|
| 04x09 I Know What You Did Last Summer | |
|
+16Ellen str8tking Weronička calla Soniq Chrystelle janicag SNlois Silvia bookika wiktoriano sisel dion-fortune Faith Samabel Sarinka 20 posters | |
Autor | Správa |
---|
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: 04x09 I Know What You Did Last Summer 23.09.08 18:46 | |
| Podľa všetkého pôjde o dvojdiel a scenár píše tuším Sera a hovorila, že sa tam vrátime do čias, keď bol Dean v pekle a uvidíme, čo robil Sam, preto ten názov... A nie som si istá, ale tuším skončí cliffhangerom a potom že pauza, niečo ako tomu bolo počas druhé série "otec mi povedal...." TBC a po Vianociach 04x10... Info o postavách: [ANNA MILTON] 20s - Bright, intelligent, pretty and nuanced. Once a happy journalism student, she is now a fragile, haunted, and frightened woman who has been hospitalized for hearing voices. After her life is threatened, she goes through a transformation becoming a strong, powerful woman who holds herself with grace --while also kicking ass. Think transforming from "Girl Interrupted" to Cate Blanchette. Actress also should be comfortable with fight scenes... [ALASTAIR] Suggest 30s - early 40s. An ordinary looking guy with the bearing of a high-ranking military officer, he's a calm, composed demon with a placid smile that belies his simmering sadism and evil. One of the top demons in hell, he's terrifyingly powerful. Actor should be comfortable with fight scenes... Sides k tomuto dielu: - kód:
-
http://spoilertv-supernatural.blogspot.com/2008/09/episode-409-casting-sides.html Sú veľmi dlhé a dozviete sa tam také veci, že... Ja som si ich zrovna prečítala a nemám slov, snáď len chudák Sam... To najzaujímavejšie:- v epizóde sa objavia flashbacky, čo Sam robil, keď bol Dean v pekle. Podgurážený Sam sa vyberie na križovatku a vyvolá démona. Ponúkne mu dohodu, že nechce ani 10 rokov, ani rok, len sa chce okamžite vymeniť s Deanom. Démon ho vysmeje, že oni nechcú jeho dušu a že majú Deana tam, kde ho chceli, teda v pekle. - Sam sa vybral za Lilith, zrejme, aby sa jej pomstil. (flashback) - Ruby podľa všetkého posadla telo dievčaťa v kóme, neviem, či ide o Christy, ale je to možné. - Dean sa stretne s démonom Alaistarom, ktorý ho zrejme mučil v pekle. - Anna počuje anjelov, patrí teda medzi tých výnimočných ľuďoch, o ktorých Castiel hovoril. Chce všetkých varovať, že sa blíži apokalypsa, koniec sveta. - Sam použije svoje schopnosti a pokúša sa vymiesť Alastaira, no nejako mu to nefunguje na neho. Dean je pri ňom. Alastair ho hodí o stenu a Sam upadne do bezvedomia. Potom démon podíde ku Deanovi a začne ho mlátiť a poriadne...(to si niekto užije, že Samabel.. ) a stále mu hovorí, či ho nespoznáva. Nakoniec Dena zachráni Sam, ktorý démona najskôr strelí brokovnicou a potom popadne Rubyin nôž. - Ruby vyvolá Alastaira a pokúša sa s ním obchodovať, aby ju a Winchesterovcov nechal ísť. Moc sa jej to nepodarí. - Ruby na chvíľku posadne služobnú, aby mohla Samovi nenápadne predať odkaz. - Dean sa poďakuje Ruby za to, čo robila a robí pre Sama.. - Ruby Sama učí, ako vymietať démona s jeho schopnosť, veľmi mu to nejde nejde, ničí ho to, bolí ho hlava, krváca z nosa, vzdáva to. Démon sa mu vysmeje. Ruby sa naštve, popadne nôž a niekoľkokrát démona bodne s tým, že to nie je na smiech....(nejako začínam mať Ruby až príliš moc rada - Lilith chce oslobodiť Lucifera. Stačí, ak preruší 66 (Seals - pečatí ???? ), no existuje ich šesť tisícok a nikto nevie, ktoré si vyberie a preto jej v tom nikto nedokáže zabrániť...
Naposledy upravil Sarinka dňa 24.09.08 18:08, celkom upravené 3 krát. | |
| | | Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x09 I Know What You Did Last Summer 23.09.08 20:10 | |
| | |
| | | Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: 04x09 I Know What You Did Last Summer 24.09.08 17:04 | |
| jeziiiiiiiis.ten nazov je teda nieco to bude ta cast pred prestavkou? maria bozia. Tak mna porazi, ja som takto SN este nesledovala, ze uprostred serie mam pauzu. ved ja umriem od nervozity ale tak sceny z pekla a o tom, co robil Sam...to bude istotne uzasne | |
| | | Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: 04x09 I Know What You Did Last Summer 24.09.08 18:06 | |
| Do svojho prvého postu som pridala odkaz sa sides, ktorých je kopa a vypísala som to najzaujímavejšie.. | |
| | | Faith Winchester
| Predmet: Re: 04x09 I Know What You Did Last Summer 24.09.08 18:34 | |
| sides som zatial nestihla,ale diky ti moc Sarinka, ze si vypisala to najzaujimavejsie ja len cumim... ten Sammy... demon z krizovatky (preco som mala taky pocit, ze je mrtvy?). ti demoni, ta Ruby /aj mne sa lubi ta demonka nejako strasne...) . Sam s Lilith??to ako vazne?? a Lucifer...boze, ten Kripke... aj ja chcem mat taky mozog | |
| Predmet: Re: 04x09 I Know What You Did Last Summer 24.09.08 19:12 | |
| calla ja som to nepísala podľa poradia, ako to tam je, ale ako ma to napadlo... ale ono to je v podstate aj tak jedno, pretože v sides tie udalosti tiež nejdú po sebe... Dion, no jasnačka, keď sa bude učiť tu schopnosť ovládať, tak ho to bude doslova ničiť a Ruby ako hneď bráni jeho česť pre démonom..strašne sa mi to páči... Inak si po týchto spoileroch myslím, že Castiel je ozaj anjel a to, čo sa dalo čakať, že chcú zabrániť Lilith oslobodiť Lucifera...len sa mi nepáči, že záchrancu vidia v Deanovi a Sama nemajú radi, hej, má v sebe démonskú krv, ale aj on je hero a bez neho teda neviem, ako by sa Dean mohol postaviť Lilith.. | |
| | | dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x09 I Know What You Did Last Summer 24.09.08 19:19 | |
| no ale ja myslím, že sam je predurčený byť na tej druhej strane a tak.. ktovie...ale fakt som šokovaná z toho, čo sme sa dozvedeli a tá anna bola super aspoň sa mi celkom pozdávala z tých sides a crossroad demon bude muž!!!! a dala ma tam tá hlaška, že zastrelil si mi kolegu no pekne sammy.... ale fakt sú to husté sides toto bude nárez a vianoce strávime s nervami takými, že koniec... ak bude len polka toho, čo som teraz čítala pravda, tak sa veru máme na čo tešiť... no mňa aj tak najviac potešil opis deanovho mlátenia tam to krásne dali, ako ho bude do hlavy mlátiť potom do brucha a bola tam tú úžasná vec, že dokonca aj vypľuje krv akože už teraz som z toho namäkko, čo budem robiť až to uvidím no ty kokso... a to so Samom a jeho bolesťou hlavy ach aj na to strašne teším, ale rubi bola fakt dobrá ako zrušila toho démona, že not funny škoda len že ho najprv zabila, tak to chudák ani nepočul | |
| Predmet: Re: 04x09 I Know What You Did Last Summer 24.09.08 19:28 | |
| No veď to, že Sam má byť očividne na druhej strane, ako nič proti, veď mu to sekne... len ma štve, že potom Dean vyzerá ako ten najväčší hero a tak...ježiš, tiež ma dostalo, že démon z križovatky bol muž... keby tak uzavreli dohodu, tak nefím, nefím.. hej, hej, zastrelil, lol, svoju čaju...tak jej treba, nemala to tak hrozne hrať.. Táto časť, to budú mučiace orgie, že dion.. | |
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x09 I Know What You Did Last Summer 24.09.08 19:35 | |
| no tak zase mne to až tak nevadí, že deana vykresľujú ako hero, lebo každý by to skôr povedal na Sama a Dean si stále nemyslí, že je hero alebo žeby si zaslúžil byť zachránený a je pekné, že mu niekto konečne chce otvoriť oči a ukázať, že aj on je dôležitý. tiež sa dosť vecí točilo hlavne okolo sama a jeho schopnosti a hoci dean bol rovnako dôležitý ako sam, v supernaturalovskom svete démonov sa hovorilo len o samovi ako boy kingovi a podobne, teraz to bude vyvážené... neviem, ale podľa mňa Sama neodsunú na vedľajšiu koľaj ani nič a ja by som aj tak radšej videla ísť Sama darkside a potom s Deanovou pomocou sa vrátiť späť a zachrániť svet pred apocalypsou, než byť hrdinom celú dobu... no a fakt, ak by Sam uzavrel dohodu to by teda bol bozk a to s tým, že si odstrelil fiancé, no hej no, mala to lepšie zahrať, mohla prežiť no a táto časť bude teda pre mňa ako stvorená, toľko mučenia juuuj neviem, ako to chcem vydržať | |
| Predmet: Re: 04x09 I Know What You Did Last Summer 24.09.08 19:45 | |
| Ježiš, to teraz hovoríš totálne ako Kripke, presne to isté s tým hrdinom a Deanom hovoril aj on.. : Beriem to, a aj keď bolo už dobre dlho jasné, že Sam pôjde na inú stranu, troška ma to škrie...ježiš, vieš, čo by bolo totálna bomba, keby Lucifer bol vlastne Sam, ja viem, kravina, ale iný twist by to bol...ja chcem hlavne vidieť ďalšie Samove schopnosti, idem z nich vždy do kolien... No jo, odstrelil si snúbenicu a to doslova. | |
| | | sisel Žltočočko
Počet príspevkov : 754 Age : 35 Bydlisko : Žilina Nálada : skúškové obdobie :D Registration date : 12.03.2008
| Predmet: Re: 04x09 I Know What You Did Last Summer 24.09.08 19:47 | |
| no treba povedat ze cely serial Supernatural ide hore vodou | |
| Predmet: Re: 04x09 I Know What You Did Last Summer 24.09.08 20:07 | |
| | |
| | | Faith Winchester
| | | | Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x09 I Know What You Did Last Summer 24.09.08 22:11 | |
| | |
| Predmet: Re: 04x09 I Know What You Did Last Summer 24.09.08 22:13 | |
| | |
| | | wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: 04x09 I Know What You Did Last Summer 25.09.08 1:52 | |
| Dion no ja neviem ale ja si pri slovách torturing!Dean najskôr predstasvím tvoje meno. aj ked Samabel hned po tebe a ja tiež nezaostávam. a myslím že čoskoro sa torturing Dean bude spájať aj mojim menom ak bude pokračovať ako doteraz. ty vieš čo tým myslím. zatiaľ som sa nepokúšala prekladať celé sides s mojou chabou angličtinou ale aj čo tu bolo vypísané je fakt sila na to mučenie sa naozaj teším a aj na to ako sa Sam bude učiť používať schopnosti. Ruby je vždy skvelá a vidím že to tak aj ostane | |
| | | Samabel Pekelný moderátor
| Predmet: Re: 04x09 I Know What You Did Last Summer 25.09.08 11:44 | |
| | |
| Predmet: Re: 04x09 I Know What You Did Last Summer 16.10.08 0:54 | |
| Podľa všetkého došlo k zmene názvu epizódy: - citácia :
- Hell's Angels (9:00-10:00 p.m.) Angels Castiel and Uriel do battle with demons over Anna, the girl who can hear angelic conversations. Dean tells Sam what happened to him in Hell.
- kód:
-
http://www.thefutoncritic.com/news.aspx?date=10/15/08&id=20081015cw01 Takže Dean povie Samovi, čo sa mu stalo v pekle... kto to má akože teraz vydržať... | |
| | | bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: 04x09 I Know What You Did Last Summer 16.10.08 7:35 | |
| | |
| | | Silvia Winchester
Počet príspevkov : 1268 Bydlisko : Bardejov Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester! Registration date : 30.11.2007
| Predmet: Re: 04x09 I Know What You Did Last Summer 16.10.08 17:54 | |
| Právě, na ten jejich bratrský rozhovor se šíleně těším... další z těch úžasných. I když bude dost těžké je pozorovat bez slziček v očích. | |
| Predmet: Re: 04x09 I Know What You Did Last Summer 16.10.08 18:49 | |
| Bože, baby, ani nehovorte, tipujem, že to bude súvisieť s tým démon, už neviem, ako sa volá, čo ho v pekle mučil...dúfam však, že aj čosi ukážu, ja osobne by som to brala...zrejme, ako toho démona uvidí, si na všetko spomenie...mňa trápi otázka, či si na to, čo sa mu tam stalo zámerne nepamätá, či mu Castiel zámerne vymazal pamäť alebo tak, aby sa rýchlejšie dostal do starých koľají a zameral sa na svoju úlohu, alebo to boli len "vedľajšie účinky"... | |
| Predmet: Re: 04x09 I Know What You Did Last Summer 28.10.08 21:31 | |
| Oficiálny popis od CW: - citácia :
- THURSDAY, NOVEMBER 13
"SUPERNATURAL" (9:00-10:00 p.m. ET)
"I Know What You Did Last Summer" (CONTENT RATING TBD) (HDTV)
SAM AND DEAN MEET ANNA, A GIRL WHO CAN HEAR THE ANGELS Ruby (guest star Genevieve Cortese) tells Sam (Jared Padalecki) and Dean (Jensen Ackles) that a powerful demon named Alastair (guest star Mark Rolston) is searching for a girl named Anna (guest star Julie McNiven) who can hear the angels' conversations. The three set out to find Anna but once they do, Alastair attacks them and Ruby escapes with the girl. Believing they were set up, Dean lashes out at Sam for trusting Ruby, so Sam tells him what happened during those months Dean was in Hell and how Ruby saved his life. Castiel (guest star Misha Collins) and Uriel (guest star Robert Wisdom) return and demand to be taken to Anna but not for the reason Dean thinks. Charles Beeson directed the episode written by Sera Gamble. Ono to tuším zatiaľ ozaj vyzerá, že celých desať dielov bude cez pauzy??? To sa mi akosi nechce veriť, keďže toto má byť prvá časť dvojdielu... A podľa tej jednej stránky by desina mala byť o týždeň... Inak veru neviem, čo budú baby hovoriť na Uriela, keď už Castiel je pre nich "pain in the ass"...to asi nerozdýchajú.. | |
| | | wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: 04x09 I Know What You Did Last Summer 28.10.08 21:54 | |
| tak ak som ten popis preložila a pochopila správne tak tá epka bude presne niečo pre mňa. len dúfam že 10 bude naozaj o týždeň po tom lebo sa s čakania zbláznim. len stále neviem aký to bude mať nakoniec názov ked to stale menia. | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: 04x09 I Know What You Did Last Summer | |
| |
| | | | 04x09 I Know What You Did Last Summer | |
|
Similar topics | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |