Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

Tonight I wanna cry...

Goto down 
+10
SkreechTina
Madlen
Violet
lenkka
Zizi
shelby
cleo
lentilka
wiktoriano
dion-fortune
14 posters
AutorSpráva
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D
Registration date : 01.12.2007

Tonight I wanna cry... Empty
OdoslaťPredmet: Tonight I wanna cry...   Tonight I wanna cry... Empty28.12.08 13:53

Tonight I wanna cry...

Tonight I wanna cry... Snapsh11

“I've never been the kind to ever let my feelings show
And I thought that bein' strong meant never losin' self-control
But I'm just drunk enough to let got of my pain
To hell with my pride, let it fall like rain
From my eyes
Tonight I wanna cry“

Dean sedel sám pred motelovou izbou a pozoroval nočnú oblohu. Bola posiata tmavými mračnami, ktoré boli predzvesťou blížiacej sa búrky. Ešte stále bolo vidieť pár hviezd, no aj tie sa pomaly strácali v oblakoch. Dean si tuhšie privinul svoju koženú bundu ako sa dvihol prudší vietor a odpil si z poloprázdnej fľaše rumu, ktorú držal v rukách. Spomienky ostré ako dýka mu prebodávali telo a jeho srdce krvácalo. Vždy, keď zavrel oči, tak ich videl. Tváre ľudí skrivené bolesťou. Ich hlasy prosiace o pomoc. Červené more všade okolo.

Pamätal si všetko, čo mu urobili. Každé bodnutie, každé porezanie. To ako sa jeho telo každý deň trhalo na kusy. Ako mu vyberali jednu vnútornosť za druhou, trhali kožu, lámali kosti. Centimeter po centimetri ho skalpovali spôsobmi akými si myslel, že je to nemožné. Vtedy sa mu v mysli objavil obraz jeho brata a on bol pripravený bojovať ďalej. Vydržať až do konca. No démonské bytosti dokázali vycítiť, keď sa v ňom rozhorela odhodlanosť a zmenili jeho spomienky na ľudí, ktorých miloval. Každý úsmev sa zmenil na grimasu a smiech na plač. Dean mohol vidieť len ako jeho rodina trpí, nikdy nie ako sú šťastní. Vtedy začal kričať a neprestal až kým úplne nestratil hlas.

Dažďové kvapky začali pomaly dopadať na studený betón, no Dean sa ani nepohol. Len ďalej smutne hľadel do hora akoby tam hľadal odpoveď na jeho trápenie. Po chvíli však sklamane sklopil zrak. Tenké potôčiky dažďovej vody tiekli dolu kopcom, navzájom sa zrážali a vytvárali mláky rôznych veľkostí. Dean si dal ďalší glg z rumu a položil teraz už takmer prázdnu fľašku na zem vedľa neho.

Vždy keď sa jeho utrpenie blížilo ku koncu prišiel on. Alastair. A vždy mu položil tú istú otázku. Stále dokola. Nikdy nepovedal nič viac. Len stále tie isté slová. A vždy sa dočkal tej istej odpovede. Nie. Nie. Nie. 30 rokov. 30 dlhých rokov utrpenia a neutíchajúcej agónií. Nekončiaca bolesť. Muky. No Dean si myslel, že vydrží. Že odolá. Kvôli bratovi. Otcovi, mame... Ak to zvládol jeho otec, musí to predsa zvládnuť aj on. No s každým dňom sa jeho sily míňali a on slabol. Nikto nevydrží trpieť večne. Nezáleží na tom, ako silný bojovník je, každý má svoj limit. A tak sa aj Dean zlomil. Jedného dňa toho bolo už príliš veľa. Jedného dňa sa jeho odpoveď zmenila.

Slzy začali stekať po Deanovej tvári a pomaly dopadali na zem, kde sa miešali s dažďom. Unášal ich slanú príchuť a maskoval tento prejav slabosti od lovca, ktorý vždy skrýval jeho pocity v snahe ochrániť iných. No dnes večer tomu bolo inak. Túto noc Dean nechal slzy vyronené pre tých, ktorým ublížil, nie pre neho samého, nech brázdia jeho líca. Sedel tam v daždi, ticho a nehybne, akoby sa bál, že ak sa pohne či vydá nejaký zvuk, tak si ho všimne okolitý svet a vysmeje ho. Uzavretý v jeho malej neviditeľnej ulite sa snažil skryť pred všetkými a všetkým. Len na malú chvíľu si prial zabudnúť... Ticho si povzdychol a dopil zvyšok alkoholu. Postavil sa a vrátil sa do prázdnej motelovej izby. Studený, mokrý... Zlomený...

