janicag Winchester
Počet príspevkov : 1301 Age : 38 Bydlisko : Spišská Nová Ves Nálada : ...sick and tired... Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: 04x13 After School Special 23.01.09 22:20 | |
| Sam to fakt s tym vyrokom vystihol.. Aspon pre mna to tak bolo Ale naspat k promu...awww, neviem sa dockat, fakt to vyzera super, plus to Samovo vymietanie, ci co to bolo | |
|
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: 04x13 After School Special 23.01.09 22:23 | |
| no stredná škola je asi fakt zlo a táto epka nám to potvrdí to promo vyzerá dobre. na túto epku sa fakt teším. Dean bude v červených šortkách a ak bude Sam ešte tak vymietať démonov tak to bude uplne super | |
|
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: 04x13 After School Special 23.01.09 22:24 | |
| Ty kokos taaak toto vyzerá viac než úžasne wow Sam a zrejme jeho nová schopnosť vyzerá perfektne už sa strašne teším samozrejme aj na Deana v šotkách a na všetko a teraz sa zahrám na vešca a veštím , že toto bude namakaná časť | |
|
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x13 After School Special 24.01.09 9:58 | |
| OK....tady jsou další ukázky na tento díl...už se moc a moc těším Supernatural 4x13 - Afterschool Special Clip 02 - kód:
-
http://cz.youtube.com/watch?v=rzGBJlyqOlI Supernatural 4x13 - Afterschool Special Clip 03 - kód:
-
http://cz.youtube.com/watch?v=g7X05skCvxc | |
|
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: 04x13 After School Special 24.01.09 10:48 | |
| to prvé v tom aute. veľa nerozumiem ale vyzerá to byť zaujímavé. no a tá druhé ja neviem. ten mladý Dean sa mi vôbec nepáči a Sammy pri nom stále vyzerá až príliš malý ale aj tak so m zvedavá čo s toho bude | |
|
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: 04x13 After School Special 24.01.09 12:27 | |
| Musela som sem zablúdiť, lebo po skuknutí proma som bola mierne na pochybách, že kto je ten vysoký mladík vedľa mladého Sama a keď som narazila na niektoré fotky, bola som opravená z omylu, že to nie je John, ale Dean a ja len WTF? V tomto budem mať vážne problém sa na to nejako preorientovať, lebo ako výškovo, tak aj vekovo sa na bráchovov nepodobajú. Viacej klipov som si nepozrela, nechám sa prekvapiť až v piatok, ale inak tie fotky Deana v šortkách, a tie okuliare do toho, tak to som skoro nepredýchala Na epku sa teším, celkovo na odtajovanie minulosti brothers sa mooooooc teším | |
|
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x13 After School Special 24.01.09 15:51 | |
| Ehm.... Tak jsem mrkla na ty klipy, protože jsem si říkala - třeba mě to skvěle naladí na další díl. Ovšem opak je pravdou. No já se tedy netěším, protože tohle mi bude strašně vadit, ten jiný herec Deana. Věkově ten kluk vypadá skoro jako teď třicetiletý Dean, takže absolutně nechápu důvod, proč ho vyměňovali. Jak už tady někteří z vás uvedli, ten věkový rozdíl mezi mladým Sammym a Deanem je neúměrný a strašně mě to tam ruší. Prostě si tu scénu nebudu moct pořádně vychutnat, protože to prostě není Dean - ani jeho mluva, prostě nic mi Deana nepřipomíná....když byl malý (ten pihovatý herec), tak mi to nevadilo, protože byl prostě malý, ale jak jsem psala, tenhle mi přijde jako ve věku nynějšího Deana a to je fakt divný. Nechci předem epizodu zatracovat, protože určitě se tam bude na co koukat, ale tyhle flashbacky mě tam budou vážně rušit. Proč tam nemohli dát buď toho Deana, co byl v předchozích dílech a nebo to udělat prostě v jiné době, aby to mohl hrát normálně Dean? no jo, to je jasný, že nemohli, protože Jensen už zestrál , ale prostě takové návraty do minulosti nemám ve filmech ráda, když třeba jeden herec odpovídá "skutečnosti" a ten druhý vypadá spíš jako jeho otec. Krucinál, proč jsem se na ta videa vůbec dívala? | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: 04x13 After School Special | |
| |
|