Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk

Goto down 
+13
tauria
Faith
lenkka
Weronička
12NicolAlysska
Anwiel
Zizi
dion-fortune
Ettie
lentilka
wiktoriano
SkreechTina
cleo
17 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
AutorSpráva
cleo
Winchester
Winchester
cleo

Počet príspevkov : 4946
Nálada : upršaná :D
Registration date : 10.05.2008

The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 Empty
OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 Empty11.12.08 23:39

Ďakujeeeem The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 430869 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 430869 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 430869 Som happy že sa Vám to páčilo...A vidím že za Urielom Vám asi nie je smutno The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 316745 a to sa tak zmenil... The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 71416 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 316745
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

Počet príspevkov : 2781
Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim...
Registration date : 05.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 Empty11.12.08 23:55

mne by Uriela asi nebolo ľúto nech by urobil akýkoľvek dobrý skutok. čo už jednoducho ho nemám rada The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 934194
Návrat hore Goto down
http://sashanovely.blog.cz/
SkreechTina
Winchester
Winchester
SkreechTina

Počet príspevkov : 2962
Nálada : dovolenková
Registration date : 27.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 Empty12.12.08 0:35

Fixinela, mŕtvy Uriel, Eric ako špeci angel, JEFF, Evil!Sammy a Lilith ako babička na ružovej trojkolke, no ja z teba nemôžem, Cleo, kam na tieto nápady chodíš? The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 430869 Ja nemôžem z tejto tvojej poviedky odtrhnúť oči a som napätá ako guma v trenkách, čo sa bude diať ďalej. Len naozaj pevne verím a dúfam, že Jeffovi sa nič nestane, teraz, keď je tak blízko Lilith 603
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 Empty12.12.08 0:48

O Jeffa sa nemusíš báť...zatiaľ ho neplánujem zabiť... Twisted Evil a neviem kam na to chodím... Laughing Laughing Laughing
Návrat hore Goto down
Weronička
Winchester
Winchester
Weronička

Počet príspevkov : 2213
Nálada : VON Z VODY!
Registration date : 11.02.2008

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 Empty12.12.08 15:01

kokso... affraid affraid tak toto bolo riadne pokracko...j.a z toho nemozem ..skladam veeeelku poklonu The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 104346 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 104346 a uz sa moc moc tesim na pokracko....
Návrat hore Goto down
lenkka
Winchester
Winchester
lenkka

Počet príspevkov : 2352
Nálada : predsvadobná
Registration date : 06.07.2008

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 Empty13.12.08 13:32

Cleo prave si ma zabila The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 99937 Fixinela? no ked budeme upratovat zase ma nikto nepochopi. The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 99937
a ta dramaicka pauza no ja mam dost. A Sam ako odisiel s Wentworthom no Sammy by si mal davat pozor aby mu nepadlo mydlo kedze v tele wenta je Pišta dufam ze sa ochrani.
Bola to skvela cast uz sa tesim na dalsiu. Super uz sa tesim The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 170639

P.S. skvele ako Anwiel povedala ze dajte mi rizling no bola som KO. The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 99937
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 Empty13.12.08 18:08

lenkka Chudák Sammy asi sa nebude sprchovať Laughing

Spravila som k poviedke jeden wall Laughing (dúfam že nevadí že som ho dala sem)

The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 Th_88233_adventure1_123_857lo
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 Empty13.12.08 18:40

Cleo wall je super The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 312566 a Wentwoth s fialovími očami. celý pišta The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 99937
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 Empty14.12.08 18:41

Dnes len krátke pokračovanie...

