Calla boze Wau ten obrazook je nadherny: boze vediet takto kreslit CrazyDtee nobrazok este nemam je suprovy. aozja ako keby sa nsazil nieco prectat a Jared na to to nedokazes
CrazyD Žltočočko
Počet príspevkov : 995 Age : 34 Bydlisko : Gelnica Nálada : Konecne mam DVD-cko..:D:D:D Registration date : 19.04.2008
co to je!!!!!!!!!!!! Sice nechci vědět nic spoileroidního, ale tak jestli tohle je inspirovaný něčim, co teprv bude, tak se na to neskutečně těšim!!!!!!
Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
Samabel ďakujem ti za tento odkaz. Toto som asi potrebovala Naša nemčinárka (mali sme prvé poriadne cvičenia) celé 3 hodiny vo štvrtok rozprávala o Október feste. Samozrejme v nemčine. Mala proste 3-hodinový monológ a vôbec ju netrápilo, že min. polovica ľudí jej nerozumie. Ani jednu vetu nepreložila a tak sme si len domýšľali z obrázkov ale ak začne aj na ďalších cvikách, tak budem mať dôvod na poriadny smiech, keď si spomeniem na tento wall Ja umriem od smiechu uffff
CrazyD Žltočočko
Počet príspevkov : 995 Age : 34 Bydlisko : Gelnica Nálada : Konecne mam DVD-cko..:D:D:D Registration date : 19.04.2008
lol super avatar a aj ten obrazok vyssie ten Oktoberfest co ludia nedaju dokopy
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
Jaaaj zlata fotecka. Sonig je to spolovice aspon podla mna pretoze som videla viacej takych fotiek. Jared s par hereckami a s tym levicatom. ale Jensen tam nebol takze on je dorobeny
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
Ty oči...ten pohled ten úsměv...dolíček dámy,já končím. Tohle je teda vážně síla. Jak mám normálně fungovat,když pořád koukám na tenhle wall a nemůžu od něj odtrhnout očí Sammy (i Jared...to je jasný)
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008