tak třeba přibudou další fanoušci. :sunny: | |
|
| |
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1 11.12.07 17:57 | |
| | |
|
| |
Kika Nevinná obeť
Počet príspevkov : 21 Bydlisko : Galanta Registration date : 02.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1 11.12.07 19:03 | |
| Jasne, na RTL Klube sa to veľmi páči aj mne! A tie Deanove hlášky tam fakt nemajú chybu | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1 11.12.07 21:05 | |
| Já teda nejsem moc vybavená nepřebernými televizními kanály, ale na Primě se asi zas na pár dílů s dabingem kouknu - musím přece podpořit sledovanost | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1 11.12.07 22:26 | |
| tak to nas asi viacej zapne tu primu uz len z principu...ale tak so uvazovala aj o tom ze vypnem zvuk na telke a necham to bezat aj na compe tazke to budem mat v originaly ale no nie zartujem, normalne to pozrem s dabingom nech je sranda-niekedy ma tie preklady fakt dostavaju. a mozem potom porovnanvat kery je horsi-slovensky alebo cesky? uz sa tesim aj na ten madarsky, som nanho zvedava-ved uvidime ci to naladim na telke-vzhladom na to ze mame antenu, dva satelity aj kablovku, by som mohla. aaa uz aby som bola doma. | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1 11.12.07 22:28 | |
| No a taky chci upozornit,že na Primě budou dávat 2 filmy ve kterých hraje Jared - 28.12. je to film Cheaper by the Dozen (Dvanáct do tuctu) a pak 29.12. House of Wax | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1 11.12.07 22:33 | |
| My tuším RTL klub máme, no nikdy ma na(ne)šťastie nepadlo si to tam pustiť... :| Jeeej Jared bude v telke. Tak Cheaper by the Dozen si pozriem, keď naň nezabudnem, no House of Wax mám tuším aj v pc, takže to asi nie...opäť originál lepší a Jared sa tam veľmi "neohreje"... | |
|
| |
janka410 Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1 11.12.07 22:37 | |
| No Sarinko ale upozorňuju,že v Cheaper by the Dozen se jen párkrát ukáže Tam si spíš užiješ Toma Wellinga jestli ho máš ráda No a House of Wax tak to zase bude síla ale hlavně na to kouknu jak ho nadabovali | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1 11.12.07 22:44 | |
| Z Cheaper by the Dozen som na youtube videla kúsok, ako sa v sprchách či kde vysmieva niekomu a bol tam že Hmmm, škoda, že sa ani tam neohreje, no nevadí, aj tak si to asi pozriem, i keď Toma akosi nemusím... | |
|
| |
janka410 Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1 11.12.07 22:53 | |
| Noooo,tak to máš pravdu, tam teda fakt byl Někde jsem dokonce viděla nádhernou fotku z téhle scény Kouknu jestli ji nenajdu | |
|
| |
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1 12.12.07 16:20 | |
| House of Wax..... jediný, co na to filmu je dobrý, tak začátek a Jared.....jinak....myslím, že i přesto, že tam hraje, tak nikdy víc! Dvanáct do tuctu... to by mohla být aspoň dobrá oddechovka. | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1 12.12.07 16:42 | |
| Stále žiadne info, či SN skutočne bude toho šiesteho | |
|
| |
Night Angel Žltočočko
| Predmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1 12.12.07 19:24 | |
| Sarinka: Zatím nic ale do konce týdne by mi snad mohli odepsat.
Tak ty filmy: House of Wax - ani Jared mě nedonutil abych si to stáhla a nevidim důvod dívat se na to ani teď. Jareda mám sice hodně ráda, ale nebudu se kvůli němu dívat na film, který mě nezaujal
Cheaper by the Dozen - rodinná komedie.... na tohle se asi budu dívat. Dokonce myslím, že jsem nějaký ukázky jednou viděla ale nejsem si jistá. Tom tam odcházel od auta (tušim, že to byla kraksna) a Jared do něj rejpal, pak tam byla nějaká holka, která Toma uklidňovala. Možná to bylo ono. To obsazení - Jareda i Toma mám ráda, Hillary nijak extra nemusim, ale zvládnu ji a Stevea Martina nemám ráda, ale vzhledem ke kombinaci těch lidí se na to kouknu. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1 12.12.07 21:32 | |
| no dvanact do tuctu som videla na hbo a pekne som sa nasmiala takze si to pozrem znovu a house of wax akoze dakujem, ale nikdy znovu. jareda mam velmi rada, ale paris neznasam a jared tam je tak kratko, ze preto neoplati ten film pozerat aj ked mozno si pozrem len tu cast ked tam on nabehne...neviem uvidime | |
|
| |
zoehart Pocestný duch
Počet príspevkov : 58 Age : 34 Bydlisko : Praha Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1 12.12.07 21:34 | |
| nahodou house of wax miluju...teda pouze z toho duvodu, ze tam zabijou paris jinak je to prisernej film... a k cheaper by a dozen...to je uzasnej film a jared tam vypada strasne mladoucce | |
|
| |
| Predmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1 12.12.07 22:17 | |
| Jak tak čtu, asi to Cheaper by a dozen prubnu a shlédnu ho | |
|
| |
Night Angel Žltočočko
| Predmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1 12.12.07 22:34 | |
| Takže je to jasný na Dvanáct do tuctu se dívat budu už kvůli tomu obsazení, obvzlášť když to tady vychvalujete. Po HoW moc netoužim btw jak zemře Paris? A v který části filmu? A v který se objeví Jared? - ať vim kdy to mám zapnout | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1 12.12.07 22:49 | |
| paris odtnu hlavu,ale uz si nepametam kedy- ja som pri tom filme totiz ciatocne spala takze niektore casti si pameta, ale casovo ich teda zoradene velmi dobre nemam. napr. si pametam aj paris pobehovat v spodnom pradle a jareda s tym malickom, ale to je tak mozno aj vsetko | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1 | |
| |
|
| |
| Supernatural na Primě - archiv 1 | |
|