Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

Supernatural na Markíze - archiv 1

Goto down 
+46
evetka
lenkka
calla
Faith
Violet
Maria
sonca12
Anwiel
wiktoriano
Kacena222
Pa001
rajona
desire126
dzajnisko
CrazyD
Zizi
Soniq
sisel
Madlen
Hiro666
keksiiq
Weronička
Ettie
beruss
aryana7
funny
jana7413
SkreechTina
evelyn27
Blanka
Kaja
LenkaX22
SNlois
Kristine
Chrystelle
Silvia
janka410
Katka
liam
Samabel
zoehart
bookika
Night Angel
Sarinka
dion-fortune
Willo
50 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Next
AutorSpráva
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D
Registration date : 01.12.2007

Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1   Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 2 Empty13.12.07 22:14

no ono to je vlastne asi naj preklad tej nadavky, ale aj tak sa mi to tam nehodi, skratka tu nadavku nemam rada-a to som to ani nepocula Very Happy, ale viem si predstavit. btw ak uz chcu byt drsny tak mohli dat, ze k...a to je este take, ze no aj hej.
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

Počet príspevkov : 7654
Nálada : Sherlocked
Registration date : 29.11.2007

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1   Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 2 Empty14.12.07 0:16

Mňa tá nadávka tiež zaskočila, veľmi sa mi k Deanovi nechodí, skôr to k..a alebo do ri..i. Inak v SN dobre nadávajú a pritom to dávajú o deviatej, u nás by už za to mali neviem aké pokuty a určite by to nedávali skôr ako po desiatej. My sme taký "suchársky" štát, že to až pekné nie je, pritom každý nadáva ako pohan... Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 2 99937 Btw, v originále Dean povie: "God, come on", odkiaľ nabrali hento... Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 2 999804
Nie, ešte v žiadnom časopise nič nebolo a mám taký pocit, že ani nebude... Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 2 202744 ..a keď mala Jojka vysielať Lost či PB - podľa nich "najlepšie seriály na svete", či ako ich volali, všade sa o tom písalo. Dokonca aj o Zúfalých manželkách...máme tuším holt smolu, to, že to dávajú o polnoci tomu vôbec nepomáha.. Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 2 555452
Návrat hore Goto down
http://sarinka.tumblr.com/
bookika
Winchester
Winchester
bookika

Počet príspevkov : 1748
Registration date : 05.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1   Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 2 Empty14.12.07 14:06

Ja mam taky pocit ze do markizy sa neoplati nic posielat lebo aj tak sa na to vyse..u. Ak ste si vsimli stale odpovedaju iba na otazky ktore sa im hodia. Vzdy to bolo o tom ze aki skveli su Susedia a ordinacia, superstar, bailando, lets dance.... a vsetky tie ubohe telenovely.
Ved rany z lasky - s tym sa uz hraju dva mesiace a nestoji to za nic.Stale len presuvaju vys.cas a vsetky programy okolo toho. Aj moj oblubeny psych dobre ze nedavaju o dvanastej. Pritom je to ovela lepsie a clovek nema 4 hodiny kazdy den.

zda sa mi akoby chceli znicit SUpernatural Evil or Very Mad Evil or Very Mad .Bez proma, bez vysielacieho casu, bez dabingu a bez upozornenia. Ved teraz ked si niekto pozrie program tak tam len vidi to co je uvedene aj niekde vyssie. Vsimne si 18 a 0.35, hororovy serial a potom ho ani nenapadne si to pozriet. Mozno nejake fans Jareda a Jensena ale inac nic. Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 2 769418 Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 2 769418

Vlastne nepoznam nkoho kto by vedel co je HROZBA Z TEMNOTY!!! Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 2 80513
Návrat hore Goto down
https://www.youtube.com/chicazd
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1   Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 2 Empty15.12.07 16:42

Máš ale veľkú pravdu. V relácii "Zo zákulisia Markízy" sa človek v poslednom čase nič nedozvie, len akú majú ohromnú sledovanosť a akí sú machri a stále len chvály a iné podobné kecy...Konečne tí Susedia aj Superstar skončí, som zvedavá, čo budú riešiť potom... scratch Supernatural na Slovensku nemá šancu, je taký chudáčik bez propagácie, ale tu sa tak správajú takmer ku všetkým seriálom, holt, máme sa ešte čo učiť od iných krajín, pretože reality show nebudú ľudí baviť naveky, a napokon sa tak všetko začne točiť okolo seriálov... Wink
Návrat hore Goto down
bookika
Winchester
Winchester
bookika

Počet príspevkov : 1748
Registration date : 05.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1   Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 2 Empty17.12.07 17:48

Pozrel si uz niekto program na buduci tyzden? samozrejme ten vianocny
v ktorom bude supernatural vysielany o 23.35 a este k tomu dve casti Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 2 170639

Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 2 297524 Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 2 264347
Návrat hore Goto down
https://www.youtube.com/chicazd
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1   Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 2 Empty17.12.07 22:07

Tak toto je jeden z najnormálnejších časov, nižšieho sa už asi nedožijeme... Very Happy...predsa bola tá jedna epizóda len "nutnou" záležitosťou Vianoc. Podľa mojich skromných výpočtov naozaj prvá séria skončí na začiatku februára a čo bude potom, je vo hviezdach... :|
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

Počet príspevkov : 10070
Nálada : Travel and explore!!!

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1   Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 2 Empty17.12.07 22:10

Juj, jen doufám, že na Primě to nebudou brát taky po dvou dílech Suspect a toho času se docela bojím, podle toho, jak to bylo minule.....ten čas se posouval na čím dál tím horší hodinu...
Ale na Markíze by vám asi mohli dávat i druhou řadu, ne?
Návrat hore Goto down
janka410
Winchester
Winchester
janka410

Počet príspevkov : 5348
Nálada : Skvělá

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1   Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 2 Empty17.12.07 22:21

Samabel někde jsem četla,že na Primě to má běžet v neděli a nějak po 22.00 hod. Ale fakt nevím jestli je to pravda.

Jinak opravdu příští týden budou zase dva díly na Markíze a fakt docela "brzo" už 23.35 hod Smile
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1   Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 2 Empty17.12.07 22:24

Ještěže Markízu nechytám.... to bych jinak určitě neodolala a dívala bych se vždycky, když bych měla příležitost. Laughing
Ale Prima mě má asi jistou...tý sledovanosti se prostě musí pomáhat Very Happy
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1   Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 2 Empty17.12.07 22:27

Markíza = retardná televízia, takže skôr čakám, že druhú nedajú a dajú ju tak o tri roky a budú sa tváriť akí sú "in"... Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 2 316745
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1   Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 2 Empty17.12.07 22:29

No Prima není o moc lepší... jestli vůbec lepší je Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 2 316745
....já nemít ten počítač, tak to by opravdu byla krize. Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 2 999804
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1   Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 2 Empty19.12.07 22:59

Spravila som ukážku v slovenčine z 01x02 z toho úvodného zhrnutia, pokiaľ chcete ešte nejakú, napr. z vtipných scén z 01x01, dajte vedieť... Wink Užite si slovenský dabing vo svojej plnej kráse.. Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 2 316745 A tuším je tam o pár sekúnd posunutý zvuk, ale to neviem, prečo...Rolling Eyes

kód:
http://www.dailymotion.com/Sarinka7/video/x3t3e6_supernatural-in-slovak_ads
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

Počet príspevkov : 10688
Nálada : Skvělá!

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1   Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 2 Empty19.12.07 23:05

Díky moc, Sarinka! cheers Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 2 214863 Já jsem se do toho tak zažrala, že jsem se úplně na konci naštvala, že už je konec! affraid Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 2 555452 Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 2 316745
No ale já ten dabing fakt nemůžu vůbec komentovat. To se nedá.... Rolling Eyes Prostě jsem ovlivněná originálem, téměř všechny fráze znám zpaměti, takže si na ten dabing nemůžu zvyknout. Rolling Eyes Navíc Sammy..... Shocked Když zavřu oči, tak mi to vůbec nepřijde jako SN a když je otevřu.... tak du do kolen... Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 2 87642 Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 2 316745
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1   Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 2 Empty20.12.07 1:17

no ja sa k markize ai celkovo k nasim televiznym staniciam vyjadrovat nebudem lebo jedina ktora je dobra je hbo a to je tak asi vsetko-ja som zvykla pre tv presediet hodiny teraz sedim pred compom. vsetko si musim stahovat a nastastie si viem ako takze to neriesim, ja si sem tam pozriem aj daco v telke ak je dobry film alebo sa uracia vysielat aj dobre serialy ale uprednostnujem zlate dobre originaly na pc ;D ale aj tak sa snazim s markizou pohnut a pisem jej mailiky aby posunuli cas, aby dali promo, aby sa tomu venovali v zo zakulisia markizy....no stale nic takze co uz. my sme este stale v mnohom pekne pozadu
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1   Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 2 Empty23.12.07 15:09

Tak som si včera pozrela 01x09 na Markíze a poviem vám, keby som sa nezapozerala do toho filmu, ktorý bol na ČT 1, tak sa na to aj vykašlem. Epizóda začala asi o 40 neskôr kvôli tomu blbému roku 2007, či ako sa to volalo. Nebolo to síce to pravé orechové, no veľmi sa mi páčilo, ako nadabovali Missouri: "Jeho stará naháňa ich záhradníka"... Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 2 316745 Nepokazili ani jeden jej vtipný výrok, ani tie, keď rýpe do Deana... Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 2 284389 Aj keď to vážne nebolo ono, pretože som poznala snáď každú vetu v originále, dabing bol super.. Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 2 312566
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1   Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 2 Empty23.12.07 15:19

Tak to je dobrý, když se aspoň snaží, aby dabing tak nějak seděl Smile
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1   Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 2 Empty23.12.07 15:24

Ta teta, čo SN prekladá, si zaslúži poklonu, i keď občas si aj oni niečo "pretvoria", ale to im odpustíme, stále lepšie než dabing Charmed, kde bol v prvých sériach Leo nosič svetla, potom biele svetlo a teraz ich asi to svetlo osvietilo a je svetlonos... Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 2 316745 Dabing je strašne nevyspytateľný.. Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 2 404917
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1   Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 2 Empty25.12.07 19:51

ach no ja stale netusim ako sa mam k tejto teme vyjadrit lebo ja som to stale nevidela-uz coskoro budem, ale z audio ukazok sa mi teda ten dabing nepaci, no ked hovorite, ze to dobre prekladaju-tak fajn uvidime a posudime, ale zatial sa mi to teda nepacilo hlavne tie ich hlasy
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1   Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 2 Empty30.12.07 14:21

Tak čo, dion-fortune, sledovala si? Mňa včera Markíza totálne šokovala, dala len jednu reklamu, dokonca ani medzi dielami žiadna nebola a v tom druhom dieli tiež nie.. Shocked Najväčšia irónia je v tom, že Amicí na 01x11 museli čakať týždne a my asi sekundu.. Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 2 316745 Inak mám dve pikošky. Môj otec včera SN sledoval, vážne... Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 2 284389 Viem, že nespal, bo si odbaloval salónky, žeby ďalší SN fan?... Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 2 99937 No a ďalšie vec, všimli ste si, že tá vstupná hala sanatória je na chlp rovnaká ako tá nemocničná hala z 02x01?... affraid
Návrat hore Goto down
Silvia
Winchester
Winchester
Silvia

Počet príspevkov : 1268
Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester!
Registration date : 30.11.2007

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1   Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 2 Empty30.12.07 15:08

skvelý postreh Sarinka no ktovie,možno stavajú všetky sanatoria rovnako.A ked sme už pri tom všimnite si toho muža stojaceho na 1 i 2 obrazku vľavo.
Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 2 2x1451zm4.th
Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 2 36rr9.th
Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 2 99937
hral práve v tejto epizode asylum.
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1   Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 2 Empty30.12.07 18:37

Jééj, tak to som si nevšimla, ale viem, kto to je, myslím, že producent alebo tak, vedela som aj ako sa volá, no už si teraz nespomeniem. Asi ho tam dali ako komparzistu alebo tak... Very Happy Taktiež skvelý postreh, ja som si to nevšimla.. Wink
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1   Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 2 Empty30.12.07 20:55

ach no hej pozerala som to-som sa vyjadrila v pokeci Wink ale tak mas pravdu ze to s tym no to je haluz bolo bohove a este ked na toho strasiaka povedal, ze ty si ale ohava...no neviem ale original je len jeden Wink ale no cakal som horsie po tych audio ukazkach takze este sa to prezit Very Happy
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1   Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 2 Empty31.12.07 15:38

No s tou halou.....někde ty peníze usetřit musí, ne Rolling Eyes ...tak co by nám jí v různém provedení nešoupli všude tam, kde se dá Rolling Eyes
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1   Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 2 Empty06.01.08 19:00

Ako nechcem byť vulgárna, ale tej Markíze asi preskočilo alebo čo, toto ma strašne vytočilo:
* Sobota 12. 1. 2008 23:45
* Nedeľa 13. 1. 2008 00:10
* Sobota 19. 1. 2008 01:00
* Nedeľa 20. 1. 2008 00:20
To čo sú za vysielacie časy a prečo preboha dávajú druhú časť v nedeľu.?? affraid Veď to už vôbec nikto nebude pozerať, keď každý na druhý deň vstáva... Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 2 202744 Markíza zruinovala SN.. Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 2 71416 Prečo ho nezakúpila Jojka, tá by snáď dala lepší čas aj nejakú tú upútavku... Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 2 999804
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

Počet príspevkov : 10688
Nálada : Skvělá!

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1   Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 2 Empty06.01.08 19:02

affraid A to jsme si mysleli, že horší než Prima už být nikdo nemůže. Rolling Eyes
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1   Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 2 Empty

Návrat hore Goto down

Supernatural na Markíze - archiv 1
Návrat hore 
Strana 2 z 40Choď na stránku : Previous  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Supernatural na CW - archiv 1
» RPG- WORLD - archiv 1
» JENSEN - archiv 1
» JENSEN - archiv 2

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Supernatural :: Supernatural v TV-
Prejdi na: