| Komiks | |
|
|
Autor | Správa |
---|
Lirael Pocestný duch
Počet príspevkov : 99 Age : 35 Bydlisko : Jedna bohem i ďáblem zapomenutá vesnička v Jeseníkách Nálada : Totálně vygumová od učení... Registration date : 25.10.2008
| Predmet: Komiks 19.12.08 12:49 | |
| Je tu téma o manze a anime, tak mě napadlo - jak jste na tom s komiksem obecně? Já ho zbožňuju Krom toho, že je to skvělá alternativa, když člověk nemá čas číst normální knížky, už dávno odrostl dětským botičkám a časy, kdy byl komiks synonymum jen pro Čtyřlístek a naivní superhrdiny jsou dávno pryč (teda, ne, že bych snad něco proti nim měla ). Mám ráda tvorbu Neila Gaimana (i tu nekomiksovou) a hlavně jeho Sandmana (a jeho sestřičku Smrt). Geiman je pan Vypravěč a navíc bývají jeho komiksy perfektní i graficky (Dave Mckean rulezz)... Pak mám taky ráda Alana Moora - ten má svědomí třeba Ligu vyjímečných, Top 10 nebo Z pekla nebo Franka Millera - hlavně to co provádí s Batmanem (můj oblíbený superhrdina). A samozřejmě Vrána - kdo by nemiloval Erica Dravena? Komiks a film se od sebe sice dost liší, ale obojí je perfektní... Takže co vy na to?
Naposledy upravil Lirael dňa 31.12.08 20:46, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
nikita Crossroads demon
Počet príspevkov : 313 Age : 38 Bydlisko : za zrkadlom Nálada : need more coffee!!! Registration date : 08.03.2008
| Predmet: Re: Komiks 21.12.08 16:12 | |
| ja neskutočne milujem komiksy o Garfieldovi. bol istý čas, keď som si vystrihovala tie trojokienkové komiksy z istých novín. ešte stále ich mám odložené a keď si ich občas vytiahnem a čítam, tak som ma zemi Garfield je jednoducho COOL!!! potom som počas pobytu v Čechách objavila v kníhkupectvách preložené koniksy Franka Millera Sin City a mala som veľkú chuť si ich kúpiť, ale povedala som si, že ak toto kúpiť, tak len v originály v aj. teraz to mám inak stiahnuté. a ešte som čítala na strednej, keď si moje spolubývajúce kupili, doteraz neviem prečo, komiksy W.I.T.C.H. to skôr z nudy. ale obecne sa mi komiksová kultúra celkom páči. | |
|
| |
Hiro666 Crossroads demon
Počet príspevkov : 562 Age : 37 Bydlisko : Michalovce Nálada : good Registration date : 28.12.2007
| Predmet: Re: Komiks 26.12.08 12:59 | |
| Ja zo komixom som cital futurama a Simpsonovci , Hellboy vsetko ma napalene , ale neviem kde sa to momentalne nachadza | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Komiks 07.02.09 10:59 | |
| Na komixoch som fičala už na základke, poznáte Káčera Donalda? Tie podarené príbehy Donalda a jeho synovcov Hui, Dui a Lui ma vždy dostali a keď sa do toho sem tam zaplietol strýko Držgroš, tak bolo o zábavu postarané Na strednej som prešla na W.I.T.C.H., ale len po cca 4 sériu, potom príbeh sa mi zdal už o ničom, ale som rada za tie prvé 3 série, tie boli super a hlavne bolo o čom Naposledy, čo som čítala, boli Watchmen od Alana Moora...ten komix je boží. Vyžívala som sa na každej stránke a neviem to presne popísať, ale neskutočne ma pohltil tento komix. Dej, postavy, záver, proste všetko bolo skvelé a tie detaily všade Skoro som zabudla na Ninja Korytnačky teraz však nechápem, čo som na tom videla, ale ešte do dnes mám niekde odložených pár čísel z roku pána | |
|
| |
Hiro666 Crossroads demon
Počet príspevkov : 562 Age : 37 Bydlisko : Michalovce Nálada : good Registration date : 28.12.2007
| Predmet: Re: Komiks 28.04.09 22:23 | |
| Ze by som si kupil Watchmen . Tu je maju dobru cenu len 26,33 EUR (s DPH) (793,22 SKK) - kód:
-
http://www.gorila.sk/product/200841 | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Komiks 28.04.09 22:43 | |
| no čo sa komiksov týka tak klasicky donald, witch ako inak, že? ninja korytnačky detto inak som komiksy nečítala, iba filmy videla a rozhodne sa v budúcnosti teda komiksy chystám prečítať, lebo som konečne podľahla čaru anime a mangy a tak ma chytili aj komiksy, no len ono akurát som v takom období čo čas fakt nie je ale chystám sa na batmana a ligu výnimočných to sa mi páčili filmy a samozrejme watchmena a ako tak pozerám na tú super cenu tak mi myká rukou ale chcem to v anj originál nie cz | |
|
| |
Portable.Device Crossroads demon
Počet príspevkov : 301 Registration date : 19.07.2009
| Predmet: Re: Komiks 03.08.09 15:28 | |
| já se tedy přiznám že comicsy kupuju už docela drahmo let. Především tedy ty co se u nás vydávají. V 98% případů jde o vynikající překlady, a ve většině taky vymazlené hardbackové vazby. Na které je radost pohledět. Nejaktuálněji jsem si udělal radost tímhle: [b]Ultimates 2[/b Pokračování skvělého comicsu od Marka Millara (Wanted), kde postavil na hlavu celý marvel universe. Awengers jsou v jeho případě drsní a tak nějak ne, úplně hodní hoši. Považte - Captain America zůstal duchem stále v roce 1945 a volil by Bushe, Thor hulí trávu a nikdo neví jestli je to nordický bůh nebo pacient psychiatrie. Iron Man chlastá pět vodek před odletem a pak si svede nazvracet do helmy. Black Widow a Hawkeye jsou drsňáci co nejdřív střílí a potom střílí znovu. No a Quicksilver šuká svou vlastní sestru.... Nad tím vším se vznáší cool Nick Fury s xiftem Samuela L. Jacksona. To se nedá než si užít... | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Komiks | |
| |
|
| |
| Komiks | |
|