Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

Zvolte z těchto epizod vaši nejoblíbenější

Goto down 
+9
lenkka
Zizi
str8tking
dion-fortune
janicag
SkreechTina
lentilka
wiktoriano
Chrystelle
13 posters

02x02 Everybody Loves a Clown
Zvolte z těchto epizod vaši nejoblíbenější Vote_lcap8%Zvolte z těchto epizod vaši nejoblíbenější Vote_rcap
 8% [ 2 ]
02x03 Bloodlust
Zvolte z těchto epizod vaši nejoblíbenější Vote_lcap4%Zvolte z těchto epizod vaši nejoblíbenější Vote_rcap
 4% [ 1 ]
02x04 Children Shouldn't Play With Dead Things
Zvolte z těchto epizod vaši nejoblíbenější Vote_lcap8%Zvolte z těchto epizod vaši nejoblíbenější Vote_rcap
 8% [ 2 ]
02x05 Simon Said
Zvolte z těchto epizod vaši nejoblíbenější Vote_lcap4%Zvolte z těchto epizod vaši nejoblíbenější Vote_rcap
 4% [ 1 ]
02x06 No Exit
Zvolte z těchto epizod vaši nejoblíbenější Vote_lcap0%Zvolte z těchto epizod vaši nejoblíbenější Vote_rcap
 0% [ 0 ]
02x07 The Usual Suspects
 4% [ 1 ]
02x08 Crossroad Blues
Zvolte z těchto epizod vaši nejoblíbenější Vote_lcap12%Zvolte z těchto epizod vaši nejoblíbenější Vote_rcap
 12% [ 3 ]
02x09 Croatoan
Zvolte z těchto epizod vaši nejoblíbenější Vote_lcap0%Zvolte z těchto epizod vaši nejoblíbenější Vote_rcap
 0% [ 0 ]
02x10 Hunted
 8% [ 2 ]
02x11 Playthings
 0% [ 0 ]
02x12 Night Shifter
 0% [ 0 ]
02x13 Houses of Holy
 4% [ 1 ]
02x15 Tall Tales
Zvolte z těchto epizod vaši nejoblíbenější Vote_lcap19%Zvolte z těchto epizod vaši nejoblíbenější Vote_rcap
 19% [ 5 ]
02x16 Road Kill
 0% [ 0 ]
02x17 Heart
Zvolte z těchto epizod vaši nejoblíbenější Vote_lcap19%Zvolte z těchto epizod vaši nejoblíbenější Vote_rcap
 19% [ 5 ]
02x18 Hollywood Babylon
 4% [ 1 ]
02x19 Folsom Prison Blues
 8% [ 2 ]
Celkom hlasov : 26

AutorSpráva
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

Počet príspevkov : 10688
Nálada : Skvělá!
Registration date : 01.12.2007

Zvolte z těchto epizod vaši nejoblíbenější Empty
OdoslaťPredmet: Zvolte z těchto epizod vaši nejoblíbenější   Zvolte z těchto epizod vaši nejoblíbenější Empty14.01.09 9:07

Záměrně jsem vynechala 5 všeobecně nejoblíbenějších, protože mě zajímá, jak si u vás vedou právě ty ostatní epizody. Wink Jsem zvědavá, jestli se v některé shodne většina. Zvolte z těchto epizod vaši nejoblíbenější 284389

Edit: Prosím, zkontrolujte si všichni, kdo jste již hlasovali, jestli máte opravdu odhlasováno - anketa se zakládala znovu. Wink

Naposledy upravil Chrystelle dňa 15.01.09 9:10, celkom upravené 3 krát.
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

Počet príspevkov : 2781
Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim...
Registration date : 05.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Zvolte z těchto epizod vaši nejoblíbenější   Zvolte z těchto epizod vaši nejoblíbenější Empty14.01.09 10:59

dobre tak idem prvá Wink toto bola naozaj ťažká voľba. pretože je tam veľa epizod ktoré patria medzi moje naj. váhala som medzi Croatoan a Heart ale jednoznačne o vyhráva Bloodlust. tá je v mojom rebíčku určite v prvej pätke
Návrat hore Goto down
http://sashanovely.blog.cz/
lentilka
Winchester
Winchester
lentilka

Počet príspevkov : 2175
Registration date : 15.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Zvolte z těchto epizod vaši nejoblíbenější   Zvolte z těchto epizod vaši nejoblíbenější Empty14.01.09 11:02

ja sa neviem rozhodnúť Shocked Shocked
Návrat hore Goto down
SkreechTina
Winchester
Winchester
SkreechTina

Počet príspevkov : 2962
Nálada : dovolenková
Registration date : 27.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: Zvolte z těchto epizod vaši nejoblíbenější   Zvolte z těchto epizod vaši nejoblíbenější Empty14.01.09 11:31

Chrys, toto nie je fér Zvolte z těchto epizod vaši nejoblíbenější 518608 Ako naozaj, z toľkého množstva, teeeda Zvolte z těchto epizod vaši nejoblíbenější 518608

Vybrala som Hearth, bo tá epka bola tak pekne urobená na city a celkovo to bolo tak pekne urobené....Váhala som nad Blues epkou, kde to brithers v oranžovom seklo, ale mno nesúdime LEN podľa Deana a Sama 603
Návrat hore Goto down
janicag
Winchester
Winchester
janicag

Počet príspevkov : 1301
Nálada : ...sick and tired...
Registration date : 23.08.2008

OdoslaťPredmet: Re: Zvolte z těchto epizod vaši nejoblíbenější   Zvolte z těchto epizod vaši nejoblíbenější Empty14.01.09 12:05

Chrys, ty potvorka Zvolte z těchto epizod vaši nejoblíbenější 583517 Laughing
Ale nie, to ja len tak... Wink
Vela je mojich oblubenych...ale asi naj je 2x07 - The Usual Suspects, Linda Blair bola super...a mam rada vsetky epky spojene s nimi ako podozrivymi alebo uväznenými a pod 603 Laughing
Návrat hore Goto down
http://community.livejournal.com/sa_tvojih_usana/
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D

OdoslaťPredmet: Re: Zvolte z těchto epizod vaši nejoblíbenější   Zvolte z těchto epizod vaši nejoblíbenější Empty14.01.09 14:01

mne sa asi najviac páčili epky: croatoan, heart, folsom prison blues, hollywood babylon, the usual suspects a tall tales. tieto sú všetky moje veľmi obľúbené 702

no hlas by som asi dala houses of holy, pretože to bola epizóda, ktorá sa zaoberala vierou a na mňa ako veriaceho človeka preto mala veľký efekt. skrátka sa zaoberala tým, čo mu verím a ten rozhovor na konci Zvolte z těchto epizod vaši nejoblíbenější 430869 je to taká netypická sn epka a práve preto by si asi získala môj hlas. no ako som spomínala na začiatku, všetky z vybraných epizód sa mi veľmi páčili 603
Návrat hore Goto down
str8tking
Winchester
Winchester
str8tking

Počet príspevkov : 2698
Nálada : Som doma :D:D konečne
Registration date : 21.10.2008

OdoslaťPredmet: Re: Zvolte z těchto epizod vaši nejoblíbenější   Zvolte z těchto epizod vaši nejoblíbenější Empty14.01.09 22:56

Mne sa najviac páči Hunted. Ava je tam skvelá. No aj sam a aj Dean s Gordonom. Takže zhruba všetko as mi páči na tej časti Razz
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

Počet príspevkov : 10688
Nálada : Skvělá!

OdoslaťPredmet: Re: Zvolte z těchto epizod vaši nejoblíbenější   Zvolte z těchto epizod vaši nejoblíbenější Empty15.01.09 9:15

Hmm, tak koukám, že zatím se moc neshodujete. Very Happy Mně se jich líbí hodně a taky se mi těžko vybíralo, ale nakonec jsem zvolila Hunted, protože tahle epizoda mě přímo dostala do kolen, když jsem ji poprvé sledovala. Napřed ta úžasná hádka na začátku a pak vůbec celá ta zápletka..... 602 Trpící Dean, to je moje. Zvolte z těchto epizod vaši nejoblíbenější 886945 Gordon byl skvělý parchant... prostě tuhle epizodu jsem viděla už snad tisíckrát. 601 704
Návrat hore Goto down
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

Počet príspevkov : 4217
Nálada : Everyday is another opportunity to shine :)
Registration date : 05.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Zvolte z těchto epizod vaši nejoblíbenější   Zvolte z těchto epizod vaši nejoblíbenější Empty15.01.09 12:24

Zvolte z těchto epizod vaši nejoblíbenější 568939 Zvolte z těchto epizod vaši nejoblíbenější 71416 Ja sa nehrám. Ako sa mám rozhodnúť? confused confused Sakra práca. Keď niečo zvolím, zajtra si poviem, že som mala dať niečo iné a pozajtra by som ani s tým nesúhlasila confused

Ale tak teda v pamäti mám doslova vryté to ako Dean trieska do Impali na konci 2x02. Tak uff dávam 2x02 603
Návrat hore Goto down
lenkka
Winchester
Winchester
lenkka

Počet príspevkov : 2352
Nálada : predsvadobná
Registration date : 06.07.2008

OdoslaťPredmet: Re: Zvolte z těchto epizod vaši nejoblíbenější   Zvolte z těchto epizod vaši nejoblíbenější Empty15.01.09 14:22

No tak ja som zvolila heart moc sa mi pacila ta epka a ten koniec no Wau krasa. Co viac dodat? Wink 603
Návrat hore Goto down
Kaja
Winchester
Winchester
Kaja

Počet príspevkov : 1232
Registration date : 07.01.2008

OdoslaťPredmet: ..............   Zvolte z těchto epizod vaši nejoblíbenější Empty15.01.09 20:58

Tall Tales, Laughing rozhodovala som sa ešte medzi No Exit, Playthings a Road

Kill Laughing
Návrat hore Goto down
lentilka
Winchester
Winchester
lentilka

Počet príspevkov : 2175
Registration date : 15.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Zvolte z těchto epizod vaši nejoblíbenější   Zvolte z těchto epizod vaši nejoblíbenější Empty15.01.09 21:05

som sa konečne rozhodla Everybody Loves a Clown Zvolte z těchto epizod vaši nejoblíbenější 430869 Zvolte z těchto epizod vaši nejoblíbenější 430869 ale len o chlp pred ostatnými hlavne za ten záver
Návrat hore Goto down
Hiro666
Crossroads demon
Crossroads demon
Hiro666

Počet príspevkov : 562
Nálada : good
Registration date : 28.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Zvolte z těchto epizod vaši nejoblíbenější   Zvolte z těchto epizod vaši nejoblíbenější Empty17.01.09 9:46

Ja som sa napokom rozhodlol pre 02x15 Tall Tales
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

Počet príspevkov : 10070
Nálada : Travel and explore!!!

OdoslaťPredmet: Re: Zvolte z těchto epizod vaši nejoblíbenější   Zvolte z těchto epizod vaši nejoblíbenější Empty04.02.09 19:51

Nevím kam dřív skočit, takže je asi jedno, kam odepíšu dřív... no, rozhodla jsem se, že si pro začátek zahlasuji.
2x08... pro mě má své zvláštní kouzlo a moc se mi líbil námět.
Navíc... tady Dean zase dostává psychicky zabrat od někoho jiného než od sebe. Oživení otce je hold ožehavé téma. doors
Návrat hore Goto down
shelby
Pocestný duch
Pocestný duch
shelby

Počet príspevkov : 94
Registration date : 07.11.2008

OdoslaťPredmet: Re: Zvolte z těchto epizod vaši nejoblíbenější   Zvolte z těchto epizod vaši nejoblíbenější Empty05.02.09 23:12

Súhlasím so Samabel, v tejto epizóde sa rozoberá Johnova dohoda, je to hlavne o psychike a to ja môžem, takže som zakisto dala hlas 2.08! 603 Zvolte z těchto epizod vaši nejoblíbenější 430869
A ešte sa mi strašne páčilo, ako tá démonka hovorí Deanovi, že má slabosť pre stratené a smutné šteniatka, alebo tak nejako, to mi prišlo vážne vydarené! lol! lol!
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Zvolte z těchto epizod vaši nejoblíbenější   Zvolte z těchto epizod vaši nejoblíbenější Empty

Návrat hore Goto down

Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Epizódy :: Ankety :: Druhá séria-
Prejdi na: