Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

Najlepšia "šialená" epizóda

Goto down 
+12
Soniq
kaja666
Hiro666
Ewis
Zizi
Samabel
Madlen
dion-fortune
evetka
wiktoriano
lentilka
Sarinka
16 posters

Ktorá z týchto "svojských" epizód sa vám páčila najviac?
1. 02x15 Tall Tales
Najlepšia "šialená" epizóda Vote_lcap60%Najlepšia "šialená" epizóda Vote_rcap
 60% [ 30 ]
2. 03x13 Ghostfacers
Najlepšia "šialená" epizóda Vote_lcap4%Najlepšia "šialená" epizóda Vote_rcap
 4% [ 2 ]
3. 04x05 Monster Movie
Najlepšia "šialená" epizóda Vote_lcap22%Najlepšia "šialená" epizóda Vote_rcap
 22% [ 11 ]
4. 04x08 Wishful Thinking
Najlepšia "šialená" epizóda Vote_lcap14%Najlepšia "šialená" epizóda Vote_rcap
 14% [ 7 ]
Celkom hlasov : 50

AutorSpráva
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

Počet príspevkov : 7654
Nálada : Sherlocked
Registration date : 29.11.2007

Najlepšia "šialená" epizóda Empty
OdoslaťPredmet: Najlepšia "šialená" epizóda   Najlepšia "šialená" epizóda Empty08.11.08 22:31

Proste mi to nedalo nezaložiť anketu na túto tému. Tento týždeň sme opäť raz mali možnosť vzhliadnuť epizódu, no povedzme, že so svojským humorom a podaním. Nebola to však prvá epizóda, ktorá z týchto "šialených" epizód sa vám zapáčila najviac. Kľudne sa môžete aj vyjadriť prečo a pod. Wink U mňa je to Tall tales, tú už som strávila a celkom sa mi aj pozdáva, ako ste na tom vy?
Návrat hore Goto down
http://sarinka.tumblr.com/
lentilka
Winchester
Winchester
lentilka

Počet príspevkov : 2175
Registration date : 15.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Najlepšia "šialená" epizóda   Najlepšia "šialená" epizóda Empty08.11.08 22:48

Takže Tall Tales tie vtipy neboli na úkor príbehu pekne tam zapadali a to rozprávanie čo sa vlastne stalo Najlepšia "šialená" epizóda 99937 Najlepšia "šialená" epizóda 99937 Najlepšia "šialená" epizóda 99937 hnet za tým Wishful Thinking už len pre Deanove priznaniu že si pamätá na všetko:511:

Ghostfacers to my nejak zvlášť nevadilo ale ani nenadchlo Evil or Very Mad

Monster Movie výtaz v mojich nejnepodarenejších častí vadilo my na tej časti úplne všetko No No
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

Počet príspevkov : 2781
Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim...
Registration date : 05.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Najlepšia "šialená" epizóda   Najlepšia "šialená" epizóda Empty09.11.08 7:19

Ja som tiež dala Tall talles. na tom som sa nasmiala asi najviac. to ako sa tam Najlepšia "šialená" epizóda 335560 stále hádali bolo super a ešte aj tá ich bitka Najlepšia "šialená" epizóda 316745 a aj trickter bol dobrý a ten tancujúci mimozenštan s toho som už naozaj nemohla Najlepšia "šialená" epizóda 316745 a ešte ako im o tom ten chlapec rozprával.
ale na 2.mieste by bolo monster movie mne sa aj tá epka celkom páčila
a Ghostfacers to bola totálna blbosť som to videla len 2x a mala som dosť a iné epky mám pozrené aj 5x
Návrat hore Goto down
http://sashanovely.blog.cz/
evetka
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
evetka

