| 02x20 What Is And What Should Never Be | |
|
+15CrazyD Weronička Anwiel Soniq Faith Ettie bookika dion-fortune Sarinka janka410 Silvia SNlois Madlen Chrystelle Samabel 19 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Mystic Pocestný duch
Počet príspevkov : 148 Age : 34 Bydlisko : Senica Registration date : 24.07.2008
| Predmet: Re: 02x20 What Is And What Should Never Be 22.08.08 14:34 | |
| ja som si pri tomto diely vytvorila taku mantru pre seba: neplacem, neplacem, neplacem... a stale dokolecka strasne to bolo smutne | |
|
| |
CrazyD Žltočočko
Počet príspevkov : 995 Age : 34 Bydlisko : Gelnica Nálada : Konecne mam DVD-cko..:D:D:D Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: 02x20 What Is And What Should Never Be 22.08.08 14:37 | |
| | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 02x20 What Is And What Should Never Be 22.08.08 15:31 | |
| Pravda... závěrečná scéna, jak si kolem něj stoupli všichni ti jeho blízcí byl a pak ta řeč a nakonec jak se probodnul, přesto, že si nebyl jistý, jestli se náhodou nezabije A tady se mi k Deanovi líbila vzhledově Carmen... konečně vybrali nějakou pěknou babu, co k Deanovi typově sedla. | |
|
| |
CrazyD Žltočočko
Počet príspevkov : 995 Age : 34 Bydlisko : Gelnica Nálada : Konecne mam DVD-cko..:D:D:D Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: 02x20 What Is And What Should Never Be 22.08.08 18:21 | |
| | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: 02x20 What Is And What Should Never Be 09.11.08 10:52 | |
| | |
|
| |
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: .................. 07.02.09 18:00 | |
| Toto je moja naojobľúbenejšia časť z 2. season. Opäť ma oslovilo to, že to bol skvelý nápad tvorcov, práve to, ukázať ako by to s ich rodinou pokračovalo, keby neboli žiadne prekážky v ich živote a keby neexistovalo nič nadprirodzené a oni by s tým nemali nič spoločné. Fantastická časť. Všetko to ako sa s tým Dean musel vyrovnať a hlavne celá časť bola skôr o nom, hlavne tie vitpné scenky boli dosť zaujimave ako sa ocitol pri cudzej žene, ktorá bola jeho ženou ale on ju nepoznal ako sa dozvedel rôzne zaujimavé fakty o ich rodine. To, že s bratom tie vzťahy až také dobré nemajú. To ako si skoro všetci mysleli, že sa mu niečo stalo alebo až príliš veľa pil a považovali ho za čudného. To ako radostne dával najavo, že je rád, že je tam jeho mama i Jess. Alebo super scenka s kosačkou, proste nemalo to chybu. Taktiež Sam, ktorý bol dosť odmeraný k nemu a o ničom nadprirodzenom ani len netušil až ho Dean zavolal na lov, alebo rôzne ine hlašky, ktoré boli strašne vtipne čo sa toho lovu týkalo. Najlepše na tom bolo to, že Dean sa tomu dokázal ubrániť, bol chytený do pasce a dokázal sa z toho dostať a prebudiť sa z toho čo bolo tak skvelé ale nereálne a vrátiť sa späť do ťažkého života. Silný charakter Skvelá časť | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: 02x20 What Is And What Should Never Be 11.06.09 19:51 | |
| LOL včera som prišla na intrák a zistila, že internet je už odhlásený a tak som nemala čo robiť. Záchranou bolo zopár epizód SN čo som našla v PC a jednou z nich bola práve WIAWSNB. Samozrejme som neodolala a zapla si ju. Ja túto epizódu milujem. Je na zozname mojich naj. Dean je tam úžasný - keď nechápe čo sa deje (keď sa prebudí pri Carmen tak no viete - tie jeho nahé ramená, hruď - bože som sexistická ) Tie jeho výrazy, keď mu všetci hovoria, že zasa pil a on chudák nepil - napadlo ma, že však by smrdel alkoholom keby pil, ale on určite krásne voňal (no dobre som úchylná) Samozrejme pamätné časti ako Dean spinká, ako sa napcháva sendvičom alebo ako kosí trávnik ma zasa zabíjali smiechom. To ako sa trápil kvôli zlému vzťahu so Samom a napokon ako s ním Sam išiel loviť aj keď si myslel, že Dean má skôr nejakú psychickú poruchu a mal by sa dať liečiť No a čo ešte dodať. Ten záver ako Sam kričí na Deana aby sa prebral a ten úplný koniec kde Dean plače, že tam ale chcel zostať. Že to ale nebolo dokonalé prianie. Jediné čo sa splnilo bolo, že Mary žila. No proste opäť budem povrchná ale ako to Dean rozprával ma napadlo (ako vždy) - on v tej riflovej bunde vyzerá k nakúsnutiu. Samozrejme, že mi opäť stiekla slzička - aj keď už viem naspamäť čo bude Dean hovoriť aj tak ma to vždy dostane. A sorry zasa ospevujem len Deana ale Sam bol úžasný najmä na konci ako mu hovoril, že aj keď je ich život na riť, tak má cenu - bez nich by proste všetci tí nevinní ktorých zachránili, už dávno nežili Okey uff už je to vonku - tak som sa zasa trošku porozplývala | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: 02x20 What Is And What Should Never Be | |
| |
|
| |
| 02x20 What Is And What Should Never Be | |
|