| Dean's feeling | |
|
+8Zizi dion-fortune Madlen shelby wiktoriano Dzowika4 lentilka Soniq 12 posters |
Autor | Správa |
---|
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Dean's feeling 29.11.08 13:05 | |
| Tak taká kratučká poviedka , ktorú som napísala ... Odohráva sa to po Johnovej smrti. Neviem ,čo ma o tom napadlo písať ,ale šak neriešim Dean's feeling Bola chladná jesenná noc. Pouličná lampa slabo osvetlovala drobné dažďové kvapky , ľahko dopadajúce na mokrú zem. Pod rúchom tmy stál mladý muž.Ignoroval studený dážď , ktorý dopadal na jeho mokrú tvár. Ignoroval svoje premočené šaty. Ignoroval aj svoje trasúce sa telo.V daždi stál už celú hodinu bez pohybu , možno aj viac. No jediné , čo sa mu nedarilo ignorovať , bolo jeho srdce , ktoré bolo obliate bolesťou , úzkosťou , strachom no aj zlosťou a mnohými otázkami , na ktoré už nemohol dostať odpovede. Len tak tam stál a hľadel do prázdna. Utápal sa vo svojich pocitoch , chcel byť sám nechcel tým nikoho zaťažovať. Slané slzy , ktoré mu stekali po líci splívali s kvapkami dažďa. Vedel , že jeho brat má oňho strach , no on nemal silu mu zavolať , že je v poriadku . Alebo nie je ? On sám to nevedel. No na brata viac nemyslel. Myšlienky mu blúdili v hlave až kým sa zastavili na jedinom slove, slove otec. Bolo to len včera , čo videl ako sa jeho duša tratí. No najviac ho trápilo , že to on mal byť ten , ktorého srdce sa malo zastaviť , ktorého ústa mali naposledy vydýchnuť . Ale nebolo to tak. Jeho otec , ktorého tak miloval , obdivoval a vždy túžil byť ako on , zapredal zaňho dušu a tým mu zväčšil hlbokú a bolestivú dieru v jeho dokaličenom srdci. Keby v nemocnici vedel , že jeho otec v ten deň naposledy vydýchne . Povedal by mu toľko vecí , ktoré mu ležali na srdci. S otcom nemali vo zvyku si vzájomne hovoriť o svojich pocitoch alebo zdôverovať sa a iné tieto veci , no v ten deň by mu to bolo jedno a všetko by to napravil. Deanovi sa zase skotúľalo po líci, niekoľko horúcich sĺz. Dnes mali na pláne ísť so Samom spopolniť otcovo telo. No on to nedokázal . Ešte sa ani nespamätal z otcovej straty a už sa mal pozerať na jeho telo v požierajucích plameňoch . Vybavili sa mu otcove posledné slová. Po chrbte mu prebehli zimomriavky. Bolo mu zle. Cítil ako mu zviera žalúdok. " Ak ho nedokážeš ochrániť , zabi ho. " Tie slová sa mu akoby zasekli v mozgu a on na ne musel stále myslieť. Prečo mu to otec povedal? Ako len mohol niečo také vysloviť? Ako mohol povedať staršiemu synovi , aby zabil toho mladšieho ? Čo tým myslel ? Ako si len mohol myslieť , žeby dokázal , zabiť vlastného brata ? Deana prudko rozbolela hlava. Z nosa mu začali tiecť kvapky krvy. No aj to ignoroval. Vedel , čo musí urobiť. Musí ochrániť svojho mladšieho súrodenca. Musí ho ochraňovať , aby sa nič z toho , čo mu otec povedal nenaplnilo. Aby nemal dôvod Sammyho zabiť. On by to aj tak nespravil. Pôjde pochovať otca a dokončí svoje životné poslanie. Chrániť svojho malého bračeka.
Naposledy upravil Soniq dňa 29.11.08 16:06, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
lentilka Winchester
Počet príspevkov : 2175 Age : 44 Registration date : 15.04.2008
| Predmet: Re: Dean's feeling 29.11.08 13:57 | |
| | |
|
| |
Dzowika4 Crossroads demon
Počet príspevkov : 464 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : je mi viac než fajn :D:D:D:D Registration date : 23.08.2008
| |
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Dean's feeling 29.11.08 14:17 | |
| Soniq to je krása tiež si to viem veľmi dobre predstaviť tak si to dobre opísala. chudák Dean | |
|
| |
shelby Pocestný duch
Počet príspevkov : 94 Age : 33 Bydlisko : Skalica Registration date : 07.11.2008
| Predmet: Re: Dean's feeling 29.11.08 14:20 | |
| | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Dean's feeling 29.11.08 17:32 | |
| | |
|
| |
Soniq Winchester
| Predmet: Re: Dean's feeling 30.11.08 20:36 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Dean's feeling 01.12.08 11:53 | |
| no tak táto kratučká poviedka bola jednoducho super ja som mala slzičky v očiach takmer celú dobu veľmi krásne si to napísala ďakujem ti za túto skvelú poviedku | |
|
| |
Soniq Winchester
| Predmet: Re: Dean's feeling 01.12.08 16:57 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Dean's feeling 08.12.08 21:37 | |
| | |
|
| |
Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: Dean's feeling 08.12.08 21:44 | |
| tak toto bolo nadherne! to bola asi prva poviedka, ktoru som citala na tuto temu a musim povedat, ze sa mi velmi pacila... velmi pekne napisana. aj to s tym, co mu otec povedala ten zaver, ze ides dokoncit svoje zivotne poslanie, chranit svojho maleho braceka ma dorazilo...nadherne | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: Dean's feeling 28.12.08 10:26 | |
| | |
|
| |
str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| Predmet: Re: Dean's feeling 15.04.09 21:05 | |
| Soniq to bola super dramatická poviedka. Dean a jeho pocity. No skladám ti poklonu. | |
|
| |
bohdy Winchester
Počet príspevkov : 1570 Age : 39 Bydlisko : Vlčovice, ČR Nálada : Viva slash!!! Registration date : 18.09.2010
| Predmet: Re: Dean's feeling 27.05.12 13:56 | |
| Soniq: Moc pěkně napsané Takových povídek není nikdy dost a i když je krátká, také mě dojala. Už se těším, až si přečtu i další Tvé kousky | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Dean's feeling | |
| |
|
| |
| Dean's feeling | |
|