Dlhá noc!
Nastala tma. Dean a Sam vyrazili loviť démona. Nástupili do Impaly a Dean pustil rockovú kazetu. ,, Myslím že toto bude nudná a dlhá noc.“ Po dlhšom čase zastavili na benzinke, pretože Deana zachvátil hlad. Kým Sam tankoval, tak dean zatiaľ vošiel do reštaurácie. Sadol si za pult a spýtal sa čašnícky čo tu majú dobrého! Čašníčky sa otočila a povedala: ,, výtajte vo Fast – foode!“ a podala mu jedálny lístok. Dean sa jej spýtal na meno. Ona mu odpovedala: ,,Megan.“ Dean odvetil: ,, myslím, že temto deň nebude až taký zlý ako som si najprv myslel!“ a pousmial sa. ,,Už si si niečo vybral? “ opýtala sa ho. ,, Yeah, bude to hamburger s čiernou kávou.“ V tej chvýli vošiel do reštaurácie Sam. ,, Dean už si si niečo vybral? Nemáme veľa času. Ak otom nevieš, tak máme prácu!“ ,,Myslím si, že to môže chvýľu počkať Sammy! “ Odvetil Dean a pozrel sa na Megan. ,, Mrzí ma to, ale práve sa mi skončila zmena. Ale počkaj si ešte na hamburger. Obslúži ťa Jane. “ povedala Megan a odišla odtiaľ. ,,Dean?“ ,,Sammy?“ Aj my sa už musíme ponáhľať, tá práca nepočká! “ pozrel sa na Deana. ,,Ďakujem ti Sam a to som si myslel že táto noc bude skvelá! “ nahnevane odťiaľ odišiel. Potom nástupili do auta a Dean povedal : ,,Čo je takého dôležitého, že si ma musel odtiaľ vyťiahnúť tak skoro? “ Sam mu na to povedal : ,, Pozri na tento článok v novinách.“ Sam sa pozrel na Deana. ,, A čo je na ňom takého zaujímavého? “ ,, Nie je ti to povedomé? Toto dievčatko včera videla policajného strážnika s prenikavými čiernili očami. Ľudia o ňom aj napísali, že poslednú dobu sa zmenil výrazne v správaní. Volá sa Josh Stevenson. Stalo sa to v kansase. “ ,, Je ti to jasné, že sa nemôžem ukázať policajtom naoči. Jedine? “ ,,Čo tým myslíš že jedine? “ ,,Jedine ak by si sa tam objavil sám. “ ,,Ale Dean ako to chceš podľa teba spraviť ? “ ,, To nechaj na mňa, Kansas je odtiaľ to len pár minút. Vyrážame Sam. “ Dean naštartoval auto a vybrali sa do Kansasu. Po niekoľkých minútach tam dorazili. ,,Sme tu Dean. Policajná stanica v Kansase. Aký je teda ten tvoj plán? “ ,,Je to nočný strážnik, tak tam asi bude len cez noc. Jednoducho ho vyvieť odtaiľ von. Stretneme sa za touto budovou. “ Ukázal na opustenú a starú budovu neďaleko policajnej stanice. ,, A ako so mám podľa teba odťiaľ dostať von?“ ,, To nechám na teba Sam. Nezabudni ho hlavne dostať von a hlavne za tú budovu. “ Po čase Sam vyšiel von spolu s Joshom. ,, Čo o je takého dôležitého, že som musel výjsť von? “ Pozrel sa na Sama. ,, Vydel som asi ležať bezvládne a mŕtve telo za touto budovou . “ Josh sa tam šiel pozriť. V tom zápäti naňho vylial Dean svätenú vodu. Preukázalo sa, že je to naozaj démon. A tak ho zničili. ,, Myslím, že to to teda na dneska už stačilo. Soim hladný, pretože som v kľude nemohol dojesť svoj hamburger. Títo démoni sú už otravný. Poďme Sam, zajtra máme tiež prácu! “ nastúpili do auta. ,, Fúha, tak to bola teda dlhá noc.“ Znudene povedal dean. Naštartovali auto a vrátili sa späť do hotela.