| Supernatural na Primě - archiv 1 | |
|
+20Artep Kaja Blanka evelyn27 Kristine LenkaX22 jana7413 Madlen Silvia SNlois zoehart Samabel bookika Chrystelle dion-fortune liam Kika janka410 Sarinka Night Angel 24 posters |
|
Autor | Správa |
---|
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1 12.12.07 23:00 | |
| No Jared tam bude od začátku a myslím,že tam tak v polovině filmu,nebo spíš možná ještě dřív ho to...no zabijou Paris ta je tam fakt strašná,ale do konce nevydrží | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| |
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1 13.12.07 21:07 | |
| No máš vlastně pravdu,že i když zavoskovanej,tak byl ještě živej- to bylo hnusný Ale já to brala tak,že už je vlastně mrtvej | |
|
| |
Night Angel Žltočočko
Počet príspevkov : 627 Age : 31 Bydlisko : Praha Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1 14.12.07 16:31 | |
| Prima mi už odepsala a máme se na co těšit. - citácia :
- Dobrý den, ano - plán je na začátek ledna - sledujte ale TV program - z důvodu přesného data vysílání.
Zdravíme. J. Růžková | |
|
| |
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1 14.12.07 19:44 | |
| SN na prime uz od januara? uz sa strasne tesim aj ked ten dabing.... Cheaper by dozen...ked som to videla prvy a jediny krat a JAreda tam ukazali v tych superkratkych dvoch scenach - kym som si stihla uvedomit ze tam mozno bol uz bol prec.Tak som cakala na koniec len koli titulkom.Ale steva martina mam rada a je to celkom dobre ten zmatok s detmi.hlavne ta cast s grckou . Myslim ze jred tam ani nemal spomanute meno | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1 15.12.07 12:45 | |
| johoooo už se těšim, teda néé na to že tam bude otřesný dabing, ale na tooo protě na to všecko...na Sama Deana a Daddyho-ten je hlavní, ale musim vlastně zkouknout jak to nadabovali a jaký chyby udělali...a v neposlední řadě..a to je to nejdůležitější-musim zvednout sledovanost :jumpingbunny: a ten house of the wax vynechám pač jednou mi to bohatě stačilo...já sem taková že do všech filmů se moc zažeru takže bud brečim a nebo(jako v tomto případě) je mi z toho filmu na "blití" a mám takovou divnou náladu....fuj to bylo ale hnusný když na to vzpomínám Na ten druhej se ráda kouknu...už jen z toho co tu píšete, ale taky ...no je to jasné přeci kvůli Jaredovi | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1 15.12.07 16:36 | |
| - Night Angel napísal:
- Prima mi už odepsala a máme se na co těšit.
- citácia :
- Dobrý den, ano - plán je na začátek ledna - sledujte ale TV program - z důvodu přesného data vysílání.
Zdravíme. J. Růžková No veľa toho neprezradili, ani sériu, ktorú plánujú vysielať, v podstate skoro nič, len aby sme pozerali do programu... No nevadí, slečny, mrkajte do programu, i keď je ešte skoro. Som zvedavá, kedy nasadia druhú sériu a o akom čase... | |
|
| |
Night Angel Žltočočko
Počet príspevkov : 627 Age : 31 Bydlisko : Praha Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1 15.12.07 17:02 | |
| Jj druhou taky budou dávat, to už jsem se jich ptala někdy minulej měsíc | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1 15.12.07 17:12 | |
| Najskôr asi hodia recap prvej, nie? Ja zasa dúfam, že Markíza druhú nasadí hneď, i keď človek nikdy nevie, čoho je tá telka schopná... | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1 19.12.07 10:59 | |
| Tak právě jsem si pročítala vánoční program a zcela náhodou jsem narazila na Lovce duchů! Ježiš jakou já jsem měla radost! Takže Lovci duchů začínají na Primě v neděli 6.1.2008 v 22:10! Ten čas se mi zdá naprosto fantastický! I když je mi jasné, že ho budou postupně určitě zase snižovat. Ovšem pozor!!!! Nevím, jestli je to chyba v tisku, ale píšou tam Lovci duchů II ! Tak doufám, že je to vůbec SN. Zatím mám k dispozici jen stručný program na tento den, takže podrobnosti tam nejsou. Že by tu 1. sérii neopakovali, se mi nezdá pravděpodobné, když tady holky psali, že jim Prima potvrdila i reprízu 1. série. :idea: update: Tak teď jsem narazila na netu na tohle: od neděle 6.1.2008 na TV Prima 22:10 Lovci duchů II (1/22) [Supernatural II] Ve chvíli mé smrti. Dean, jeden z lovců zlých duchů, je po autonehodě v bezvědomí. Svůj život ale ještě skončit nechce, i když si pro něj přišel duch smrti. Pro jeho záchranu je ale nutná nejvyšší oběť... Americký hororový seriál (2006). Hrají J. Padalecki, J. Ackles, J. D. Morgan a další. Režie K. Manners (41 min) (Premiéra) Takže to vypadá, že asi opravdu začnou rovnou druhou sérií! Tak to jsem tedy opravdu zvědavá na dabing....A hlavně na to, jestli udělají SN nějakou pořádnou upoutávku. | |
|
| |
janka410 Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1 19.12.07 13:19 | |
|
Naposledy upravil dňa 19.12.07 21:19, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| |
| |
Silvia Winchester
Počet príspevkov : 1268 Bydlisko : Bardejov Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester! Registration date : 30.11.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1 19.12.07 14:06 | |
| WAW,to je skvelé už sa nemôžem dočkať . | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1 19.12.07 15:27 | |
| Bože, šupaaaa, sen sa stal skutočnosťou, SN je vážne už všade... Ja to síce pozerať nebudem, pretože, ehm, nič proti, ale ten dabing... Aj na Markíze to pozerám len jedným okom. Ten vysielací čas je úplne super, kokos, keby sa aj Markíza uvedomila a dala to skôr, lenže Markíza je prípad sám o sebe... Prvú časť druhej série si ale určite pozriem, či nezmenili dabing a tak, no proste hurááá za tích, čo to ešte nevideli... Koho by som tak na to mohla "navnadiť", všetci z môjho okolia to už poznajú, alebo na to vždy zabudnú... | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1 19.12.07 15:33 | |
| Já jsem ráda, že to vysílaj rovnou od druhý série, i když pro ty, co se budou chtít dívat a neviděli první sérii, to bude trochu problém. Já jsem zvědavá na dabing, na to co a jak tam budou říkat a i na názvy epizod. | |
|
| |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1 19.12.07 15:43 | |
| No je to fakt škoda, že tu 1. sérii nebudou reprízovat, protože sledovat to bez té první, to se do toho asi jen tak někdo nepožene, pokud o SN nikdy neslyšel. :cry: A když Madlen vzpomenula ty názvy epizod, co říkáte na ten název 2x01? Mně se to zdá přeložené celkem dobře, ne? I když ta "chvíle".....no... Ale nejsem expert na angličtinu, takže to přenechám povolanějším. | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1 19.12.07 15:51 | |
| Ve chvíli mé smrti? No, aspoň sa snažili a nič si nevymýšľali, neznášam, keď úplne menia názov. Ono ten názov nie je zlý, len sa tam skôr hodí niečo v zmysle "V čase môjho umierania " alebo "Počas môjho umierania", opäť je to však len vec názoru... | |
|
| |
| Predmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1 19.12.07 15:56 | |
| Jo tak přesně takhle jsem si to přeložila i já - "V čase môjho umierania ". Jenomže ve slovenštině to zní docela dobře, narozdíl od češtiny - V čase mého umírání. Já nevím, nějak mi to "umírání" jazyk nebere. Taky jsem ráda, když se zachovávají názvy podle originálu, třebaže někdy je dost těžké, přeložit to doslovně tak, aby to neznělo divně, jako právě ten 2x01. | |
|
| |
| Predmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1 19.12.07 16:20 | |
| Právě ono v tý češtině tam to umírání zní krapet divně...to bychom se na to museli vykašlat a přeložit to suše stručně- Když jsem umíral ...nebo tak něco | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1 19.12.07 17:31 | |
| to umírání znie vážne nejako divne... už len preto, že sú tam tri dĺžne po sebe.... ale nie, zasa sa snažím trápne vtipkovať.. Najlepšie sú názvy ako Shadow, Wendigo či Faith. Som zvedavá, ako Prima preloží Children Shouldn't Play With Dead Things, What Is and What Should Never Be a hlavne All Hell Breaks Loose... | |
|
| |
| Predmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1 19.12.07 17:41 | |
| Krátký názvy jsou dobrý, protože se dají i dobře přeložit....je tam menší šance mnohoznačnosti... ale třeba Children Shouldn't Play With Dead Things- v angličtině se mi ten název líbí... no uvidíme, co vymyslí. U Salvation se taky neobtěžovali s překladem a dali tam Ďáblova past, první část A All Hell Breaks Loose-- asi Rozpoutalo se peklo nebo tak něco? Ale jsem vážně zvědavá, jak ty názvy přeloží, protože jsem si jistá, že tam bude nějaký překlad, který mě totálně vytočí | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1 19.12.07 21:12 | |
| Řekla bych že to přeložili docela slušně, i když já bych stejně dala "V čase mého umírání" nevím, víc se mi to líbí Ale na český název Children shoildn´t play with dead things jsem taky zvědavá, ten je z nich snad nejdelší A taky jsem zvědavá na 2x21,22, jak nadabují Deana! Když on to v originále tak krásně zahrál... | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1 19.12.07 21:41 | |
| Ja by som sa s vami kľudne aj stavila, že Children Shouldn't Play With Dead Things preložia v zmysle niečo ako Zombie alebo tak, pretože pochybujem, že to preložia "deti by sa nemali hrať s mŕtvymi vecami", a ak hej, tak sa budem veľmi čudovať. Možno sa poučia na chybách v predchádzajúcom dabingu.. Dabér nikdy nemôže tak precítiť tu repliku ako herec, ktorý danú postavu stvárňuje, preto všetky Deanove "Sam" znejú tak sucho, keď sú nadabované... | |
|
| |
| |
| |
| Predmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1 19.12.07 21:52 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1 | |
| |
|
| |
| Supernatural na Primě - archiv 1 | |
|