Teda LittleDevil to nemá chybičky to si fakt sem nemala dávať ja sa neudržím to je pohlad vážne nemá chybu ja sa dneska na fóre len smejem strašné s vami
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
waaaaaaaaaaaw... LittleDevil to je naaadherneeeee...akoze ja fakt nemam slov no proste krasa,akoze ked si mi to prvykrat ukazovala,tak som bola na tom asi takto ... no a teraz taa konecna finalova faza je neskutocne kraaasnaaa.. no proste nadhera.... ja uz nemam slov .. the end
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
Ty voe to je úžasné ty máš obrovský talent akože vážne krásne teraz budem nad tým slintať ou aj mne také nakresli a dám si to zarámovať nádherne kreslíš bravo
keksiiq Crossroads demon
Počet príspevkov : 344 Age : 35 Registration date : 27.02.2008
Ale tak tá tu bola, bude a je..len sa občas mrška trocha vzdiali.. a inak ti musím povedať, že totálne nemôže m z tej impaly na šnúrke, to je také neskutočne roztomilé..
no chodila som rok na umelecku tu u nas ale tak nestala za nic ... taky pristup ucitelov ze robte si co chcete ... ja som skor potrebovala aby mi dakto ukazal kde robim chyby a vysvetlil ako sa ich vyvarovat ... tak som to nechala tak
Weronička Winchester
Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008