Díky baby za komenty dnes ma kopla múza tak ešte jedno pokračko... Poslali sme Lilith von a dohadovali sme sa či jej máme veriť. Dean bol proti a chcel isť hľadať Sama.
„Dean, ani nevieš kde máme hľadať!“ povedal mu Eric.
„Castiel ho môže zacítiť“ skúšal Dean.
„Dean, nie som Komisár Rex.“ urazil sa Castiel. Dean na neho zagánil a naštvane sa hodil o stoličku.
„Fajn! Nech nám pomôže nájsť Sama a potom sa uvidí!“ povedal zduto.
„96,97,98,99,100 Idééééém“ kričala Lilith z vonku. „Čo do pekla...? Jak to že ste sa neschovali!“ Všetci sme na Lilith nechápavo pozerali a pokrčili plecami.
„Puuuuuuuuf“
„Jeff, zober prosím Lilith do nemocnice či tam nebude nejaké telo v kóme“ povedal Eric so zapchaným nosom. Jeff na neho vydesene pozrel.
„Chceš povedať že mám isť s ňou v aute 30 minút do najbližšej nemocnice?“
„Puuuuuuuuf“
„Skús ju ťahať za autom na trojkolke“ povedal mu Dean a smial sa.
Jeff sa usmial. „To je výborný nápad, Dean“ povedal a zasvietili mu oči. „Kto chce isť so mnou?“
„Puuuuuuuuf“
Tina a Anwiel sa na seba pozreli a pokrčili plecami. Smrad-nesmrad je to predsa Jeff.
„Myyyy“ zvolali pridusene.
„Puuuuuuuuuf“
„Lilith, vieš že teraz vlastníš biologickú zbraň????“
Sam ďalej ležal na pohovke a nudil sa. Pišta tu mal svojich pár priteplených kamošov na čajovú party. Pišta akurát nalieval piate kolo do malých porcelánových šáločiek. Sam sa dozvedel že Lucifer a Pišta boli milenci. Lucifer chodil s Fixinelou, ale tú nechal kvôli mužnejšej Lilith. Nakoniec sa prestál skrývať a zbalil Pištu. Keď sa to Sam dozvedel pol hodinu strávil na wc a smial sa. Potom ostatný démoni zamkli a uspali Lucifera. V pekle majú byť reťaze a biče a nie kvetinky a girlandy. Sam sa zodvihol a prešiel do ružovej kúpeľne. Nemal na ňu moc dobre spomienky. Pred čajovou party tu prichytil Pištu ako si holí nohy. Pozrel sa do zrkadla a upravil si vlasy tak ako ich vždy nosil. Pišta sa mu snažil urobiť copíky ale našťastie Sam mal na to krátke vlasy. Pozrel do svojích ružových oči a pokrútil hlavou. Vyzeral hrozne. Ružová mu nešla k pleti. Vzdychol si a vyšiel von. Znova si ľahol na pohovku a pozeral na výstredných démonov. Pomaly začal zaspávať keď do miestnosti niekto vošiel.
„Ahoj Sam“ povedala bledá žena s vypúlenými zelenými očami a ryšavými vlasmi.
„Anna“ povedal znudene Sam. „Ty žiješ? Hmmm.....“
„Áno, žijem a prišla som Vám pomôcť s Luciferom“ povedala dramaticky.
Sam na ňu bez štipky záujmu pozrel a mykol plecom.
„Tam je kúpeľňa, môžeš sa upraviť“ povedal jej.
„Teraz som sa namaľovala....“ povedala neisto Anna.
„Aha“ nadvihol Sam obočie a zachichotal sa.
„Si nejaká bleda..“ povedal jej a oči mu nachvíľku sčerneli.
„Aspoň si môžem uťahovať s tej anjelskej štetky“ pomyslel si „keď už je tu taká nuda“ a pozeral za Annou ktorá sa nenápadne odsúvala do kúpeľne.
„Dean, mrzí ma to so Samom“ povedal Castiel Deanovi ktorý sedel vonku na schodoch.
Dean pozrel na Castiela a posunul sa aby si mohol znovu-anjel sadnúť.
„Mal som ho ochrániť a viac sa mu venovať“ povedal Dean ticho. Castiel prevrátil oči.
„A zas“ pomyslel si. „Teraz budem hodinu počúvať ako ho mal chrániť a blablablabla. Budem sa tváriť chápavo a prikyvovať Aj keď je to Dean, ale kedy sa ma on opýtal ako sa cítim???“
„nevšimol kedy sa zmenil na zlého vieš? A najhoršie na tom j......“ mlel ďalej Dean a Castiel chápavo prikyvoval.
„Ááááách, čokoláda...“ pomyslel si smutne Castiel a stále prikyvoval.
„Cas? Počúvaš ma?“ pozrel Dean na tupo sa usmievajúceho anjela.
„Samozrejme“ prebral sa Castiel.
„A keď som videl tie čierne oči......“ pokračoval Dean.
„Fííígaro, Fííígaro, Fíííígáááááróóóóó“ pospevoval si v duchu Castiel.
Asi o hodinu sa vrátil Jeff, dievčatá a odutá Lilith. V nemocnici nebolo žiadne ženské telo v kóme a Jeff odmietal ísť do ďalšej. Tak Lilith musela posadnúť asi 40 ročného plešatého, krpatého, bruchatého muža. Keď to Dean zbadal skoro odpadol od smiechu. A nebol sám.
„Lilith, teraz sa budeš Luciferovi určite páčiť“ smial sa Dean.
Castiel prešiel okolo Lilith a len nadvihol obočie. Hneď ako zašiel za roh bolo počuť ako vybuchol.
„Dúfam že čreva toho muža sú v poriadku“ uťahoval si ďalej Dean z Lilith.
„Skontroloval som aké mal problémy, čreva by mali byť ok“ smial sa Jeff.
Aj keď bolo telo Lilith dosť tučné, dosť rýchlo prebehla k Deanovi a začala na neho jačať.
„Ó, áno Dean zase schovávaš svoju neistotu za vtipky? Povedz mi ako sa cítiš keď je tvoj brat teraz ako ja?“
„Sam nebude nikdy ako si ty!“
„Si si istý že nie je ešte horší?“
Dean sa nenávistne pozeral do očí malého muža.
„Puuuuuuuuf“
„LILITH!!!!“ skríkol Jeff a prevrátil oči.
„Do auta!!!“
Kým Jeff išiel hľadať pre Lilith nové telo bez črevných ťažkostí, Castiel konečne úplne vyliečil Jensena. Jared stále telefonoval a bolo vidno že sa dosť potí.
„Do riti!“ zakričal.
„Čo sa deje, Jared?“ opýtal sa ho Jensen.
„Ehm, Ňufo ma poprosil aby som predal nejaký balíček jednému chlapíkovi a ja som mu namiesto kokaínu dal soľ.“ Jensen sa začal smiať.
„No kamoš, si fakt šikovný. Hej, Misha nemôžeš to vybaviť? Ty sa dobre poznáš s Ňufom.“
Misha prikývol. Sedel s Bobbym za stolom a rozprávali sa.
„Hm, hm“ ozvala sa Samabel ktorá práve vstúpila do štúdia.
Všetci sme na ňu pozreli a videli sme že má čierne oči.
„Zdravím Dean“ povedala arogantne a pozrela na Deana. Ten sa tváril zmätene.
Do miestnosti sa vrútil Castiel.
„Ty špinavá malá štetka.“ Dean na neho prekvapene pozrel.
„Ukľudni sa, maličký“
„Fixinela“ zasvietilo Deanovi.
„Och, len som ti prišla povedať že tvoja priateľka sa pridala k tvojmu bratovi.“ otočí sa na Deana.
„Priateľka?“ spýta sa Dean.
„Hm, hm tvoj padlý anjel.“ odpovie mu Fixinela. Castiel sa zatvári znechutene.
„Anna? Nie je moja priateľka!“ skríkne Dean.
„Och tak tvoja milenka. To čo ste stvárali vzadu v aute sme si v pekle púšťali ako horor.“
„Hej, máš pravdu nestála za nič.“ prikývne Dean a mávne rukou. Castiel sa usmeje.
„No som sklamaná, popravde čakala som dáke slzičky. Tak ja idem“ povie Fixinela otrávene, zakloní hlavu a čierny dym vyjde z úst Samabel. Ta spadne na zem a začne sa preberať.
„Fuj to bolo hnusné“ povie
„Niečo mi o tom hovor“ povie Castiel a strasie sa pri spomienke na Fixinelu v jeho nádobe.
„Jared? Mohol by si to tu konečne posypať soľou? Ten kokaín démonov skôr priťahuje.“ povie Jensen a ukáže na váľajúcu a smejúcu sa Ruby na zemi.
"Takže Anna je zlá" povie Dean a pokrúti hlavou.
"Keby si ma raz počúval...."
TBC