Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

Santa Cas is coming to town...

Goto down 
+7
SkreechTina
wiktoriano
lentilka
lenkka
12NicolAlysska
dion-fortune
cleo
11 posters
AutorSpráva
cleo
Winchester
Winchester
cleo

Počet príspevkov : 4946
Nálada : upršaná :D
Registration date : 10.05.2008

Santa Cas is coming to town... Empty
OdoslaťPredmet: Santa Cas is coming to town...   Santa Cas is coming to town... Empty13.12.08 12:48

Chytila ma vianočná nálada tak som napísala takú krátku vianočnú poviedku...Smile

Zasnežený park osvetľovala iba jedná pouličná lampa. Okolo nech potichučky tancovali snehové vločky. Niektoré z nich dopadali na tmavé vlasy muža sediaceho osamote na lavičke. Sedel tam v mraze už hodnú chvíľu v tenkom béžovom kabáte ale zima mu nebola. Nemohla byť. Z domu za ním sa ozývali koledy. Pomaly sa otočil a pozrel do okien domu v ktorom rodina ozdobovala vianočný stromček. Veselo si pri tom spievali. Vianoce. Nerozumel presne čo to pre ľudí znamená ale všimol si že vždy v tomto období sa k sebe chovajú milšie a dávajú si darčeky. Nerozumel prečo sa tak k sebe nemôžu chovať celý rok. Z myšlienok ho vytrhol zvuk otvárajúcich sa dverí na jednej z izieb motela stojaceho pred ním. Rýchlo sa otočil späť ale neboli to tie správne dvere na ktoré čakal. Vzdychol si. Po zemi pred ním si hopkal malý biely zajko a pod snehom hľadal niečo pod zub. Keď zbadal muža sediaceho na lavičke vystrašene zastavil. Chvíľku sa pozeral mužovi do oči a hneď na to si začal znova spokojne hopkať. Vedel že mu neublíži. Prihopkal k malému vtáčikovi ktorý skrehnuto ležal v snehu. Muž si to všimol a vstal. Zodvihol vtáčika zo zeme, vzal ho do dlani a dýchol na neho. Vtáčik radostne zaštebotal, rozprestrel krídla, zakrúžil mužovi okolo hlavy a odletel. Vtedy sa na moteli otvorili ďalšie dvere, muž zodvihol hlavu a zbadal postavu na ktorú čakal.

Dean vyšiel z dverí a nadýchol sa čerstvého vzduchu. Poriadne mrzlo ale potreboval si trochu vyvetrať hlavu. Cez okno sa s láskou v očiach pozrel na brata. Ten ležal na posteli a pozeral dáky vianočný film. Veselo sa smial. Včera kúpil Samovi nový notebook a nemohol sa dočkať, ako sa Sam ráno zatvári keď ho uvidí. Aj keď vyprázdnil kvôli tomu skoro celú kreditku. Ale Sammy bude mať radosť, to je hlavné. Vo vačku nahmatal ešte jeden malý balíček.
„Santa Claus is coming to town....“ začal si ticho pospevovať.
„Ou“ skríkol keď sa zrazu pred ním objavil Castiel.
„Ahoj, Dean“ povie Castiel a díva sa Deanovi do oči.
„Cas, dnes nie sú predsa Vianoce. Dnes žiadny démoni, pečate, Lucifer, apo...“
„Toto je darček odo mňa. Na Vianoce“ preruší ho anjel rýchlo a podáva Deanovi drevenú krabičku. Ten na neho prekvapené pozerá.
„Otvor to až budeš sám“
Dean na Castiela chvíľu pozerá a potom prikývne. Vezme si krabičku z anjelových rúk.
„Ja pre teba tiež niečo mám“ povie Dean, strčí ruku do vačku a podá Castielovi malý balíček.
„Ja – ja myslel som že sa tu teraz niekedy objavíš a zbadal som toto na pumpe a .... tak teda Veselé Vianoce, Cas“
Castiel dojato pozrie na Deana a vezme si balíček. Zadíva sa Deanovi prenikavo do oči a usmeje sa.
„Ďakujem“ povedia obidvaja naraz rozpačito, Dean pozrie na krabičku a keď zdvihne zrak Castiel je preč. Vojde dnu a ľahne si na posteľ. Chvíľu premýšla že ju otvorí ale spomenie si, že mu Cas povedal že si ju ma otvoriť keď bude sám. Krabičku schová pod vankúš a začne spolu so Samom pozerať film.

„Dean už je ráno, sú Vianoce“ zakričí Sam.
Dean sa preberie a pozrie na hodinky.
„Sam, preboha je šesť hodín ráno a vonku je ešte tma“
„No ale Santa tu už bol“ zasmeje sa Sam.
Dean si spomenie na notebook a vstane.
„Toto je pre teba Sammy“ podáva mu Dean balíček.
Sam trhá papier a otvorí krabicu.
„Wow Dean, ja – ja ďakujem“ teší sa.
„Veselé Vianoce, Sammy“ povie Dean, vstane a objíme brata.
„Veselé Vianoce, Dean“ povie Sam po chvíľke a podáva Deanovi darček od neho. Dean nedočkavo trhá papier a v krabičke nájde poukážky do reštaurácii v hodnote 1000 dolárov a malý model Impaly.
„Ďakujem, Sammy“
„Idem sa osprchovať, som celý od cukru“ povie Sam. Dean spýtavo nadvihne obočie.
„Vianočné lízatka“ zasmeje sa Sam a ukáže na prázdny balíček vedľa postele.
„Aha“
„Neboj Dean, nepiekol som. Idem sa teda osprchovať“ smeje sa Sam.
„Dobre potom sa pôjdeme najesť a použijeme jednu s týchto“ povie Dean a zamáva poukážkou. Sam sa znovu zasmeje a zmizne v kúpeľni. Dean si spomenie na darček od Castiela a vyberie krabičku spod vankúša. Otvorí ju a oslepí ho biele svetlo, ktoré hneď zmizne. Keď Dean pozrie do krabičky je prázdna. Pokrčí plecami a oblečie sa. Keď sa aj Sam oblečie vyjdu von. Dean hodí Samovi za krk snehovú guľu.
„Čo robíš do pekla!“ skríkne Sam.
„Dean, prepáč nechcel som spomenúť peklo“ povie keď zbadá ako sa Dean tvári.
„Nie, ja len že...všetko je preč, Sam!“
„Ako to myslíš?“
„Ja nepamätám si na nič čo sa stalo v pekle..!“ povie Dean zmätene.
„Castiel“ zašepká po chvíľke a usmeje sa. „To biele svetlo“
„O čom hovoríš, Dean?“
„O Santovi Casovi“ zasmeje sa Dean a žmurkne radostne na Sama.
Sam sa tvári nechápavo, pokrúti hlavou a sadne si do auta.
Dean sa pozrie na nebo a zašepká „Ďakujem, Cas“.
Aj on sadne do auta a odchádzajú.
„Nemáš za čo“ ozve sa tichý hlas spoza stromu.
„Ja ďakujem“ zašepká Castiel a s úsmevom pozrie na malého plyšového anjelika od Deana.
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D
Registration date : 01.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Santa Cas is coming to town...   Santa Cas is coming to town... Empty13.12.08 13:03

aaaaacccchhhhh 702 702 702 v poslednej dobe nemám čas písať komenty, aj keď poviedky poctivo čítam, ale teraz proste musím zareagovať. toto bolo tak krásne Santa Cas is coming to town... 430869 Santa Cas is coming to town... 430869 Santa Cas is coming to town... 430869 ja nemám slov. proste nádherne napísane Santa Cas is coming to town... 104346 také zlatučké.... no proste I love it! 702 702 702
Návrat hore Goto down
12NicolAlysska
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
12NicolAlysska

Počet príspevkov : 176
Nálada : Když je SPN tak to jde:):)
Registration date : 13.10.2008

OdoslaťPredmet: Re: Santa Cas is coming to town...   Santa Cas is coming to town... Empty13.12.08 13:20

To je pěkný 702 702 702

Super dárek......že byste taky chtěli dostat na VÁNOCE Castiela cooo................................... nebo Deana Santa Cas is coming to town... 975638 Santa Cas is coming to town... 975638 Santa Cas is coming to town... 297524 Santa Cas is coming to town... 264347 Santa Cas is coming to town... 264347 Santa Cas is coming to town... 170639
Návrat hore Goto down
lenkka
Winchester
Winchester
lenkka

Počet príspevkov : 2352
Nálada : predsvadobná
Registration date : 06.07.2008

OdoslaťPredmet: Re: Santa Cas is coming to town...   Santa Cas is coming to town... Empty13.12.08 13:39

No jezisi Cleo ta poviedka je suprova. taka viancona juuuj toto by bolo pekne sfilmovat. Wink Santa Cas is coming to town... 297524 juj si viem predstavit ako sa Dean tvaril ze si nic nepamata. no krasa naozaj Santa Cas is coming to town... 71416 Santa Cas is coming to town... 932600
a Sammy ako rozbaluje darceky to by bolo nieco Santa Cas is coming to town... 264347 Santa Cas is coming to town... 99937
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

Počet príspevkov : 4946
Nálada : upršaná :D
Registration date : 10.05.2008

OdoslaťPredmet: Re: Santa Cas is coming to town...   Santa Cas is coming to town... Empty13.12.08 13:56

Ďakujem baby som happy že sa Vám to páči....

12NicolAlysska Skús napísať Santa Casovi možno ti niečo prinesie Laughing Santa Cas is coming to town... 572728
Návrat hore Goto down
lentilka
Winchester
Winchester
lentilka

Počet príspevkov : 2175
Registration date : 15.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Santa Cas is coming to town...   Santa Cas is coming to town... Empty13.12.08 14:50

jeeeeeeee 702 702 sladučké Santa Cas is coming to town... 430869 Santa Cas is coming to town... 430869 krásna poviedka akurát pod vianočný stromček Santa Cas is coming to town... 297524 Santa Cas is coming to town... 297524 Santa Cas is coming to town... 92299
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

Počet príspevkov : 2781
Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim...
Registration date : 05.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Santa Cas is coming to town...   Santa Cas is coming to town... Empty13.12.08 17:59

jeej tak toto bolo naozaj zlate 702 lepší darček by Dean ani nemohol dosťať. ved ako chcel aby si s pekla nič nepamätal. a Cas dostal plyšového anjelika Very Happy to bolo milé.
veľmi pekná poviedka Cleo Santa Cas is coming to town... 949816 Santa Cas is coming to town... 949816
Návrat hore Goto down
http://sashanovely.blog.cz/
SkreechTina
Winchester
Winchester
SkreechTina

Počet príspevkov : 2962
Nálada : dovolenková
Registration date : 27.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: Santa Cas is coming to town...   Santa Cas is coming to town... Empty17.02.09 10:27

Tak toto bola krásne poviedka 702 človek sa až vznáša v oblakoch Santa Cas is coming to town... 177401 Bolo to milé, to s tými darčekmi a hlavne ten Deanov darček bol teda niečo. Cas je super, ak na neho myslel Santa Cas is coming to town... 673161 a Cassov darček je tiež rozkošný Santa Cas is coming to town... 177401 A Sama si viem predstaviť, ako sa vytešoval pri notebooku Santa Cas is coming to town... 177401 sa budem opakovať, ale bola to naozaj krásna poviedka a skvelo som si pri nej na chvíľu oddýchla Santa Cas is coming to town... 469569
Návrat hore Goto down
Fay
Diabolský admin
Diabolský admin
Fay

Počet príspevkov : 2327
Nálada : *tudududú tudútúúúú*
Registration date : 03.03.2009

OdoslaťPredmet: Re: Santa Cas is coming to town...   Santa Cas is coming to town... Empty15.04.09 12:04

milujeeem tvoje poviedky, aspon sa nenudim a rehlim sa jak mala.. Very Happy
Návrat hore Goto down
http://supernaturalcon.j2fans.cz/
bohdy
Winchester
Winchester
bohdy

Počet príspevkov : 1570
Nálada : Viva slash!!!
Registration date : 18.09.2010

OdoslaťPredmet: Re: Santa Cas is coming to town...   Santa Cas is coming to town... Empty25.03.12 16:23

Po včerejší epizodě jsem si nemohla vybrat lepší povídku na spravení nálady Very Happy Díky, Cleo Santa Cas is coming to town... 430869 Tohle je prostě nádhera, jak se mají Dean s Casem rádi a myslí na sebe 702 Tomu se říká přátelství Santa Cas is coming to town... 199226
Návrat hore Goto down
Panthera
Winchester
Winchester
Panthera

Počet príspevkov : 1308
Nálada : Think slashy... be horny... ;)
Registration date : 27.07.2009

OdoslaťPredmet: Re: Santa Cas is coming to town...   Santa Cas is coming to town... Empty26.03.12 20:29

Vrk, vrk, vrk... Díky, takové povídky hnedle zlepší náladu. 702
Návrat hore Goto down
http://www.panthera-cz.com
astík
Crossroads demon
Crossroads demon
astík

Počet príspevkov : 491
Nálada : with spn awesome
Registration date : 19.01.2012

OdoslaťPredmet: Santa Cas is coming to town...   Santa Cas is coming to town... Empty26.03.12 20:58

Cleo: no páni, to byl balzám pro duši Santa Cas is coming to town... 103511 - víc není co dodat, jen Santa Cas is coming to town... 92299
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Santa Cas is coming to town...   Santa Cas is coming to town... Empty

Návrat hore Goto down

Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Meet town

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Fanfiction :: Dokončené poviedky :: Cleo-
Prejdi na: