Tak napísala som niečo nové
... dúfam ,že sa to bude páčiť.
Jediné čo prezradím je , že bude torturing Dean, torturing Sam a trochu torturing Castiel
....hlavné postavy Dean , Sam , Ruby,Amadeus ,Castiel, Uriel ..asi všetko čo poviem a ešte vopred sa ospravedlňujem za chyby
Anjeli Ťa ochraňujú
Castiel sa prechádzal po ulici. Žiarivý mesiac mu osvetloval cestu , ktorá bola ponorená do hustej tmy . Cez rozsvietené okná na domoch pozoroval ľudí ako so žiarivými očami zdobia vianočný stromček. Videl úsmev na ich tvári , videl iskryčky v ich očiach . Videl ľudí plných šťastia a lásky . Bola to príjemná zmena po tom , čo videl v jeho svete. Ďalšia prelomená pečať . Lucifer je opäť o krok bližšie k slobode . A ak to takto bude pokračovať ďalej , títo ľudia , na ktorých zrovna hľadel už viac nebudú. Všetko šťastie a láska sa z nich vyparí. A ak sa šťastie a láska z ľudí vyparí , už to viac nie su ľudia. Anjel si nahlas vydýchol , pokračoval v ceste a pomaly sa ponáral do tmy.
Dean sedel pri jazierku a sledoval ako sa odraz mesiaca v ňom trbliece. Zobral do rúk pár kamienkov a hodil ich do jazera. Kľudná hladina sa začala vlniť a kazila odraz mesiaca. Pozrel sa do nebies a premýšľal , kde asi Anna teraz je alebo čo sa vlastne tam hore deje , čo robia Boží služobníci celkovo. Anjeli ho sklamali , očakával , že sú iný jednoducho , že rozdávajú tomuto skazenému svetu dobro. No očividne sa o to ani nesnažia. Spomenul si na Urielove slová " Castiel má jednu slabosť a to je , že ťa má rád." Ale je to pravda ? Má ho Cass skutočne rád? Deanovi sa to ani veľmi nezdalo. Keď si spomenul , že sa mu vyhrážal tým , že ho môže poslať naspäť do pekla, to mu veľmi láskavé neprišlo. Dean si užíval nočný vánok vejúci mu do tváre. No zrazu pocítil na hlave ostrú bolesť . Mesiac spolu s jazerom sa mu rozmazali a stratil vedomie.
"Nie Ruby, jednoducho nie ja tie schopnosti už nechcem !"
" No tak Sam , Dean je preč máme príležitosť , tak prečo ju nevyužiť ."
" Povedal som nie !"
" Vieš dobre , že ich potrebuješ, keď sa tu objavý ďalší taký démon aký je Alaister možno aj silnejší a bude chcieť zabiť tvojho brata , ako ho zachrániš ? Sám si videl , že môj nôž akosi nezaberá .
Sam na ňu nazúrene hľadel a odpil si piva , ktoré ležalo na stole oproti nemu. Bolo očividné , že sa k tomu nechce vyjadrovať.
" Tak fajn , teraz ťa s tým nebudem zaťažovať . A kde vlastne je Dean?"
" Povedal mi , že sa ide prejsť a žeby chcel byť sám. A ja mu rozumiem , tak som ho nechal."
"Hej no neviem či to bol dobrý nápad nechať ho ísť samého." pokrútila Ruby hlavou.
" A to už prečo?" nechápal Sam.
"No jednoducho po ňom ide dosť veľa Démonov. A podľa mňa môžu využiť toho , že je sám."
V Samovich očiach bolo vidieť nervozitu a strach. Znova si chcel odpiť piva , no zistil , že je prázdne.
"Okej , ja mu zavolám." Sam si vzal mobil a priložil si ho k uchu. Zrazu počul známu melódiu Deanovho mobilu , ktorý ležal na jeho posteli.
"Sakra , hovoril som nech si mobil so sebou všade berie ! " rozčuloval sa mladý lovec.
" Hej Sam , ja sa pôjdem po ňom pozrieť . Ty ostaň tu keby sa náhodou vrátil . "
"Áno a kde ho chceš hľadať?"
"Zlato som Démonka mám na to čuch." pousmiala sa Ruby a zavrela za sebou dvere.
Ruby prišla až k jazierku , pri ktorom pred tým sedel Dean. Obzerala si okolie či ho náhodou niekde nezahliadne , no nič nevidela. Otočila sa . Stál pred ňou muž s úsmevom na tvári. Bolo na ňom vidieť spokojnosť.
" Ty?" spýtala sa Ruby vystrašene.
" Hej ja, viem ,že hľadáš Deana . "
" Čo ste s ním spravili ?" pýtala sa nervózne.
" Nič jednoducho sme si ho požičiali na nejaké info." povedal sarkasticky.
" Ty ak , ak..
" Ak čo ?" zasmial sa Démon
Ruby preglgla , no vzápätí zistila , že Démon , ktorý ešte pred chvíľou stál oproti nej zmizol .
" Sam oni ho majú." rozprávala Ruby rozrušene.
" Kto ho má?"
"Démoni."
"Aký Démoni ?"
" Veľmi mocný Démoni , je to ako keby spolok, veľa Démonov na jednou mieste . Od najslabších až po tích najmocnejších Démonov . Sam musíš zosíliť svoje schopnosti , aby sme mali voči nim aspoň nejakú tú šancu."
" Nie mám lepší nápad."
" A to je?" pýtala sa prekvapene Démonka.
" Závolám Castiela , ten už bude vedieť čo robiť."
" No skvelé, to je skutočne úplne geniálny nápad, som z neho celá bez seba." povedala Ruby a preložila si ruky v bok. Sam myslel na Castielovo meno , chcel sa sním nejako spojiť , nejako ho privolať.
" Viem , čo sa deje." Zrazu začul za sebou . Obrátil sa a stál tam Castiel.
" Eh , vieš , vieš o Deanovi?" Sam bol na pokraji zrútenia.
" Áno , je to zlé , je to veľmi zlé . " povedal Anjel smutne.
Dean cítil pevné reťaze na svojich zviazaných rukách . Chvíľu s nimi súperil no napokom to vzdal. Nemal proti nim šancu. Poobzeral sa po miestnosti. Zistil , že je veľmi veľká . Zazrel asi 5 Démonov , ktorí ho zrejme strážili. Zbadal ako do miestnosti vchádza ďalší Démon. Nevedel čím to bolo, no vyzeral byť silnejší . Do miestnosti vniesol energiu vyjadrujúcu bezmocnosť , chuť po krvy a bolesti.
" A ty si , čo zač?" spýtal sa Dean .
" Dean, konečne medzi nami, vitaj."
" No to je milé privítanie ,ale čo chcete?"
Démon pobavene pozrel na ostatných . "Čo chceme , no ja som si myslel , že to je jasné." povedal kľudne.
" No akosi to jasné nie je."
" Chceme vedieť , načo ťa Anjeli potrebujú."
Dean sa naňho nechápajúc pozrel. " Ale ja netuším , načo ma potrebujú."
" Myslel som si ,že budeš zapierať , no uvidíme ako dlho." povedal s úsmevom na perách.
Dean mal sucho v krku.
Tak toto vyzerá fakt zle." Tí Démoni majú veľmi dobré krytie , no myslím ,žeby nebol problém ich nájsť. Horšie je to ,že je ich veľa a nachádzajú sa tam aj dosť mocný Démoni , čo je problém."
Ozvalo sa zakašlanie. Zpoza Castiela vykukol Uriel. " Tak som tu , ako si si želal." povedal Castielovi.
" Áno výborne."
" No to je skvelé . " ozvala sa Ruby. " Ďalší Anjel , toto je vážne svetové."
Sam sa na ňu zamračene pozrel. Uriel si ju nenávistne prezeral , čo ju dosť znervózňovalo.
" No čo ideme na tích ochechulákov alebo tu budeme na seba pekne zízať." povedal Uriel.
" Nie je to také ľahké vieš v akej situáci sa nachádzame. Sam , ja a Uriel teraz pôjdeme pozisťovať určité veci , zatiaľ nič nepodnikajte kým sa nevrátime." rozkázal modrooký Anjel.
Sam prikývol na súhlas.
"Konečne zmizli." odlahla si Ruby. " Takže Sam, vidíš aj samotný Anjeli sú zmätený, takže už si zmenil názor na použitie schopností?"
" Ja no ...áno pusťme sa do toho." povedal mladý lovec trochu neisto.
" Tak čo už si si vybral nástroj , ktorým ťa budem mučiť?" spýtal sa Démon výsmešne.
" No ja ..mne sa páči tá malá koková týč." pousmial sa nervózne Dean.
" Veď teba to prejde. Takže tá tyč a vieš , čo sa s takou tyčou robí?"
" Ehm no..
" Tá tyč sa dá do ohňa, rožeravý sa a zvyčajne ju celú žeravú prikladám na určitú časť tela."
" Hej no super." povedal Dean a vzápätí pocítil žeravý kov na svojom tele.
Sam bol celí nervózny a pozoroval Ruby , na ktorej bola vidieť nadmierna spokojnosť.
" Páni , teda vážne ,keď ide o tvojho brata dokážeš celkom jednoducho schopnosti zosíliť." hovorila a popritom pozrela na mŕtve telá , ktoré ešte pred niekoľkými hodinami ovládali Démoni.
" Ani jeden to neprežil." povedal smutný Sam.
" No tak Sam zato predsa nemôžeš ,ale aspoň vieme , že už dokážeš naraz zabiť viacero Démonov , čo je výhoda ."
" Hm , asi hej. Mali by sme sa vrátiť do motela a čakať na Castiela a spol. Pokiaľ sa teda už nestihli vrátiť."
"Sam si okej?"
"Ja, áno som."
" Fajn tak poďme."
Z Deanovho čela pomaly stekali kvapky potu . Po jeho líci sa kotúľalo zopár slaných sĺz , ktoré sa tvorili z neuveriteľnej bolesti, ktorú spôsoboval žeravý kov.
" Tak už mi povieš aké plány s tebou tí Anjeli majú?"
" Opakujem , že nemám ani šajnu ." zachrapčal Dean.
" Hm , smola chlapče to je chybná odpoveď." zaškeril sa Démon. Do miestnosti vošla veľmi príťažlivá mládá žena ."Predstavujem ti moju dcéru Floriu. Tiež by sa s tebou chcela troška pohrať a dostať z teba tú informáciu , ktorú toľko utajuješ ." Démon spolu s ostatnými odišiel . Vmiestnosti ostali len oni dvaja.
" Takže Dean aj by som si vypýtala podpis , no máme prácu." vzala do rúk ostrý nôž a prstom sa dotkla čepele." Perfektný." povedala pre seba.
Dean ju s obavami pozoroval . Vyzerala , že je schopná všetkého a to ho trošku desilo. Vzápätí ho rezla do brucha . Nie moc hlboko , no vyznala sa v tom natoľko , že vedela trafiť do bolestivého miesta. Začalo ju to baviť a tak v tom pokračovala.
Sam a Ruby sa vrátili do motela , no Anjeli tu ešte neboli.
" Sme tu ." ozvalo sa zrazu . " Viem , že nám to trvalo dosť dlho preto sa ospravedlňujem. " povedal Castiel.
" Na čo sa ospravedlňuješ tím opiciam . Ou , teda pardon a jednej pripečenej a namyslenej Démonke. " povedal Uriel hľadiac na Ruby.
Sam nemal náladu na Urielove rečičky,mal čoraz väčší strach o Deana vedel , že čas beží neúprosne. " Tak čo budeme robiť? spýtal sa napokom.
"Dospeli sme k jednému plánu." začal Castiel. " Porozdeľujeme sa . Sam ty si vezmeš Rubyn nôž a zautočíš ním na slabších Démonov spoločne s Ruby. Uriel si poddá tích ako oni nazývajú mocnejších a ja vyrazím k Deanovi , ktorý zrejme bude s ich veliteľom , no uvidím či budem mať proti nemu nejakú šancu."
" O no, zaujímavý plán tak poďme." Sam nad plánom dlho nepremýšľal ,chcel už vidieť svojho brata živého a zdravého.
Dean strácal čoraz viac krvy . Zrazu do miestnosti vtrhol nejaký Démon.
" Máme náštevu." povedal Florie .Tá nasledovala Démona .Dean si chrapčovito vydýchol.
Castiel vedel presne kde Dean je, cítil ho bol s ním spojený a tak kráčal rovnou cestou k nemu. Uriel vypaloval oči Démonom , bolo vidieť , že si to užíva. Ruby dala sygnál Samovi , ktorý jej hodil nôž proti Démonom . Sam zodvihol ruku a začal vymietať asi šiestich Démonov , ktorí sa naňho chystali. Ruby každého bodala , rezala a kútikom oka pozorovala Sama.
Castiel sa dostal do nejakej miestnosti. Zazrel zničeného a krvavého Deana. Pribehol k nemu .
" Cass ." zachrapčal lovec.
" Áno , počkaj dám ti to dole."
Bezproblémov octránil reťaze z jeho rúk . Dean by padol k zemi keby ho Anjel nezachytil. Zrazu Castiel zacítil zlú energiu. Oprel nevnímajucého Deana o špinavú stenu a postavil sa oproti Démonovi. " Amadeus, nebolo to trochu riskantné uniesť toho , ktorého si vybral samotný Boh?" spýtal sa Castiel upierajúc pohľad na Démona.
" Vieš nemám zrovna náladu na vykecávanie s Anjelom. " oznámil mu a rozbehol sa k nemu. Strhol sa súboj. Castiel mu chcel vypáliť tvár , no Démon sa bránil.
Amadeus odhodil Anjela . Ten dopadol prekvapený na zem. Démon použil neznámu energiu , ktorá Castiela uberala o silu. Medzitým sa Dean dal trochu do kopy a žeravou tyčou , ktorú predtým Démon použil na neho mu pritlačil k chrbtu. Démon bolestivo vykrýkol a prerušil energiu , ktorá oslabovala Anjela.
Sam už nevládal, hlava mu išla prasknúť a z nosa sa mu husto valila krv. Zosunul sa k zemi a držal sa za hlavu . Zabil šiestich Démonov naraz , čo mu úplne zobralo energiu. Všetko sa mu roztočilo ako na divokom kolotoči a pomaly strácal vedomie. Ruby si ho okamžite všimla , bodla ešte jedného Démona a pribehla k nemu.
" Sam , Sam ! " snažila sa ho prebrať , no márne. Utekal k nim ďalší Démon , ktorý zaútočil na Ruby a pritlačil ju k stene .
" Ruby , Ruby , Ruby si na zlej strane." uškrnul sa. No úškrn mu veľmi rýchlo zmizol z tváre , keď ho Uriel tresol so svojou mocnou dlaňou .
Démon naštvane chytil Deana za krk a zdvyhol ho do výšky . Castiel odhodil Démona a Dean sa skotúľal k zemi. Modrooký Anjel pristúpil k Amedeusovi , ktorý ležal na zemi. Zviazal ho žiarivými lanami a z Démona začal vyliezať čierny dym , ktorý sa ponoril do svetla vychádzajúceho z Castielovej ruky.
" To bol fakt skvelý kúsok." zahlásil lovec, ktorý sa snažl postaviť zo studenej dlážky.
" Ďakujem ." povedal Anjel a pomohol mu vstať.
Medzi tým celú miestnosť ,kde prebiehal súboj ožiarilo svetlo a Démoni začali miznúť. Až tam ostali len tri osoby.
Sam sa začal prebúdzať . Ruby mu pomohla vstať .
" Tak ,Castiel sa zrejme postaral o toho tĺka." povedal Uriel. Všetci traja upriamili zrak na dve siluety vychádzajúce z rohu. Samovi sa rožiarili oči , jeho brat bol živý nedalo sa povedať , že aj zdravý ,ale bol šťastný , že ho vidí.
" Ahoj Sammy." usmial sa Dean na svojho mladšieho brata a objali sa. Sam mal v očiach slzy šťastia , že sú opäť spolu.
" No dobre už ma nebavý sa pozerať na túto franfáliu rád by som už išiel ." povedal Uriel a pozrel na druhého Anjela.
" Čoskoro ťa navštívim." žmurkol Cass na Deana. Ten prikývol a Anjeli sa vyparili.
" Vieš ,že si mi celkom chýbal." spomenula Ruby Deanovi pri odchode.
" No to ti tak verím."
" Vážne , nemal sa so mnou kto hádať ."
Dean sa zaškeril a všetci traja kráčali k Impale.
Dean sa prebudil uprostred noci. Nočné mory ho zabíjali, nedali mu ani chvíľu pokoja. Sam kľudne spal na svojej posteli. Dean s menšími ťažkosťami , ktoré spôsobovalo jeho dokaličené a pozošívané telo, vyšiel von na čerstvý vzduch.
" Opäť nemôžeš spať?" spýtal sa Anjel.
" Wow , keď si vravel čoskoro ťa prídem naštíviť nečakal som , že tak skoro. odvetil Dean. " Castiel ja...ďakujem." povedal po chvíli.
" A začo ?" spýtal sa prekvapene.
" No už druhý krát si mi zachránil život viem ,že to robíš len kvôli rozkazom ,ale aj tak ďakujem ."
" Prečo si myslíš ,že to robím len kvôli rozkazom ?"
" No neviem , prečo by si to inak robil?"
" Od vtedy , čo som ťa vytiahol z pekla cítim povinnosť, chrániť ťa." hovoril pomaly. " A nie som jediný kto tu zachraňuje , keby si ho netresol tou palicou zrejme by ma zabil." pousmial sa Cass.
" Aj napriek tomu som tvojim dlžníkom."
" Chcem ,aby si vedel , že môžeš so mnou vo všetkom počítať .Viem ,že sa ti niekedy zdá ,že som príšerný ako môžem byť Anjel , keď prijímam také hrozné rozkazy.Ale ver mi ja ...neplnia sa ľahko najmä ak mám zabíjať . To je pre mňa najťahšie . " Castielovi sa v očiach leskli slzy. " Milujem ľudí oni... majú city všetko . Chápal som Annu , prečo si vybrala život človeka.Veľmi ma bolí , keď ich vidím trpieť a preto nemôžeme dopustiť ,aby Lucifer povstal. Ak tak učiníme bude všetkému koniec . Z ľudí sa stanú bezcitné tvory.Už to nebudú oni. "
Dean prikývol.
" Už musím ísť." oznámil Anjel. Dean sa naňho ďakovne pozrel a Castiel zmizol pod rúchom tmy.
The End