| V kterém z těchto převleků se vám Sam a Dean líbili nejvíc? | |
|
+19Dzowika4 lentilka Ewis Madlen CrazyD wiktoriano lenkka Ellen Kaja Kristine Chrystelle Zizi dion-fortune SkreechTina calla janka410 Weronička Anwiel Samabel 23 posters |
|
V kterém z těchto převleků se vám Sam a Dean líbili nejvíc? | 1. Federální agenti | | 51% | [ 31 ] | 2. Strážci parku | | 0% | [ 0 ] | 3. Vězni | | 15% | [ 9 ] | 4. Hasiči | | 0% | [ 0 ] | 5. Duchovní otcové | | 34% | [ 21 ] | 6. Opraváři | | 0% | [ 0 ] |
| Celkom hlasov : 61 | | |
|
Autor | Správa |
---|
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: V kterém z těchto převleků se vám Sam a Dean líbili nejvíc? 19.10.08 15:31 | |
| A je tu další kolo. Co je pro vás nej tentokrát? Nestyďte se a podělte se s námi o svůj názor. Sečtěte dohromady různá pro a proti a prozraďte nám, ve kterém převleku vás něčím (čímkoliv) upoutali nejvíc. | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: V kterém z těchto převleků se vám Sam a Dean líbili nejvíc? 19.10.08 15:34 | |
| A do kelu!!! Teď si mě totálně dostala, vůbec nevim co si mam vybrat!!!! Du si hezky pustit všechny možnosti, ať můžu porovnávat... Pak budu hlasovat. | |
|
| |
Weronička Winchester
Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008
| Predmet: Re: V kterém z těchto převleků se vám Sam a Dean líbili nejvíc? 19.10.08 16:31 | |
| | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: V kterém z těchto převleků se vám Sam a Dean líbili nejvíc? 19.10.08 16:45 | |
| Takže po dlouhém uvažování a rozmejšlení sem se rozhodla, že nejvíc jim to prostě sluší v těch oblekách, když tak okolo sebe mávaj těma odznakama FIB!!! | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| |
| |
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: V kterém z těchto převleků se vám Sam a Dean líbili nejvíc? 19.10.08 17:12 | |
| Aj ja som dala agentov. V oblekoch sú neprekonateľný . No skvelý boli v 2x12 Night Shifter na konci keď boli preoblečený za Swat. A keď si dávali dole kukly Dean sa mi rátal v 1x16 keď bol za opravára. Taký rozkošný bol v tom. | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| |
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: V kterém z těchto převleků se vám Sam a Dean líbili nejvíc? 19.10.08 18:13 | |
| no ako agenti sa objavujú dosť často a hoci milujem, keď sú v oblekoch, tak som tentokrát zahlasovala za tých väzňov proste to mali na sebe len raz a tak ti to nejak potom utkvie v pamäti... aj keď som dlho váhala medzi nimi a duchovnými otcami, lebo to tiež vyzerali sakramentsky dobre | |
|
| |
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: V kterém z těchto převleků se vám Sam a Dean líbili nejvíc? 19.10.08 18:26 | |
| Jsem ráda, že své hlavičky namáháte. Já jsem tedy také váhala, ale nakonec jsem zvolila agenty FBI. Mně se totiž hrozně líbí, když házejí ty drsné výrazy jakože jsou z těch lidí, co vědí to, co by ostatní vědět neměli. A přitom o tom nemají ani páru. Ale vězni byla taky žhavá volba. Jako duchovní nezklamou nikdy. | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: V kterém z těchto převleků se vám Sam a Dean líbili nejvíc? 19.10.08 19:32 | |
| Okey-dokey dillema jak špina. To čo je za výber. Ja som sa 2 hodiny rozhodovala za čo zahlasujem a teda nakoniec vyhrali agenti FBI - tie obleky na mňa predsalen zapôsobia vždy maximálne. Sú v nich na spapkanie | |
|
| |
Anwiel Winchester
| Predmet: Re: V kterém z těchto převleků se vám Sam a Dean líbili nejvíc? 19.10.08 20:03 | |
| Tak koukam, že jako agenti sou totálně nejpopulárnější!!! | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: V kterém z těchto převleků se vám Sam a Dean líbili nejvíc? 19.10.08 20:33 | |
| Tak po dlouhém uvažování (protože je miluju fakt ve všech těchto převlecích ) jsem nakonec dala vězně. A to ze stejného důvodu jako dion. Prostě to bylo něco vyjímečného a podle mě jim to neuvěřitelně seklo. A nejen to, mně se strašně líbili v celé té roli vězňů.... jak se choval Dean a jak Sam, jak byl chudák takový vystrašený z toho všeho a nervózní. A to jsem si naprosto zamilovala. A naopak Dean si hrál na drsňáka, který je v lochu jako doma. No neměli chybu, hošani. V oblecích se mí líbí především Sam, Dean trochu méně. Ale hlavně co mi vadí na těch angentech FBI, jsou Samovy až moc ulízlé vlasy a to já prostě moc nemusím. Takže vězni rulez. Né, že bych je tak chtěla vidět častěji...a nebo že by jo? | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: V kterém z těchto převleků se vám Sam a Dean líbili nejvíc? 19.10.08 20:38 | |
| no chrys to si super napísala zase nemôžem z toho tvojho príspevku. ale tak veru samove vlasy inak ja som fakt ešte dosť zvažovala tých duchovných otcov, ale tam sa mi zase páčil len dean teda aj sam bol fešák, ale nie až taký ako dean. no a ako väzňom im to obom strašne seklo a aj to ako sa správali no proste love. a mne sa páči aj dean v obleku | |
|
| |
| Predmet: Re: V kterém z těchto převleků se vám Sam a Dean líbili nejvíc? 19.10.08 20:44 | |
| U hasičů je trošku horší, že jim není vidět do obličeje a nevidíme ty jejich výrazy. Jako opraváři byli taky roztomilí. z toho vězeňského prostředí se mi hrozně líbila ta Samova hláška - uvědomuješ si, že stojí za povšimnutí, jak dokonale sem zapadáš. Nebo tak něco. A Dean zavrtí nechápavě hlavou. | |
|
| |
Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: V kterém z těchto převleků se vám Sam a Dean líbili nejvíc? 19.10.08 20:55 | |
| | |
|
| |
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: ............. 19.10.08 21:13 | |
| Ja som dala niečo vtipné, nie najlepší look ale najsmiešnejší. | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: V kterém z těchto převleků se vám Sam a Dean líbili nejvíc? 19.10.08 22:11 | |
| No hlavně, aby to byla možnost, ve které se ti nejvíc líbili. Je fuk, jestli směšná nebo ne. bwt, mně přijdou směšné ty převleky všechny, jen tak mezi námi. | |
|
| |
Ellen Žltočočko
Počet príspevkov : 694 Age : 54 Bydlisko : SR Nálada : hope never dies... Registration date : 23.03.2008
| Predmet: Re: V kterém z těchto převleků se vám Sam a Dean líbili nejvíc? 19.10.08 23:37 | |
| Po dlhom váhaní som dala duchovných, asi som zvrátená, ale tá kombinácia kňažstva a chlapcov mi pripadá strašne sexi. Hneď za tým by boli agenti FBI, obleky im strašne seknú. Do tretice samozrejme väzni, to im sedelo mne ako domáce oblečenie. V hasičoch som ani nevedela poriadne rozoznať, kto je kto a nebolo dobre vidieť ani aké výrazy hádžu, takže to by som hlasovala ako posledné. | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: V kterém z těchto převleků se vám Sam a Dean líbili nejvíc? 20.10.08 18:29 | |
| | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: V kterém z těchto převleků se vám Sam a Dean líbili nejvíc? 20.10.08 20:19 | |
| ja som za duchovných otcov hlavne u Deana z neho je naozaj krásny kňaz keby sme mali v našom kostole takého knaza som na omši každý deň a to platí aj o Samovi. a druhom mieste sú federálny agenti tie obleky im tiež pristanú | |
|
| |
CrazyD Žltočočko
Počet príspevkov : 995 Age : 34 Bydlisko : Gelnica Nálada : Konecne mam DVD-cko..:D:D:D Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: V kterém z těchto převleků se vám Sam a Dean líbili nejvíc? 23.10.08 18:59 | |
| no tazke rozhodovanie lebo oni vo vsetkom vyzeraju dobre....ale nakoniec som sa rozhodla pre ducovnych otcov...pretoze sa mi v tej casti strasne pacili ked boli duchovni otcovia... ... | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: V kterém z těchto převleků se vám Sam a Dean líbili nejvíc? 30.10.08 15:17 | |
| Kdyby byla otázka, u kterého obleku jste se nejvíc nasmály, tak bych zvolila duchovní otce... jak jsem je v tom viděla poprvé, tak jsem se jen nevěřícně smála Jako angenti, jsou sice skvělí, ale už mi to přijde jako taková rutina... Ale jako vězni byli úžasní Jak už psala, myslím, Chrys, tak to jak se tam Dean choval jako doma... Bylo to originální a o skvělý nápad. Volím vězně | |
|
| |
Ewis Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 193 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : Taká supernaturálska!!! Registration date : 24.08.2008
| Predmet: Re: V kterém z těchto převleků se vám Sam a Dean líbili nejvíc? 17.11.08 17:46 | |
| | |
|
| |
lentilka Winchester
Počet príspevkov : 2175 Age : 44 Registration date : 15.04.2008
| Predmet: Re: V kterém z těchto převleků se vám Sam a Dean líbili nejvíc? 12.04.09 1:45 | |
| | |
|
| |
Dzowika4 Crossroads demon
Počet príspevkov : 464 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : je mi viac než fajn :D:D:D:D Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: V kterém z těchto převleků se vám Sam a Dean líbili nejvíc? 12.04.09 11:42 | |
| tak ja som rozmýšlala medzi duchovni oblek alebo FBI ale som nakoniec sa rozhodla na FBI keď oni su taky úžasný v tom obeku proste wrrr:603: keby tak častejšie to nosievali nič by som nemala proti:lol: | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: V kterém z těchto převleků se vám Sam a Dean líbili nejvíc? | |
| |
|
| |
| V kterém z těchto převleků se vám Sam a Dean líbili nejvíc? | |
|