Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk

Goto down 
+13
tauria
Faith
lenkka
Weronička
12NicolAlysska
Anwiel
Zizi
dion-fortune
Ettie
lentilka
wiktoriano
SkreechTina
cleo
17 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
AutorSpráva
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

Počet príspevkov : 2781
Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim...
Registration date : 05.04.2008

The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 Empty02.12.08 23:25

Cleo ty si naozaj talent 704 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 214863 ako bolo spomenuté minule časti som sa váľala od smiechu pod stolom a teraz táto časť je taká krásna a dojímala že sa mi chcelo plakať The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 199226
Deana mi až bolo ľúto a Cas bol úžasný že tak zniesol tú bitku a ešte aj potom bol k nemu taký milý.
jednoducho dalšia skvelá časť The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 104346
Návrat hore Goto down
http://sashanovely.blog.cz/
cleo
Winchester
Winchester
cleo

Počet príspevkov : 4946
Nálada : upršaná :D
Registration date : 10.05.2008

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 Empty03.12.08 16:23

Diky baby som rada že sa Vám to páči a už píšem pokračko dnes mám nejakú dobrú náladu Laughing

citácia :
samozrejme je však jedna osoba, ktorá by na sebe nemala žiadne vec, ale ako správne čítam, na Jeffovi som túto schopnosť neskúšala 603
Anwiel: Pripomenulo mi to "ručka-šmátralka" tvoja schopnosť, ktorá je tiež veľmi užitočná
The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 284389

- A ešte tam chcem neskôr hodiť jednu takú inú časť nevadí to? Tiež sa to bude týkať Deana a Castiela.... 603
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 Empty03.12.08 16:35

Cleo čo sa mna týka tak to vobec nevadí. Milujem Deana a Castiela tak pokojne o nich môžeš napísať aj celú osobitnú poviedku The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 284389
akože strašne sa mi páči ked píšeš o nás ale vôbec mi nevadí ak dáš priestor aj Deanovi a Castielovi ved táto časť bola ako som už spomínala skvelá
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 Empty03.12.08 17:13

wiktoriano ja ich tiež milujem 702 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 430869

Dnes večer asi hodim ďalšie pokračko len bude asi dlhé, lebo ešte som len v polke a už je na dve strany Laughing Laughing
Návrat hore Goto down
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

Počet príspevkov : 4217
Nálada : Everyday is another opportunity to shine :)

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 Empty03.12.08 18:01

cleo: v pohode hoď tam aj niekoľko častí o Deanovi a Casovi. Mne sa to páči, pretože zo začiatku to bolo všetko len vtipné a teraz táto srdcervúca scéna - no proste to tam sadlo ako riť na šerbel a je to pekne prepojené no nemôžem si pomôcť, ale to striedanie funny častí a takýchto sa mi páči. Už sa teším na to pokračovanie The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 934194 603
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 Empty03.12.08 20:15

