Počas prepínanaia televízných kanálov Sam prepol na mimoriadne správy v ktorých ukazovali mesto San Jose, pretože v odpadových kanáloch našli robotníci priveľa síri a v tom istom meste zmizli traja ľudia. Počas poto ako Sam pozeral televízor došiel Dean.
DEAN: Čo sa deje??
SAM: Máme prácu.
DEAN: Fajn, len si musím na chvíľu oddýchnúť. Iba pred chvíľkou
som prišiel ak si si nevšimol.
SAM: Je to tvoja vec kde si bol, s klým si bol a hlavne čo si robil len
máme prácu a ak sa ti nechce tak mi daj kľúče od auta a ja pôjdem
sám.
DEAN :Ty si ale otrava. Čo sa týka tých kľúčov od auta tak o tom môžeš
len snívať a rozlúčiť sa s tým. Moju baby ti nedám. Pokiaľ som tu
ja, tak sa o ňu postarám.
SAM: Kým si tu ty nebol tak som sa o ňu staral ja.
DEAN:Však to tak aj dopadlo.
SAM: Čo tým myslíš?
DEAN: Nič, len to že moja kráska musela počúvať tvoje pesničky a to sa
ku nej nehodí.
SAM: Fajn, už si skončil? Ideš teda?
DEAN:Videl si ma už raňajkovať?
SAM: Nie, pretože si len teraz dorazil.
DEAN: Možno som už jedol ale aj tak sa musím dáko posilniť do nového dňa. A potom môžme vyraziť.
SAM: Okey. Daj mi zatiaľ kľúčiky od auta, zatiaľ si tam sadnem a počkám tam na teba.
Sam zobral zo stola kľúčiky a už začal otvárať vchodové dvere, keď....
DEAN:Stop kovboj. Kam sa tak rýchlo ponáhľaš s tými kľúčikmi? Sam polož ich prosím ťa na stolík, kráska si už toho pri tebe vytrpel dosť.
SAM: Tu ich máš počkám ťa von.
Dean si sadol k stolu a z chuti sa zahryzol do kúska hamburgera. Sam otvoril dvere, vyšiel von a čakal na Deana kým sa nenaje. Po dlhšej dobe keď sa Dean najedol vyšiel von. Pred Chevy Impalou na lavičke netrpoezlivo čakal Sam.
DEAN: No tak už som tu.
SAm: To je milé. Čakal som tu na teba asi pol hodinu.
DEAN:Ale aspoň si sa troška prevetral. Na čerstvom vzduchu treba byť.
A navyše jedlo si treba vychutnávať.
SAM: Fajn. Vieš čo radšej tému jedlo nechajme tak lebo by sme tu boli asi do rána.
DEAN: Hahaha, vtipný. A čo ? máš dačo proti jedlu?
SAM: Mohli by sme už vyraziť?
DEAN: Okey.
Potom Dean vybral z vrecka kľúčiky od auta a nastúpili doň. Naštartovali motor a pustili kazetu AC/DC. Vybrali sa do mesta San Jose, kde sa nachádzalo priveľa síri a zmizli ľudia. Po niekoľkých hodinách tam dorazili. Vybrali sa za šéfom prevádzky, ktorý vlastnil kanalizáciu v tom meste.
DEAN:Okey sme tu.
SAM: Fajn no tak sa vyberieme teda za tým majteľom tej spoločnosti, ktorý vlastia kanalizáciu. Noto bude teda zábava.
SAM: Stretneme sa pred vchodom.
Potom šiel Dean zaparkovať Impalu. Keď ju zaparkoval vyšiel z auta a počkal pred budovou,ktorá vlastnila kanalizačná firma. Neskôršie vyšiel Sammy, ktorý držal v ruke daký čudný prevlek a vedľa neho bol vlastník firmy.
DEAN: Čo to je za oblečenie?
SAM: To je pre teba.
DEAN: Si vtipný Sammy.
SAM: Ja viem že som vtipný. Ale toto je je tvoj oblek ja sa idem porozprávať s Brainem.
Brain bol vlastník firmy.
DEAN: No fajn. Daj mi toto oblečenie a idem. Ty si zatiaľ daj kávičku a oddýchni si, vylož si nohy a medituj. Ja zatiaľ pôjdem sa pozrieť do tej kanalizácii a pozrem sa čo tam je zaujímaveho!
SAM: Ja som to myslel vážne.
DEAN:Ale ja nie!!!
Dean vytrhol zo Sammyho ruky prevlek, zobral si ho a chcel sa ísť prezliecť keď v tej chvíľi naňho zakričal Brain.
BRAIN:Posielam vám tunak Michaella. Je tu najlepší.
DEAN:Tak tomu verím. Musí sa tu cítiť ako doma.
MICHAELL:Prezlečte sa. Ja tu zatiaľ na vás počkám.
DEAN:Idem sa obliesť a počkaj ma tu, takú príležitosť si nemôžem nechať újsť.
Potom vošiel Dean do budovy aby sa mohol prezliecť. Zatiaľ Sam spolu s Brainom šli do jeho kancelárii aby mohol Sam získať dané informácie ohľadom tých stratených osôb. Dean keď sa previekol vyšiel von a spolu s Michaellom otvorili poklop aby mohli vojsť dnu do odpadu.
DEAN: Kde je tu tá síra.
MICHAELLA:Nasledujte ma.
DEAN: Zabudol si povedať.,,Vtúpte do ríše nádhernej vône výkalov!,,
Po piatych minútach dorazili na to miesto kde bola síra.
DEAN: Kedy sa to začalo objavovať?
MICHAELL:Nieviem to presne ale asi pred troma dňami. No ale je to tu dáke čudné.
DEAN: Hádam sa nebojš.
MICHAELL:Nie ja mám lem strách. Jasné že sa nebojím ale sú tu daké čudné zvuky.
DEAN: Ak chceš tak môžes ísť, ja to zvládnem.
MICHAELL:Vďaka. Aspoň mi končí skôr zmena a môžem sa ísť najesť.
Michaell si zobral potom svoje veci a odišiel odťiaľ.
DEAN: Jedlo to mi nemal ani spomenúť.
V tom momente počul daké čudné zvuky. Pozrel sa všade okolo seba ale nič. Bleskovou rýchlosťou sa pozrel za se seba a vydel človeka, ltorý mal čierne oči z toho hneď mohlo len vyplývať, že to je démon. Z vrecka vytiahol fľašku v ktorej mal svätenú vodu ktorú potom vylial na démona. To ho síce nezastavilo ale Dean získal kúsok času aby mohol odtiaľ ujsť. Rýchlo odokryl poklop, ktorý viedol z odpadu. Vytiahol sa von a pobral sa k budove, ktorá vlastnila kanalizáciu. V tom momete už vyšiel Sam.
DEAN:Musíme dať všetky informácie dokopy.
SAM: Toto je tvôj nový parfém od Davida Beckhama??
DEAN:Si vtipný.
SAM: Nič nového som dneska od teba nepočul.
Pousmial sa a vybral sa k autu. Nastúpili doň a Dean našatartoval Chevy a vybrali sa hľadať niekde nablísku ubytovňu. Neďaleko od tej budovy našli motel, vybavili si izbu a a potom vosšli do apartmánu. Sadli si na gauč a začali sa rozprávať otom čo zistili.
SAM: Zistil som že zmizli tak asi pred štyrmi dňami.
DEAN: sedí to. Ten Michaell mi vravel že sa to tak zhoršilo asi pred troma dňami ale nebol si istý.
SAM: Fajn. Čo si tam videl?
DEAN:Okrem síri som tam videl aj démona len som mal po ruke svätenú vodu takže som ho len zastavil ale nezničil. Máš daké fotky tých troch ľudí?
SAM: Jasné ale načo ti budú?
DEAN:Možno sa ten démon na dakoho z tých troch podobá.
SAM: Fajn máš pravdu tu su.
Postupne mu podával tri fotky na ktorých sa nachádzali Eric, Josh, Mike.
DEAN:Tento na tejto fotke je on.
SAM:Čiže Mike?
DEAN:Neviem ich mená. ja som bol pri výkaloch, kým ty si si tam pokecal so šéfom. Moc sa tu neohrejem. ideme, ber si veci a choď zapaltiť za túto izbu.
SAM: Niečo mi tu nesedí.
DEAN: A čo?
SAM: Nie si hladný?
DEAN:Prestala ma chuť do jedla.
SAM: Okey. Počkaj ma v aute hneď som tam.
Sam šiel zaplatiť za apartmán. Potom šli zabiť démonov do tej kanalizácií.
SAM: Nevedel som že totu až tak smrdí.
DEAN:Teraz by sme sa mali vymeniť. Ja by som mal byť niekde pri jedle s peknou kočkou a ty tu.
SAM: Skončil si? Ideme ich zabiť. Potom rob čo chceš.
DEAN:Tak asi päť minút odťiaľto je tá síra.
SAM: Fajn. Ponáhľaj sa chcem to mať čo najskôr za sebou.
DEAN:Lebo ja nie vieš?
SAM: Myslel som, že si si už na túto prácičku zvykol.
DEAN:Skončil si? Treba ich zabiť.
Kým išli zabyť démonov zatiaľ si Sam prichystal knižku a dean svätenú vodu. Potom tam dorazili.
DEAN:Čo tú máte romantické stretko?
Hovoriac na démonov oproti ním. Dean povylieval na démonov svätenú vodu a potom to Sam s nimi ukončil a odložil knižku späť do tašky.
DEAN:Nevedel som že sa to takto rýchlo skončí.
SAM: Ani ja nie. Nejdeme sa najesť?
DEAN:Ty a jesť? Ale mne je to jedno, vyhladol som.
Vyšli z kanalizácie, nastúpili do auta a šli sa najesť. Potom čo sa najedli odišli z mesta San Jose.