Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

Supernatural na Primě - archiv 1

Goto down 
+20
Artep
Kaja
Blanka
evelyn27
Kristine
LenkaX22
jana7413
Madlen
Silvia
SNlois
zoehart
Samabel
bookika
Chrystelle
dion-fortune
liam
Kika
janka410
Sarinka
Night Angel
24 posters
Choď na stránku : 1, 2, 3 ... 20 ... 40  Next
AutorSpráva
Night Angel
Žltočočko
Žltočočko
Night Angel

Počet príspevkov : 627
Registration date : 01.12.2007

Supernatural na Primě - archiv 1 Empty
OdoslaťPredmet: Supernatural na Primě - archiv 1   Supernatural na Primě - archiv 1 Empty09.12.07 14:14

Do SN na Markíze se nám motá Prima, tak jsem založila novej topic. Supernatural budou určitě dávat po Novém roce. Zopakujou první řadu a pak dají i druhou. Jak psala Natty to datum 6.1., tak jsem napsala Primě a hned jak mi odepíšou budete první (respektive až po mně takže druzí) kdo se dozví co mi napsali (celkem si myslím, že by to mohla být pravda, první řadu mají nadabovanou, takže není důvod to moc odsouvat)
Návrat hore Goto down
http://night-angel.ic.cz/
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

Počet príspevkov : 7654
Nálada : Sherlocked
Registration date : 29.11.2007

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1   Supernatural na Primě - archiv 1 Empty09.12.07 14:28

Som veľmi zvedavá, ako to dopadne. Najväčšia sranda by bola, kedy Markíza začala vo februári, resp. na konci januára dávať druhú sériu, potom by človek nevedel, kam skôr pozrieť. Supernatural na Primě - archiv 1 316745 Prvá séria na Prime, prvá, možno druhá na Markíze, tretia na CW, ach, sen sa stal skutočnosťou... SN všade navôkol Supernatural na Primě - archiv 1 949816 Supernatural na Primě - archiv 1 325299
Návrat hore Goto down
http://sarinka.tumblr.com/
janka410
Winchester
Winchester
janka410

Počet príspevkov : 5348
Nálada : Skvělá

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1   Supernatural na Primě - archiv 1 Empty09.12.07 14:53

A ještě Sarinko nezapomínej,že i na PRO 7 běží (první série) - no prostě SN opravdu všude kolem nás Supernatural na Primě - archiv 1 949816 Supernatural na Primě - archiv 1 325299
Tak co myslíte na té Primě- budou kluci stejně nadabovaný i v druhé sérii nebo to bude jinej dabing Shocked
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1   Supernatural na Primě - archiv 1 Empty09.12.07 15:31

No Supernatural na Prosieben si veľmi rada odopriem, už len z princípu. Very Happy Ja si myslím, že dabing nezmenia, len by mohli obmedziť tie chyby v preklade, pretože niekedy to bola vážne škoda. Supernatural na Primě - archiv 1 868694 Nechodí teraz druhá séria aj na maďarskom RTL klube, alebo už chodila? Supernatural na Primě - archiv 1 404917 Supernatral ovláda svet... Supernatural na Primě - archiv 1 949816
Návrat hore Goto down
Kika
Nevinná obeť
Nevinná obeť

Počet príspevkov : 21
Registration date : 02.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1   Supernatural na Primě - archiv 1 Empty09.12.07 15:35

Supernatural na Primě - archiv 1 325299
Tak to už SN bude fakt všade! Supernatural na Primě - archiv 1 430869

Na RTL Klub to ide a ja každý piatok som prikovaná pred telkou lol!
Návrat hore Goto down
liam
Nevinná obeť
Nevinná obeť
liam

Počet príspevkov : 13
Registration date : 30.11.2007

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1   Supernatural na Primě - archiv 1 Empty09.12.07 21:55

uz sa neviem dockat kedy sa to zacne aj na prime s tou informaciou ste ma velmi potesili a upokojili Supernatural na Primě - archiv 1 949816 pretoze na markize nefunguje showview a tak sa mi druha cast nenahrala uplne dokonca affraid som z toho zostala vazne v soku affraid ale po tomto si to budem moct nahrat cele znovu este stastie ze som to vecer pozerala a videla koniec juchúúúú Supernatural na Primě - archiv 1 170639.

Naposledy upravil dňa 15.01.08 20:43, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1   Supernatural na Primě - archiv 1 Empty09.12.07 23:38

no uzasne lebo ja som prve diely tuto nestihla chytam to az po vianociach tak si to pozrem na prime, jeeeee, ale aj tak ten dabing.....no co uz
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

Počet príspevkov : 10688
Nálada : Skvělá!

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1   Supernatural na Primě - archiv 1 Empty10.12.07 20:43

To je fakt super, že už dávají SN všude. cheers Supernatural na Primě - archiv 1 325299 Já se sice na Primě dívat nebudu, protože to mám na DVD i s dabingem, který si stejně nepouštím Laughing , ale i tak jsem ráda, že to budou dávat, protože je určitě spousta lidí, co nemají možnost SN vidět jinak než v TV a tak třeba přibudou další fanoušci. :sunny:
Návrat hore Goto down
bookika
Winchester
Winchester
bookika

Počet príspevkov : 1748
Registration date : 05.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1   Supernatural na Primě - archiv 1 Empty11.12.07 17:57

Ja som tiez rada ze sn budu davat zas aj na prime a este k tomu aj druhu seriu, ale dufam ze v normalnom case.Ja vlastne sn pozeram vsade.NA markize, RTLklube, PRo7, CW a budem urcite aj na prime. Musim sa vsak priznat ze najviac sa mi to paci v originale a v madarskom prevedeni. Laughing Skvely dabing, super hlasky a trochu netypicky slang(pre slovakov) - z toho som hotova.
Samozrejme ze nespim cely vikend no ale co uz.Pre sn vsetko na svete.A po prvom strasnom dni v tyzdni nie je nic lepsie na moju bolavu dusu ako SN aj ked len po nemecky(z nemciny toho vela neviem ale ved to uz aj tak viem cele naspamat Laughing Laughing Razz Laughing )

Supernatural na Primě - archiv 1 30813 Supernatural na Primě - archiv 1 297524
Návrat hore Goto down
https://www.youtube.com/chicazd
Kika
Nevinná obeť
Nevinná obeť

Počet príspevkov : 21
Registration date : 02.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1   Supernatural na Primě - archiv 1 Empty11.12.07 19:03

Jasne, na RTL Klube sa to veľmi páči aj mne! Wink
A tie Deanove hlášky tam fakt nemajú chybu lol!
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

Počet príspevkov : 10070
Nálada : Travel and explore!!!

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1   Supernatural na Primě - archiv 1 Empty11.12.07 21:05

Já teda nejsem moc vybavená nepřebernými televizními kanály, ale na Primě se asi zas na pár dílů s dabingem kouknu - musím přece podpořit sledovanost lol!
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1   Supernatural na Primě - archiv 1 Empty11.12.07 22:26

tak to nas asi viacej zapne tu primu uz len z principu...ale tak so uvazovala aj o tom ze vypnem zvuk na telke a necham to bezat aj na compe tazke to budem mat v originaly Very Happy ale no nie zartujem, normalne to pozrem s dabingom nech je sranda-niekedy ma tie preklady fakt dostavaju. a mozem potom porovnanvat kery je horsi-slovensky alebo cesky? uz sa tesim aj na ten madarsky, som nanho zvedava-ved uvidime ci to naladim na telke-vzhladom na to ze mame antenu, dva satelity aj kablovku, by som mohla. aaa uz aby som bola doma.
Návrat hore Goto down
janka410
Winchester
Winchester
janka410

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1   Supernatural na Primě - archiv 1 Empty11.12.07 22:28

No a taky chci upozornit,že na Primě budou dávat 2 filmy ve kterých hraje Jared - 28.12. je to film Cheaper by the Dozen (Dvanáct do tuctu) a pak 29.12. House of Wax Supernatural na Primě - archiv 1 949816 Supernatural na Primě - archiv 1 325299
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1   Supernatural na Primě - archiv 1 Empty11.12.07 22:33

My tuším RTL klub máme, no nikdy ma na(ne)šťastie nepadlo si to tam pustiť... :| Jeeej Jared bude v telke. Tak Cheaper by the Dozen si pozriem, keď naň nezabudnem, no House of Wax mám tuším aj v pc, takže to asi nie...opäť originál lepší a Jared sa tam veľmi "neohreje"... Rolling Eyes
Návrat hore Goto down
janka410
Winchester
Winchester
janka410

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1   Supernatural na Primě - archiv 1 Empty11.12.07 22:37

No Sarinko ale upozorňuju,že v Cheaper by the Dozen se jen párkrát ukáže Supernatural na Primě - archiv 1 568939 Tam si spíš užiješ Toma Wellinga jestli ho máš ráda Wink
No a House of Wax tak to zase bude síla Supernatural na Primě - archiv 1 87642 ale hlavně na to kouknu jak ho nadabovali
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1   Supernatural na Primě - archiv 1 Empty11.12.07 22:44

Z Cheaper by the Dozen som na youtube videla kúsok, ako sa v sprchách či kde vysmieva niekomu a bol tam že Supernatural na Primě - archiv 1 998745 Hmmm, škoda, že sa ani tam neohreje, no nevadí, aj tak si to asi pozriem, i keď Toma akosi nemusím... Suspect
Návrat hore Goto down
janka410
Winchester
Winchester
janka410

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1   Supernatural na Primě - archiv 1 Empty11.12.07 22:53

Noooo,tak to máš pravdu, tam teda fakt byl Supernatural na Primě - archiv 1 312566 Supernatural na Primě - archiv 1 430869 Někde jsem dokonce viděla nádhernou fotku z téhle scény
Kouknu jestli ji nenajdu Wink
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1   Supernatural na Primě - archiv 1 Empty12.12.07 16:20

House of Wax..... jediný, co na to filmu je dobrý, tak začátek a Jared.....jinak....myslím, že i přesto, že tam hraje, tak nikdy víc! Supernatural na Primě - archiv 1 666500

Dvanáct do tuctu... to by mohla být aspoň dobrá oddechovka. Smile
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1   Supernatural na Primě - archiv 1 Empty12.12.07 16:42

Stále žiadne info, či SN skutočne bude toho šiesteho Question
Návrat hore Goto down
Night Angel
Žltočočko
Žltočočko
Night Angel

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1   Supernatural na Primě - archiv 1 Empty12.12.07 19:24

Sarinka: Zatím nic ale do konce týdne by mi snad mohli odepsat.

Tak ty filmy:
House of Wax - ani Jared mě nedonutil abych si to stáhla a nevidim důvod dívat se na to ani teď. Jareda mám sice hodně ráda, ale nebudu se kvůli němu dívat na film, který mě nezaujal

Cheaper by the Dozen - rodinná komedie.... na tohle se asi budu dívat. Dokonce myslím, že jsem nějaký ukázky jednou viděla ale nejsem si jistá. Tom tam odcházel od auta (tušim, že to byla kraksna) a Jared do něj rejpal, pak tam byla nějaká holka, která Toma uklidňovala. Možná to bylo ono. To obsazení - Jareda i Toma mám ráda, Hillary nijak extra nemusim, ale zvládnu ji a Stevea Martina nemám ráda, ale vzhledem ke kombinaci těch lidí se na to kouknu.
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1   Supernatural na Primě - archiv 1 Empty12.12.07 21:32

no dvanact do tuctu som videla na hbo a pekne som sa nasmiala takze si to pozrem znovu a house of wax akoze dakujem, ale nikdy znovu. jareda mam velmi rada, ale paris neznasam a jared tam je tak kratko, ze preto neoplati ten film pozerat aj ked mozno si pozrem len tu cast ked tam on nabehne...neviem uvidime
Návrat hore Goto down
zoehart
Pocestný duch
Pocestný duch
zoehart

Počet príspevkov : 58

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1   Supernatural na Primě - archiv 1 Empty12.12.07 21:34

nahodou house of wax miluju...teda pouze z toho duvodu, ze tam zabijou paris Supernatural na Primě - archiv 1 949816
jinak je to prisernej film...
a k cheaper by a dozen...to je uzasnej film a jared tam vypada strasne mladoucce Supernatural na Primě - archiv 1 430869
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1   Supernatural na Primě - archiv 1 Empty12.12.07 22:17

Jak tak čtu, asi to Cheaper by a dozen prubnu a shlédnu ho Cool
Návrat hore Goto down
Night Angel
Žltočočko
Žltočočko
Night Angel

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1   Supernatural na Primě - archiv 1 Empty12.12.07 22:34

Takže je to jasný na Dvanáct do tuctu se dívat budu už kvůli tomu obsazení, obvzlášť když to tady vychvalujete. Po HoW moc netoužim btw jak zemře Paris? A v který části filmu? A v který se objeví Jared? - ať vim kdy to mám zapnout
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1   Supernatural na Primě - archiv 1 Empty12.12.07 22:49

paris odtnu hlavu,ale uz si nepametam kedy- ja som pri tom filme totiz ciatocne spala takze niektore casti si pameta, ale casovo ich teda zoradene velmi dobre nemam. napr. si pametam aj paris pobehovat v spodnom pradle a jareda s tym malickom, ale to je tak mozno aj vsetko Very Happy
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1   Supernatural na Primě - archiv 1 Empty

Návrat hore Goto down

Supernatural na Primě - archiv 1
Návrat hore 
Strana 1 z 40Choď na stránku : 1, 2, 3 ... 20 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Supernatural na CW - archiv 1
» RPG- WORLD - archiv 1
» JENSEN - archiv 1

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Supernatural :: Supernatural v TV-
Prejdi na: