Dean sedel za stolom a ako vzdy jedol jedlo. Sammy siel kupit daake casopisi a zopar potrebnych veci ktore potrebovali. Ked Dean si siel do kupelne po krem na tvar otvoril zrkadlo v ktorom to malo byt no miesto toho tam nasiel nozik od krvy. Poriadne si ho poobzeral ale nevedel prist na ziadnu suvislost s tym nozom. No polozil ho naspät a sadol si za stvôl cakal na Sama "on by mal vediet o co ide" pomyslel si. V poslednom case sa mu zdal trosku iny ako bol. No nevedel to na isto a preto radcej cakal aby mu vsetko vyvsetlil.
Po hodine cakania sa konecne Sam vratil domov.
Dean: " No konecne! Len tak nahodou som siel do kupelne a len tak nahodou som otvoril zrkadlo a len tak nahodou tam bol noz od krvi!!!!!! A len tak nahodou nevies o co ide???"
Sam: " O co ti ide Dean???? Mozno sme to nechali pri poslednom love!Vazne Dean neviem preco je to tam."
Dean: " Jaaj ty nevies! A pri poslednom love sme pouzili drôt aby sme oddelili hlavu od tela tej sexi upirke.Tak ma neklam!"
Sam: " Ja neviem nenechal to tam potom niekto nahodou???"
Dean: " Si vazne taky sprosty a vymyslas si same vyhovorky??? Neskocim ti na to chapes???"
Sam: " Dobre a co by som asi tak s tym nozikom robil???"
Dean: " Po tom co som bol v pekle a vratil sa a dozvedel som sa co si robil alebo robis s Ruby to neviem....tak neviem co si mam o tebe mysliet."
Sam: Aha, neveris mi to som si mohol mysliet! Dean ty neveris ani sam sebe to je tvoj problem! Potom si myslis ze kazdy okolo teba robi zle veci!"
Dean: " Ale chod Sam, to nie je pravda a navyse ja si nemyslim, ze vsetci robia daco zle ale vedcina ano!!!"
Sam: " Hej Dean a ja robim daco zle???"
Dean: " Neviem ci robis, viem ze si robil ale tak isto ako si vtedy klamal mozes aj teraz!"
Sam: " Uz ma to nebavi stale sa s tebou dohadovat a hadat sa! Kaslem na to never mi!!!"
V izbe zavladlo na chvilku ticho. Dean sklamanym pohladom pozrel na chvilku do zeme.
Sam: " Viesco Dean! Mal si ostat mrtvy!!! Nemal si sa vratit bolo mi bez teba tak dobre, nik mi nerozkazoval a nekontroloval ma!!!"
Dean sa na neho prekvapenym pohladom pozrel. Nemohol uverit tomu co pocul!
Sam: " Si prekvapeny??haha! Na tvojom mieste by som nebol prekvapeny mohol si vediet co s o tebe myslim."
Dean: " Sam to nie si ty!!!" Zrazu ked sa lepsie pozrel na Sama zbadal jeho oci boli cele cierne.
Dean: " Mohol som vediet ze si to ty!!!"
Deamon v Samovi sa usmial a pohybom ruky ho hodil do steny a tam ho nechal pritisnuteho.Dean sa nemohol ani pohnut. Demon prisiel ku Deanovi a zapozeral sa do jeho oci.
Dean: " Co kukas???.....To mam az tak krasne oci ako mi vravia???"
Demon: " Pozeram sa preto aky si ubohy! Ked ti nieco nevychadza zakrivas to trapnym humorom!!!"
Dean: " Vrav si co len chces! Ale preco si v Samovom tele??"
Demon: " Ach, Boze! TO by som nemal vravet to je Bozie prikazanie ci tak neak ze??"
Dean: " Pytam sa preco si v jeho tele!!!"
Deamon: " Len sa upokoj!!! No len tak som v jeho tele. Chodil som si po ulici a nemal som telo ale nasiel som si ho!!!"
Dean: " No ty si nam ale vsimavy!!!Vy demoni mate aj vysoke skoly? Ste docela mudry na to ako vyzerate a co robite!!!"
Demon: " To sa ti podarilo!!! Ja mam aj dobry vyber pokial ide o tela!"
Pootocil rukou a Deana to viacej ku stene pritlacilo.Bolelo ho to!
Demon: " Boli ta to vsak??" Skodoradostne sa podusmial.
Dean: " Nic co by som nezvladol!!!"
Zrazu mu demon celou silou vrazil.Deanovi sa spustila krv s nosa.
Dean: " Ty sukin syn!"
Demon: "Takto by si nemal vravet o matke Dean!!!"
A tresol mu druhy krat! To sa mu krv spustila aj s ust! BOlelo ho to lebo sa nemal ako branit!!! A musel znasat rany!!!!
Dean: " Preco ma nepustis??? Dali by sme si rovnocenny boj!!"
Demon: " Ja by som aj!!! Ale ide o to ze nechcem niak porusit telo tvojho brata!Vies budem ho este potrebovat!!!!"
Dean: " Ty nebudes nic!!!"
Sam ho viacej pritlacil ku stene a vyzdvihol ho trosku do vzduchu. Chytil ho pod krk ale zatial len drzal.
Demon: " Dean si proste na nic!!! Naco si sluboval ze sa postaras o brata a zabranis aby sa stalo to najhosrsie ked si nic nedodrzal???"
Dean: " Drz hubu nevies nic!!!!!"
Demon: " Viem o tebe veeeela kazdy demon vie o vsetkom! A vedia, ze si strasne ubohy a na nic! Len dobry vojak nic viac!Kazdy ta vyuzije na boj a len tak potom odkopne! A ty si to vzdy nechas! Mama, oco su mrtvy a dokonca aj Sam by bol keby si nespravil tu hlupu dohodu!!!!Keby tu nebol Sam ty si vazne ako keby mrtvy!!!"
Dean: " Vrav si co chces, tvoj nazor ma nezaujima!!!
Dean sa pozrel svojim nenavystnym pohladom!!
Demon: " Ale Dean nepozeraj sa tak! Ja som len uprimny! Pre vsetkych demonov si taky predvidatelny.Pozname kazdy tvoj pohyb,kroky,veci co robis! Proste vsetko."
Dean: Veravim ti mne je to jedno."
Demon: " Ako vies ci somna nevravi aj Sam ??? Vsetci si myslia o tebe to iste!"
Dean dal do dola pohlad a rozmyslal nad tym vsetkym co mu vravel Demon co ked naozaj vravi s neho Sam si myslel. Pri tej predstave ho bolelo srdce.
Dean: " Si taky naivny ze ti vsetko uverim???alebo nemohol by si uz konecne vypadnut so Sama??....urcite ta v pekle cakaju dalsie priseri ktorym je za tebou smutno."
Demon chytil Deana pod krk a zacal ho skrtit. Dean nevladal dychat a po chvyli si myslel ze je uz vazne koniec, ze umre a ten kto ho zabije bude prave demon v bratovom tele. Uvedomil si vsetko co vykonal a chcel vsetko vratit ale nemal uz cas.
Zrazu vykopne dvere Bobby a zacne na Demona liat svätenu vodu. Demon sa pri tom trhol a pustil Deana. Dean ho chytil a tresol mu po hlave sklenenu velku vazu. Samve telo padlo do bezvedomia na zem.
Dean:" Bobby ako si vedel???" Bobby mu nedal ani dohovorit.
Bobby: " Neviem mal som take tuseniea len tak som sa za vami siel stavit a ked som pocul vykriki, pochopil som ze sa nieco deje."
Dean: " Chlape zachranil si mi zivot!!!Dakujem."
Dean sa usmial na Bobbyho. Bobby len prikivol hlavo.
Bobby: " Dame ho na stolicku a zviazeme ho!!!"
Ked to vsetko spravili cakali kym sa zobudi. Po chvyle cakania sa zacal prebudzat.
Dean: "ÓÓ, Ruzenka sa zobudila uz s toho dlheho spanku???"
Demon sa zacal smiat. Dean a BObby sa na seba pozreli s udivom.
Demon: " Dean si vtipny vazne! Ale aj tak si zase na nic. Bobby ta musel uachanovat zase pred smrtou. Nechas kazdeho aby za teba robil aby ta zachranoval ale ty nepohnes ani prstom!"
Dean sa nastval a tresol Demonovi. Bobby chytil svätenu vodu s demona sla para. Dean sa pripravoval ze ide vyhnat demona so Samovho tela no demon sam z nicoho nic vysiel.
Dean a Bobby sa nechapavo na seba pozerali.
Dean: " Co sa deje preco zmizol sam???"
Bobby: " Neviem asi sa dacoho zlakol!"
Obaja mykli plecami lebo nemali ani sajnu o co slo.
Sam: " Co sa deje??? Kde to som???" Sam sa medzi tym prebudil.
Dean rozviazal Sama a vyrozpraval mu co sa stalo.
Sam: " Wow to je zvlasne Dean co ked sa vrati???"
Dean: " NIe neboj sa, ten uz sa nevrati!"
Bobby: " No dobre chlapi rad by som si tu s vami poplakal ale idem uz!"
Dean: " Co ta caka neaka kocka v podprsenke a gatkach???"
Bobby: " Na humore este popracuj ak chces byt taky ako ja dobry!"
Sam sa nad nimi len usmieval.
Obaja si sli sadnut po namahavom dni ku telke. Vzali do ruky pivo, vylozili si nohy.
Dean: " Chyba nam este daco!!!!" Pozrel rozkosnym pohladom na Sama.
Sam pochopil hned chytil do ruky mobil a vytocil cislo na pizzeriu.