Jeff vošiel do štúdia a za ním sa šúchala starenka. Všetci sme nechápavo pozerali a Jeff zadržiavajúci smiech pozeral do zeme.
„To je Lilith“ povedal o chvíľu.
„Jasné a ja som veľkonočný zajko“ povedal Dean.
„Je to ona“ povedal Castiel a odpľul si. Deanovi zamrzol úsmev na perách.
„Ahoj Dean“ pozdravila ho starenka.
„Ale no tak čo je s tou soľou teraz som to posypal a démoni si tu pobehujú ako po pasáži!“ rozčuľoval sa Jared. Jeff sa zohol a ochutnal biely prášok zo zeme.
„To je kokaín, Jared“ povedal Jeff a Jared očervenel.
„Halóóó“ ozvala sa starká. „Neruším??“
Všetci sme pozreli na Lilith.
„Potrebujem Vašu pomoc“
„Pcheeeeee“ ozval sa Dean. „Robíš si srandu?“
„Ale no tak Dean, snáď sa nebudeš do konca života na mňa hnevať? Trošku si sa v pekle opálil.....“
„Ty ...“ rozbehol sa Dean ale Castiel ho chytil za bundu a nadvihol ho, takže Dean bežal ďalej vo vzduchu.
„Máme ti pomôcť s povstaním Lucifera? Si zhúlena?“ opýta sa Jensen ktorý vstúpil do miestnosti spolu so Samabel.
Lilith pozerá nechápavo na Deana ktorý sa metá v Castielových rukách a na Jensena v dverách a otvára a zatvára ústa ako kapor.
„To čo ma byť?“ Eric prevráti oči a začne Lilith vysvetľovať čo sa stalo.
„Ty si o tom nevedela? Mysleli sme že je to ďalšia pečať.“ povie Eric keď vidí ako sa Lilith vyhúkane tvári.
„Žeby to mal na svedomí celé sám Pišta? Tomu sa mi...“
„PIŠTA! Ten sku*vy syn!!“ zreve babička až jej na zem vyletí protéza. Spýtavo pozrie na Jeffa aby jej ju podal. Ten pokrúti hlavou a začne cúvať“ Babička prevráti oči a zohne sa pre protézu.
„Puuuuf“ ozve sa. „Pardon, ubehlo mi“ očervenie Lilith. Jeff stojaci najbližšie pri Lilith vypúli oči a ozelenie.
„Fuj, to muselo byť mŕtve už keď si to jedla“ povie a zapchá si nos. Lilith ako sa patrí sa chvíľu tvári zahanbene a potom spustí:
„Potrebujem aby ste mi pomohli zastaviť Pištu! Chce vzkriesiť Lucifera!!“
„Tak moment, nebol to tvoj plán?“ opýta sa jej Dean. Lilith na neho urazene pozrie.
„Môj? No dovoľ! Lucifer mi zlomil srdce! Zahrával sa so mnou, plánovali sme svadbu a potom som ho prichytila s Pištom v posteli!“ začne fňukať babička. Dean sa uškrnie.
„Nechcem ho ani vidieť!! Nechcem vidieť ako si tí dvaja veselo pobehujú po pekle držiac sa za ruky a hrkútajú si ako dve hrdličky!“
„V pekle? Lucifer by určite zničil svet!“ povie jej Eric. Lilith na neho pohŕdavo pozrie.
„Čo myslíš prečo sme Lucifera uväznili? Vieš si predstaviť čo sa dialo v pekle keď mu vládol teplý Lucifer? Vieš čo by sa stalo so svetom keby Lucifer povstal? Poletovali by tu samé kvetinky, bol by tu ružový chaos nie apocalypsa. Apocalypsa by bola v tomto prípade to lepšie“ vysvetľuje Lilith. Dean sa začne hlásiť. Všetci na neho začudovane pozrieme. Keď si to Dean uvedomí očervenie.
„Prepáč, pripomínaš mi moju učiteľku.“ povie a zasmeje sa.
„Načo k tomu potrebuje Pišta môjho brata?“
„Sam je vyvolený aby prelomil poslednú pečať. Azazel chcel pre Pištu vzkriesiť Lucifera ale ty si ho zabil!“ povie Lilith a pozrie na Deana. „Pišta sa len nedávno dozvedel čo mal Azazel v pláne a tak v tom pokračuje“
„A čo my? Načo k tomu potrebuje nás?“ opýta sa Zizi.
Lilith pokrčí plecami.
„Tak pomôžete mi ho zastaviť?“
„Zabila si ma, prečo by som ti mal pomáhať?“ povie jej Dean arogantne.
„Ja som neurobila dohodu Dean! To ty! Som démon čo si čakal? “
„Aha“
„Puuuuuuuf“ ozve sa znova.
„Prehoha Lilith nájdi si iné telo, ktoré ma vetry pod kontrolou.“ povie Jeff so slzami v očiach.
„Och, tak namiesto toho aby ste ma pochválili že som neposadla žiadneho nevinného človeka ale babičku pred smrťou mi ešte nadávate?“ krúti hlavou Lilith.
„Nájdi si telo v kóme ako Ruby“ povie jej Jared a pozrie smerom kde stála Ruby ale Ruby je preč.
„Ruby?“
„Hm, hm“ ozve sa Castiel a pozerá smerom na jeden tučný spacák na zemi kde sa zašila Ruby pred Lilith.

Sam a Pišta medzitým sedia v Pištovom úkryte v jaskyni za mestom. Pišta pohodlne sedí v ružovom chlpatom kresle a popíja Cosmopolitan. Sam leží na pohovke a prezerá si Fifíka ktorého si Pišta priniesol zo Slovenska. O chvíľu ho hodí znudene o stôl a zbadá Ohník. Natiahne ruku ale potom si to rozmyslí. Hodí sa znovu na pohovku a znudene si vzdychne. „Byť zlým je nuda. Aspoň zatiaľ“ pomyslí si. „Nejdeme von?“ opýta sa Pištu.
„Preboha Sam, hovoril som ti že dnes mám pozvaných hostí na čaj“
Sam prevráti oči. Pišta si to všimne a zamyslí sa.
„S tými očami musíme niečo urobiť“ povie Pišta a zmizne hlbšie do jaskyne. O chvíľu sa vráti s plným pohárom a položí ho na stôl. Vytiahne nôž s ružového puzdra a poreže sa. Nakvapká trochu krvi do pohára a podáva ho Samovi.
„Vypi to“
Sam sa tvári znechutene ale vezme si pohár a vypije to.
„Fuuuuuuj“ skríkne a hodí sa o zem. Chvíľu sa metá a keď sa zdvihne zo zeme má ružové oči.
„Vitaj v rodine, synak“ povie Pišta a zaškerí sa.

TBC
Návrat hore Goto down
lentilka
Winchester
Winchester
lentilka

Počet príspevkov : 2175
Registration date : 15.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 Empty14.12.08 18:51

cleo ty ma raz zabiješ The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 99937 to telo v ktorom je Lilith The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 99937 a ako ich tam obšťastňuje svojimi vetrami The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 138653 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 316745 a to ako Castiel držal Deana The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 316745
A na záver teplý Lucifer The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 316745 ktorý podviedol Lilith s Pištom The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 316745 a namiesto apokalypsy ružový chaos The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 316745
no ja nemôžem a ten záver chudák Sam The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 316745
Vynikajúce pokračovanie The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 104346 ja z toho nemôžem tečú mi slzy smiechu The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 202744 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 202744 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 258431 asi ma porazí 602 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 316745
Návrat hore Goto down
Weronička
Winchester
Winchester
Weronička

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 Empty14.12.08 19:04

cleo nieco neskutocne....ja z teba nemozem teda z tej poviedky...sak jedno z druhym....no babicka Lilith a jej vetry... The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 99937 ja som nemohla.....a ruzový chaos The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 138653 neznasam ruzovu... The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 138653 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 138653 a Lilith sa mala brat s Luciferom Question Question koksoo affraid The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 316745 a Sammy no na toho nemam slov... The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 49896 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 49896
proste uzasne.. The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 49896 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 49896 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 103511 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 103511
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 Empty14.12.08 19:07

toto bolo super The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 949816 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 949816 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 312566 ako Jared sypal kokain namiesto soli The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 316745 kto by to na neho povedal.a chudák Jeff tie vetry z blízka The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 316745
ešte musím spomenut Pištu a Lucifera v posteli. to je teda predstava The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 316745 a tie časopisy Fifik a ohník ako to môže Pišta čítať The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 316745 skôr by som čakala nejaké časopisy pre ženy ako slovenka a tak The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 316745 a Sam bude mať teraz fialové oči affraid videla som ho z čiermymi a žltými ale toto si neviem predstaviť The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 316745
Návrat hore Goto down
lenkka
Winchester
Winchester
lenkka

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 Empty14.12.08 19:17

Cleo super cast. Lilith ako staru babicku
Lucifer a pista ako pobehuju po pekle a rozosievaju kvetinky no proste haluz na entu
moc moc som sa pobavila. The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 99937
Jareda kokain no to dufam vysvetlis The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 99937 Wink
uz sa tesim na dalsie pokracovanie
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 Empty14.12.08 23:06

Díky baby za komenty The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 891817 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 891817 dnes ma kopla múza tak ešte jedno pokračko... 603

Poslali sme Lilith von a dohadovali sme sa či jej máme veriť. Dean bol proti a chcel isť hľadať Sama.
„Dean, ani nevieš kde máme hľadať!“ povedal mu Eric.
„Castiel ho môže zacítiť“ skúšal Dean.
„Dean, nie som Komisár Rex.“ urazil sa Castiel. Dean na neho zagánil a naštvane sa hodil o stoličku.
„Fajn! Nech nám pomôže nájsť Sama a potom sa uvidí!“ povedal zduto.
„96,97,98,99,100 Idééééém“ kričala Lilith z vonku. „Čo do pekla...? Jak to že ste sa neschovali!“ Všetci sme na Lilith nechápavo pozerali a pokrčili plecami.
„Puuuuuuuuf“
„Jeff, zober prosím Lilith do nemocnice či tam nebude nejaké telo v kóme“ povedal Eric so zapchaným nosom. Jeff na neho vydesene pozrel.
„Chceš povedať že mám isť s ňou v aute 30 minút do najbližšej nemocnice?“
„Puuuuuuuuf“
„Skús ju ťahať za autom na trojkolke“ povedal mu Dean a smial sa.
Jeff sa usmial. „To je výborný nápad, Dean“ povedal a zasvietili mu oči. „Kto chce isť so mnou?“
„Puuuuuuuuf“
Tina a Anwiel sa na seba pozreli a pokrčili plecami. Smrad-nesmrad je to predsa Jeff.
„Myyyy“ zvolali pridusene.
„Puuuuuuuuuf“
„Lilith, vieš že teraz vlastníš biologickú zbraň????“

Sam ďalej ležal na pohovke a nudil sa. Pišta tu mal svojich pár priteplených kamošov na čajovú party. Pišta akurát nalieval piate kolo do malých porcelánových šáločiek. Sam sa dozvedel že Lucifer a Pišta boli milenci. Lucifer chodil s Fixinelou, ale tú nechal kvôli mužnejšej Lilith. Nakoniec sa prestál skrývať a zbalil Pištu. Keď sa to Sam dozvedel pol hodinu strávil na wc a smial sa. Potom ostatný démoni zamkli a uspali Lucifera. V pekle majú byť reťaze a biče a nie kvetinky a girlandy. Sam sa zodvihol a prešiel do ružovej kúpeľne. Nemal na ňu moc dobre spomienky. Pred čajovou party tu prichytil Pištu ako si holí nohy. Pozrel sa do zrkadla a upravil si vlasy tak ako ich vždy nosil. Pišta sa mu snažil urobiť copíky ale našťastie Sam mal na to krátke vlasy. Pozrel do svojích ružových oči a pokrútil hlavou. Vyzeral hrozne. Ružová mu nešla k pleti. Vzdychol si a vyšiel von. Znova si ľahol na pohovku a pozeral na výstredných démonov. Pomaly začal zaspávať keď do miestnosti niekto vošiel.
„Ahoj Sam“ povedala bledá žena s vypúlenými zelenými očami a ryšavými vlasmi.
„Anna“ povedal znudene Sam. „Ty žiješ? Hmmm.....“
„Áno, žijem a prišla som Vám pomôcť s Luciferom“ povedala dramaticky.
Sam na ňu bez štipky záujmu pozrel a mykol plecom.
„Tam je kúpeľňa, môžeš sa upraviť“ povedal jej.
„Teraz som sa namaľovala....“ povedala neisto Anna.
„Aha“ nadvihol Sam obočie a zachichotal sa.
„Si nejaká bleda..“ povedal jej a oči mu nachvíľku sčerneli.
„Aspoň si môžem uťahovať s tej anjelskej štetky“ pomyslel si „keď už je tu taká nuda“ a pozeral za Annou ktorá sa nenápadne odsúvala do kúpeľne.

„Dean, mrzí ma to so Samom“ povedal Castiel Deanovi ktorý sedel vonku na schodoch.
Dean pozrel na Castiela a posunul sa aby si mohol znovu-anjel sadnúť.
„Mal som ho ochrániť a viac sa mu venovať“ povedal Dean ticho. Castiel prevrátil oči.
„A zas“ pomyslel si. „Teraz budem hodinu počúvať ako ho mal chrániť a blablablabla. Budem sa tváriť chápavo a prikyvovať Aj keď je to Dean, ale kedy sa ma on opýtal ako sa cítim???“
„nevšimol kedy sa zmenil na zlého vieš? A najhoršie na tom j......“ mlel ďalej Dean a Castiel chápavo prikyvoval.
„Ááááách, čokoláda...“ pomyslel si smutne Castiel a stále prikyvoval.
„Cas? Počúvaš ma?“ pozrel Dean na tupo sa usmievajúceho anjela.
„Samozrejme“ prebral sa Castiel.
„A keď som videl tie čierne oči......“ pokračoval Dean.
„Fííígaro, Fííígaro, Fíííígáááááróóóóó“ pospevoval si v duchu Castiel.

Asi o hodinu sa vrátil Jeff, dievčatá a odutá Lilith. V nemocnici nebolo žiadne ženské telo v kóme a Jeff odmietal ísť do ďalšej. Tak Lilith musela posadnúť asi 40 ročného plešatého, krpatého, bruchatého muža. Keď to Dean zbadal skoro odpadol od smiechu. A nebol sám.
„Lilith, teraz sa budeš Luciferovi určite páčiť“ smial sa Dean.
Castiel prešiel okolo Lilith a len nadvihol obočie. Hneď ako zašiel za roh bolo počuť ako vybuchol.
„Dúfam že čreva toho muža sú v poriadku“ uťahoval si ďalej Dean z Lilith.
„Skontroloval som aké mal problémy, čreva by mali byť ok“ smial sa Jeff.
Aj keď bolo telo Lilith dosť tučné, dosť rýchlo prebehla k Deanovi a začala na neho jačať.
„Ó, áno Dean zase schovávaš svoju neistotu za vtipky? Povedz mi ako sa cítiš keď je tvoj brat teraz ako ja?“
„Sam nebude nikdy ako si ty!“
„Si si istý že nie je ešte horší?“
Dean sa nenávistne pozeral do očí malého muža.
„Puuuuuuuuf“
„LILITH!!!!“ skríkol Jeff a prevrátil oči.
„Do auta!!!“

Kým Jeff išiel hľadať pre Lilith nové telo bez črevných ťažkostí, Castiel konečne úplne vyliečil Jensena. Jared stále telefonoval a bolo vidno že sa dosť potí.
„Do riti!“ zakričal.
„Čo sa deje, Jared?“ opýtal sa ho Jensen.
„Ehm, Ňufo ma poprosil aby som predal nejaký balíček jednému chlapíkovi a ja som mu namiesto kokaínu dal soľ.“ Jensen sa začal smiať.
„No kamoš, si fakt šikovný. Hej, Misha nemôžeš to vybaviť? Ty sa dobre poznáš s Ňufom.“
Misha prikývol. Sedel s Bobbym za stolom a rozprávali sa.
„Hm, hm“ ozvala sa Samabel ktorá práve vstúpila do štúdia.
Všetci sme na ňu pozreli a videli sme že má čierne oči.
„Zdravím Dean“ povedala arogantne a pozrela na Deana. Ten sa tváril zmätene.
Do miestnosti sa vrútil Castiel.
„Ty špinavá malá štetka.“ Dean na neho prekvapene pozrel.
„Ukľudni sa, maličký“
„Fixinela“ zasvietilo Deanovi.
„Och, len som ti prišla povedať že tvoja priateľka sa pridala k tvojmu bratovi.“ otočí sa na Deana.
„Priateľka?“ spýta sa Dean.
„Hm, hm tvoj padlý anjel.“ odpovie mu Fixinela. Castiel sa zatvári znechutene.
„Anna? Nie je moja priateľka!“ skríkne Dean.
„Och tak tvoja milenka. To čo ste stvárali vzadu v aute sme si v pekle púšťali ako horor.“
„Hej, máš pravdu nestála za nič.“ prikývne Dean a mávne rukou. Castiel sa usmeje.
„No som sklamaná, popravde čakala som dáke slzičky. Tak ja idem“ povie Fixinela otrávene, zakloní hlavu a čierny dym vyjde z úst Samabel. Ta spadne na zem a začne sa preberať.
„Fuj to bolo hnusné“ povie
„Niečo mi o tom hovor“ povie Castiel a strasie sa pri spomienke na Fixinelu v jeho nádobe.
„Jared? Mohol by si to tu konečne posypať soľou? Ten kokaín démonov skôr priťahuje.“ povie Jensen a ukáže na váľajúcu a smejúcu sa Ruby na zemi.
"Takže Anna je zlá" povie Dean a pokrúti hlavou.
"Keby si ma raz počúval...."

