Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

Dom smtri

Goto down 
+3
dion-fortune
SkreechTina
Dzowika4
7 posters
AutorSpráva
Dzowika4
Crossroads demon
Crossroads demon
Dzowika4

Počet príspevkov : 464
Nálada : je mi viac než fajn :D:D:D:D
Registration date : 23.08.2008

Dom smtri Empty
OdoslaťPredmet: Dom smtri   Dom smtri Empty28.09.08 14:19

Sam sedel v izbe za pocitacom a hladal neake informacie na internete. Zrazu sa otvorili dvere a v tom vosiel Dean.
Dean: " Chlape, mame pracu! "
Sam: " Aku????......zase neaky demon???....A kde???"
Dean: " Ale nemrnc tolko uz! Je to v mestecku Jericho. Boli tam tri zahadne umrtia v jednom dome, ktory kazdy vola dom smrti. Umrtia sa tam stali par tyzdnov po sebe a kazdy zomrel na to iste co je zvlasne!"
Sam: " WoW, jasne tak ideme! A ako zomreli????"
Dean: " Este som neskoncil ty mudrlant!!!! ......Mali oci skoro von z jamiek podliate krvou a zlomenu väz."
Sam: " No hmm....dost krute tak ideme do jericha???"
Dean: " Woohou.....zabrzdi Cowboy ja som este nejedol!"
Sam: " Boze, Dean!"

Dean nahodil nadherny usmev a isiel si dat pizzu, ktora im ostala este z obedu. Ked sa Dean najedol pobalili si veci a vyrazili do Jericha. Dean si sadol za volant ako vzdy a Sammy na miesto spolujazdca.
Dean: Sam??...Uvedomujes si ze nam bude cesta trvat 4 hodiny???..."
Sam: " Co???....No tak...To ani nehovor!!!"
Dean: " Neviem ako ty ale ja si pusim AC/DC a celu cestu budem spievaaaat!!!" V ociach mu zaiskryli iskricki.
Sam: " Yes, som rad ze ta budem 4hodiny pocuvat ako zavyjas!!!"
Dean zakrutil hlavou lebo urazil jeho spev. Nahol sa a pustil si pesnicky a zacal na plne hrdlo spievat. Sama boleli s neho usi a tak prekrical Deana.
Sam: " Dean stis saaaaaa!!!!!!"
Ale Dean este hlasnejsie zacal spievat. Sam to nakoniec vzdal. Ked po dlhej ceste dorazili do Jericha vystupili z auta rovno v meste.
Sam: " Dean po dlhej a nekonecne nudnej jazde som zistil nielenze to, ze nebudem uz nikdy pocut ale aj to ze jedna z obeti sa volala Sara Green a jej rodicia byvaju hned pri kostole to je hned za rohom!"
Dean: " No ako vidim ta jazda ti niako neublizila. "
Sam: " No ha ha vtipny".
Dean: " To som a ku tomu este rozkosny!"
Pobrali sa ku panom Greenovcom ked prisli ku dveram Dean zaklopal.
Otvoril im starsi pan.
Dean: " Dobry den, sme s FBI prisli sme ohladom smrti vasej dceri Sari."
Chalani ukazali preukaz.
Pan: " Jasne podte dalej......Volam sa Josh Greeen." Podali si ruky.
Sam: " Tesi nas som agent Harrison a moj kolega Bred! Ak by vam nevadilo mozete nam opisat co sa stalo vasej dcerke????"
Josh: " Moja dcera sla pred dvoma dnami do toho domu. Zevraj si tam zabudla bundu ked sa tam s priatelmi hrali. Ked sa nevracala do dvanastej som zavolal policiu a ty mi uz len oznamili ze je mrtva."Josh si pretrel oci mal v nich slzy.
Sam: " A behovorila Sara daco pred tym ako tam sla o niecom??Nieco zvlasne co videla alebo pocula???"
Josh: " No ak na tom zalezi vravela ze videla neaku vysoku bielu postavu ale nic viac."
Dean: " Dakujeme vam za vas cas Pane!"
Sam: " Je nam vasej dcerky luto! Uprimnu sustrast."
Josh: " Dakujem vam."
Josh im otvoril dvere a vyprevadil vonku.
Chalani nastupili do auta a mali zamierene do domu smrti.
Sam: " Dean, bolo to cudne zo Sarou musime to presetrit je to cudne!"
Dean: " O chlape, a kde si myslis ze mam namierene. Ja som sikulka na vsetko myslim."
Sam: " No okey, som rad!"
Ked dorazili na miesto vystupili z auta pozreli sa na ten dom bol strasne velky a zniceny.
Dean: " WoW, je velky ako biely dom ibaze v ciernom vydani!"
Sam: " Pod Dean, zober pistol, svetenu vodu. Ja som si uz zobral."
Dean: " A co som ja neake B-cko???.....uz aj ja som si davno zobral!"
Sam: " Vazne skvele!" Chlapci otvorili vchodove dvere a vosli dnuka. Sli pomalym krokom a davali pozor na kazdu miestnost aby odtial na nich nevyletel niaky demon.
Dean: " No super ideme sa hrat na schovavacku, No taaak! Neznasam to!"
Sam sa strhol lebo pocul daco sa pohnut v jednej tmavej miestnosti. Sam naznacil Deanovi ze sa tam daco pohlo. Pomaly sli ku dveram sli ku dveram. Dean s baterkou zasvietil do vnutra miestnosti no nik tam nebol.
Sam: " Zvlasne, prisahal by som ze tu niekto bol!"
Dean: " Mas pravdu blaznivy demon akurat tak, nemoze sa ukazat ja ho len odbachnem a kazdy si pojde domou. My do hotela a on do pekla! Krasne sa to skonci!!!".
Sam: " Rovno Happy endom nie????"
Ako sa otocili za nimi bol demon vysoka zenska ktora mala bledu pokozku a krvave oci. Schmatla Deana a celou silou ho hodila do steny.
Sam chcel vystrelit no ona mu vyrazila zbran z ruky. Zrazu ho tresla o stenu a chytila mu oci tie mu ocerveneli a chytila mu krk ze mu ide zlomit väzy ale Dean ju chytil zo zadu odstrcil a namieril na nu zbran.
Dean: " Ahoj potvora ides domooooou".
a strelil jej gulku rovno do hlavy. A bolo po dalsom demonovi.
Dean pristupil ku Samovi podal mu ruku a zodvihol ho.
Dean: " Si v poriadku???"
Sam: " Bolo aj lepsie."
Dean: " Noo ta ta skoro zabila! Mrcha jedna!"
Sam: " No podme radcej nech to dopadne tak ako tvoj pribeh z happy endom!"
Dean sa usmial. Obaja sli s toho domu do auta si sadli.
Dean: " Hej Sam, ked nad tym rozmyslam tak vlasne nepoznam pricinu preco ten demon ostal v tom dome."
Sam: " No ja poznam pricinu , trosku som studoval a prisiel som na to ze jej matka nemala vela penazi takze nemal sa kto o nu starat tak ju nechala uplne samu v tom dome. A v tu noc ked ju tam nechala prisli vykradnut dom a ju v nom zabili presne tak ako ona teraz zabijala."
Dean: " Mile od jej mami, No couz je prec uz je dobre. Mala si najat upratovacku bolo tam vela prach uff!"
Sam: " Dean wed to bol demon!"
Dean: " No a???.....V dnesnej dobe je vsetko mozne!"
Sammy sa na nom zasmial.Mali zamierene do hotela.
Sam: " Dean , keby ja som sa stal demonom zabil by si ma tak chladnokrvne ako tu zenu????"
Dean: " Co??...To ta co napadlo??"
Sam: " Ja neviem sa len pytam!"
Dean: " Sa nepytaj na take hluposti!....Ani ja newiem ci by som ta zabil. Ale nastastie nie je taka situacia takze nechajme to tak!!"
Ked konecne dorazili domov. Sam si sadol za pocitac ako vzdy a Dean opät do ladnicky siel.
Dean: " Sammy???....Ty si mi este nechal kolac???....Si skvely!"
Sam prevratl ocami ale podusmial sa a dalej pokracoval v praci.
Dean sadol za stvol.
Dean: " Dalsi demon v naspet v pekle tak sa mi to paci!"
Usmial sa a zahrizol do jablkoveho kolacu az tak s chutou!!!
Návrat hore Goto down
SkreechTina
Winchester
Winchester
SkreechTina

Počet príspevkov : 2962
Nálada : dovolenková
Registration date : 27.01.2008

Dom smtri Empty
OdoslaťPredmet: Re: Dom smtri   Dom smtri Empty28.09.08 22:15

Dom smtri 316745 Dom smtri 316745 Dom smtri 316745 Dom smtri 316745 Tak teda to bolo skvelé Dom smtri 316745 Bráškovia znova v akcii Dom smtri 284389 Ale teda Sam mal na mále, keď ho ten duch chytil Dom smtri 769418 Ale naštastie to skončilo Deanovým Happy Endom Dom smtri 258431

Pekná poviedočka! Dom smtri 104346 Dom smtri 104346
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D
Registration date : 01.12.2007

Dom smtri Empty
OdoslaťPredmet: Re: Dom smtri   Dom smtri Empty28.09.08 22:26

Dom smtri 316745 Dom smtri 316745 Dom smtri 316745 Dom smtri 316745 fakt pekné Dom smtri 99937 Dom smtri 99937 ty to vždy tak vtipne podáš Dom smtri 99937 Dom smtri 99937 Dom smtri 99937
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

Počet príspevkov : 2781
Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim...
Registration date : 05.04.2008

Dom smtri Empty
OdoslaťPredmet: Re: Dom smtri   Dom smtri Empty29.09.08 0:48

Super poviedka som sa zasmiala. ty vieš dobre vystihnúť Deana tie jeho vtipy chuť do jedla a to akosi myslí že je najlepší Dom smtri 99937 Dom smtri 99937
a ten štýl ktorým píšeš mi pripomína to ako som písala ja asi v tvojom veku. tak sa mi tvoje poviedky páčia. Dom smtri 312566
Návrat hore Goto down
http://sashanovely.blog.cz/
Dzowika4
Crossroads demon
Crossroads demon
Dzowika4

Dom smtri Empty
OdoslaťPredmet: Re: Dom smtri   Dom smtri Empty29.09.08 16:43

noooo jaaj ako vam pekne dakujeeeeeem Dom smtri 92299 Dom smtri 92299 .....som rada ze sa vam to paciloooooo.......hehe skusim este viacej takych vymysliet aby ste sa pobavili a tak co by to bola za powiedka moja keby som nespomenula deanovu lasku k jedlu 603
Návrat hore Goto down
lenkka
Winchester
Winchester
lenkka

Počet príspevkov : 2352
Nálada : predsvadobná
Registration date : 06.07.2008

Dom smtri Empty
OdoslaťPredmet: Re: Dom smtri   Dom smtri Empty30.09.08 19:39

konecne som si nasla cas a precitala si tvoje najnnovsie dielo je absolutne supeeeer Dom smtri 214863 Dom smtri 214863 Dom smtri 214863 Dom smtri 214863 Dom smtri 312566 Dom smtri 312566 skvele somsa pobavila. Dom smtri 99937 Dom smtri 99937 Dom smtri 99937 Dom smtri 99937 Dom smtri 99937 Tesim sa na dalsie
Návrat hore Goto down
Madlen
Winchester
Winchester
Madlen

Počet príspevkov : 2053
Nálada : :)
Registration date : 11.12.2007

Dom smtri Empty
OdoslaťPredmet: Re: Dom smtri   Dom smtri Empty06.10.08 20:40

Jééé to bylo pěkný 704 704 704 Taková jednohubka Very Happy Moc pěkně s humorem napsané! Dom smtri 949816 Dom smtri 949816 Máš dobrý styl psaní, už se těším až se vrzhnu na tvoje další povídky Very Happy
Návrat hore Goto down
http://www.podkovickaprostesti.blog.cz
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

Počet príspevkov : 4217
Nálada : Everyday is another opportunity to shine :)
Registration date : 05.04.2008

Dom smtri Empty
OdoslaťPredmet: Re: Dom smtri   Dom smtri Empty14.10.08 13:41

601 601 skvelá poviedka. Som sa pri tej pizzy, čo im zostala z obeda začala smiať ako malá, že pri Deanovi je možné, že aj niečo zostalo Dom smtri 949816 ale ten apetít si vystihla presne. Krásna akčná scéna - chudák Sammy, mal riadne na mále, ale tak mal so sebou veľkého bráška, tak v poho. Veľmi sa mi to páčilo Dom smtri 312566 Dom smtri 312566 Dom smtri 312566 Dom smtri 214863 Dom smtri 214863 Dom smtri 430869
Návrat hore Goto down
Dzowika4
Crossroads demon
Crossroads demon
Dzowika4

Dom smtri Empty
OdoslaťPredmet: Re: Dom smtri   Dom smtri Empty16.10.08 8:39

jeee dakujem Vam, ze sa vam to pacilo....hehe snazim sa pisat vtipnejsie....Dom smtri 92299 Dom smtri 92299 .......ale noo tie chyby na tych budem musiet zapracovat aj na ych ciarkach:D Very Happy Very Happy .......takze velmi pekne dakujem a budem vymyslat dalsie Twisted Evil
Návrat hore Goto down
Sponsored content

Dom smtri Empty
OdoslaťPredmet: Re: Dom smtri   Dom smtri Empty

Návrat hore Goto down

Dom smtri
Návrat hore 
Strana 1 z 1

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Fanfiction :: Dokončené poviedky :: Dzowika4-
Prejdi na: