| Najlepšia "šialená" epizóda | |
|
+12Soniq kaja666 Hiro666 Ewis Zizi Samabel Madlen dion-fortune evetka wiktoriano lentilka Sarinka 16 posters |
Ktorá z týchto "svojských" epizód sa vám páčila najviac? | 1. 02x15 Tall Tales | | 60% | [ 30 ] | 2. 03x13 Ghostfacers | | 4% | [ 2 ] | 3. 04x05 Monster Movie | | 22% | [ 11 ] | 4. 04x08 Wishful Thinking | | 14% | [ 7 ] |
| Celkom hlasov : 50 | | |
|
Autor | Správa |
---|
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Najlepšia "šialená" epizóda 08.11.08 22:31 | |
| Proste mi to nedalo nezaložiť anketu na túto tému. Tento týždeň sme opäť raz mali možnosť vzhliadnuť epizódu, no povedzme, že so svojským humorom a podaním. Nebola to však prvá epizóda, ktorá z týchto "šialených" epizód sa vám zapáčila najviac. Kľudne sa môžete aj vyjadriť prečo a pod. U mňa je to Tall tales, tú už som strávila a celkom sa mi aj pozdáva, ako ste na tom vy? | |
|
| |
lentilka Winchester
Počet príspevkov : 2175 Age : 44 Registration date : 15.04.2008
| |
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Najlepšia "šialená" epizóda 09.11.08 7:19 | |
| Ja som tiež dala Tall talles. na tom som sa nasmiala asi najviac. to ako sa tam stále hádali bolo super a ešte aj tá ich bitka a aj trickter bol dobrý a ten tancujúci mimozenštan s toho som už naozaj nemohla a ešte ako im o tom ten chlapec rozprával. ale na 2.mieste by bolo monster movie mne sa aj tá epka celkom páčila a Ghostfacers to bola totálna blbosť som to videla len 2x a mala som dosť a iné epky mám pozrené aj 5x | |
|
| |
evetka Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 206 Age : 36 Bydlisko : Ostrava Registration date : 02.05.2008
| Predmet: Re: Najlepšia "šialená" epizóda 09.11.08 9:57 | |
| taky jsem dala Tall Tales, to jejich dohadování bylo bezkonkurenční ale pro mě byla dosud asi nejšílenější epka Yellow fever . sice od 2. poloviny už děj zvážněl, ale tak pořád to nemělo chybu. A taky bych do toho seznamu dala i Bad day at black rock , tam jsem se tež dost nasmála - "nemehlo" Sam a "batman" Dean... prostě taky super. akorát jak tak zjišťuju, je těch funny epek už opravdu nějak moc. ne že by se mi to nelíbilo, i když teda v Monster movie mám jen pár oblíbených míst, ale chtělo by to zase přeladit na vážnější notu a snad se už dočkáme. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Najlepšia "šialená" epizóda 09.11.08 10:57 | |
| akože jednoznačne tall tales mne sa aj tie zvyšné páčili napriek tomu, že na nich mnoho ľudí nadávalo a monster movie bola tiež úžasne funny epka, ale tall tales sú tall tales asi na sekundu som zaváhala medzi nimi a monster movie, ale fakt len sekundu akože dracula, dean v bavorskom kroji a podobne boli super, ale proste tall tales je stará dobrá klasika. wishful thinking ep. na mňa ako celok urobila asi najslabší dojem, no má momenty, pre ktoré si ju asi pozriem viackrát ako takých ghostfacerov či monster movie. hlavne ten rozhovor na konci no tu ide o vtipnosť epizód a táto zase až tak vtipná nebola aspoň nie tak ako monster movie či tall tales a tuším aj na ghostfaceroch som sa nasmiala viac. ghostfacers bola cool epka. niečo ako monster movie. proste obe vybočujú z radu tým ako boli natočené a ja mám rada, keď sa skúšajú nové veci. akože páčil sa mi štýl ghostfacers, spruce nemal chybu a it´s my party.... akože come on! ako som už písala všetky z týchto epiek majú niečo do seba a hoci sa vždy nájde niečo, čo nám nesadne ja viem oceniť aj kreativitu tvorcov a ich snahu zaujať. sú ľudia, ktorí si sn nepustia kvôli deju či hororu, ale práve kvôli humoru. hoci možno sama viac preferujem epky, ktoré sú viac orientované na dej sezóny, obsahujú bratské heartbreaking momenty a podobne, viem si užiť aj epizódy akými sú tieto štyri. tall tales to mali jasné preto, že trickstera milujem a myslím tým TOHO trickstera, nie toho v monster movie ten herec bol proste super aj v mystery spote a ja ho mám veľmi rada. jeden z mojich NAJ badassov. ďalej to boli tie hádky medzi bratmi a Bobby! ten tam bol super! aliens? aliens? no u mňa no contest | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Najlepšia "šialená" epizóda 16.11.08 22:10 | |
| Dávám taky TALL TALES. I když jsem tuto epizodu nemusela, tak poté co jsem viděla Mystery spot, tak jsem jakoby přišla na její chuť. Ghostfacers byli dobrý, ale nebylo to ono - málo brášků a střelená kamera. Monster Movie se mi líbil, Drákula byl úžasný. I když jsem se u toho hodně dobře bavila, tak stále to nebyla takové šílená epizoda jako Tall Tales. No a Wishful thinking mě nijak nezaujalo. Kdyby tam Dean na konci nemluvil o pekle, tak to byla docela zbytečná epizoda... | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Najlepšia "šialená" epizóda 17.11.08 12:03 | |
| Co na to říct a co zvolit... dávám Tall tales. Trickster byl bezva. na první skouknutí ta epka nic moc, ale nějak jsem jí přišla na chuť. | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Najlepšia "šialená" epizóda 17.11.08 17:24 | |
| Ja volím Monster Movie Proste to bola haluz "You are not Van Halsing" A možno aj preto, že aj keď to bolo čierno-biele ja som tie ich oči stále videla zelené (halucinácie) Inak u mňa v zábavných epizódach víťazí Yellow Fever | |
|
| |
Ewis Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 193 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : Taká supernaturálska!!! Registration date : 24.08.2008
| Predmet: Re: Najlepšia "šialená" epizóda 17.11.08 17:39 | |
| 04x05 Monster Movie...Tak túto epku ...mne sa strášne páčila pretože bola iná ako tie ostatné..Napríklad aj ta čierno - biela farba... No a ten Dracula bol strášne haluzáčik..Mne sa páčil..Nie výzorovo ale taký zaujímavý bol..Ale aj tak sa mi teraz zapáčila časť Yellow Fever | |
|
| |
Hiro666 Crossroads demon
Počet príspevkov : 562 Age : 37 Bydlisko : Michalovce Nálada : good Registration date : 28.12.2007
| Predmet: Re: Najlepšia "šialená" epizóda 27.11.08 18:40 | |
| Aj ja som dal epizodu Tall Tales Tanec z mimozemstanom je jednoducho Osobne mi nesadla epizoda Ghostfacers | |
|
| |
kaja666 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 250 Age : 31 Nálada : hm.... Registration date : 07.12.2008
| Predmet: Re: Najlepšia "šialená" epizóda 22.12.08 14:21 | |
| úplne súhlasím s príspevkom s hirom666.tall tales je z týchto najlepšia najmenej sa mi páčila epizóda ghostfacers | |
|
| |
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: Najlepšia "šialená" epizóda 23.12.08 9:51 | |
| | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Najlepšia "šialená" epizóda 30.03.09 14:26 | |
| | |
|
| |
sisel Žltočočko
Počet príspevkov : 754 Age : 35 Bydlisko : Žilina Nálada : skúškové obdobie :D Registration date : 12.03.2008
| Predmet: Re: Najlepšia "šialená" epizóda 30.03.09 19:02 | |
| lol myslel som si ze 2x15 bude viest samozrejme ze som tiez hlasoval za prvu moznost | |
|
| |
Doneček Nevinná obeť
Počet príspevkov : 3 Registration date : 27.06.2011
| Predmet: Nejlepší šílená epizoda 27.06.11 14:54 | |
| Joo samozřejmě že TALL TALES je skvěla epizoda,ale pro mě je jednoznačně nejlepší CHANGING CHANELS. Dean,,Co mám dělat já nechci dostat do koulí":NUTSCRACKER ' ' ' ' | |
|
| |
astík Crossroads demon
Počet príspevkov : 491 Bydlisko : Praha Nálada : with spn awesome Registration date : 19.01.2012
| Predmet: SN 25.01.12 14:40 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Najlepšia "šialená" epizóda | |
| |
|
| |
| Najlepšia "šialená" epizóda | |
|