Tak toto bola fantastická epka jedna z mojich naj.
Prečo? Hlavne preto že ja neznášam bábiky, porcelánove proste hocijaké a nemám z nich dobrý pocit. Celkovo v mojom živote som mala 1 bábiku, ktorá sa práve na mňa pozerá a je to skôr bábika ktorá je porcelánová a dobrý pocit z nej nemám ale je to skôr bábika typu darček, ktorý som dostala ako ozdobu, pretože na hranie určite nie je. Takže táto epka bola pre mňa dosť strašidelná, dom tiež takže to u mňa vyvolávalo väčšiu hrôzu a to mám rada.
Prvýkrát som túto epku videla o neviem ktorej v noci v dome kde nebývam a v ktorom som musela prejsť vonkajšími schodmi a potom aj vnutornými po povalových schodoch cez pavučiny s obrovskými pavúkmi - pavukov sa až tak nebojím ale tie obrovske je ich tam veľa a ťažke je sa ich nedotknúť, takže bolo to dosť náročne.
Druhý dôvod pretože tam bola herečka, ktoru som skôr poznala ako tvár mojej ploche na PC, fotku s Jensenom a s Jaredom som mala ešte predtým ako som tuto epku videla na ploche a vždy sa mi páčili tie fotky. A aj herečka mi bola veľmi sympatická, a zaujimavá, teda dosť ma zaujala.
A tretí dôvod pretože to bola fakt skvelá epka so skvelými momentmi.
Najrv som ani len netušila, že ta malá a ta jej kamoška je len duch. Ja som si dosť dlho myslela, že je to naozaj ta jej druhá dcera teda až do chvíle kým to sama matka nepovedala Deanovi a Samovi.
Celé to tie bábiky, ten dom, tie domčeky, to oblečenie, tie obrazy husiu kožu mám a ešte ta stará babka.
Srandovne bolo to ako si mysleli, že Dean a Sam su pár. Taktiež ako si sluha - alebo vrátnik domu pýtal prepitné
Vtipna bola scenka s bábikami ako to Dean nahral na to, že Sam ich miluje. Nemalo to chybu.
Taktiež opitý Sam, ktorý si všetko potom i pamätal. Dosť ma prekvapil tým, že bol opitý a aj tým, že si to čo donutil Deana povedať pamätal.
No a nakoniec to bolo strašne to ako sa tam našťastie vyhodení bratia objavili a Susan zachránili. Taktiež to ako išli zachárniť jej dceru, ktorá spadla do bazéna. Bolo to dosť desné. Sam bol skvelý ako tam skočil a našťastie ju zachránil
No a tiež bolo hrozne to ako sa ta ich babka obetovala za nich a zomrela.
Hrozne.
Inak mrazivá ale skvelá epka