Tak tu je pokračovanie Laughing

Všetci sme ešte boli v miernom šoku z toho, čo sme videli a hlavne z toho ako zareagoval Dean. Nevedeli sme kam Castiela odtiahol. Snažili sme sa niečo o Johnovi dostať z Uriela, ale nič nám nepovedal. Zrazu sa v dverách objavil Castiel. Jeho oblečenie bolo celé od krvi. Trochu sa zatackal tak Misha vyskočil a podoprel ho.
„Čo sa stalo?“ opýtal sa ho Jeff.
„Nič, všetko je ako má byť“ odpovedal a pozrel na Uriela. Všetci na seba nechápavo pozreli, iba Uriel sa pousmial.
„Kde je Dean?“ opýtal sa Sam.
„Išiel sa prejsť“ odpovedal anjel.
Rýchlo som vyskočila, aby ma niekto nepredbehol a podoprela som Castiela z druhej strany.
„Dones mu dáke svoje čisté oblečenie“ povedala som Mishovi. Ten prikývol a odišiel.
Odtiahla som Castiela do druhej miestnosti a posadila ho. Trasúcimi rukami som mu dala dole baloňák, kravatu a začala mu rozopínať košeľu.
„Ďakujem“ povedal potichu.
„ Hm“ nebola som schopná povedať viac. Čakala som kým Misha donesie čisté oblečenie a napadlo ma, že keď prinesie pre Castiela nejaký jeho príšerný svetrík alebo košeľu rovno tam odpadnem. Nevedela som si predstaviť Castiela v oranžovom pletenom svetríku alebo kvietkovanej košieľke. Ale našťastie Misha priniesol rifle, čierne tričko, boxerky, ponožky a tenisky. Pomohol mi prezliecť Castiela a asi sa cítil dosť trápne. Keď si Cas prezliekal rifle a boxerky kázal mi Misha otočiť sa. V podstate to bolo jeho telo. Mala som chuť skočiť na jedného alebo na druhého, ale môj plán bol prerušený Urielom. Vošiel do miestnosti a zavrel dvere. Zavrite oči povedal nám. Obidvaja s Mishom sme poslúchli. Keď nám Uriel povedal, že môžeme otvoriť oči Castiel už stál na nohách. Všetky jeho rany boli preč. Uriel ho vyliečil.
Hneď na to do miestnosti vstúpil Eric. Pozrel prekvapene na Castiela, ale nepovedal nič na to, že Cas je bez jedinej ranky.
„Misha, s Jeffom sme sa dohodli, že skočíš dnes večer za Ňufom do klubu. Zober so sebou Deana, keď sa vráti a Castiela, ale....“
„Hm hm“ ozvala som sa. Eric prevrátil oči.
„Dobre zober aj ju“ povedal so smiechom. „Jeff a chalani pôjdu obzrieť sklady, kde by sa mohol Pišta skrývať. Nech si rozdelia ostatné dievčatá.“
Eric, Uriel a Misha odišli a ostala som sama s Casom.
„Cas, môžem sa ťa niečo opýtať?“
„Samozrejme“
„Vieš vtedy keď ....“
„Castiel, potrebujem s tebou ...“ vrátil sa Uriel a skočil mi do reči.
„Ja - potom ti to poviem“ povedala som a odišla. V ruke som mala stále Casovu kravatu, tak som si ju strčila do vačku.

Skoro celý deň sme sa so Samom učili zvládať svoje schopnosti aby sme niekomu neublížili. Dion sa raz podarilo Urielovi zapáliť sako, ale Sam ho stihol uhasiť. Jeho nadávky sa ozývali ešte dve hodiny. Zizi sa párkrát podarilo “náhodou“ pristáť na Jensenovi, ale podľa mňa to mala dobre premyslené. Tak isto ako sa SkreechTine podarilo “náhodou“ pohľadom strhnúť Jeffovi košeľu a ruka Anwiel sa tiež pár krát “náhodou“ ocitla na Jeffovi. Sarinka poletovala okolo Erica a wiktoriano sa učila čítať myšlienky Ruby. Wiktoriano na Ruby párkrát zvláštne pozrela a tá očervenela. Všimla som si, že sa to stalo vždy, keď sa Ruby zamyslene pozerala na Sama. Samabel sa skúšala zneviditelniť a objaviť kedy chcela ona. Ja som sa učila používať svoju silu na Castielovi. Ten lietal po miestnosti ako špinavá handra po každom mojom údere. Dymiaci Uriel bol stále v pohotovosti a liečil ho.
Keď sa zotmelo rozdelili sme sa do skupín. Mňa, Castiela a Deana, ktorý sa medzičasom vrátil zavolal k sebe Misha. K Jeffovi leteli SkreechTina a Anwiel. S Jensenom chceli isť Dion a Samabel. Jared zobral Zizi a Wiktoriano. Sarinka chcela ostať s Ericom vnútri. Povedala mu, že ešte neovláda dobre svoje schopnosti a bojí sa, že by odletela. Sam a Ruby sa dohodli, že pôjdu spolu, a že zoberú Uriela. Ten dal dosť hlasno najavo, že s Ruby nejde nikam, a že radšej ostane tam kde je. Tak mu Jared navrhol aby išiel s nimi, ale Urielove slová ako zaostalci, opice a podobne mu naznačili, že Uriel radšej zostane v štúdiu, čo sa moc nepozdávalo Sarinke. Tak sme sa rozlúčili a Eric nás všetkých upozornil, že nemáme nič podnikať len sa poobzerať a keby sa dačo dialo hneď volať. Rozlúčili sme sa a vydali na cestu.

Misha nás vo svojej Toyote doviezol pred klub, ktorý patril nejakému Ňufovi. Keď sme vošli dnu z reprákov sa ozývala pesnička od Morandi – Angels.

People stop fighting
Angels are crying
We can be better
Love is the answer

Search in a side
Are there anymore tears to cry
Don't you wonder why
Why you feel so alone
All against the world
World....World...

Castiel mal vypleštene oči a pozeral na ľudí ako tancujú.
„Čo – čo sa stalo tým ľudom?“ potiahol Deana za rukáv. „Prečo skáču ako postrelené srnky?“
Všetci traja sme sa začali smiať a Dean vysvetlil Castielovi, že tí ľudia tancujú, a že sme na diskotéke. Castiel sa stále tváril dosť vydesene. Keď na neho začali dve dievčatá žmurkať a usmievať sa Castiel na ne len nechápavo vypliešťal oči. Dean sa začal smiať ešte hlasnejšie a úplne ho dorazilo, keď sa z reprákov ozvalo Angels are crying a Castiel sa ho opýtal:
„Prečo niekto tak nahlas kričí, že anjeli plačú? Ja neplačem!!“ čudoval sa.
S Deanom a Mishom sme sa na Casovi tak smiali, až nám tiekli slzy.
„Jensen, ty skur** syn!“ zakričal niekto a priateľsky pobúchal Deana po pleci. Dean sa prekvapene otočil na staršieho muža. „Ja nie som ....“ chcel dopovedať, ale muž mu do ruky strčil fľašu whiskey. „Tu je tá fľaša, čo si minule vyhral v pokri“ povedal a odchádzal.
„Hmm“ zaškeril sa Dean. „Diky Jensen, hehe!“ Úsmev z tváre mu však zmizol, keď zbadal Casov pohľad. Prevrátil oči a strčil fľašu Castielovi do rúk.
„Dean, poobzeraj sa okolo a zisti či niekto náhodou nevie dačo o Pištovi“ povedal Misha.
„A ty poď so mnou za Ňufom“ povedal mne, chytil ma za ruku a začali sme sa pretláčať okolo divoko poskakujúcich srniek.

S Mishom sme vyšli na poschodie a zaklopali na obrovské dvere. Po chvíľke otvoril starší sympatický muž.
„Nazdar Ňufo“ pozdravil ho Misha. „Potrebujem pomoc“
„Poďte ďalej“
Misha začal rozprávať Ňufovi o démonovi Pištovi.
„Pifta? O tom som nikdy nepočul“ pokrútil hlavou.
„Pišta“ opravil ho Misha. Ňufo vytiahol staré knihy a podal nám ich.
„Skúsime prezrieť tieto knihy možno v nich o ňom niečo bude“ povedal. Po asi hodine listovania sme našli iba to, čo sme už vedeli. Že je Azazelov neúspešný teplý brat. Rozlúčili sme sa s Ňufom, ktorý sľúbil, že hneď ako sa niečo dozvie zavolá a išli sme nájsť Deana s Castielom.

„O, môj bože“ povedal Misha, keď sme prišli späť do klubu a pozeral s otvorenými ústami na parket.
„Hmm Boh? Tak ten bude mať určite radosť“ povedala som, keď som zbadala to čo Misha.
Uprostred parketu sa vlnili ožratí Dean s Castielom na pesničku od Madonny. O chvíľu sa Dean došmatlal za dj-om a začal mu niečo hovoriť a rozhadzovať rukami. Hneď po Madonne sa z reproduktorov ozvali tóny Eye of the Tiger a tie kreácie čo Dean s Castielom predvádzali na parkete fakt stáli za to. Potácali sa, narážali do seba a Dean do toho vyhukoval. Prosila som Mishu, aby to nahral na mobil. Toto musia vidieť aj ostatní. Po pesničke si nás Dean všimol chytil Castiela a obidvaja sa tackali smerom ku nám.
„Naždáááár, hik“ zahučal Dean a obidvoch nás objal. Misha sa začal smiať na Castielovi. Ten sa potácal okolo nás a pospevoval si. Zrazu sa na Deana a Castiela zavesili dve zmachlené pipky.
„Jeee vy ste dvojčatá“ prehovorila jedna afektovane na Mishu.
„Nieeee, ja som anjel, hik“ povedal Castiel.
„Toto je Amanda a Uita, hik“ povedal nám Dean a poriadne si odpil z fľaše, ktorú mal v ruke.
„No naozaj vyzeráš ako anjelik“ povedala Amanda Casovi. A začala ho hladkať po hrudi. Cas na ňu prekvapene pozrel a capol jej po ruke.
„Ty chceš vidieť ako vyzeua skutočný anjelik? hik“ žvatlal Dean. „To ti nedopovučujem“ začal sa chechtať.
„Dobre miláčik, je na čase ísť domov“ povedal Misha Deanovi a chytil ho za ruku. Dean sa snažil zaostriť pohľad na Mishu. Zmachlená pipka sa zvesila z Deana a sklamane na neho pozrela.
„Miuačik? hik Šibe ti?“ povedal a začal sa tupo usmievať. Misha prevrátil oči a začal Deana ťahať smerom k východu.
„Papa, hik“ otočil sa Dean a zakýval fiflene. Ja som vychmatla Castiela z pazúrov druhej fifleny a pomaly sme sa dostali k východu. Ťahať za sebou ožratého chlapa, ktorý ide všetkými smermi len nie tým, ktorým má ísť je riadna drina. Ale konečne sme boli vonku na vzduchu. Išli sme k autu a Dean s Castielom sa tackali pred nami. Dean si začal spievať Eye of the tiger. Keď sa k nemu pridal Castiel mala som pocit, že počujem jeho pravý hlas. Taký škrekot som ešte v živote nepočula. Ale keď som pozrela na červenajúceho sa Mishu pochopila som, že on na tom nie je o nič lepšie.

Konečne sme sa dostali späť do štúdia. Po ceste sme mali 4 zastávky. Dean bol hladný a vyhrážal sa Mishovi, že vyskočí z auta keď mu nekúpi hamburger. Tak Misha zastavil a kúpil Deanovi obrovský hamburger. Potom začal pišťať, že je smädný. Tretíkrát potreboval cik-pauzu a štvrtýkrát si už nepamätám, čo chcel. Keď sme nasmerovali Deana a Casa do dverí zistili sme, že ostatní sú už tam. Keď Uriel zbadal Castiela myslela som, že mu vypadnú oči. Dion pribehla za Deanom, ktorý vyzeral, že sa každú chvíľu zrúti na zem. Ten nadvihol obočie, zaškúlil a začal sa usmievať.
„Avoj zuatko. Hik!“ zabrblal a chcel dion objať, ale netrafil a zvalil sa na zem. Všetci sa začali na Deanovi rehotať.
„Preboha to, čo ste s nimi spravili?“ opýtal sa Eric pobavene Mishu.
„My sme sedeli u Ňufa a listovali v knihách a oni sa dole ožierali“ pokrčil plecami.
Zrazu sa Castiel priblížil k Mishovi a pichol mu prstom do nosa. „Vieš, že sa podobáš na moju nádobu? hik“. Misha sa začal smiať.
„Poď ty nádoba pôjdeme spať“ povedal mu so smiechom a odtiahol ho preč. Jared so Samom chytili chrápajúceho Deana a odniesli ho do spacáku. Keď Misha uložil Casa spať musel všetkým ukázať, čo nahral na mobil. Asi hodinu sa na tom všetci smiali. Sam začal predvádzať Deana a Jared Castiela. Postupne sme išli všetci spať.

Ráno som sa zobudila a z kúpeľne som počula čudné zvuky. Išla som sa tam pozrieť. Na zemi sedel Castiel a zvolával jelene. Začala som sa smiať. Zelený Cas na mňa hodil puppy eyes a roztraseným hlasom sa opýtal:
„Umieram?“

TBC
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D
Registration date : 01.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 Empty03.12.08 20:24

no ako obyčajne je to úplne úžasné Laughing Laughing Laughing zase som nemohla z toho, čo všetko si vymyslela The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 99937 dievča ty si fakt majster! The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 104346 ja túto poviedku milujem The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 430869 opitý cas!!!! a dean mi povedal zlatko!!!!! škoda, že sa s tým objatím netrafil The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 71416 to si s tebou ešte vybavím The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 132752 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 316745
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 Empty03.12.08 20:36

tak toto bude zase celý večer predýchavať The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 99937 úžasná časť. jednoducho perfektne The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 312566 Vidím že ty si si s Casom pekne užila Very Happy akože ošetrovať ho a tahať ho ožratého domov The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 316745
ale čítať myšlienky Ruby by som teda veľmi nechcela The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 1319 síce ju mám fakt rada ale tiež myšlienky o Samovi to teda muselo byť.
a ako ožratý Cas a Dean tancujú. tak to by som naozaj chcela vidieť The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 316745 a ten Urielov pohľad ked ste sa vrátili The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 316745 no koniec. ja mám opäť dosť The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 104346
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 Empty03.12.08 21:01

wiktoriano napísal:

ale čítať myšlienky Ruby by som teda veľmi nechcela The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 1319

No sorry The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 934194 ale tak musíš si to precvičovať ešte to budem v pokračovaní potrebovať...The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 316745The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 316745 A iný démon nebol po ruke...

citácia :
škoda, že sa s tým objatím netrafil to si s tebou ešte vybavím
doors The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 316745 neboj nabudúce si užiješ....len neviem ešte s kým... The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 284389 čo povieš na Uriela? The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 316745
Návrat hore Goto down
12NicolAlysska
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
12NicolAlysska

Počet príspevkov : 176
Nálada : Když je SPN tak to jde:):)
Registration date : 13.10.2008

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 Empty03.12.08 21:03

OMG cheers

To je super mám dost moje dvě nej postavy spolu trsaj na parketě..... dance dance

Tahle povídka je naprosto super. Kdyby podle ní natočili epizody tak to bych asi nepřežila...bych ležela někde mrtvá smíchy pod stolem. The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 170639 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 170639

Hej by sem chtěla vidět Urielův výraz....

A ten konec 704 704 704 Super těším se na další
Návrat hore Goto down
lentilka
Winchester
Winchester
lentilka

Počet príspevkov : 2175
Registration date : 15.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 Empty03.12.08 21:23

super The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 214863 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 214863 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 214863 zase jedna perfektná časť, The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 430869 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 430869 tá diskotéka bola úžasná, The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 99937 a tie deanove pauzi cestou domov sa mi ohromne páčili The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 170639 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 170639 aj to prezliekanie Castiela 702 702 vynikajúce The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 104346
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 Empty03.12.08 21:42

cleo napísal:

No sorry The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 934194 ale tak musíš si to precvičovať ešte to budem v pokračovaní potrebovať...The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 316745The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 316745 A iný démon nebol po ruke...
no čítať myšlienky hociktorému démonovi asi nebude veľká sranda tak s Ruby ktorá je vlastne dobrá som ešte dopadla dobre.a ak to pomôže pri nejakej akcii tak to nejako zvládnem The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 316745
ale zase nechcem otravovať ale tiež by som si chcela trochu zabaviť tak ako Dion. The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 284389 len prosím nie s Urielom The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 316745
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 Empty03.12.08 21:47

wiktoriano napísal:
tiež by som si chcela trochu zabaviť tak ako Dion. The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 284389 len prosím nie s Urielom The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 316745
Čo máš proti Urielovi? The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 316745 Taký milý anjelik.. The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 284389 Oka a môže byť Jared? The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 934194 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 934194 603
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 Empty03.12.08 21:55

to áno Uriel je fakt strašne milý The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 316745 ale myslím že nie je môj typ The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 316745
no Jared bude stačiť. lepší by síce bol Jensen ale ja som uspokojím sa aj s ním 603 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 316745
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 Empty03.12.08 22:07

603 Jensena už som slúbila, Dean s Castielom riešia "vzťah" medzi sebou, Jeff - tam sa budu musieť pobiť Anwiel s SchreechTinou, Jared - môže byť tvoj, Sam nebude mať čas na aférky, Eric + Sarinka, Mishu nedám!!! Laughing a tak ostáva iba Uriel...ešte tam môžem vložiť Bobbyho ak by mal niekto záujem The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 316745 603 alebo nejakú inú postavu z iného serialu si vyber.. Laughing Laughing Laughing
Návrat hore Goto down
Anwiel
Winchester
Winchester
Anwiel

Počet príspevkov : 4325
Nálada : smíšená
Registration date : 09.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 Empty03.12.08 22:08

Já myslim, že já a Tina se klidně dohodneme!
Návrat hore Goto down
http://www.anwiel.blog.cz
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 Empty03.12.08 22:09

Anwiel: Tak super... Wink Ešte rozmýšlam že tam vrátim Johna... Wink
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 Empty03.12.08 22:14

Tak ja teda beriem toho Jareda The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 284389 aj on stojí za to.
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 Empty03.12.08 22:18

oki píšem si... Wink
Návrat hore Goto down
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 Empty03.12.08 22:56

The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 316745 dýcham, dýcham, dýcham The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 316745 Tak teda nie The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 316745
LOL toto bolo super. Smiem sa spýtať ako to, že mi dion a Samabel vyfúkli miesto v skupine s Jensenom? The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 934194
Lol inak ja som Naozaj Fakt nemala v úmysle pristávať na Jensenovi - no vážne vôbec The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 284389 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 284389
Eye of the tiger - to by som chcela vidieť The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 316745

Úžasné. Tak som sa nasmiala, že mi slzy tiekli - teším sa na ďalšiu časť Wink The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 258431 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 258431 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 214863

PS: čo sa týka tých zajednávačiek - tak vzhľadom na to, že Deana dostal Castiel a Jensen je vraj tiež už zadaný, tak prosím ja chcem byť radšej sama The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 71416 Proste som 100% verná - teda vlastne 200% (100% Deanovi a 100% Jensenovi) The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 284389 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 316745
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 Empty03.12.08 23:05

The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 377283 ja som vôbec neplánovala pokračovanie tak som ani neplánovala nejaké párovanie...Len ma to nejak chytilo potom The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 934194
Návrat hore Goto down
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 Empty03.12.08 23:08

cleo: kľud, neboj nemusíš nič plánovať. Vôbec si nás nevšímaj, mi si tu len tak hádžeme do placu naše The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 284389 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 284389 predstavy. A čo sa týka mňa - veď vravím, že si vystačím aj s obyčajným pohľadom na nich - prípadne budem viac trénovať The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 284389
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 Empty03.12.08 23:12

Tak ja by som rada predstavy splnila všetkým ale tak čo už..confused Laughing

btw MOŽNO ešte dnes stihnem kúsok pokračka...mám v sebe toľko kofeinu že to vidím na dlhú noc.... Shocked The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 202744
Návrat hore Goto down
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 Empty03.12.08 23:15

uu paráda, tak na to sa teším lebo aj tak nemám čo robiť. Len tak si tu lietam po fóre a čakám čo kde pribudne nové. Takže pokračko The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 284389
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 Empty04.12.08 0:17

Oka tak tu je pokračko do nedele asi posledné. Je to bez korektúry tak sa za chyby ospravedlňujem 603 603

Išla som Castielovi pre minerálku a studený obklad na hlavu. Stále sedel pri záchodovej mise ako kôpka nešťastia.
„Napi sa“ povedala som mu. Castiel mi poďakoval a vypil liter minerálky na ex.
„Včera ...“ začala som ale Castiel mi rýchlo skočil do reči.
„Včera si sa ma chcela niečo opýtať?“
„Áno. Vtedy keď ste sa tu ocitli a Sam skúšal vymetať Jensena, ja – ja mala som pocit ako keby som sa začala dusiť. A všimla som si to na nás všetkých. My... sme démoni?“
Castiel na mňa chvíľku pozeral a potom pokrútil hlavou.

Na záchode cez chodbu prebiehala podobná scéna. Zelený Dean sedel na zemi a objímal misu. Otvorili sa dvere a vošiel Sam.
„Si v poriadku?“ Dean pozrel na Sama a uškrnul sa.
„Vyzerám na to?“ povedal ticho.
„Sam, mal som niečo s Castielom včera v noci? Ja ehm pamätám si jeho tvár, jeho hlas ale všetko mam akési zahmlené. Ako som sa sem dostal?“
„Doviezol ťa Misha a potom si vytuhol na zemi.“
„Aha, tak to bol len sen“ zabrblal si Dean.
„ČO?!!!“
Dean očervenel.
„Nič. Donesieš mi niečo piť? Prosííím?“
„Hm a čo také? Whiskey alebo ti zmiešam popolník s vodou?“
„Bleeeeeee“ ozvalo sa miestnosťou keď Dean hodil šablu.
Hneď na to po Samovi letela záchodová kefa.

O chvíľu sa všetci zišli v hlavnej miestnosti na raňajky. Eric od všetkých zisťoval čo v noci našli. Po Pištovi nebolo ani stopy. Do miestnosti vošiel bledý Cas a za nim Dean. Zazerali jeden po druhom. Keď zbadali jedlo rukami si zakryli ústa a utekali von. Uriel vyzeral ako pred infarktom. Nahlas fučal.
„Dnes v rovnakom zložení pôjdete do ďalších skladov.“ povedal Eric. „Okrem tých dvoch ožranov, nech ostanú radšej v posteli. Ogrcaný démon je rovnako nebezpečný.“ Sarinka sa zachichotala, Eric očervenel a usmial sa na ňu.
„Možno keby démonom zatancovali, rozviazali by sa im jazyky“ zasmial sa Sam.

Večer sme sa podelili do skupín a vyrazili do mesta. Jensen, Samabel a dion išli do skladov v strede mesta. Keď prišli na miesto Jensen im kázal aby ho počkali v aute. Urobil dieru v plote a čakal či sa neobjavia psi alebo strážnici. Všetko sa zdalo byť v poriadku tak ich o pár minút zavolal. Prešli hlbšie do skladov a našli hniezdo démonov. Prázdne, ale zostalo tam pár veci. Skúšali nájsť niečo čo by naznačovalo prítomnosť Pištu. Nevšimli si skupinu asi 15 démonov ktorý sa vrátili.
„Hm nič som nenašiel a ty?“ opýtal sa Jensen dion. Tá pokrútila hlavou.
Zrazu zozadu na Jensena skočilo pár démonov. Jensen sa metal ale boli silnejší. Začali ho surovo mlátiť. Jensen kričal od bolesti a o malú chvíľu odpadol. Dion sa vystrašene začala obzerať okolo seba ale nikde nevidela Samabel. Démoni sa k nej začali približovať a vtedy jeden z nich spadol. Potkol sa o niečo neviditeľné. „Samabel“ pomyslela si dion.
„Musím použiť oheň“ rozmýšľala rýchlo.
Zavrela oči a v rukách sa jej objavili modré ohnivé gule. Začala ich hádzať po démonoch ktorý okamžite zmizli. Utekala k Jensenovi ktorý sa pomaly začal preberať. Na celom tele mal škaredé rany. Jensen vzdychal od bolesti a silno zmačkol dion ruku.
„Pomôž mi“ povedala dion Samabel. „Musíme ho dostať za Urielom alebo Castielom nech ho vyliečia“

Na kraji mesta medzitým Sam a Ruby prehľadávali menší sklad, ale zato veľmi obľúbený prechodný domov pre rôznych démonov. Sam našiel matrace a začal ich prerezávať nožom.
Ale nič nenašiel. Zrazu zacítil na že ho Ruby zozadu objala. „Ruby, nie“ zašepkal.
Ruby ho nepočúvala a dala mu dole bundu. Rukami mu hladila hruď. Začala mu bozkávať krk a to Sama naštartovalo. Pritlačil Ruby k stene, dvihol jej nohy na svoje boky, ruky jej strčil do vlasov a začal ju vášnivo bozkávať.

Pri letisku bol ďalší opustený sklad kam mali namierené Jeff, Anwiel a Tina. Tiež natrafili na partičku démonov. Jeff ich pár ranami poslal k zemi a začal sa vypytovať na Pištu. Všetci štyria démoni sa Jeffovi len vysmievali. V jednu chvíľu si Jeff nedal pozor, démoni ho zhodili na zem a začali utekať. Anwiel však natiahla ruky a hodila démonov o stenu. Okolo hlavy im lietali vrabčeky a nahlas čvirikali. Tina sa nenechala zahanbiť a na démonov jedným pohľadom hodila obrovský kontajner. Ozvalo sa ďalšie čvirikanie. Dievčatá si pleskli rukami.
„Hmm, to bolo dobre baby, beriem Vás do týmu“ zasmial sa Jeff.

O pár míľ ďalej v opustenom sklade našli Jared, wiktoriano a zizi jedného démona. Pri jeho pokuse o útek sa zizi premiestnila pred neho a dala mu do zubov. Bol priviazaný o stoličku a wiktoriano sa mu snažila prečítať myšlienky. Jared sa ho pýtal na Pištu, ale démon tvrdil že nikoho takého nepozná.
„Hovorí pravdu“ povedala po úspešnom pokuse wiktoriano. Jared na ňu žmurkol. Démon si vydýchol a myslel si že ho pustia. Lenže Jared vytiahol z vačku knihu a začal po latinsky démona vymetať.

V poslednom sklade na streche, sme ja a Misha natrafili na silnú partičku démonov. Pár sa mi ich podarilo poslať jednou ranou k zemi ale moja sila ešte nebola až tak silná, aby som zvládla toľko démonov naraz. Ostatný démoni obklopili Mishu a hodili ho o stenu. Stratil vedomie. Mňa začal jeden mlátiť, padla som na zem a zacítila som silnú bolesť v hlave. Potom ma chytil a prehodil cez strechu. Nejak sa mi podarilo zachytiť okraju. Počula som ako démoni kopu do Mishu a pomaly zo smiechom odchádzajú. Už som sa nevládala udržať a myslela som že spadnem dole, keď som zacítila ako ma za plecia chytili dve silne ruky a prehodili do bezpečia. Dopadla som vedľa Mishu ktorý sa začal preberať. Pozrela som na svojho záchrancu.
„Ty?“ povedala som prekvapene a odpadla som.

Prebrala som sa v posteli v neznámej izbe. V hlave mi treštilo ako keby ma prešiel parný valec. Spomenula som si čo sa mi stalo a rýchlo som sa posadila. „Auuu“ skríkla som a znova som si ľahla....
„Si v poriadku?“ ozval sa Misha od dveri.
„Ako sa to vezme“ odpovedala som. „Kde to sme?“
„U mňa v prenajatom byte, bolo to bližšie“
Všimla som si že Misha na sebe nemá ani škrabanec a predtým bol celý od krvi.
Spomenula som si na mocné ruky ktoré ma vytiahli zo strechy a tvár ktorú som zbadala tesne pred tým ako som odpadla.
„Zavrite oči.“ povedal Uriel ktorý vstúpil do miestnosti, pristúpil ku mne, položil mi ruku na hlavu a mňa prestalo o malú chvíľu všetko bolieť.
„Ďakujem, zachránil si mi život“ povedala som mu.
Prvý krát som videla Uriela usmiať sa inak ako škodoradostne.

TBC

Naposledy upravil cleo dňa 04.12.08 1:23, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 2 Empty

Návrat hore Goto down

The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk
Návrat hore 
Strana 2 z 8Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
 Similar topics
-
» The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II
» 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester
» ABC Supernatural
» 02x01 In My Time Of Dying
» Ako ste sa k Supernaturalu dostali?

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Fanfiction :: Dokončené poviedky :: Cleo-
Prejdi na: