| Tonight I wanna cry... | |
|
+10SkreechTina Madlen Violet lenkka Zizi shelby cleo lentilka wiktoriano dion-fortune 14 posters |
Autor | Správa |
---|
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Tonight I wanna cry... 28.12.08 13:53 | |
| Tonight I wanna cry... “I've never been the kind to ever let my feelings show And I thought that bein' strong meant never losin' self-control But I'm just drunk enough to let got of my pain To hell with my pride, let it fall like rain From my eyes Tonight I wanna cry“ Dean sedel sám pred motelovou izbou a pozoroval nočnú oblohu. Bola posiata tmavými mračnami, ktoré boli predzvesťou blížiacej sa búrky. Ešte stále bolo vidieť pár hviezd, no aj tie sa pomaly strácali v oblakoch. Dean si tuhšie privinul svoju koženú bundu ako sa dvihol prudší vietor a odpil si z poloprázdnej fľaše rumu, ktorú držal v rukách. Spomienky ostré ako dýka mu prebodávali telo a jeho srdce krvácalo. Vždy, keď zavrel oči, tak ich videl. Tváre ľudí skrivené bolesťou. Ich hlasy prosiace o pomoc. Červené more všade okolo. Pamätal si všetko, čo mu urobili. Každé bodnutie, každé porezanie. To ako sa jeho telo každý deň trhalo na kusy. Ako mu vyberali jednu vnútornosť za druhou, trhali kožu, lámali kosti. Centimeter po centimetri ho skalpovali spôsobmi akými si myslel, že je to nemožné. Vtedy sa mu v mysli objavil obraz jeho brata a on bol pripravený bojovať ďalej. Vydržať až do konca. No démonské bytosti dokázali vycítiť, keď sa v ňom rozhorela odhodlanosť a zmenili jeho spomienky na ľudí, ktorých miloval. Každý úsmev sa zmenil na grimasu a smiech na plač. Dean mohol vidieť len ako jeho rodina trpí, nikdy nie ako sú šťastní. Vtedy začal kričať a neprestal až kým úplne nestratil hlas.Dažďové kvapky začali pomaly dopadať na studený betón, no Dean sa ani nepohol. Len ďalej smutne hľadel do hora akoby tam hľadal odpoveď na jeho trápenie. Po chvíli však sklamane sklopil zrak. Tenké potôčiky dažďovej vody tiekli dolu kopcom, navzájom sa zrážali a vytvárali mláky rôznych veľkostí. Dean si dal ďalší glg z rumu a položil teraz už takmer prázdnu fľašku na zem vedľa neho. Vždy keď sa jeho utrpenie blížilo ku koncu prišiel on. Alastair. A vždy mu položil tú istú otázku. Stále dokola. Nikdy nepovedal nič viac. Len stále tie isté slová. A vždy sa dočkal tej istej odpovede. Nie. Nie. Nie. 30 rokov. 30 dlhých rokov utrpenia a neutíchajúcej agónií. Nekončiaca bolesť. Muky. No Dean si myslel, že vydrží. Že odolá. Kvôli bratovi. Otcovi, mame... Ak to zvládol jeho otec, musí to predsa zvládnuť aj on. No s každým dňom sa jeho sily míňali a on slabol. Nikto nevydrží trpieť večne. Nezáleží na tom, ako silný bojovník je, každý má svoj limit. A tak sa aj Dean zlomil. Jedného dňa toho bolo už príliš veľa. Jedného dňa sa jeho odpoveď zmenila.Slzy začali stekať po Deanovej tvári a pomaly dopadali na zem, kde sa miešali s dažďom. Unášal ich slanú príchuť a maskoval tento prejav slabosti od lovca, ktorý vždy skrýval jeho pocity v snahe ochrániť iných. No dnes večer tomu bolo inak. Túto noc Dean nechal slzy vyronené pre tých, ktorým ublížil, nie pre neho samého, nech brázdia jeho líca. Sedel tam v daždi, ticho a nehybne, akoby sa bál, že ak sa pohne či vydá nejaký zvuk, tak si ho všimne okolitý svet a vysmeje ho. Uzavretý v jeho malej neviditeľnej ulite sa snažil skryť pred všetkými a všetkým. Len na malú chvíľu si prial zabudnúť... Ticho si povzdychol a dopil zvyšok alkoholu. Postavil sa a vrátil sa do prázdnej motelovej izby. Studený, mokrý... Zlomený... Pretože tu bol jedenkrát, kedy povedal Áno a ten jedenkrát stratili všetky predošlé Nie svoj význam... | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Tonight I wanna cry... 28.12.08 14:38 | |
| | |
|
| |
lentilka Winchester
Počet príspevkov : 2175 Age : 44 Registration date : 15.04.2008
| |
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Tonight I wanna cry... 28.12.08 16:12 | |
| jéééj vďaka dnes som mala takú melancholickú náladu a počúvala som túto pieseň, že tonight i wanna cry a nejako mi táto poviedka napadla, takže som ozaj rada, že sa vám páčila. aj keď je iba taká kratšia. | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| |
| |
shelby Pocestný duch
Počet príspevkov : 94 Age : 33 Bydlisko : Skalica Registration date : 07.11.2008
| Predmet: Re: Tonight I wanna cry... 29.12.08 13:47 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Tonight I wanna cry... 29.12.08 17:27 | |
| | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| |
| |
Violet Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 295 Nálada : :) Registration date : 15.02.2008
| Predmet: Re: Tonight I wanna cry... 29.12.08 21:48 | |
| | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Tonight I wanna cry... 29.12.08 22:05 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Tonight I wanna cry... 30.12.08 13:07 | |
| | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Tonight I wanna cry... 30.12.08 15:19 | |
| Teeeeda, ja valím kukadla ako mucha puk Ty bláho, to je neskutočne super poviedka toto Perfektne vcítenie sa do Deana bolo vďala tvojmu majstrovsky napísanému slovu doslova až mierne úchylným potešením prežívať s ním tu bolesť, ktorá ho trápila.....Paráda, veľmi podarená poviedka, patrí ti môj obdiv | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Tonight I wanna cry... 07.01.09 12:18 | |
| ďakujem tina ja rada píšem o pocitoch a viem, že mnohí majú radšej dialógy, ale tak mňa toto ohromne baví a som rada, že sa to aj vám páči... | |
|
| |
Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| |
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Tonight I wanna cry... 28.09.10 21:39 | |
| |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Tonight I wanna cry... 28.09.10 21:47 | |
| omg si sa dnes nejako rozbehla, kočica ďakujem veľmi pekne aj za tento komentár veľmi ma potešil toto je jedna z mála mojich poviedok, z ktorými som aj ja aspoň ako-tak spokojná, takže si ozaj cením, že si si našla čas a nechala mi tu takýto krásny komentár normálne sa teraz červenám ešte raz veľmi pekne ďakujem, som nesmierne rada, že sa ti moje poviedky a štýl písania páčia | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Tonight I wanna cry... 28.09.10 21:51 | |
| mierne sa doma nudím tak prehrabávam poviedky na fore a to ešte nekončím naozaj nemáš za čo naozaj sa mi tá poviedka páčila ... a opis deanovho pobytu v pekle OMG .... bolo to neskutočne dobre napísané ... |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Tonight I wanna cry... 28.09.10 21:56 | |
| no hej, aj taký antitalent na písanie ako ja má svoje svetlé chvíľky to asi bude tým, aká krátka tá ff je nie vážne, ďakujem, veľa to pre mňa znamená a prajem príjemné čítanie | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| |
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Tonight I wanna cry... 28.09.10 22:24 | |
| no ty asi nepoznáš veľa píšucích osôb, čo? nie dobre, sorry, beriem späť, odteraz som plná sebavedomia a maximálne spokojná s mojím písaním nie fakt, akože ja viem, že nepíšem úplne nemožne, ale zase vo väčšine prípadov to nie je ani žiadná sláva... mám však aj ja pár kúskov, ktoré vzišli z môjho pera, a ktoré sa mi páčia, napr. tento, takže hej, asi úplny antitalent nebudem ozaj si cením tvojej podpory | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Tonight I wanna cry... 28.09.10 22:28 | |
| |
|
| |
bohdy Winchester
Počet príspevkov : 1570 Age : 39 Bydlisko : Vlčovice, ČR Nálada : Viva slash!!! Registration date : 18.09.2010
| Predmet: Re: Tonight I wanna cry... 15.11.10 19:33 | |
| Úžasné! Nemám slov. Přesně popsané Deanovy pocity, to, jak se trápí, i když my bychom mu hned vše odpustily! A ta poslední věta, ta mě vážně dorazila... | |
|
| |
FooFighterkaSN Crossroads demon
Počet príspevkov : 314 Age : 32 Registration date : 11.05.2010
| Predmet: Re: Tonight I wanna cry... 23.07.11 16:56 | |
| Tomuto sa hovori poviedka, tie pocity su tak precizne popisane, ze mam zimomriavky a stoja mi vsetky chlpy na rukach... bravurne | |
|
| |
astík Crossroads demon
Počet príspevkov : 491 Bydlisko : Praha Nálada : with spn awesome Registration date : 19.01.2012
| Predmet: Tonight I wanna cry... 07.02.12 9:42 | |
| Dion: krásné, smutné, dojemné 30 let permanentní bolesti a on se ještě obviňuje, že podlehl. hmmmm....nikdo z nás by to nevydržel ani 30minut - já určitě ne! | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Tonight I wanna cry... | |
| |
|
| |
| Tonight I wanna cry... | |
|