TBC
Návrat hore Goto down
lentilka
Winchester
Winchester
lentilka

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 Empty14.12.08 23:34

takže vďaka za pokračovanie The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 214863 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 214863 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 214863 tá lilith The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 316745 chudera nevedia jej nájsť nejaké schopnejšie telo The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 316745 tak jej treba The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 707500 a Sam u pištu ešte že nemal ten vrkoč The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 316745 a to bolo čo že fixinela Lilith a potom pišta no ten lucifer The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 316745 a anna tá sa ako zmalovala to si jej dala chudere The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 316745 a to castielové Figarooooooooo ma dorazilo The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 677692 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 99937
aspoň ten kokaína sa vyriešil The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 99937 a chúďa Samabel hnusná fixinela do nej vliezla No Very Happy
je to fakt úžasná poviedka:530: neviem kde na to chodíš ale len tak ďalej The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 214863 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 214863 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 214863 asi dostanem krč do tváre od toľkého smiechu ale nevadííííííííííí The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 430869 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 430869 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 430869
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 Empty14.12.08 23:55

jeej to je super Cleo že sa ti podarilo ešte dnes pokračko The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 949816 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 949816 opäť som sa nasmiala. chudery Tina a Anwiel pre Jeffa všetko The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 316745 Castiel sa nejako príliš naučil na čokoládu. a Annin výzor len jej ešte daj koze jednej The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 332617
Lilithino dalšie telo tak to bolo super a Dean výrokže sa tak bude páčiť Luciferovi The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 316745 ja s tejto poviedky nemôžem The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 316745
Návrat hore Goto down
SkreechTina
Winchester
Winchester
SkreechTina

Počet príspevkov : 2962
Nálada : dovolenková
Registration date : 27.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 Empty15.12.08 9:41

The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 99937 OMG, to keby som mala vymenovať všetky tie neskutočne cool srandovné veci, to by som sa šúlala od smiechu každých 5 minút The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 99937 Je neskutočne super vtipne urobené, ja už ani neviem, čo čakať nabudúce, lebo ma vždy milo prekvapíš The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 316745 a ide teda pomaly do tuhého - kvetinky verzus bičíky The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 284389
Návrat hore Goto down
Weronička
Winchester
Winchester
Weronička

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 Empty15.12.08 15:45

The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 99937 tak toto nemalo cyhby....a hlavne Lilith s jej biologickou zbranou... The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 99937 a to jak si Castiel v duchu pospevoval Figaro... The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 316745 ...no ja som rposte nemohla.....uz sa tesim na pokracko.... The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 103511 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 103511 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 103511
Návrat hore Goto down
lenkka
Winchester
Winchester
lenkka

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 Empty15.12.08 18:29

Cleo super cast. dost som sa pobavila The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 316745
Som rada ze Jared je cisty ako padli sneh The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 170639 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 99937 super tesim sa na dalsie Wink
Návrat hore Goto down
Anwiel
Winchester
Winchester
Anwiel

Počet príspevkov : 4325
Nálada : smíšená
Registration date : 09.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 Empty15.12.08 19:24

Konečně sem se dostala k pře¨čtění všech částí!!! Jednoduše super!!! 704 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 430869 Ale tohle je přesný:

citácia :
„Asi potrebujem Rizling“ povedala.

citácia :
Tina a Anwiel sa na seba pozreli a pokrčili plecami. Smrad-nesmrad je to predsa Jeff.

The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 312566 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 319161 Těšim se na další pokráčko!!!
Návrat hore Goto down
http://www.anwiel.blog.cz
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 Empty15.12.08 22:12

cleo: lol ja z tohto tvojho vytvoru vazne nemozem The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 99937 co veta to riadny zader The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 99937 Figaroooo The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 99937 ao nebudem tu vymenovavat co vsetko ma pobavilo to by bolo asi nadlho The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 316745 uz sa tesim na dalsie pokracovanie 704 704 704
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 Empty16.12.08 19:20

Dnes mám hroznú depku Sad tak len krátke pokračko... The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 934194 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 71416 A ďakujem moc za všetky komentáre The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 430869 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 430869

Keď sa Jeff vrátil druhý kráť Lilith bola v tele mladej ženy ktorá bola v kóme. Nebola to žiadna krásavica, ale to bolo v podstate jedno veď nešla na módnu prehliadku.
„No snáď je to telo už konečne v poriadku“ poznamenal Eric s úškrnom.
„Snáď áno, toto telo nemá žiadnu apocalypsu v črevách“ odpovedala mu podráždene Lilith.
Všetci sme sedeli okolo stola len Ruby bola zviazaná v spácaku aby sa nepredávkovala.
Jeff si tiež sadol a Lilith si išla sadnúť vedľa Castiela ktorý na ňu však varovne pozrel tak radšej ostala stáť.
„Lilith povedz nám všetko čo vieš o pečatiach“ rozkázal jej Eric. Lilith chcela niečo odpapuľovať ale kusla si do jazyka.
„Myslím že má prelomenú už väčšinu pečati. Finančná kríza, bankrot Michaela Jacksona...“
„Pozrite“ prerušila ju wiktoriano a ukazovala na televízor.
„V správach hlásia zmiznutie Wentwortha Millera“
„A?“ opýtala sa Lilith.
„To je muž ktorého posadol Pišta“
„Aha, no vždy mal dobrý vkus. Lucifer bol tiež fešák.“ zasníva sa Lilith. Castiel pokrúti znechutene hlavou.
„Čo bude teraz s Prison Breakom?“ hlási moderátorka.
„Hm, dobra otázka. Went bol dobrý chalan“ povie smutne Jensen.
„Lilith, nevieš kde by sa Pišta mohol skrývať?“
„Nie ale zistím to“
„Ako?“
„Démoni sú klebetnejší ako ženské na trhu. A teplý démoni dvojnásobne. Pišta je známy svojimi čajovými posedeniami. Určite si pozve pár priateľov aby im predstavil svoju novú hračku.“
„Myslíš tým môjho brata?“
„Áno. Za pár dní sa určite dáky démon prekecne.“
„Pár dni? Nemáme pár dni. Sam ...“ povedal jej Dean.
„Tak ho skús nájsť sám, keď si taký múdry!“ skočila mu Lilith do reči.
„Hej, stačí nehádajte sa, nijak to nepomôže.“ zakričal na nich Jeff.
„Idem si nachvíľu ľahnúť“ povie Dean a odkráča smerom k spacákom.

Sam stále ležal na pohovke a nudil sa. Pišta pozeral správy a smial sa na tom ako hľadajú Wentwortha.
„Och, keby ste počuli ako ma prosí aby som ho pustil. A ako ma prosil aby som mu neholil nohy“ povie Pišta a trápne sa zasmeje.
„Anna, zlatko čo to máš s vlasmi?“ Anna na neho vypúli oči a priblblo sa usmieva.
„Och, nemala som čas si ich umyť“ Pišta na ňu zhrozene pozrie.
„Do Satana, to nemyslíš vážne???“
Sam sa uškrnie. Pišta sa znechutene postaví a odíde. Anna to využije a dá si rýchlo dole bundu. Sadne si k Samovi, otrčí na neho svoje kostnaté prsia, začne si namotávať mastný prameň vlasov koketne okolo prsta a prejde Samovi po stehne smerom hore. Sam na ňu nechápavo pozerá.
„Tak Sam, čo keby sme si trochu užili?“ snaží sa Anna.
Sam sa postaví. Anna tiež vstane a chce sa na Sama zavesiť a pobozkať ho, ale ten uhne. Anna sa zrúti na sedačku a s tej preletí na zem. Sam sa začne smiať.
„Štetka“ povie a odíde aj on z miestnosti.

Dean spí v spacáku, vedľa neho sedí Castiel a lúšti krížovku. Dean začne chrápať ale to sa časom zmení na výkriky. Castiel nadskočí a kopne do Deana. Ten sa preberie a chvíľu nechápavo pozerá okolo seba.
„Nočná mora?“
„Hm, snívalo sa mi o tom, ako ma Alastair v pekle nútil vyšívať“
Castiel zdvihne oči od krížovky, zloží si okuliare a otočí sa na Deana.
„Vyšívať?“
Dean prikývne. Castiel si kusne do spodnej pery a snaži sa nerozosmiať.
„Mňa v pekle nútili stepovať a hrať na gajdy“ zamračí sa o chvíľu Castiel. Teraz si kuše do pery Dean.
„Nechceš mi niečo s toho predviesť?“ provokuje ho Dean.
„Až keď mi dačo vyšiješ“ vráti mu to Castiel a znovu si nasadí okuliare.
Pozrie na Deana a ten sa začne nahlas smiať až mu tečú slzy. Veľké okuliare Castielovi hrozne zväčšujú oči a vyzerá smiešne. Castiel na Deana nechápavo pozerá.
„Preboha kde si zobral tie okuliare? Vidíš cez to niečo?“ smeje sa Dean.
„Boli tu na stole a videl som v televízii že pri lúštení majú ľudia okuliare, ale vidím rozmazane“ povie mu Cas a pokrčí plecami.
„To sú okuliare tej strigy Lilith“ Castiel si rýchlo okuliare zhnusene zloží a začne ďalej lúštiť krížovku.
„Dean, ako sa povie inak zvábilo?“ opýta sa po chvíľke.
„Zviedlo....“
„Aha, to sedí a malý chlpáň?“
„Chlpáčik...“
„Ďakujem a farba na vajíčka?“
„Cas, lúštiš ty alebo ja?“ zahovára Dean pretože nepozná odpoveď.
„Moment, odkedy anjeli lúštia krížovky?“ Castiel pokrčí plecami, Dean mu vezme krížovku z rúk a začne čítať. Miestnosťou sa začnú ozývať výbuchy smiechu.
„Cas, užasne inak nie je čokoláda, zloduch nie je Satan, humus inak je hnoj nie démon, brat inak je súrodenec a nie Uriel, suka inak nie je Anna“ smeje sa Dean. „A musí ti to sedieť do tých políčok“
Castiel mu vytrhne krížovku z rúk a vyplazí Deanovi jazyk.
„Lúštiš ty alebo ja?“
Dean sa usmeje a krúti hlavou. Pozrie na odutého Castiela a rozmýšľa ako sa anjel zmenil. Spomenie si na ten bozk čo mu dala Fixinela keď posadla Castiela a zahľadí sa na jeho pery.
„Hm, ma ich pekne vykrojené na tom Mishovi som si to nevšimol“ rozmýšľa Dean.
Castiel zdvihne oči a zvláštne pozrie na Deana.
„Opýtam sa ho, neopýtam? Možno to pre neho nič neznamenalo a ani si na to nespomenie“ rozmýšľa Castiel a pozerá na Deana.
„Pane bože, on vie čítať myšlienky“ pomyslí si Dean vyplašene keď vidí ako na neho Castiel pozrel keď rozmýšľal o tom bozku.
„Dean, ako sa povie inak bozk?“ opýta sa Castiel.
„Bože naozaj, on vie na čo som myslel“ pomyslí si Dean zhrozene a vyskočí.
„Pusa“ zašomre a rýchlo ide preč obzerajúc sa vyplašene na Castiela.
„Do riti, pamätá si“ pomysli si Castiel a zapíše do krížovky slovo Pusa.

TBC
Návrat hore Goto down
lentilka
Winchester
Winchester
lentilka

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 Empty16.12.08 19:37

cleo výborné The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 214863 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 214863 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 214863 páči sa mi Anna že štetka, mastné vlasy, kostnaté prsia The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 316745 a chudák Wenton The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 316745 a tie pečate sa my tiež páčia The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 316745 ale najlepší je ten záver The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 99937 tak to som nemohla ani na to ešte obaja myslia noooooooo The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 316745 perfektné pokračovanie The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 104346
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 Empty16.12.08 19:54

užasné pokračko The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 949816 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 949816 Lilith konečne našla dobré telo super The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 312566 a Wentworth chudák ked mu Pišta oholil nohy The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 99937 a Anna tú ani nespomínam. ako sa opovažuje baliť Sama The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 487389 dobre ju odmietol The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 316745 no a čo ich Alastair nutil robiť v pekle že vyšínanie stepovanie. nie je tiež trochu teplý The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 316745 Castiel v okuliaroch The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 316745 a tie jeho odpovede v križovke The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 316745 tak to sa ti vážne poradilo. The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 949816 a nakonci ako rozmýšlali o tom bozku The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 316745
Návrat hore Goto down
lenkka
Winchester
Winchester
lenkka

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 Empty16.12.08 21:05

Cleo uplne super cast Wink smejm sa tu ako zmyslov zbavena The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 99937 Asko Sammy girl sa mi tato cast strasne pacila. Sammy odmietol Annu excelentym sposobom ako si len ona zasluzi. Jared uz nepredava drogy.
Lilith a nove telo konecne. The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 170639 a Castiel s okuliarmi no proste uzas. The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 99937
a went ako prosi pistu aby mu neholil nohy, The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 99937
Ale aj tak najlepsi boíl koniec Dean a Castiel no proste cast na jednotku The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 99937
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 5 Empty

Návrat hore Goto down

The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk
Návrat hore 
Strana 5 z 8Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
 Similar topics
-
» The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II
» 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester
» ABC Supernatural
» 02x01 In My Time Of Dying
» Ako ste sa k Supernaturalu dostali?

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Fanfiction :: Dokončené poviedky :: Cleo-
Prejdi na: