| Petice za SN na Frightconu v Německu | |
|
+7Madlen Samabel Zizi Silvia Anwiel Sarinka janka410 11 posters |
Autor | Správa |
---|
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Petice za SN na Frightconu v Německu 16.10.08 19:48 | |
| Před chvilkou jsem narazila na tenhle článek a petici ....no vemte si,kdyby ....a to podotýkám důrazně kdyby se to podařilo a naši J2 by přijeli do Německa No tak to by bylo něco Supernatural auf der Frightcon - kód:
-
http://www.petitionspot.com/petitions/snfrightcongermany Zdroj: - kód:
-
http://community.livejournal.com/dean_sam/5930531.html | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Petice za SN na Frightconu v Německu 16.10.08 23:20 | |
| Díky za info, Janka, už som sa realizovala.... to by bola fakt bomba, keby prišli do Nemecka, to máme na skok, ja mám totiž fakt pocit, že pre nich existuje len Amíckovo, Austrália a Európa končí v Anglicku.. aj ďalej sú SN fans, ktorí takú diaľku cestovať nemôžu a zaslúži si tiež nejaký con... | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: Petice za SN na Frightconu v Německu 16.10.08 23:24 | |
| Ano ano, to by byla bomba!!! To by byl náš další meet!! Taky sem to podepsala, ikdyž nemam ani ponětí, co tam vlastně bylo napsaý... Něměcky neumim vůbec nic. | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Petice za SN na Frightconu v Německu 16.10.08 23:46 | |
| Ja som to len tak prebehla očami a je tam asi takéto niečo: "Milí SN fanúšikovia z Nemecka, Rakúska, Švajčiarska. USA, Kanada, VB má svoje cony a dostať sa tam je drahé a náročné. V júli 2009 sa bude konať prvý FrightCon v Bonne na tému hororové filmy a seriály. Potom niečo, že lepšia možnosť, kam by sa SN hodil sa nenaskytne a že sa jej musíme chopiť. Pokiaľ sa nám podarí dokázať, že má o SN veľa ľudí záujem, možno sa podarí sem pozvať aj hercov zo SN na budúci rok. A potom tam písali, že musíš napísať aspoň meno a myslím, že prvé písmenko z priezviska alebo tak a potom to mailom potvrdiť. To je všetko. Takže sa nebojte to to podpísať... | |
|
| |
Silvia Winchester
Počet príspevkov : 1268 Bydlisko : Bardejov Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester! Registration date : 30.11.2007
| Predmet: Re: Petice za SN na Frightconu v Německu 17.10.08 14:23 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Petice za SN na Frightconu v Německu 17.10.08 14:46 | |
| To by bolo skvelé, len neviem ako by som to vysvetlila našim. No ale pokiaľ by to bolo v júli tak ak by sa šlo hromadne určite by som ich nejako ukecala. Ja po nemecky čosi málo viem, len potom ak by sa nám podarilo stretnúť J2 budem potrebovať niekoho, kto vie po anglicky Inak však jasné, že aj ja som podpísala | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Petice za SN na Frightconu v Německu 17.10.08 14:49 | |
| Hned bych J2 nahnala do Německa... čím blíž k nám, tím líp! Bylo by to třeba něco jako další meet Hromadná přepadovka Jareda a Jensena... konečně bysme si mohli vyzkoušet, jaké to je omdlít před nimi naživo. | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Petice za SN na Frightconu v Německu 17.10.08 20:55 | |
| To je správa To by byla vážně paráda Německo - vždyť jsou hned vedle... jestli by to vyšlo, tak bych musela doma hoodně hooodně spracovávat rodiče... ale tak snad bych se tam taky dostala... no uvidíme, jak to dopadne.... | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| |
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Petice za SN na Frightconu v Německu 17.10.08 22:43 | |
| no wow, tak to som sa už aj ja bola okamžite realizovať... akože ak by došli do nemecka... no omg tam by som fakt hneď išla | |
|
| |
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: Petice za SN na Frightconu v Německu 18.10.08 20:26 | |
| Chalani v Nemecku sak je to skoro za rohom no to by som rodicov ukecala na menší výlet. Iba ak by to bolo cez prázniny som celá Happy len aby to vyšlo už som sa podpísala | |
|
| |
Ettie Winchester
Počet príspevkov : 1500 Age : 35 Bydlisko : in the arms of the angel Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue.. Registration date : 13.01.2008
| Predmet: Re: Petice za SN na Frightconu v Německu 18.10.08 20:36 | |
| ešte stie vynechali francuzko pokiaľ dobre pamatamtak do montecarla mal vtedy jens dorazit..ale nemecko je bližsie -) je na čase objednávať bus, baby | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Petice za SN na Frightconu v Německu | |
| |
|
| |
| Petice za SN na Frightconu v Německu | |
|