Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

Petice za SN na Frightconu v Německu

Goto down 
+7
Madlen
Samabel
Zizi
Silvia
Anwiel
Sarinka
janka410
11 posters
AutorSpráva
janka410
Winchester
Winchester
janka410

Počet príspevkov : 5348
Nálada : Skvělá
Registration date : 01.12.2007

Petice za SN na Frightconu v Německu Empty
OdoslaťPredmet: Petice za SN na Frightconu v Německu   Petice za SN na Frightconu v Německu Empty16.10.08 19:48

Před chvilkou jsem narazila na tenhle článek a petici ....no vemte si,kdyby ....a to podotýkám důrazně Twisted Evil kdyby se to podařilo Petice za SN na Frightconu v Německu 260605 Petice za SN na Frightconu v Německu 260605 a naši J2 by přijeli do Německa Petice za SN na Frightconu v Německu 87642 No tak to by bylo něco Petice za SN na Frightconu v Německu 87642

Supernatural auf der Frightcon
kód:
http://www.petitionspot.com/petitions/snfrightcongermany

Zdroj:
kód:
http://community.livejournal.com/dean_sam/5930531.html
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

Počet príspevkov : 7654
Nálada : Sherlocked
Registration date : 29.11.2007

OdoslaťPredmet: Re: Petice za SN na Frightconu v Německu   Petice za SN na Frightconu v Německu Empty16.10.08 23:20

Díky za info, Janka, už som sa realizovala.... Twisted Evil to by bola fakt bomba, keby prišli do Nemecka, to máme na skok, ja mám totiž fakt pocit, že pre nich existuje len Amíckovo, Austrália a Európa končí v Anglicku.. Rolling Eyes aj ďalej sú SN fans, ktorí takú diaľku cestovať nemôžu a zaslúži si tiež nejaký con... Rolling Eyes
Návrat hore Goto down
http://sarinka.tumblr.com/
Anwiel
Winchester
Winchester
Anwiel

Počet príspevkov : 4325
Nálada : smíšená
Registration date : 09.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Petice za SN na Frightconu v Německu   Petice za SN na Frightconu v Německu Empty16.10.08 23:24

Ano ano, to by byla bomba!!! To by byl náš další meet!! Petice za SN na Frightconu v Německu 260605 Petice za SN na Frightconu v Německu 260605 Taky sem to podepsala, ikdyž nemam ani ponětí, co tam vlastně bylo napsaý... Něměcky neumim vůbec nic.
Návrat hore Goto down
http://www.anwiel.blog.cz
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

Počet príspevkov : 7654
Nálada : Sherlocked
Registration date : 29.11.2007

OdoslaťPredmet: Re: Petice za SN na Frightconu v Německu   Petice za SN na Frightconu v Německu Empty16.10.08 23:46

Ja som to len tak prebehla očami a je tam asi takéto niečo: "Milí SN fanúšikovia z Nemecka, Rakúska, Švajčiarska. USA, Kanada, VB má svoje cony a dostať sa tam je drahé a náročné. V júli 2009 sa bude konať prvý FrightCon v Bonne na tému hororové filmy a seriály. Potom niečo, že lepšia možnosť, kam by sa SN hodil sa nenaskytne a že sa jej musíme chopiť. Pokiaľ sa nám podarí dokázať, že má o SN veľa ľudí záujem, možno sa podarí sem pozvať aj hercov zo SN na budúci rok. A potom tam písali, že musíš napísať aspoň meno a myslím, že prvé písmenko z priezviska alebo tak a potom to mailom potvrdiť. To je všetko. Takže sa nebojte to to podpísať... Wink
Návrat hore Goto down
http://sarinka.tumblr.com/
Silvia
Winchester
Winchester
Silvia

Počet príspevkov : 1268
Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester!
Registration date : 30.11.2007

OdoslaťPredmet: Re: Petice za SN na Frightconu v Německu   Petice za SN na Frightconu v Německu Empty17.10.08 14:23

to by bolo skvelé len to pomyslenie,žeby boli bráškovia z nami na jednom kontinente 702 702 a nie tak ďaleko je úúúúúúúúúúúúžastne.Podpísané Petice za SN na Frightconu v Německu 103511 drool
Návrat hore Goto down
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

Počet príspevkov : 4217
Nálada : Everyday is another opportunity to shine :)
Registration date : 05.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Petice za SN na Frightconu v Německu   Petice za SN na Frightconu v Německu Empty17.10.08 14:46

To by bolo skvelé, len neviem ako by som to vysvetlila našim. No ale pokiaľ by to bolo v júli tak ak by sa šlo hromadne určite by som ich nejako ukecala. Ja po nemecky čosi málo viem, len potom ak by sa nám podarilo stretnúť J2 budem potrebovať niekoho, kto vie po anglicky Wink
Inak však jasné, že aj ja som podpísala Wink
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

Počet príspevkov : 10070
Nálada : Travel and explore!!!

OdoslaťPredmet: Re: Petice za SN na Frightconu v Německu   Petice za SN na Frightconu v Německu Empty17.10.08 14:49

Hned bych J2 nahnala do Německa... čím blíž k nám, tím líp! Twisted Evil cheers Bylo by to třeba něco jako další meet Petice za SN na Frightconu v Německu 284389 Hromadná přepadovka Jareda a Jensena... konečně bysme si mohli vyzkoušet, jaké to je omdlít před nimi naživo. Petice za SN na Frightconu v Německu 316745
Návrat hore Goto down
Madlen
Winchester
Winchester
Madlen

Počet príspevkov : 2053
Nálada : :)
Registration date : 11.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Petice za SN na Frightconu v Německu   Petice za SN na Frightconu v Německu Empty17.10.08 20:55

To je správa Petice za SN na Frightconu v Německu 170639 Petice za SN na Frightconu v Německu 170639 To by byla vážně paráda Smile Německo - vždyť jsou hned vedle... jestli by to vyšlo, tak bych musela doma hoodně hooodně spracovávat rodiče... ale tak snad bych se tam taky dostala... no uvidíme, jak to dopadne.... Petice za SN na Frightconu v Německu 328356
Návrat hore Goto down
http://www.podkovickaprostesti.blog.cz
lenkka
Winchester
Winchester
lenkka

Počet príspevkov : 2352
Nálada : predsvadobná
Registration date : 06.07.2008

OdoslaťPredmet: Re: Petice za SN na Frightconu v Německu   Petice za SN na Frightconu v Německu Empty17.10.08 22:38

No ja som sa tiez podpisala bodaj by to vyslo Petice za SN na Frightconu v Německu 260605 Petice za SN na Frightconu v Německu 260605 asi by som nesla ale aj to pomyslenie ze su tak blizko staci Petice za SN na Frightconu v Německu 316745
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D

OdoslaťPredmet: Re: Petice za SN na Frightconu v Německu   Petice za SN na Frightconu v Německu Empty17.10.08 22:43

no wow, tak to som sa už aj ja bola okamžite realizovať... akože ak by došli do nemecka... no omg Petice za SN na Frightconu v Německu 87642 tam by som fakt hneď išla
Návrat hore Goto down
calla
Winchester
Winchester
calla

Počet príspevkov : 1082
Registration date : 25.06.2008

OdoslaťPredmet: Re: Petice za SN na Frightconu v Německu   Petice za SN na Frightconu v Německu Empty18.10.08 20:26

Chalani v Nemecku Shocked Petice za SN na Frightconu v Německu 87642 sak je to skoro za rohom lol! no to by som rodicov ukecala na menší výlet. Iba ak by to bolo cez prázniny dance som celá Happy len aby to vyšlo Petice za SN na Frightconu v Německu 258431 už som sa podpísala cheers
Návrat hore Goto down
Ettie
Winchester
Winchester
Ettie

Počet príspevkov : 1500
Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue..
Registration date : 13.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: Petice za SN na Frightconu v Německu   Petice za SN na Frightconu v Německu Empty18.10.08 20:36

ešte stie vynechali francuzko Wink pokiaľ dobre pamatamtak do montecarla mal vtedy jens dorazit..ale nemecko je bližsie -)
je na čase objednávať bus, baby Very Happy
Návrat hore Goto down
http://modrestuhy.blog.cz/
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Petice za SN na Frightconu v Německu   Petice za SN na Frightconu v Německu Empty

Návrat hore Goto down

Petice za SN na Frightconu v Německu
Návrat hore 
Strana 1 z 1

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Novinky-
Prejdi na: