| Která z této trojice epizod se vám líbila nejvíc? | |
|
+10Zizi lenkka calla Fazulina Samabel Sarinka janka410 Anwiel dion-fortune Chrystelle 14 posters |
Která z této trojice epizod se vám líbila nejvíc? | 1. 01x08 Bugs | | 26% | [ 10 ] | 2. 01x13 Route 666 | | 39% | [ 15 ] | 3. 02x06 No exit | | 34% | [ 13 ] |
| Celkom hlasov : 38 | | |
|
Autor | Správa |
---|
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Která z této trojice epizod se vám líbila nejvíc? 16.10.08 22:17 | |
| Tak jsem tady z první otázkou, jejíž odpověď by nás velice zajímala. Myslím, že možnosti jsou víc než dobré, sama nevím, kterou vybrat. Pokud budete chtít, můžete zde i napsat své názory nebo důvody, kterou a proč jste zvolili. Jsem vážně zvědavá, která nakonec zvítězí v oblíbenosti. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Která z této trojice epizod se vám líbila nejvíc? 16.10.08 22:30 | |
| hmm no to si teda vybrala epky ale tak u mňa to teda vyhráva route 666, pretože hoci cassie nemám rada tak vidieť deana v tej posteli bolo niečo neskutočné tie jeho ramená .... bicepsy, tricepsy... proste to bola LOVE takže môj hlas bol jasný | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| |
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Která z této trojice epizod se vám líbila nejvíc? 16.10.08 22:38 | |
| Já vím,že většina z Vás nemá Bugs ráda,ale mě zase až tak nevadí. Rozhodně ji mám daleko radši,než tyhle zbývající dvě. pro mě to jsou asi dvě nejhorší epizody vůbec. U Bugs...některé ty scény tam jsou dobré....nejvíc mě tam asi dostal rohovor Deana se Sammym,kdy mu řekl o tátovi,jak se o něj bál když byl na škole atd.... však víte co myslím. A pak scéna Deana jak vykoukne z té koupelny.... to bylo super, ten ručník na hlavě Pravdou je,že na můj vkus je tam až moc pavouků a ostatní všelijaké havěti :alien: ale stejně ..... dávám hlas téhle epce | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Která z této trojice epizod se vám líbila nejvíc? 16.10.08 23:28 | |
| To je schválne výber tých najhorších? Škoda, že tam nie je odpoveď ani jedna... Mne osobne sa totiž ani jedna z vyššie uvedených nepáčila. Bugs...aaaa, nikdy viac, až na tie srandovné scény to bola snáď najhoršia časť vôbec, pričom koniec nedával absolútne zmysel.. Route 666 by som ešte nejako prežila, takže hlasujem za ňu. I keď myšlienka vraždiaceho auta...no doobre teda ale volím menšie zlo.. No exit, ďalšia katastrofa...samá Jo, žiadny Sam...tešilo ma... Ešte by som tam dala epizódu Red Sky at Morning, tú tiež taaak strašne "zbožňujem"... | |
|
| |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Která z této trojice epizod se vám líbila nejvíc? 17.10.08 14:24 | |
| - dion-fortune napísal:
- hmm no to si teda vybrala epky
To vybírala Samabel. Ale je fakt, že já jsem to schválila. To by nebylo tak zajímavé, dát nějaké oblíbené epizody. Spíš nás zajímalo, jak si u vás vedou tyhle "nejslabší". Přesně tak, Sarinka. Tyhle jsou schválně. Jak jsem psala, sama jsem nevěděla, kterou vybrat. Ale nakonec zvítězila epizoda Bugs, protože tam byly pěkné momenty mezi brášky. A to mi v těch ostatních epizodách chybělo. Navíc se mi hrozně líbilo, jak v 1x08 do sebe Sam s Deanem zase ryli. Route 666 mi leze na nervy kvůli té Cassie, tu fakt nemusím. A děj mě taky nijak moc nezaujal. Za Deanovy ramena mi ta postelová scéna tedy rozhodně nestála. Vůbec se na tuhle scénu nemusím dívat víckrát. Úplně se mi přitom otevírá kudla v kapse. Ne, vážně...Bugs se mi prostě z těchto líbí nejvíc. Sice ten konec byl divnej, ale mně to nevadilo. I tak jsem byla spokojenější než u Route, kde se většina děje točila kolem Deanovy ex. Red Sky at Morning??? Tu epizodu miluju! Nechápu, jak se ti nemůže líbit. Vždyť Sammy tam byl úžasný v tom obleku a ty hlášky v celém díle neměly chybu. Prostě paráda. Na tuhle bych se tedy dívala pořád dokola, oproti těm výše jmenovaným. | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Která z této trojice epizod se vám líbila nejvíc? 17.10.08 14:35 | |
| Nějak se Chrys snaží odvést od sebe pozornost. Ano, vybírala jsem ty epky, problém! Já jsem dala taky Bugs... No exit s Jo je zkrátka okamžitě mimo výběr. Route 666 ... toho Deana je tam vidět bez tun košilí tak málo, že mě spíš naštvalo, že toho nebylo víc, takže jsem se taky rozhodla pro ne. Bugs mají divný konec, ale Dean a sprcha je skvělá scéna a aspoň je tam pár zajímavých momentů. | |
|
| |
| Predmet: Re: Která z této trojice epizod se vám líbila nejvíc? 17.10.08 14:40 | |
| | |
|
| |
Fazulina Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 183 Age : 49 Registration date : 31.05.2008
| Predmet: Re: Která z této trojice epizod se vám líbila nejvíc? 17.10.08 14:41 | |
| Já mám epizodu Bugs docela dost ráda... z těchto tří rozhodně nejvíc... Route 666 je taky dobrá, ale tam mi vadí Cassie (žárlím:-)) a v No exit mi vadí Jo (nežárlím, ale její postava mi k srdci moc nepřirostla).
Takže jsem dala Bugs, nejste jediné. | |
|
| |
| Predmet: Re: Která z této trojice epizod se vám líbila nejvíc? 17.10.08 17:56 | |
| Fazulina, takže se opět vezeme na stejné lodi? Mně se vážně 1x08 líbila, přestože ji řadím mezi své "nejméně" oblíbené. Na Jo jsem taky ani tak nežárlila, jako mi celkově ta postava lezla na nervy. Ono vlastně ani nebylo dohromady na co žárlit, když s ní nikdy Dean nic neměl. Navíc věřím Evil!Samovi, že ji bral vždycky jen jako sestru. No a jak se tak dívám na průběžné výsledky, 2x06 dostává "překvapivě" na frak. | |
|
| |
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: Která z této trojice epizod se vám líbila nejvíc? 17.10.08 18:07 | |
| tak ja som hlasovala za Bugs. Pozerala som ju tusim včera alebo predvšerom a strasne ma okúzlila. Rozhovor pred tou univerzitou bol úžasný. 2x06 tam bola Jo tak to nie nie Route 666 som nevidela. zatial | |
|
| |
| Predmet: Re: Která z této trojice epizod se vám líbila nejvíc? 17.10.08 18:24 | |
| Jej, calla, tak to sis měla nechat hlasování až po shlédnutí Route, Třeba by tě leda ve snu okouzlila. Jinak už dřív jsem ti chtěla pochválit banner. Je naprosto úžasný. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Která z této trojice epizod se vám líbila nejvíc? 17.10.08 18:36 | |
| hmm no tak akože ja bugs celkom môžem... tiež sa mi tam páčili tie momenty medzi bratmi, ale route 666 proste u mňa z týchto troch vedie dean je dean a mne sa ten džíp páčil no a red sky at the morning mám tiež rada tú epku milujem! | |
|
| |
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: Která z této trojice epizod se vám líbila nejvíc? 17.10.08 18:44 | |
| chrys to je až taká dobrá? no zatial som len pri Bugs z prvej seria takže neviem keby sa k route 666 dostanem. Ale asi sa nemusím ponáhlat Ďakujem ale red sky at the morning som videla pozerám každý týžden aspon raz. Nemôžem z toho Deanovho blablabla alebo čo to povie Bele ked odchádza. | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: Která z této trojice epizod se vám líbila nejvíc? 17.10.08 22:29 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Která z této trojice epizod se vám líbila nejvíc? 17.10.08 22:37 | |
| no presne ten koniec tam sa mi rátalo to deanove "maybe? maybe?!!!!" no koniec... a na konci ešte ako zadrel "i´m gonna kill him" no a jeho telo proste totálne rocks v tejto epke... akože tú jeho posteľovú scénu si hocikedy pustím celú epku veľmi nie, ale naňho v posteli sa môžem pozerať stále a nikdy ma to neprestane baviť | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Která z této trojice epizod se vám líbila nejvíc? 17.10.08 22:49 | |
| Nenávidím všetku zver z hmyzej ríše, takže The Bugs určite nie, aj keď dozvedieť sa, že Jareda pri natáčaní uštipla včela do zadku bola riadna sranda - pre mňa, nie pre neho (no ale vedela si mrška malá vybrať miesto) No Exit - ja proti Jo nemám nič a v tejto epke sa mi páčila jej košeľa, ale to je tak akurát všetko, lebo sa chcela len predviesť a nakoniec spravila viac škody ako osohu a chlapci mali o nezvestnú naviac Dala som hlas Route 666 - dionka to vystihla (Deanove telo stálo za pohľad). Proti Cassie nemám nič, možno len nemusela tak histerčiť, kvôli trucku pred domom. Skvelá scéna ako Dean uteká pred truckom a Sam ho naviguje k hranici toho bývalého kostola a keď sa to auto rozplynie na prach a Dean sa spýta Sama ako to vedel, tak Sam na to len, že nevedel. Krásna brothers scéna na konci v aute, keď Dean povie Samovi, že ju miluje, ale ich vzťah nemá budúcnosť. Je to zlaté - chápete Dean a vážny vzťah ) | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Která z této trojice epizod se vám líbila nejvíc? 17.10.08 23:02 | |
| ja budem asi vyčnievať z radu ale ja som dala No exit akože na prví krát ma to nejako nezaujalo ale potom čo som si to pozrela niekoľko krát som si tú epku obľúbila Jo a Elen tam boli super ja som ich mala rada.a k Route 666 tá je hned po nej tá scéna s Cassie akurát jej strašne závidím. | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Která z této trojice epizod se vám líbila nejvíc? 26.10.08 13:13 | |
| To je opravdu "kouzelnej" výběr Co zvolit? No exit mě dějově nějak moc nezaujala, Jo mi sice moc nevadila, ale tam mi po chvíli už lezla na nervy s těma jejíma narážkama ohledně Deana... Bugs - tak epka se mi líbila, bavila jsem se u ní, jak měly bratry za gaye a jejich rozhovory byly pěkné, ale nedomyšleným koncem se celá ta epka pokazila Route 666 nebyla taky úplně špatná... Dozvěděli jsme se, že i Dean dokáže milovat (ale proč zrovna do "ní"??!!) Takže zvolím Bugs (i když ten knec ) ale bráškové tam byli skvělí a za ten konec nemůžou | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Která z této trojice epizod se vám líbila nejvíc? 26.10.08 18:31 | |
| | |
|
| |
Hiro666 Crossroads demon
Počet príspevkov : 562 Age : 37 Bydlisko : Michalovce Nálada : good Registration date : 28.12.2007
| Predmet: Re: Která z této trojice epizod se vám líbila nejvíc? 21.03.09 13:38 | |
| Uprimne ja tieto epizody povazujem za najhorsie . A neviem ,si vybrat ktora z nich bola najlepsia | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Která z této trojice epizod se vám líbila nejvíc? | |
| |
|
| |
| Která z této trojice epizod se vám líbila nejvíc? | |
|