Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

Supernatural na Primě - archiv 1

Goto down 
+20
Artep
Kaja
Blanka
evelyn27
Kristine
LenkaX22
jana7413
Madlen
Silvia
SNlois
zoehart
Samabel
bookika
Chrystelle
dion-fortune
liam
Kika
janka410
Sarinka
Night Angel
24 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Next
AutorSpráva
janka410
Winchester
Winchester
janka410

Počet príspevkov : 5348
Nálada : Skvělá
Registration date : 01.12.2007

Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1   Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 2 Empty12.12.07 23:00

No Jared tam bude od začátku a myslím,že tam tak v polovině filmu,nebo spíš možná ještě dřív ho to...no zabijou Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 2 71416
Paris ta je tam fakt strašná,ale do konce nevydrží Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 2 258431
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

Počet príspevkov : 10070
Nálada : Travel and explore!!!

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1   Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 2 Empty13.12.07 21:02

Oni ho přece nezabijou...... on bude zavoskovanej a živej..... teď mi to připomnělo tu nechutnou scénu s tou krvavou čelistí Suspect Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 2 21835
Ale každopádně i kdyby toho kluka co hrál, nehrál přímo Jared, ale někdo jinej, tak si myslím, že to jak ho zatáh do toho sklepa nebo kam, byl takový předěl filmu... zbytek už byl fakt hrozný a slátanina Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 2 555452
Návrat hore Goto down
janka410
Winchester
Winchester
janka410

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1   Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 2 Empty13.12.07 21:07

No máš vlastně pravdu,že i když zavoskovanej,tak byl ještě živej- to bylo hnusný Evil or Very Mad Ale já to brala tak,že už je vlastně mrtvej Sad
Návrat hore Goto down
Night Angel
Žltočočko
Žltočočko
Night Angel

Počet príspevkov : 627

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1   Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 2 Empty14.12.07 16:31

Prima mi už odepsala a máme se na co těšit.

citácia :
Dobrý den, ano - plán je na začátek ledna - sledujte ale TV program - z důvodu přesného data vysílání.
Zdravíme.
J. Růžková
Návrat hore Goto down
http://night-angel.ic.cz/
bookika
Winchester
Winchester
bookika

Počet príspevkov : 1748
Registration date : 05.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1   Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 2 Empty14.12.07 19:44

SN na prime uz od januara? Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 2 170639 Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 2 258431
uz sa strasne tesim aj ked ten dabing....

Cheaper by dozen...ked som to videla prvy a jediny krat a JAreda tam ukazali v tych superkratkych dvoch scenach - kym som si stihla uvedomit ze tam mozno bol uz bol prec.Tak som cakala na koniec len koli titulkom.Ale steva martina mam rada a je to celkom dobre ten zmatok s detmi.hlavne ta cast s grckou Razz . Myslim ze jred tam ani nemal spomanute meno
Návrat hore Goto down
https://www.youtube.com/chicazd
SNlois
Winchester
Winchester
SNlois

Počet príspevkov : 3035
Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D
Registration date : 11.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1   Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 2 Empty15.12.07 12:45

johoooo už se těšim, teda néé na to že tam bude otřesný dabing, ale na tooo protě na to všecko...na Sama Deana a Daddyho-ten je hlavní, ale musim vlastně zkouknout jak to nadabovali a jaký chyby udělali...a v neposlední řadě..a to je to nejdůležitější-musim zvednout sledovanost Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 2 77756 Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 2 891817 :jumpingbunny:
a ten house of the wax vynechám pač jednou mi to bohatě stačilo...já sem taková že do všech filmů se moc zažeru takže bud brečim a nebo(jako v tomto případě) je mi z toho filmu na "blití" a mám takovou divnou náladu....fuj to bylo ale hnusný když na to vzpomínám Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 2 80513
Na ten druhej se ráda kouknu...už jen z toho co tu píšete, ale taky ...no je to jasné přeci kvůli Jaredovi Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 2 188411 Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 2 258431
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

Počet príspevkov : 7654
Nálada : Sherlocked
Registration date : 29.11.2007

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1   Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 2 Empty15.12.07 16:36

Night Angel napísal:
Prima mi už odepsala a máme se na co těšit.

citácia :
Dobrý den, ano - plán je na začátek ledna - sledujte ale TV program - z důvodu přesného data vysílání.
Zdravíme.
J. Růžková

No veľa toho neprezradili, ani sériu, ktorú plánujú vysielať, v podstate skoro nič, len aby sme pozerali do programu... Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 2 316745 No nevadí, slečny, mrkajte do programu, i keď je ešte skoro. Wink Som zvedavá, kedy nasadia druhú sériu a o akom čase...
Návrat hore Goto down
http://sarinka.tumblr.com/
Night Angel
Žltočočko
Žltočočko
Night Angel

Počet príspevkov : 627

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1   Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 2 Empty15.12.07 17:02

Jj druhou taky budou dávat, to už jsem se jich ptala někdy minulej měsíc
Návrat hore Goto down
http://night-angel.ic.cz/
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1   Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 2 Empty15.12.07 17:12

Najskôr asi hodia recap prvej, nie? Ja zasa dúfam, že Markíza druhú nasadí hneď, i keď človek nikdy nevie, čoho je tá telka schopná... Evil or Very Mad
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

Počet príspevkov : 10688
Nálada : Skvělá!

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1   Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 2 Empty19.12.07 10:59

Tak právě jsem si pročítala vánoční program a zcela náhodou jsem narazila na Lovce duchů! Ježiš jakou já jsem měla radost! Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 2 258431 Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 2 170639 Laughing Laughing
Takže Lovci duchů začínají na Primě v neděli 6.1.2008 v 22:10! Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 2 258431 Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 2 258431 Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 2 258431 Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 2 258431 Ten čas se mi zdá naprosto fantastický! I když je mi jasné, že ho budou postupně určitě zase snižovat. Rolling Eyes

Ovšem pozor!!!! Nevím, jestli je to chyba v tisku, ale píšou tam Lovci duchů II ! Shocked Shocked Tak doufám, že je to vůbec SN. Shocked Laughing Zatím mám k dispozici jen stručný program na tento den, takže podrobnosti tam nejsou. Že by tu 1. sérii neopakovali, se mi nezdá pravděpodobné, když tady holky psali, že jim Prima potvrdila i reprízu 1. série. :idea: Shocked

update: Tak teď jsem narazila na netu na tohle:
od neděle 6.1.2008 na TV Prima
22:10 Lovci duchů II (1/22) [Supernatural II]
Ve chvíli mé smrti. Dean, jeden z lovců zlých duchů, je po autonehodě v bezvědomí. Svůj život ale ještě skončit nechce, i když si pro něj přišel duch smrti. Pro jeho záchranu je ale nutná nejvyšší oběť... Americký hororový seriál (2006). Hrají J. Padalecki, J. Ackles, J. D. Morgan a další. Režie K. Manners (41 min) (Premiéra)

Shocked Takže to vypadá, že asi opravdu začnou rovnou druhou sérií! Shocked Tak to jsem tedy opravdu zvědavá na dabing....A hlavně na to, jestli udělají SN nějakou pořádnou upoutávku. Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 2 132752 Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 2 707500
Návrat hore Goto down
janka410
Winchester
Winchester
janka410

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1   Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 2 Empty19.12.07 13:19

Tak to je super že to bude už od začátku ledna Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 2 325299 Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 2 258431
Já tady dělám jak kdybych to neměla celé v originále,ale co -stejně se na Primu koukat budu a jsem taky mooc zvědavá na dabing Shocked

Jinak jsem našla ještě tenhle komentář na stránkách SN a to vypadá,že první řada se snad opakovat nebude Shocked Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 2 999804

Televizní stanice Prima zakoupila plno nových seriálů a mezi nimi i druhou řadu seriálu Supernatural! První řada se již reprízovat nebude... Shocked

Ale vážně nevím jestli je to pravda,necháme se překvapit Wink

Naposledy upravil dňa 19.12.07 21:19, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1   Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 2 Empty19.12.07 13:54

Hmm, tak jen druhou....a já už navnadila jednu spolužačku, aby se na to začla koukat Very Happy Twisted Evil .... tak snad ten hlavní děj pochopí Rolling Eyes
Návrat hore Goto down
Silvia
Winchester
Winchester
Silvia

Počet príspevkov : 1268
Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester!
Registration date : 30.11.2007

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1   Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 2 Empty19.12.07 14:06

WAW,to je skvelé už sa nemôžem dočkať . lol!
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1   Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 2 Empty19.12.07 15:27

Bože, šupaaaa, sen sa stal skutočnosťou, SN je vážne už všade... Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 2 949816 Ja to síce pozerať nebudem, pretože, ehm, nič proti, ale ten dabing... Very Happy Aj na Markíze to pozerám len jedným okom. Ten vysielací čas je úplne super, kokos, keby sa aj Markíza uvedomila a dala to skôr, lenže Markíza je prípad sám o sebe... Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 2 555452 Prvú časť druhej série si ale určite pozriem, či nezmenili dabing a tak, no proste hurááá za tích, čo to ešte nevideli... Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 2 949816 Koho by som tak na to mohla "navnadiť", všetci z môjho okolia to už poznajú, alebo na to vždy zabudnú... Rolling Eyes
Návrat hore Goto down
Madlen
Winchester
Winchester
Madlen

Počet príspevkov : 2053
Nálada : :)

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1   Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 2 Empty19.12.07 15:33

Já jsem ráda, že to vysílaj rovnou od druhý série, i když pro ty, co se budou chtít dívat a neviděli první sérii, to bude trochu problém. Já jsem zvědavá na dabing, na to co a jak tam budou říkat a i na názvy epizod.
Návrat hore Goto down
http://www.podkovickaprostesti.blog.cz
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1   Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 2 Empty19.12.07 15:43

No je to fakt škoda, že tu 1. sérii nebudou reprízovat, protože sledovat to bez té první, to se do toho asi jen tak někdo nepožene, pokud o SN nikdy neslyšel. Rolling Eyes Evil or Very Mad :cry:
A když Madlen vzpomenula ty názvy epizod, co říkáte na ten název 2x01? Shocked Wink Mně se to zdá přeložené celkem dobře, ne? I když ta "chvíle".....no... Rolling Eyes Ale nejsem expert na angličtinu, takže to přenechám povolanějším. Cool
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1   Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 2 Empty19.12.07 15:51

Ve chvíli mé smrti? No, aspoň sa snažili a nič si nevymýšľali, neznášam, keď úplne menia názov. Ono ten názov nie je zlý, len sa tam skôr hodí niečo v zmysle "V čase môjho umierania " alebo "Počas môjho umierania", opäť je to však len vec názoru... Cool
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1   Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 2 Empty19.12.07 15:56

Jo tak přesně takhle jsem si to přeložila i já - "V čase môjho umierania ". Jenomže ve slovenštině to zní docela dobře, narozdíl od češtiny - V čase mého umírání. Rolling Eyes Laughing Já nevím, nějak mi to "umírání" jazyk nebere. lol!
Taky jsem ráda, když se zachovávají názvy podle originálu, třebaže někdy je dost těžké, přeložit to doslovně tak, aby to neznělo divně, jako právě ten 2x01. Very Happy
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1   Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 2 Empty19.12.07 16:20

Právě ono v tý češtině tam to umírání zní krapet divně...to bychom se na to museli vykašlat a přeložit to suše stručně- Když jsem umíral ...nebo tak něco Rolling Eyes
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1   Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 2 Empty19.12.07 17:31

to umírání znie vážne nejako divne... Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 2 284389 už len preto, že sú tam tri dĺžne po sebe.... Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 2 316745 ale nie, zasa sa snažím trápne vtipkovať.. Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 2 99937 Najlepšie sú názvy ako Shadow, Wendigo či Faith. Som zvedavá, ako Prima preloží Children Shouldn't Play With Dead Things, What Is and What Should Never Be a hlavne All Hell Breaks Loose... Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 2 999804
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1   Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 2 Empty19.12.07 17:41

Krátký názvy jsou dobrý, protože se dají i dobře přeložit....je tam menší šance mnohoznačnosti...
ale třeba Children Shouldn't Play With Dead Things- v angličtině se mi ten název líbí... no uvidíme, co vymyslí.
U Salvation se taky neobtěžovali s překladem a dali tam Ďáblova past, první část Rolling Eyes
A All Hell Breaks Loose-- asi Rozpoutalo se peklo nebo tak něco?
Ale jsem vážně zvědavá, jak ty názvy přeloží, protože jsem si jistá, že tam bude nějaký překlad, který mě totálně vytočí Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 2 188411
Návrat hore Goto down
Madlen
Winchester
Winchester
Madlen

Počet príspevkov : 2053
Nálada : :)

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1   Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 2 Empty19.12.07 21:12

Řekla bych že to přeložili docela slušně, i když já bych stejně dala "V čase mého umírání" nevím, víc se mi to líbí Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 2 707500 Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 2 284389
Ale na český název Children shoildn´t play with dead things jsem taky zvědavá, ten je z nich snad nejdelší Very Happy
A taky jsem zvědavá na 2x21,22, jak nadabují Deana! Když on to v originále tak krásně zahrál...
Návrat hore Goto down
http://www.podkovickaprostesti.blog.cz
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1   Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 2 Empty19.12.07 21:41

Ja by som sa s vami kľudne aj stavila, že Children Shouldn't Play With Dead Things preložia v zmysle niečo ako Zombie alebo tak, pretože pochybujem, že to preložia "deti by sa nemali hrať s mŕtvymi vecami", a ak hej, tak sa budem veľmi čudovať. Možno sa poučia na chybách v predchádzajúcom dabingu.. Wink Dabér nikdy nemôže tak precítiť tu repliku ako herec, ktorý danú postavu stvárňuje, preto všetky Deanove "Sam" znejú tak sucho, keď sú nadabované... Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 2 284389
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1   Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 2 Empty19.12.07 21:45

Zní suše a skřípavě... někdy jsem se musela smát při těch scénách kdy Deanovi ubližujou...teda ne tomu, že mu ubližujou, ale dabingu... když jsem slyšela to umělé Aááá, Áááá, který tam někdy dokonce ani nebylo, tak ten dabing mi opravdu přišel děsný lol! Mad
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1   Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 2 Empty19.12.07 21:52

No právě z toho mám hrůzu teď na té Primě. Když si představím, jak citlivé situace (a krásné Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 2 430869 Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 2 949816 ) tam budou a teď do toho ten dabing ala studený čumák..... Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 2 87642 Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 2 202744
Na to finále jsem fakt zvědavá asi nejvíc, protože mám tušení, že to bude o ničem....... Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 2 999804 Rolling Eyes Rolling Eyes To se fakt nedá, aby se ten dabér tak vcítil do Jensenovy/Deanovy kůže, navíc když má úplně jiný hlas..... Rolling Eyes Laughing
Teď mě napadlo!!!!! Shocked Dovedete si představit, pokud bude Sama dabovat zase ten stejný suchar, jak nadabuje ten Jaredův neuvěřitelně skvělý smích v 2x14???? affraid Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 2 87642
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1   Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 2 Empty

Návrat hore Goto down

Supernatural na Primě - archiv 1
Návrat hore 
Strana 2 z 40Choď na stránku : Previous  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Supernatural na CW - archiv 1
» RPG- WORLD - archiv 1
» JENSEN - archiv 1

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Supernatural :: Supernatural v TV-
Prejdi na: