| Mary Winchester | |
|
|
Autor | Správa |
---|
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Mary Winchester 02.11.08 17:11 | |
| Tak tedy nevím at jsem koukala jak jsem koukala samotný topic o této postavě sem nenašla a zrovna dnes jsem se potřebovala o ní vykecat..taktéž si myslím že si to zaslouží..snad už jen proto že MOM IS A BABE (WAS A BABE) a taky že byla lovec ale to hlavní proč jsem tenhle topic založila je to že PÁRVĚ DNES JE TO 25 LET ODE DNE KDY MARY ZEMŘELA V SAMOVĚ POKOJI..právě dnes je výročí její smrti....a proto bych jí tam nahoru chtěla zaželat hezký posmrtný život a tak trochu uctít její památku když má to vyročtoto se asi moc nehodí ale což ne dobre fakt..držím minutu ticha......... ......................................................................................................... ........................................................................................................ .................................5............................................4............................. 3....................................2...................................1............................0 ok takže Mary posílám tam nahoru pozdrav REST IN PEACE
Naposledy upravil SNlois dňa 02.11.08 18:46, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Mary Winchester 02.11.08 17:51 | |
| SNlois dobrý nápad založiť tento topic. dúfam sa niekto pripojí. podľa mňa boja Mary sympatická a určite aj dobrá lovkyna a potom matka. a že je dnes 25 výročie jej smrti som úplne zabudla aj ked nám to bolo v najnovšej epke povedané tiež si za nu dám minútu ticha. toto musí byť veľmi tažký deň pre | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: Mary Winchester 02.11.08 17:57 | |
| Skvělej nápad!!!! Musim říct, že Mary je (byla) vážně moc pěkná ženská. A to jako mladá, tak i jako mamka!!! Úžasnej výběr hereček!!! Je škoda, že musela zemřít, ale zase nadruhou stranu bez její smrti by nebyl ani tenhle příběh. Co dodat? hlavně tohle: REST IN PEACE!!! | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Mary Winchester 02.11.08 18:20 | |
| Mary je určitě postava, kterou bychom neměli opomíjet. Pro seriál je nesmírně důležitá, i když jsme jí měli možnost vidět jen krátce a pak ještě jen v minulosti. Během života se musela potýkat s dost špatnými věcmi a musela být velmi statečná. To si určit zaslouží obdiv... a pak, pro své děti chtěla jen to nejlepší--- škoda, že to nevyšlo. ... jenže zase to by pak nebyl žádný seriál, že Takže dnešní den si zaslouží, aby si na ní aspoň někdo vzpomněl. | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Mary Winchester 02.11.08 18:46 | |
| Přesně moje řeč...zaslouží si aby si někdo vzpoměl škoda že dnes nemůžeme vidět naše brášky... ale určitě na ní mysli a máš pravdu Anwiel: fakt pěknej výběr hereček..už jen proto že jsou si tak moc podobný..nechápu jak tu podobu sehnali ale povedlo se a fakt skvělý výběr..schvaluji na 100% | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Mary Winchester 02.11.08 18:51 | |
| S výběrem hereček jsem u Mary taky moc spokojená. myslím, že její povahu to ještě zvýrazilo. Jestlipak Sam přemluvil Deana, aby dneska zašli na hřbitov a složili tam pár květin. Víme, že Dean tyhle návštěvy nenese zrovna lehce. No, jestli makají na případu, tak asi ne, ale vsadím se, že po návštěve andělů si dali chvíli volno, tak ... co kdyby. Mě úplně dostalo, když říkala, že nejhorší věc, co by se mohla stát je, kdyby její děti vyrůstali ve světe lovců. A ona se snažila prát, jak nejvíce mohla, aby se tam nestalo a nakonec jí ten Son of a b..ch YED stejně zabije. | |
|
| |
SNlois Winchester
| Predmet: Re: Mary Winchester 02.11.08 18:59 | |
| | |
|
| |
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: Mary Winchester 02.11.08 19:05 | |
| Mne táto súvislosť s 2. novembrom vôbec neprišla na rozum :shame: Mary som si oblúbila hneď a keby som si dnes nespomenula Samabel to dostalo aj mňa Bolo mi jej strašne lúto. Keby len vedela(čo určite vie), že sa jej slová vyplnia S herečkami sa naozaj trafili Tak ja idem zapáliť hádam aj sviečku na jej pamiatku | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: Mary Winchester 02.11.08 19:18 | |
| Myslim, že tohle dostalo úplně každýho. Vážně, to bylo hrozný, když to řikala a Dean tam tak stál a a bylo na něm vidět, jak mu její slova lámou srdce. | |
|
| |
SNlois Winchester
| Predmet: Re: Mary Winchester 03.11.08 17:23 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Mary Winchester | |
| |
|
| |
| Mary Winchester | |
|