DOPRAVAPo posledných zmenách to vyzerá asi takto:
Doprava TAM: Vlastná (bus/vlak/auto) z dohodnutých miest a minibusom
Miesta odchodov:1. BA autobusová stanica
-sú už rezervované a zaplatené lístky pre baby, čo pôjdu busom z BA (asi 6 dokopy)
-cena lístku je 263.-Sk + batožina, ale tá sa platí zvlásť pri nástupe
-odchod o 15:50 hod. z nástupišťa číslo 23, rezervované sedadlá čísla 17-22
2. BB autobusová stanica
-objednaný 19-miestny minibus, s možnosťou uloženia batožiny nad tie priestory nad sedadlami, poprípade by len pár kusov batožiny išlo k Dion do auta
-cena za dopravu je 100.-Sk
-odchod o 20:30 hod.
V tomto bode by som chcela, aby tí, ktorých dovezú autom, mi dali vedieť, či pôjdu minibusom, alebo ich chcú rodičia zaviesť priamo až do Lampášika. Miesta je dosť v buse, len ak budete chcieť predsa len ísť autom, nezabudnite si pred cestou nachystať snežné reťaze potom.
PLS, NEZABUDNITE byť v kontakte buď so mnou, alebo s Dion, alebo Sarinkou, aby sme sa vedeli nájsť na stanici, ale aj iné veci.
Doprava SPAŤ: Minibusom, vlastná (bus/vlak/auto)
Miesta odchodov:1. Donovaly - Lampášik
-objednaný 19-miestny minibus, s možnosťou uloženia batožiny nad tie priestory nad sedadlami, poprípade by len pár kusov batožiny išlo k Ivanovi do auta
-cena za dopravu 100.-Sk
-odchod o 10:30 hod.
2. BB vlaková stanica
-spoj ide do Prahy cez BA
-odchod o 12:05 hod. rýchlikom "Urpín 802"
-príchod do BA o 15:50
-odchod do CZ o 16:15 EC "Jaroslav Hašek 278"
-príchod o 20:33
-tu by som potrebovala vedieť, koľko ľudí by šlo týmto vlakom, aby som to vedela aspoň včas rezervovať a rada by som obsadila miesta v prvej triede, ak nevadí
3. BB autobusová stanica
Weronička: sú dve varianty
-odchod 1. busu o 11:40 hod. z nástupišťa číslo 4
-ide cez Žarnovica, motel Sitno o 13:10
-príchod do Žarnovice SAD je o 13:11
-odchod 2. busu je o 13:35 hod. (nástupište tam nie je napísané)
-podobný spoj ako ten prvý
-príchod do Žarnovice SAD je o 14:51
-tu by som tiež rada poznamela, aby ste mi dali vedieť na mieste, kde ako kto pôjde, aby sme vedeli hneď v piatok už rezervovať lístky na cestu domov
Tí ľudkovia, ktorí budú dohodnutí s rodičmi, že ich zoberú z meetu domov, tak by nemuseli ísť až na Donovaly, ale stačilo by im prísť len do BB, na jedno z miest. V minibude bude dosť miesta pre všetkých.
PROGRAMIde o program, čo už budeme na mieste, v Lampášiku...
Piatok
21:30 - predpokladaný príchod do Lampášika
do 23:00 - vybaľovanie a skontrolovanie "techniky" na sobotu
24:00 - polnočné osvieženie
Sobota
07:30 - vstávanie
08:00 - raňajky
09:00 - Mikulášske prekvapenie
10:00 - 12:00 - guľovačka, stavanie snehuliakov, robenie Casstielov do snehu
okolo 13:00 - 18:00 - SN martón
18:30 - večera
20:00 - záleží od situácie s maratónom (dopozeranie maratónu) alebo kvízy, spoločenské naše hry
Nedeľa
7:30 - vstávanie, balenie vecí
08:00 - raňajky
10:00 opustenie izieb z Lampášika
10:30 - odchod z Lampášika
P.S. Ide o oslavu fóra, takže sa bude aj oslavovať a v programe je ešte nezaradená sauna. Tieto dve veci presne nemajú časové vymedzenie, ale určite sa budú konať