| Supernatural na Markíze - archiv 1 | |
|
+46evetka lenkka calla Faith Violet Maria sonca12 Anwiel wiktoriano Kacena222 Pa001 rajona desire126 dzajnisko CrazyD Zizi Soniq sisel Madlen Hiro666 keksiiq Weronička Ettie beruss aryana7 funny jana7413 SkreechTina evelyn27 Blanka Kaja LenkaX22 SNlois Kristine Chrystelle Silvia janka410 Katka liam Samabel zoehart bookika Night Angel Sarinka dion-fortune Willo 50 posters |
|
Autor | Správa |
---|
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 13.12.07 22:14 | |
| no ono to je vlastne asi naj preklad tej nadavky, ale aj tak sa mi to tam nehodi, skratka tu nadavku nemam rada-a to som to ani nepocula , ale viem si predstavit. btw ak uz chcu byt drsny tak mohli dat, ze k...a to je este take, ze no aj hej. | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 14.12.07 0:16 | |
| Mňa tá nadávka tiež zaskočila, veľmi sa mi k Deanovi nechodí, skôr to k..a alebo do ri..i. Inak v SN dobre nadávajú a pritom to dávajú o deviatej, u nás by už za to mali neviem aké pokuty a určite by to nedávali skôr ako po desiatej. My sme taký "suchársky" štát, že to až pekné nie je, pritom každý nadáva ako pohan... Btw, v originále Dean povie: "God, come on", odkiaľ nabrali hento... Nie, ešte v žiadnom časopise nič nebolo a mám taký pocit, že ani nebude... ..a keď mala Jojka vysielať Lost či PB - podľa nich "najlepšie seriály na svete", či ako ich volali, všade sa o tom písalo. Dokonca aj o Zúfalých manželkách...máme tuším holt smolu, to, že to dávajú o polnoci tomu vôbec nepomáha.. | |
|
| |
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 14.12.07 14:06 | |
| Ja mam taky pocit ze do markizy sa neoplati nic posielat lebo aj tak sa na to vyse..u. Ak ste si vsimli stale odpovedaju iba na otazky ktore sa im hodia. Vzdy to bolo o tom ze aki skveli su Susedia a ordinacia, superstar, bailando, lets dance.... a vsetky tie ubohe telenovely. Ved rany z lasky - s tym sa uz hraju dva mesiace a nestoji to za nic.Stale len presuvaju vys.cas a vsetky programy okolo toho. Aj moj oblubeny psych dobre ze nedavaju o dvanastej. Pritom je to ovela lepsie a clovek nema 4 hodiny kazdy den. zda sa mi akoby chceli znicit SUpernatural .Bez proma, bez vysielacieho casu, bez dabingu a bez upozornenia. Ved teraz ked si niekto pozrie program tak tam len vidi to co je uvedene aj niekde vyssie. Vsimne si 18 a 0.35, hororovy serial a potom ho ani nenapadne si to pozriet. Mozno nejake fans Jareda a Jensena ale inac nic. Vlastne nepoznam nkoho kto by vedel co je HROZBA Z TEMNOTY!!! | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 15.12.07 16:42 | |
| Máš ale veľkú pravdu. V relácii "Zo zákulisia Markízy" sa človek v poslednom čase nič nedozvie, len akú majú ohromnú sledovanosť a akí sú machri a stále len chvály a iné podobné kecy...Konečne tí Susedia aj Superstar skončí, som zvedavá, čo budú riešiť potom... Supernatural na Slovensku nemá šancu, je taký chudáčik bez propagácie, ale tu sa tak správajú takmer ku všetkým seriálom, holt, máme sa ešte čo učiť od iných krajín, pretože reality show nebudú ľudí baviť naveky, a napokon sa tak všetko začne točiť okolo seriálov... | |
|
| |
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| |
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 17.12.07 22:07 | |
| Tak toto je jeden z najnormálnejších časov, nižšieho sa už asi nedožijeme... ...predsa bola tá jedna epizóda len "nutnou" záležitosťou Vianoc. Podľa mojich skromných výpočtov naozaj prvá séria skončí na začiatku februára a čo bude potom, je vo hviezdach... :| | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 17.12.07 22:10 | |
| Juj, jen doufám, že na Primě to nebudou brát taky po dvou dílech a toho času se docela bojím, podle toho, jak to bylo minule.....ten čas se posouval na čím dál tím horší hodinu... Ale na Markíze by vám asi mohli dávat i druhou řadu, ne? | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 17.12.07 22:21 | |
| Samabel někde jsem četla,že na Primě to má běžet v neděli a nějak po 22.00 hod. Ale fakt nevím jestli je to pravda. Jinak opravdu příští týden budou zase dva díly na Markíze a fakt docela "brzo" už 23.35 hod | |
|
| |
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 17.12.07 22:24 | |
| Ještěže Markízu nechytám.... to bych jinak určitě neodolala a dívala bych se vždycky, když bych měla příležitost. Ale Prima mě má asi jistou...tý sledovanosti se prostě musí pomáhat | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 17.12.07 22:27 | |
| Markíza = retardná televízia, takže skôr čakám, že druhú nedajú a dajú ju tak o tri roky a budú sa tváriť akí sú "in"... | |
|
| |
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 17.12.07 22:29 | |
| No Prima není o moc lepší... jestli vůbec lepší je ....já nemít ten počítač, tak to by opravdu byla krize. | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 19.12.07 22:59 | |
| Spravila som ukážku v slovenčine z 01x02 z toho úvodného zhrnutia, pokiaľ chcete ešte nejakú, napr. z vtipných scén z 01x01, dajte vedieť... Užite si slovenský dabing vo svojej plnej kráse.. A tuším je tam o pár sekúnd posunutý zvuk, ale to neviem, prečo... - kód:
-
http://www.dailymotion.com/Sarinka7/video/x3t3e6_supernatural-in-slovak_ads | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 19.12.07 23:05 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 20.12.07 1:17 | |
| no ja sa k markize ai celkovo k nasim televiznym staniciam vyjadrovat nebudem lebo jedina ktora je dobra je hbo a to je tak asi vsetko-ja som zvykla pre tv presediet hodiny teraz sedim pred compom. vsetko si musim stahovat a nastastie si viem ako takze to neriesim, ja si sem tam pozriem aj daco v telke ak je dobry film alebo sa uracia vysielat aj dobre serialy ale uprednostnujem zlate dobre originaly na pc ;D ale aj tak sa snazim s markizou pohnut a pisem jej mailiky aby posunuli cas, aby dali promo, aby sa tomu venovali v zo zakulisia markizy....no stale nic takze co uz. my sme este stale v mnohom pekne pozadu | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 23.12.07 15:09 | |
| Tak som si včera pozrela 01x09 na Markíze a poviem vám, keby som sa nezapozerala do toho filmu, ktorý bol na ČT 1, tak sa na to aj vykašlem. Epizóda začala asi o 40 neskôr kvôli tomu blbému roku 2007, či ako sa to volalo. Nebolo to síce to pravé orechové, no veľmi sa mi páčilo, ako nadabovali Missouri: "Jeho stará naháňa ich záhradníka"... Nepokazili ani jeden jej vtipný výrok, ani tie, keď rýpe do Deana... Aj keď to vážne nebolo ono, pretože som poznala snáď každú vetu v originále, dabing bol super.. | |
|
| |
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 23.12.07 15:19 | |
| Tak to je dobrý, když se aspoň snaží, aby dabing tak nějak seděl | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 23.12.07 15:24 | |
| Ta teta, čo SN prekladá, si zaslúži poklonu, i keď občas si aj oni niečo "pretvoria", ale to im odpustíme, stále lepšie než dabing Charmed, kde bol v prvých sériach Leo nosič svetla, potom biele svetlo a teraz ich asi to svetlo osvietilo a je svetlonos... Dabing je strašne nevyspytateľný.. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 25.12.07 19:51 | |
| ach no ja stale netusim ako sa mam k tejto teme vyjadrit lebo ja som to stale nevidela-uz coskoro budem, ale z audio ukazok sa mi teda ten dabing nepaci, no ked hovorite, ze to dobre prekladaju-tak fajn uvidime a posudime, ale zatial sa mi to teda nepacilo hlavne tie ich hlasy | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 30.12.07 14:21 | |
| Tak čo, dion-fortune, sledovala si? Mňa včera Markíza totálne šokovala, dala len jednu reklamu, dokonca ani medzi dielami žiadna nebola a v tom druhom dieli tiež nie.. Najväčšia irónia je v tom, že Amicí na 01x11 museli čakať týždne a my asi sekundu.. Inak mám dve pikošky. Môj otec včera SN sledoval, vážne... Viem, že nespal, bo si odbaloval salónky, žeby ďalší SN fan?... No a ďalšie vec, všimli ste si, že tá vstupná hala sanatória je na chlp rovnaká ako tá nemocničná hala z 02x01?... | |
|
| |
Silvia Winchester
Počet príspevkov : 1268 Bydlisko : Bardejov Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester! Registration date : 30.11.2007
| |
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 30.12.07 18:37 | |
| Jééj, tak to som si nevšimla, ale viem, kto to je, myslím, že producent alebo tak, vedela som aj ako sa volá, no už si teraz nespomeniem. Asi ho tam dali ako komparzistu alebo tak... Taktiež skvelý postreh, ja som si to nevšimla.. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 30.12.07 20:55 | |
| ach no hej pozerala som to-som sa vyjadrila v pokeci ale tak mas pravdu ze to s tym no to je haluz bolo bohove a este ked na toho strasiaka povedal, ze ty si ale ohava...no neviem ale original je len jeden ale no cakal som horsie po tych audio ukazkach takze este sa to prezit | |
|
| |
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 31.12.07 15:38 | |
| No s tou halou.....někde ty peníze usetřit musí, ne ...tak co by nám jí v různém provedení nešoupli všude tam, kde se dá | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 06.01.08 19:00 | |
| Ako nechcem byť vulgárna, ale tej Markíze asi preskočilo alebo čo, toto ma strašne vytočilo: * Sobota 12. 1. 2008 23:45 * Nedeľa 13. 1. 2008 00:10 * Sobota 19. 1. 2008 01:00 * Nedeľa 20. 1. 2008 00:20 To čo sú za vysielacie časy a prečo preboha dávajú druhú časť v nedeľu.?? Veď to už vôbec nikto nebude pozerať, keď každý na druhý deň vstáva... Markíza zruinovala SN.. Prečo ho nezakúpila Jojka, tá by snáď dala lepší čas aj nejakú tú upútavku... | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| |
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 | |
| |
|
| |
| Supernatural na Markíze - archiv 1 | |
|