Počet príspevkov : 206
Registration date : 02.05.2008

OdoslaťPredmet: Re: Najlepšia "šialená" epizóda   Najlepšia "šialená" epizóda Empty09.11.08 9:57

taky jsem dala Tall Tales, to jejich dohadování bylo bezkonkurenční Laughing ale pro mě byla dosud asi nejšílenější epka Yellow fever 603. sice od 2. poloviny už děj zvážněl, ale tak pořád to nemělo chybu. A taky bych do toho seznamu dala i Bad day at black rock 603, tam jsem se tež dost nasmála - "nemehlo" Sam a "batman" Dean... prostě taky super. Laughing akorát jak tak zjišťuju, je těch funny epek už opravdu nějak moc. ne že by se mi to nelíbilo, i když teda v Monster movie mám jen pár oblíbených míst, ale chtělo by to zase přeladit na vážnější notu a snad se už dočkáme.
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D
Registration date : 01.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Najlepšia "šialená" epizóda   Najlepšia "šialená" epizóda Empty09.11.08 10:57

akože jednoznačne tall tales Laughing Laughing Laughing mne sa aj tie zvyšné páčili napriek tomu, že na nich mnoho ľudí nadávalo a monster movie bola tiež úžasne funny epka, ale tall tales sú tall tales Najlepšia "šialená" epizóda 316745 asi na sekundu som zaváhala medzi nimi a monster movie, ale fakt len sekundu Najlepšia "šialená" epizóda 316745

akože dracula, dean v bavorskom kroji a podobne boli super, ale proste tall tales je stará dobrá klasika.

wishful thinking ep. na mňa ako celok urobila asi najslabší dojem, no má momenty, pre ktoré si ju asi pozriem viackrát ako takých ghostfacerov či monster movie. hlavne ten rozhovor na konci 702 no tu ide o vtipnosť epizód a táto zase až tak vtipná nebola No aspoň nie tak ako monster movie či tall tales a tuším aj na ghostfaceroch som sa nasmiala viac.

ghostfacers bola cool epka. niečo ako monster movie. proste obe vybočujú z radu tým ako boli natočené a ja mám rada, keď sa skúšajú nové veci. akože páčil sa mi štýl ghostfacers, spruce nemal chybu Najlepšia "šialená" epizóda 99937 a it´s my party.... akože come on! Najlepšia "šialená" epizóda 99937

ako som už písala všetky z týchto epiek majú niečo do seba a hoci sa vždy nájde niečo, čo nám nesadne ja viem oceniť aj kreativitu tvorcov a ich snahu zaujať. sú ľudia, ktorí si sn nepustia kvôli deju či hororu, ale práve kvôli humoru. hoci možno sama viac preferujem epky, ktoré sú viac orientované na dej sezóny, obsahujú bratské heartbreaking momenty a podobne, viem si užiť aj epizódy akými sú tieto štyri.

tall tales to mali jasné preto, že trickstera milujem Najlepšia "šialená" epizóda 430869 a myslím tým TOHO trickstera, nie toho v monster movie 601 ten herec bol proste super aj v mystery spote a ja ho mám veľmi rada. jeden z mojich NAJ badassov. ďalej to boli tie hádky medzi bratmi Najlepšia "šialená" epizóda 99937 a Bobby! Najlepšia "šialená" epizóda 430869 ten tam bol super! aliens? aliens? Najlepšia "šialená" epizóda 316745 no u mňa no contest 603
Návrat hore Goto down
Madlen
Winchester
Winchester
Madlen

Počet príspevkov : 2053
Nálada : :)
Registration date : 11.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Najlepšia "šialená" epizóda   Najlepšia "šialená" epizóda Empty16.11.08 22:10

Dávám taky TALL TALES. I když jsem tuto epizodu nemusela, tak poté co jsem viděla Mystery spot, tak jsem jakoby přišla na její chuť.
Ghostfacers byli dobrý, ale nebylo to ono - málo brášků a střelená kamera.
Monster Movie se mi líbil, Drákula byl úžasný. Najlepšia "šialená" epizóda 177401 I když jsem se u toho hodně dobře bavila, tak stále to nebyla takové šílená epizoda jako Tall Tales.
No a Wishful thinking mě nijak nezaujalo. Kdyby tam Dean na konci nemluvil o pekle, tak to byla docela zbytečná epizoda...
Návrat hore Goto down
http://www.podkovickaprostesti.blog.cz
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

Počet príspevkov : 10070
Nálada : Travel and explore!!!

OdoslaťPredmet: Re: Najlepšia "šialená" epizóda   Najlepšia "šialená" epizóda Empty17.11.08 12:03

Co na to říct a co zvolit... dávám Tall tales. Trickster byl bezva. Laughing
na první skouknutí ta epka nic moc, ale nějak jsem jí přišla na chuť. lol!
Návrat hore Goto down
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

Počet príspevkov : 4217
Nálada : Everyday is another opportunity to shine :)
Registration date : 05.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Najlepšia "šialená" epizóda   Najlepšia "šialená" epizóda Empty17.11.08 17:24

Ja volím Monster Movie Najlepšia "šialená" epizóda 316745 Proste to bola haluz "You are not Van Halsing" Najlepšia "šialená" epizóda 316745 A možno aj preto, že aj keď to bolo čierno-biele ja som tie ich oči stále videla zelené (halucinácie) Najlepšia "šialená" epizóda 316745
Inak u mňa v zábavných epizódach víťazí Yellow Fever
Návrat hore Goto down
Ewis
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
Ewis

Počet príspevkov : 193
Nálada : Taká supernaturálska!!!
Registration date : 24.08.2008

OdoslaťPredmet: Re: Najlepšia "šialená" epizóda   Najlepšia "šialená" epizóda Empty17.11.08 17:39

04x05 Monster Movie...Tak túto epku Najlepšia "šialená" epizóda 430869 Najlepšia "šialená" epizóda 430869 ...mne sa strášne páčila pretože bola iná ako tie ostatné..Napríklad aj ta čierno - biela farba...
No a ten Dracula bol strášne haluzáčik..Mne sa páčil..Nie výzorovo ale taký zaujímavý bol..Ale aj tak sa mi teraz zapáčila časť Yellow Fever

Najlepšia "šialená" epizóda 862204 Najlepšia "šialená" epizóda 862204
Návrat hore Goto down
Hiro666
Crossroads demon
Crossroads demon
Hiro666

Počet príspevkov : 562
Nálada : good
Registration date : 28.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Najlepšia "šialená" epizóda   Najlepšia "šialená" epizóda Empty27.11.08 18:40

Aj ja som dal epizodu Tall Tales
Tanec z mimozemstanom je jednoducho Najlepšia "šialená" epizóda 99937 Najlepšia "šialená" epizóda 99937 Osobne mi nesadla epizoda Ghostfacers
Návrat hore Goto down
kaja666
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
kaja666

Počet príspevkov : 250
Nálada : hm....
Registration date : 07.12.2008

OdoslaťPredmet: Re: Najlepšia "šialená" epizóda   Najlepšia "šialená" epizóda Empty22.12.08 14:21

úplne súhlasím s príspevkom s hirom666.tall tales je z týchto najlepšia Laughing najmenej sa mi páčila epizóda ghostfacers
Návrat hore Goto down
Soniq
Winchester
Winchester
Soniq

Počet príspevkov : 2126
Nálada : :)
Registration date : 24.03.2008

OdoslaťPredmet: Re: Najlepšia "šialená" epizóda   Najlepšia "šialená" epizóda Empty23.12.08 9:51

Ja som dala jednoznačne Monster Movie Najlepšia "šialená" epizóda 99937 Najlepšia "šialená" epizóda 99937 , pretože to bola taká pecka Najlepšia "šialená" epizóda 316745 Najlepšia "šialená" epizóda 316745 a mne osobne sa Ghosfraces páčilo samozrejme aj Tall Tales lebo Dean s plnou pusou tích cukríkov alebo čo to bolo to bol pohlad roka Najlepšia "šialená" epizóda 677692 Najlepšia "šialená" epizóda 49896
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

Počet príspevkov : 10688
Nálada : Skvělá!

OdoslaťPredmet: Re: Najlepšia "šialená" epizóda   Najlepšia "šialená" epizóda Empty30.03.09 14:26

Tak vidím, že první možnost, 2x15, jednoznačně vítězí a já jsem také musela zahlasovat za ni. Protože se mi tahle epizoda neuvěřitelně líbila už když jsem ji viděla poprvé. A vždycky se na ni ráda podívám znovu, protože tam padly naprosto skvělé hlášky a navíc se mi strašně líbilo to dohadování mezi brášky, přičemž vůbec netušili, co se vlastně děje. Najlepšia "šialená" epizóda 404917 Najlepšia "šialená" epizóda 316745
A samozřejmě hlavně Samovo Najlepšia "šialená" epizóda 595650 ...bláááá, je nezapomenutelné. Najlepšia "šialená" epizóda 312566 Najlepšia "šialená" epizóda 99937 Najlepšia "šialená" epizóda 99937 Najlepšia "šialená" epizóda 99937
Návrat hore Goto down
sisel
Žltočočko
Žltočočko
sisel

Počet príspevkov : 754
Nálada : skúškové obdobie :D
Registration date : 12.03.2008

OdoslaťPredmet: Re: Najlepšia "šialená" epizóda   Najlepšia "šialená" epizóda Empty30.03.09 19:02

lol myslel som si ze 2x15 bude viest Najlepšia "šialená" epizóda 99937
samozrejme ze som tiez hlasoval za prvu moznost
Návrat hore Goto down
Doneček
Nevinná obeť
Nevinná obeť
Doneček

Počet príspevkov : 3
Registration date : 27.06.2011

OdoslaťPredmet: Nejlepší šílená epizoda   Najlepšia "šialená" epizóda Empty27.06.11 14:54

Joo samozřejmě že TALL TALES je skvěla epizoda,ale pro mě je jednoznačně nejlepší CHANGING CHANELS.
Dean,,Co mám dělat já nechci dostat do koulí":NUTSCRACKER 'drool' '704'
Návrat hore Goto down
astík
Crossroads demon
Crossroads demon
astík

Počet príspevkov : 491
Nálada : with spn awesome
Registration date : 19.01.2012

OdoslaťPredmet: SN   Najlepšia "šialená" epizóda Empty25.01.12 14:40

Těch komickejch epizod mají víc, ale z té nabídky se mi nejvíc líbil díl 2x15 Tall Tales - jak se bráškové škorpili - BOMBA Exclamation Najlepšia "šialená" epizóda 49896 Najlepšia "šialená" epizóda 49896 Najlepšia "šialená" epizóda 49896 , pak 4x8 Wishful Thinking - nezapomenu na jejich ztuhlý/překvapený i trochu zděšený výraz, když uviděli toho Bigfoota=maximedvěda Najlepšia "šialená" epizóda 49896 Najlepšia "šialená" epizóda 49896 Najlepšia "šialená" epizóda 49896 - nezapomenutelný zážitek!!!
Ghostfacers a Monster Movie mi nic moc neřekli. J2 samozřejmě byli jako vždy suproví, ale dějově... Toho Draculu bych fakt vzala po hlavě Najlepšia "šialená" epizóda 812801 Najlepšia "šialená" epizóda 11674
Nezapomenutelný zážitek ve mě zanechal i díl 3x3 Bad Day At Black Rock - Sammy: "Ztratil jsem botu" a následně výraz Deana Najlepšia "šialená" epizóda 316745 Najlepšia "šialená" epizóda 316745 Najlepšia "šialená" epizóda 316745 Najlepšia "šialená" epizóda 316745
4x6 Yellow Fever - Dean v panické hrůze zdrahající před yorkshirem s růžovou masličkou Najlepšia "šialená" epizóda 316745 Najlepšia "šialená" epizóda 316745 Najlepšia "šialená" epizóda 316745, či Dean řvoucí strachy při otevření skříně... a ona tam kočka Najlepšia "šialená" epizóda 316745 Najlepšia "šialená" epizóda 316745 Najlepšia "šialená" epizóda 316745
5x8 Changign Channels - Sammy a Dean v té soutěži Najlepšia "šialená" epizóda 316745 Najlepšia "šialená" epizóda 316745 Najlepšia "šialená" epizóda 316745
7x9 How to win friends and influence people - zfetovaný Dean po hamburgru - bože - to jsem málem neustála Najlepšia "šialená" epizóda 99937 Najlepšia "šialená" epizóda 99937 Najlepšia "šialená" epizóda 99937
7x13 Timer After Timer - koktající Dean Najlepšia "šialená" epizóda 99937 Najlepšia "šialená" epizóda 99937
a další a další,......ten výčet by byl předlouhý! Najlepšia "šialená" epizóda 335560 Najlepšia "šialená" epizóda 141695
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Najlepšia "šialená" epizóda   Najlepšia "šialená" epizóda Empty

Návrat hore Goto down

Najlepšia "šialená" epizóda
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» 9x19 Alex Annie Alexis Ann

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Epizódy :: Ankety-
Prejdi na: