Nevadii aj ked sme videli ved my sa radi pozerame ..Ale ja nemozem s tej fotky kde je Dean pri tych ususenych ci ako ich nazvat ten jeho smile ..vsimli ste si kde ma ted jeden ususeny ruku?
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
tohle tu už s největší pravděpodobností bylo (se mi nechtělo projíždět všech 35 stran, tak snad nebude vadit, když se to bude opakovat ). ale ta podoba, ta podoba... napadá mě akorát "najdi 5 rozdílů"
Night Angel Žltočočko
Počet príspevkov : 627 Age : 31 Bydlisko : Praha Registration date : 01.12.2007
Babenky dakujem moc moc moc za obrazky ..ste ma nimi zabili sa mozu tvarit akokolvek budu na zozratie
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
jj ten obrazok poznam, na tom som sa s aryanou skvelo bavila ale aj tie predtym boli uzasne ja nepochopim ako sa tak dokazu ksichtit toto je nieco neuveritelne
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007