Pretože tu bol jedenkrát, kedy povedal Áno a ten jedenkrát stratili všetky predošlé Nie svoj význam...
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

Počet príspevkov : 2781
Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim...
Registration date : 05.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Tonight I wanna cry...   Tonight I wanna cry... Empty28.12.08 14:38

Dion tak toto je nádherná poviedkočka 702 702 ako si opísala tie Deanove pocity a spomienky s pekla. až mi ho bolo ľuto Tonight I wanna cry... 71416 úžasné. skladám velku poklonu Tonight I wanna cry... 214863 Tonight I wanna cry... 214863 Tonight I wanna cry... 104346
Návrat hore Goto down
http://sashanovely.blog.cz/
lentilka
Winchester
Winchester
lentilka

Počet príspevkov : 2175
Registration date : 15.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Tonight I wanna cry...   Tonight I wanna cry... Empty28.12.08 15:46

dion-fortune Shocked Shocked to si úžasne napísala Tonight I wanna cry... 71416 Tonight I wanna cry... 71416 tie jeho pocity ako trpí ako si to vyčíta affraid skvelé úžasné fantastické Tonight I wanna cry... 104346
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Tonight I wanna cry...   Tonight I wanna cry... Empty28.12.08 16:12

jéééj vďaka Tonight I wanna cry... 92299 dnes som mala takú melancholickú náladu a počúvala som túto pieseň, že tonight i wanna cry a nejako mi táto poviedka napadla, takže som ozaj rada, že sa vám páčila. Tonight I wanna cry... 170639 aj keď je iba taká kratšia.
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

Počet príspevkov : 4946
Nálada : upršaná :D
Registration date : 10.05.2008

OdoslaťPredmet: Re: Tonight I wanna cry...   Tonight I wanna cry... Empty28.12.08 16:31

Dion super opísane Deanove pocity...ako som to čítala úplne som cítila vôňu rumu, dažďu a kože tak dobre to vieš opísať...a ta posledná veta... Tonight I wanna cry... 71416 Tonight I wanna cry... 104346
Návrat hore Goto down
shelby
Pocestný duch
Pocestný duch
shelby

Počet príspevkov : 94
Registration date : 07.11.2008

OdoslaťPredmet: Re: Tonight I wanna cry...   Tonight I wanna cry... Empty29.12.08 13:47

Prekrásne, úžasné!! Po dlhšej dobe som pri čítaní poviedky skoro plakala. Tonight I wanna cry... 103511 Tonight I wanna cry... 103511
Moc moc ma to dojalo, teším sa ešte na ďalšie tvoje poviedky, lebo máš veľký talent. Len tak ďalej. Wink Wink
Tonight I wanna cry... 104346
Návrat hore Goto down
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

Počet príspevkov : 4217
Nálada : Everyday is another opportunity to shine :)
Registration date : 05.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Tonight I wanna cry...   Tonight I wanna cry... Empty29.12.08 17:27

dion: úžasná poviedka a mne práve steká slzička po líci. Hľadela som na oblohu spolu s Deanom a v predstave som odpíjala z tej fľašky, vžila som sa do jeho pocitov, ale nikdy dostatočne nepochopím ako strašne trpel, pretože sa to nedá a ako on sám povedal - nedá sa to opísať slovami. Dion bolo to nádherné a tá posledná veta, že vyslovil jedno áno a predošlé nie stratili význam - waw tak za toto ti musím proste zložiť poklonu až po samú zem Tonight I wanna cry... 104346 Tonight I wanna cry... 177401 Tonight I wanna cry... 71416 Tonight I wanna cry... 312566
Návrat hore Goto down
lenkka
Winchester
Winchester
lenkka

Počet príspevkov : 2352
Nálada : predsvadobná
Registration date : 06.07.2008

OdoslaťPredmet: Re: Tonight I wanna cry...   Tonight I wanna cry... Empty29.12.08 17:45

Dion skvela poviedka Tonight I wanna cry... 104346 moc sa mi pacilo ako si vystihla jeho mylsienky ata posledna veta no tou si ma dorazila no proste skvele Tonight I wanna cry... 71416 Tonight I wanna cry... 87642
Návrat hore Goto down
Violet
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
Violet

Počet príspevkov : 295
Nálada : :)
Registration date : 15.02.2008

OdoslaťPredmet: Re: Tonight I wanna cry...   Tonight I wanna cry... Empty29.12.08 21:48

No, žena, to bolo uchvatne. Si POVIEDKARKA s velkym P a aj vsetkymi ostatnymi pismenkami. Uzasne, nadherne... az by som ti chcela zapriat viac melancholickych nalad, ale to by nebolo fer. Tak radsej vela smiechu. Za tuto poviedku si ho zasluzis Tonight I wanna cry... 103511 cheers 704 704 704 Tonight I wanna cry... 214863 Tonight I wanna cry... 214863 Tonight I wanna cry... 214863 Tonight I wanna cry... 319161 Tonight I wanna cry... 258431 Tonight I wanna cry... 258431 Tonight I wanna cry... 258431 bounce bounce bounce Tonight I wanna cry... 170639
Návrat hore Goto down
Madlen
Winchester
Winchester
Madlen

Počet príspevkov : 2053
Nálada : :)
Registration date : 11.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Tonight I wanna cry...   Tonight I wanna cry... Empty29.12.08 22:05

To je moc krásná povídka 702 702 Fakt se ti moc povedlo vystihnout jeho pocity! Tonight I wanna cry... 103511 Tonight I wanna cry... 103511 A ta poslední věta na konci Tonight I wanna cry... 199226 Tonight I wanna cry... 199226 Prostě paráda! 704 Chudáček, jak se trápí... 701
Návrat hore Goto down
http://www.podkovickaprostesti.blog.cz
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Tonight I wanna cry...   Tonight I wanna cry... Empty30.12.08 13:07

ďakujem vám všetkým Tonight I wanna cry... 891817 Tonight I wanna cry... 891817 Tonight I wanna cry... 891817 ste zlatí! veľmi ste ma vašimi komentmi potešili Tonight I wanna cry... 49896 Tonight I wanna cry... 49896 Tonight I wanna cry... 49896

a nebojte, melancholické nálady ešte budú a rovnako aj ďalšie podobné poviedky Wink
Návrat hore Goto down
SkreechTina
Winchester
Winchester
SkreechTina

Počet príspevkov : 2962
Nálada : dovolenková
Registration date : 27.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: Tonight I wanna cry...   Tonight I wanna cry... Empty30.12.08 15:19

Teeeeda, ja valím kukadla ako mucha puk Shocked Ty bláho, to je neskutočne super poviedka toto Tonight I wanna cry... 104346 Tonight I wanna cry... 104346 Perfektne vcítenie sa do Deana bolo vďala tvojmu majstrovsky napísanému slovu doslova až mierne úchylným potešením prežívať s ním tu bolesť, ktorá ho trápila.....Paráda, veľmi podarená poviedka, patrí ti môj obdiv Tonight I wanna cry... 469569
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Tonight I wanna cry...   Tonight I wanna cry... Empty07.01.09 12:18

ďakujem tina 603 ja rada píšem o pocitoch a viem, že mnohí majú radšej dialógy, ale tak mňa toto ohromne baví a som rada, že sa to aj vám páči...
Tonight I wanna cry... 325299
Návrat hore Goto down
Faith
Winchester
Winchester
Faith

Počet príspevkov : 1897
Registration date : 23.02.2008

OdoslaťPredmet: Re: Tonight I wanna cry...   Tonight I wanna cry... Empty13.04.09 13:45

Shocked ako je mozne, ze som tuto tvoju poviedku necitala?? som rada, ze som to teraz napravila. teda... fakt je, ze je to uzasne smutne. To, ako si opisovala to, ako ho trapili a co robili...preboha, a to, ako povedal jediny raz ano a na ostatnych nie nezalezalo... velmi sa mi to paci, mas moju poklonu Dion Tonight I wanna cry... 104346
Návrat hore Goto down
http://kristenstewart.sk
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Tonight I wanna cry...   Tonight I wanna cry... Empty28.09.10 21:39

ZIMOMRIAVKY ... práve tie mi behajú po chrbte a opakom ruky si utieram slzy ... perfektne napísané dion, dokonalý opis Deanových pocitov, ja nemám čo dodať, som speechless ako pri každej tvojej poviedke ... klaniam sa ti tak hlboko ako sa len dá ... pretože každá jedna tvoja poviedka je zážitok čítať Tonight I wanna cry... 103511 Tonight I wanna cry... 103511 Tonight I wanna cry... 103511 Tonight I wanna cry... 103511 Tonight I wanna cry... 103511 Tonight I wanna cry... 103511 Tonight I wanna cry... 103511 Tonight I wanna cry... 103511 Tonight I wanna cry... 103511
Tonight I wanna cry... 103511 Tonight I wanna cry... 103511 Tonight I wanna cry... 103511 Tonight I wanna cry... 104346 Tonight I wanna cry... 104346 Tonight I wanna cry... 104346 Tonight I wanna cry... 104346 Tonight I wanna cry... 177401 Tonight I wanna cry... 177401
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Tonight I wanna cry...   Tonight I wanna cry... Empty28.09.10 21:47

omg Shocked si sa dnes nejako rozbehla, kočica Laughing ďakujem veľmi pekne aj za tento komentár Tonight I wanna cry... 891817 veľmi ma potešil Tonight I wanna cry... 430869 toto je jedna z mála mojich poviedok, z ktorými som aj ja aspoň ako-tak spokojná, takže si ozaj cením, že si si našla čas a nechala mi tu takýto krásny komentár 702 normálne sa teraz červenám 603 ešte raz veľmi pekne ďakujem, som nesmierne rada, že sa ti moje poviedky a štýl písania páčia Tonight I wanna cry... 170639
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Tonight I wanna cry...   Tonight I wanna cry... Empty28.09.10 21:51

mierne sa doma nudím tak prehrabávam poviedky na fore Smile a to ešte nekončím Tonight I wanna cry... 284389 naozaj nemáš za čo Smile naozaj sa mi tá poviedka páčila ... a opis deanovho pobytu v pekle OMG .... Sad bolo to neskutočne dobre napísané ...
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Tonight I wanna cry...   Tonight I wanna cry... Empty28.09.10 21:56

no hej, aj taký antitalent na písanie ako ja má svoje svetlé chvíľky Laughing to asi bude tým, aká krátka tá ff je Laughing nie vážne, ďakujem, veľa to pre mňa znamená a prajem príjemné čítanie Wink
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Tonight I wanna cry...   Tonight I wanna cry... Empty28.09.10 22:13

budem sa tváriť že som to vôbec nečítala ... Tonight I wanna cry... 43228 aký antitalent prosím ta ... si jedna z najlepšie píšucich osôb ktoré poznám, takže trošku sebavedomia poprosím Wink
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Tonight I wanna cry...   Tonight I wanna cry... Empty28.09.10 22:24

no ty asi nepoznáš veľa píšucích osôb, čo? Laughing nie dobre, sorry, beriem späť, odteraz som plná sebavedomia a maximálne spokojná s mojím písaním Laughing nie fakt, akože ja viem, že nepíšem úplne nemožne, ale zase vo väčšine prípadov to nie je ani žiadná sláva... mám však aj ja pár kúskov, ktoré vzišli z môjho pera, a ktoré sa mi páčia, napr. tento, takže hej, asi úplny antitalent nebudem Laughing ozaj si cením tvojej podpory Tonight I wanna cry... 469569
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Tonight I wanna cry...   Tonight I wanna cry... Empty28.09.10 22:28

tak presne toto som chcela počuť Smile hore hlavu a ver si ... ani moje výplody nie sú bohvie čo, takže sme na tom tak poviediac rovnako Smile ... niekedy mám chuť všetko čo so mnapísala vymazať a zabudnúť že som kedy písala .... ale čo už to bola kríza Very Happy .... a nemáš za čo Smile vždy ťa budem podporovať lebo si to zaslúžiš Smile
Návrat hore Goto down
bohdy
Winchester
Winchester
bohdy

Počet príspevkov : 1570
Nálada : Viva slash!!!
Registration date : 18.09.2010

OdoslaťPredmet: Re: Tonight I wanna cry...   Tonight I wanna cry... Empty15.11.10 19:33

Úžasné! Nemám slov. Přesně popsané Deanovy pocity, to, jak se trápí, i když my bychom mu hned vše odpustily! Tonight I wanna cry... 199226 A ta poslední věta, ta mě vážně dorazila... Tonight I wanna cry... 80513
Návrat hore Goto down
FooFighterkaSN
Crossroads demon
Crossroads demon
FooFighterkaSN

Počet príspevkov : 314
Registration date : 11.05.2010

OdoslaťPredmet: Re: Tonight I wanna cry...   Tonight I wanna cry... Empty23.07.11 16:56

Tomuto sa hovori poviedka, tie pocity su tak precizne popisane, ze mam zimomriavky a stoja mi vsetky chlpy na rukach... bravurne Tonight I wanna cry... 103511
Návrat hore Goto down
astík
Crossroads demon
Crossroads demon
astík

Počet príspevkov : 491
Nálada : with spn awesome
Registration date : 19.01.2012

OdoslaťPredmet: Tonight I wanna cry...   Tonight I wanna cry... Empty07.02.12 9:42

Dion: krásné, smutné, dojemné Tonight I wanna cry... 71416 30 let permanentní bolesti a on se ještě obviňuje, že podlehl. No
hmmmm....nikdo z nás by to nevydržel ani 30minut - já určitě ne! Tonight I wanna cry... 513847 Tonight I wanna cry... 333351
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Tonight I wanna cry...   Tonight I wanna cry... Empty

Návrat hore Goto down

Tonight I wanna cry...
Návrat hore 
Strana 1 z 1

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Fanfiction :: Dokončené poviedky :: Dion-fortune-
Prejdi na: