Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

Dlhá noc!

Goto down 
5 posters
AutorSpráva
Ewis
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
Ewis

Počet príspevkov : 193
Nálada : Taká supernaturálska!!!
Registration date : 24.08.2008

Dlhá noc! Empty
OdoslaťPredmet: Dlhá noc!   Dlhá noc! Empty22.09.08 15:14

Dlhá noc!

Nastala tma. Dean a Sam vyrazili loviť démona. Nástupili do Impaly a Dean pustil rockovú kazetu. ,, Myslím že toto bude nudná a dlhá noc.“ Po dlhšom čase zastavili na benzinke, pretože Deana zachvátil hlad. Kým Sam tankoval, tak dean zatiaľ vošiel do reštaurácie. Sadol si za pult a spýtal sa čašnícky čo tu majú dobrého! Čašníčky sa otočila a povedala: ,, výtajte vo Fast – foode!“ a podala mu jedálny lístok. Dean sa jej spýtal na meno. Ona mu odpovedala: ,,Megan.“ Dean odvetil: ,, myslím, že temto deň nebude až taký zlý ako som si najprv myslel!“ a pousmial sa. ,,Už si si niečo vybral? “ opýtala sa ho. ,, Yeah, bude to hamburger s čiernou kávou.“ V tej chvýli vošiel do reštaurácie Sam. ,, Dean už si si niečo vybral? Nemáme veľa času. Ak otom nevieš, tak máme prácu!“ ,,Myslím si, že to môže chvýľu počkať Sammy! “ Odvetil Dean a pozrel sa na Megan. ,, Mrzí ma to, ale práve sa mi skončila zmena. Ale počkaj si ešte na hamburger. Obslúži ťa Jane. “ povedala Megan a odišla odtiaľ. ,,Dean?“ ,,Sammy?“ Aj my sa už musíme ponáhľať, tá práca nepočká! “ pozrel sa na Deana. ,,Ďakujem ti Sam a to som si myslel že táto noc bude skvelá! “ nahnevane odťiaľ odišiel. Potom nástupili do auta a Dean povedal : ,,Čo je takého dôležitého, že si ma musel odtiaľ vyťiahnúť tak skoro? “ Sam mu na to povedal : ,, Pozri na tento článok v novinách.“ Sam sa pozrel na Deana. ,, A čo je na ňom takého zaujímavého? “ ,, Nie je ti to povedomé? Toto dievčatko včera videla policajného strážnika s prenikavými čiernili očami. Ľudia o ňom aj napísali, že poslednú dobu sa zmenil výrazne v správaní. Volá sa Josh Stevenson. Stalo sa to v kansase. “ ,, Je ti to jasné, že sa nemôžem ukázať policajtom naoči. Jedine? “ ,,Čo tým myslíš že jedine? “ ,,Jedine ak by si sa tam objavil sám. “ ,,Ale Dean ako to chceš podľa teba spraviť ? “ ,, To nechaj na mňa, Kansas je odtiaľ to len pár minút. Vyrážame Sam. “ Dean naštartoval auto a vybrali sa do Kansasu. Po niekoľkých minútach tam dorazili. ,,Sme tu Dean. Policajná stanica v Kansase. Aký je teda ten tvoj plán? “ ,,Je to nočný strážnik, tak tam asi bude len cez noc. Jednoducho ho vyvieť odtaiľ von. Stretneme sa za touto budovou. “ Ukázal na opustenú a starú budovu neďaleko policajnej stanice. ,, A ako so mám podľa teba odťiaľ dostať von?“ ,, To nechám na teba Sam. Nezabudni ho hlavne dostať von a hlavne za tú budovu. “ Po čase Sam vyšiel von spolu s Joshom. ,, Čo o je takého dôležitého, že som musel výjsť von? “ Pozrel sa na Sama. ,, Vydel som asi ležať bezvládne a mŕtve telo za touto budovou . “ Josh sa tam šiel pozriť. V tom zápäti naňho vylial Dean svätenú vodu. Preukázalo sa, že je to naozaj démon. A tak ho zničili. ,, Myslím, že to to teda na dneska už stačilo. Soim hladný, pretože som v kľude nemohol dojesť svoj hamburger. Títo démoni sú už otravný. Poďme Sam, zajtra máme tiež prácu! “ nastúpili do auta. ,, Fúha, tak to bola teda dlhá noc.“ Znudene povedal dean. Naštartovali auto a vrátili sa späť do hotela.
Návrat hore Goto down
SkreechTina
Winchester
Winchester
SkreechTina

Počet príspevkov : 2962
Nálada : dovolenková
Registration date : 27.01.2008

Dlhá noc! Empty
OdoslaťPredmet: Re: Dlhá noc!   Dlhá noc! Empty22.09.08 15:25

Ďalšia kratučká poviedočka Razz

Mne to prišlo trošku vtipné, chudák Dean, démoni mu ani nedovolia sa normálne najesť Razz

Nabudúce, ak môžem upozorniť, by som vety s priamou rečou dávala do nového riadka, aby som sa v tom potom rýchlo našla, ak by som náhodou odbehla pohľadom od textu Wink Inak po gramatickej stránke okrem malých chybiek mi tam nič nevadilo I love you

Také menšie odreagovanie sa za celý deň, dikes za napísanie Ewis!
Návrat hore Goto down
Dzowika4
Crossroads demon
Crossroads demon
Dzowika4

Počet príspevkov : 464
Nálada : je mi viac než fajn :D:D:D:D
Registration date : 23.08.2008

Dlhá noc! Empty
OdoslaťPredmet: Re: Dlhá noc!   Dlhá noc! Empty22.09.08 15:51

juuuj strasne sa mi to pacilo ......a ten Deanov hlad cely on 705 .....proste vtipne ......a pekna powiedocka kratka ale staci na to aby som powedala ze je velmi dobraaaaa Dlhá noc! 214863 Dlhá noc! 214863
Návrat hore Goto down
lenkka
Winchester
Winchester
lenkka

Počet príspevkov : 2352
Nálada : predsvadobná
Registration date : 06.07.2008

Dlhá noc! Empty
OdoslaťPredmet: Re: Dlhá noc!   Dlhá noc! Empty22.09.08 19:34

Ewis Supereeeer Dlhá noc! 312566 Dlhá noc! 312566 Dlhá noc! 312566 dost som sa na Deanovi nasmiala. skvela praca. Uz sa tesim na dalsie Dlhá noc! 214863 Dlhá noc! 214863 Dlhá noc! 214863 Dlhá noc! 214863
Návrat hore Goto down
Ewis
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
Ewis

Počet príspevkov : 193
Nálada : Taká supernaturálska!!!
Registration date : 24.08.2008

Dlhá noc! Empty
OdoslaťPredmet: Re: Dlhá noc!   Dlhá noc! Empty23.09.08 15:56

Ďakujeem Vám všetkým za to že sa Vám to páčilo..:shame: :shame: ....Som rada že ste sa aj trošku na tom pobavyli...Pokusím sa ešte sprawiť viacej poviedok...Dúfam že budú lepšie..
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D
Registration date : 01.12.2007

Dlhá noc! Empty
OdoslaťPredmet: Re: Dlhá noc!   Dlhá noc! Empty23.09.08 16:44

no to bola pekná poviedka Dlhá noc! 214863 Dlhá noc! 214863 Dlhá noc! 214863
Návrat hore Goto down
Sponsored content

Dlhá noc! Empty
OdoslaťPredmet: Re: Dlhá noc!   Dlhá noc! Empty

Návrat hore Goto down

Dlhá noc!
Návrat hore 
Strana 1 z 1

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Fanfiction :: Dokončené poviedky :: Ewis-
Prejdi na: