Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

Z těchto epizod zvolte vaši NEJMÉNĚ oblíbenou

Goto down 
+12
Samabel
dion-fortune
SkreechTina
lenkka
Zizi
str8tking
Weronička
lentilka
wiktoriano
Anwiel
janicag
Chrystelle
16 posters

03x03 Bad Day at Black Rock
Z těchto epizod zvolte vaši NEJMÉNĚ oblíbenou Vote_lcap0%Z těchto epizod zvolte vaši NEJMÉNĚ oblíbenou Vote_rcap
 0% [ 0 ]
03x08 A Very Supernatural Christmas
Z těchto epizod zvolte vaši NEJMÉNĚ oblíbenou Vote_lcap4%Z těchto epizod zvolte vaši NEJMÉNĚ oblíbenou Vote_rcap
 4% [ 1 ]
03x09 Malleus Maleficarum
Z těchto epizod zvolte vaši NEJMÉNĚ oblíbenou Vote_lcap9%Z těchto epizod zvolte vaši NEJMÉNĚ oblíbenou Vote_rcap
 9% [ 2 ]
03x10 Dream a Little Dream of me
Z těchto epizod zvolte vaši NEJMÉNĚ oblíbenou Vote_lcap9%Z těchto epizod zvolte vaši NEJMÉNĚ oblíbenou Vote_rcap
 9% [ 2 ]
03x11 Mystery Spot
Z těchto epizod zvolte vaši NEJMÉNĚ oblíbenou Vote_lcap13%Z těchto epizod zvolte vaši NEJMÉNĚ oblíbenou Vote_rcap
 13% [ 3 ]
03x12 Jus in Bello
 9% [ 2 ]
03x14 Long Distance Call
Z těchto epizod zvolte vaši NEJMÉNĚ oblíbenou Vote_lcap43%Z těchto epizod zvolte vaši NEJMÉNĚ oblíbenou Vote_rcap
 43% [ 10 ]
03x15 Time Is On My Side
 9% [ 2 ]
03x16 No Rest For The Wicked
Z těchto epizod zvolte vaši NEJMÉNĚ oblíbenou Vote_lcap4%Z těchto epizod zvolte vaši NEJMÉNĚ oblíbenou Vote_rcap
 4% [ 1 ]
Celkom hlasov : 23

AutorSpráva
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

Počet príspevkov : 10688
Nálada : Skvělá!
Registration date : 01.12.2007

Z těchto epizod zvolte vaši NEJMÉNĚ oblíbenou Empty
OdoslaťPredmet: Z těchto epizod zvolte vaši NEJMÉNĚ oblíbenou   Z těchto epizod zvolte vaši NEJMÉNĚ oblíbenou Empty18.01.09 20:57

Vybrala jsem několik epizod z této série a zajímalo by mě, která z nich vás oslovila nejméně. Já sama mám problém se rozhodnout, Z těchto epizod zvolte vaši NEJMÉNĚ oblíbenou 232827 proto jsem zvědavá, jestli na tom budete podobně, nebo při výběru nebudete váhat. Z těchto epizod zvolte vaši NEJMÉNĚ oblíbenou 284389
Návrat hore Goto down
janicag
Winchester
Winchester
janicag

Počet príspevkov : 1301
Nálada : ...sick and tired...
Registration date : 23.08.2008

OdoslaťPredmet: Re: Z těchto epizod zvolte vaši NEJMÉNĚ oblíbenou   Z těchto epizod zvolte vaši NEJMÉNĚ oblíbenou Empty18.01.09 21:25

Asi to bude 3x14 Long Distance Call..
Návrat hore Goto down
http://community.livejournal.com/sa_tvojih_usana/
Anwiel
Winchester
Winchester
Anwiel

Počet príspevkov : 4325
Nálada : smíšená
Registration date : 09.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Z těchto epizod zvolte vaši NEJMÉNĚ oblíbenou   Z těchto epizod zvolte vaši NEJMÉNĚ oblíbenou Empty18.01.09 21:29

Suspect Ty mě chceš zabít!!! To bylo něco se rozhodnou... věděla sem jenom jedno a to, že Long Distance Call to nebude (Jeff a jeho hlas!!!) a ani poslední díl dát prostě nemůžu. Nakonec sem dala Just In Belo. Ani nevim proč, čim víc sem nad tim přemýšlela, tim víc sem nevěděla. 603
Návrat hore Goto down
http://www.anwiel.blog.cz
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

Počet príspevkov : 2781
Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim...
Registration date : 05.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Z těchto epizod zvolte vaši NEJMÉNĚ oblíbenou   Z těchto epizod zvolte vaši NEJMÉNĚ oblíbenou Empty18.01.09 21:42

Chrys teba asi baví trápť nás takýmito tažkími otázkami čo?
všetky uvedené epky milujem a niektoré sú moje najobúbenejšie ako sa rozhodnúť No
no po dlhšej úvahe to bude Long distance call... neviem prečo ale nejako k tej to epke nemám nejaký blízky vzťah
Návrat hore Goto down
http://sashanovely.blog.cz/
lentilka
Winchester
Winchester
lentilka

Počet príspevkov : 2175
Registration date : 15.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Z těchto epizod zvolte vaši NEJMÉNĚ oblíbenou   Z těchto epizod zvolte vaši NEJMÉNĚ oblíbenou Empty18.01.09 21:43

tak z týchto to bude dosť váhavo ale predsa Malleus Maleficarum inak by som asi dala z niektorú z tých vynechaných Twisted Evil ale ako pozerám asi to nezahlasovalo Question
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

OdoslaťPredmet: Re: Z těchto epizod zvolte vaši NEJMÉNĚ oblíbenou   Z těchto epizod zvolte vaši NEJMÉNĚ oblíbenou Empty18.01.09 22:48

wiktoriano napísal:
Chrys teba asi baví trápť nás takýmito tažkími otázkami čo?
Ou, yeah. Z těchto epizod zvolte vaši NEJMÉNĚ oblíbenou 707500 Z těchto epizod zvolte vaši NEJMÉNĚ oblíbenou 316745 Ne, to víš, že ne. Jen mě prostě zajímají zrovna věci, na které není jednoduché odpovědět. Z těchto epizod zvolte vaši NEJMÉNĚ oblíbenou 328356 Laughing

lentilka, tobě nejde hlasovat? Z těchto epizod zvolte vaši NEJMÉNĚ oblíbenou 999804
Návrat hore Goto down
lentilka
Winchester
Winchester
lentilka

OdoslaťPredmet: Re: Z těchto epizod zvolte vaši NEJMÉNĚ oblíbenou   Z těchto epizod zvolte vaši NEJMÉNĚ oblíbenou Empty18.01.09 22:52

Chrystelle neviem nabieha to neskor lebo hneť sa to tam neobjavilo pri tej epizóde bola nula hlasov confused confused
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

OdoslaťPredmet: Re: Z těchto epizod zvolte vaši NEJMÉNĚ oblíbenou   Z těchto epizod zvolte vaši NEJMÉNĚ oblíbenou Empty18.01.09 22:53

Hmm, to je zajímavé.... Z těchto epizod zvolte vaši NEJMÉNĚ oblíbenou 141995 Ale už ti tam ten tvůh hlas naskočil, jo?
Návrat hore Goto down
lentilka
Winchester
Winchester
lentilka

OdoslaťPredmet: Re: Z těchto epizod zvolte vaši NEJMÉNĚ oblíbenou   Z těchto epizod zvolte vaši NEJMÉNĚ oblíbenou Empty18.01.09 22:56

Hej teraz tam už je hlas či môj confused ale myslím že hej
Návrat hore Goto down
Weronička
Winchester
Winchester
Weronička

Počet príspevkov : 2213
Nálada : VON Z VODY!
Registration date : 11.02.2008

OdoslaťPredmet: Re: Z těchto epizod zvolte vaši NEJMÉNĚ oblíbenou   Z těchto epizod zvolte vaši NEJMÉNĚ oblíbenou Empty19.01.09 16:04

kokso taketo tazke rozhodovanie...no ale u mna to iste je 03x09 Malleus Maleficarum 603 confused
Návrat hore Goto down
str8tking
Winchester
Winchester
str8tking

Počet príspevkov : 2698
Nálada : Som doma :D:D konečne
Registration date : 21.10.2008

OdoslaťPredmet: Re: Z těchto epizod zvolte vaši NEJMÉNĚ oblíbenou   Z těchto epizod zvolte vaši NEJMÉNĚ oblíbenou Empty19.01.09 16:14

U mňa to bolo ŤAŽKO, ael long distence call. Sú všetky skvelé časti. Podľa mňa je 3 séria najlepšia,ale z týchto jednoznačne 314. Z těchto epizod zvolte vaši NEJMÉNĚ oblíbenou 934194
Návrat hore Goto down
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

Počet príspevkov : 4217
Nálada : Everyday is another opportunity to shine :)

OdoslaťPredmet: Re: Z těchto epizod zvolte vaši NEJMÉNĚ oblíbenou   Z těchto epizod zvolte vaši NEJMÉNĚ oblíbenou Empty19.01.09 16:16

Tak ja som sa rozhodovala fakt dlho, ale nakoniec to skončilo s long distance call, neviem ani prečo, proste z tohto výberu mám rada všetky a asi 3x14 z nich mám rada najmenej. Ale bolo to fakt ťažké. Pretože každá epka má niečo čo na nej milujem Z těchto epizod zvolte vaši NEJMÉNĚ oblíbenou 934194 603
Návrat hore Goto down
lenkka
Winchester
Winchester
lenkka

Počet príspevkov : 2352
Nálada : predsvadobná
Registration date : 06.07.2008

OdoslaťPredmet: Re: Z těchto epizod zvolte vaši NEJMÉNĚ oblíbenou   Z těchto epizod zvolte vaši NEJMÉNĚ oblíbenou Empty19.01.09 18:50

NO Chrys ty koki cakala som vsetko ale takuto otazku Shocked 603
no tak teda ja som dala 3x14 Long distance call 703 603
Nuž co ti ja viem ani neviem preco ale neviem neni asi taka dobra ako ostatne 603
Návrat hore Goto down
SkreechTina
Winchester
Winchester
SkreechTina

Počet príspevkov : 2962
Nálada : dovolenková
Registration date : 27.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: Z těchto epizod zvolte vaši NEJMÉNĚ oblíbenou   Z těchto epizod zvolte vaši NEJMÉNĚ oblíbenou Empty20.01.09 1:30

Shocked Shocked Shocked Ja len valím oči, že epka s Jeff hlasom nie je tak moc obľúbená Z těchto epizod zvolte vaši NEJMÉNĚ oblíbenou 71416

Vybrala som 3x10, ako nápad dobrý, ale nejako mi tam dosť vadilo, že ani srnka skoro netušila, kto kde je a tak. confused Proste mi to dáko nesadlo, a ani ma to neťahalo si to pozrieť znova Z těchto epizod zvolte vaši NEJMÉNĚ oblíbenou 934194
Návrat hore Goto down
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

Počet príspevkov : 4217
Nálada : Everyday is another opportunity to shine :)

OdoslaťPredmet: Re: Z těchto epizod zvolte vaši NEJMÉNĚ oblíbenou   Z těchto epizod zvolte vaši NEJMÉNĚ oblíbenou Empty20.01.09 13:55

Tina: nebuď smutná. U mňa je rozdiel medzi epkami len v stotinách percenta, takže si to neber osobne. Proste som zvolila a nie je to kvôli Jeffovi 701 701
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

OdoslaťPredmet: Re: Z těchto epizod zvolte vaši NEJMÉNĚ oblíbenou   Z těchto epizod zvolte vaši NEJMÉNĚ oblíbenou Empty27.01.09 9:14

Já taky koukám, že zrovna 3x14 je nejméně oblíbená. Shocked Já jsem zvolila 3x12. Nějak mě z těch epizod oslovila nejméně. I když tam byly výborné momenty, uvědomila jsem si, že mnohem častěji si pouštím ty ostatní epizody. Z těchto epizod zvolte vaši NEJMÉNĚ oblíbenou 934194
A docela mě překvapilo (příjemně), že 3x03 zatím nemá ani jeden hlas. Shocked Z těchto epizod zvolte vaši NEJMÉNĚ oblíbenou 312566 Byla to vážně super epka.
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D

OdoslaťPredmet: Re: Z těchto epizod zvolte vaši NEJMÉNĚ oblíbenou   Z těchto epizod zvolte vaši NEJMÉNĚ oblíbenou Empty27.01.09 16:55

ja som sa rozhodovala medzi long distance caller a time is on my side. všetky ostatné epky ma zaujali viac, len tieto dve trošku menej, aj keď ich mám obe samozrejme rada. nakoniec som zvolila 3x14, pretože v 3x15 bolo viac torturingu 603
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

Počet príspevkov : 10070
Nálada : Travel and explore!!!

OdoslaťPredmet: Re: Z těchto epizod zvolte vaši NEJMÉNĚ oblíbenou   Z těchto epizod zvolte vaši NEJMÉNĚ oblíbenou Empty05.02.09 1:06

3x15... já nevím, když to zpětně hodnotím, tak z toho výběru mi prostě sedla nejméně. confused
Návrat hore Goto down
shelby
Pocestný duch
Pocestný duch
shelby

Počet príspevkov : 94
Registration date : 07.11.2008

OdoslaťPredmet: Re: Z těchto epizod zvolte vaši NEJMÉNĚ oblíbenou   Z těchto epizod zvolte vaši NEJMÉNĚ oblíbenou Empty05.02.09 23:06

Som v úplnom šoku, keď pozerám na to, že vyhráva 3.14 Shocked Shocked Myslela som, že je to obľúbená epka. Z těchto epizod zvolte vaši NEJMÉNĚ oblíbenou 934194 No nič, asi mám zlý odhad. confused lol! lol!
Ja osobne som zahlasovala za Mystery Spot, aj keď som váhala, lebo ten začiatok, ako tam ráno Dean budí Sammyho, sa mi vážne páčil, ale inak ma tá epka veľmi neočarila. Z těchto epizod zvolte vaši NEJMÉNĚ oblíbenou 934194
Návrat hore Goto down
str8tking
Winchester
Winchester
str8tking

Počet príspevkov : 2698
Nálada : Som doma :D:D konečne
Registration date : 21.10.2008

OdoslaťPredmet: Re: Z těchto epizod zvolte vaši NEJMÉNĚ oblíbenou   Z těchto epizod zvolte vaši NEJMÉNĚ oblíbenou Empty05.02.09 23:09

Mystery Spot Shocked Shocked Shocked . To akože vážne. Shocked Shocked Shocked WOOOOOOOOw. Však ako sa hovorí 100 ľudí 100 chutí. Mne sa táto hrozne páčila. lol! lol! lol!
Návrat hore Goto down
Klenotka
Pocestný duch
Pocestný duch
Klenotka

Počet príspevkov : 61
Registration date : 06.11.2008

OdoslaťPredmet: Re: Z těchto epizod zvolte vaši NEJMÉNĚ oblíbenou   Z těchto epizod zvolte vaši NEJMÉNĚ oblíbenou Empty05.02.09 23:52

Tohle je těžký. Ve třetí sérii snad nebyla špatná epizoda. Ale dala jsem 3x16, protože to mi úplně nesedlo a trošku jsem se pak už nudila.
Co ve výběru dělají Supernatural Christmas a Mystery Spot? Shocked To byly dokonalé epizody, ale tak každému se holt líbí něco jiného. Very Happy
Návrat hore Goto down
http://www.sga-project.com/
Kristine
Winchester
Winchester
Kristine

Počet príspevkov : 1538
Nálada : always great :)
Registration date : 05.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: Z těchto epizod zvolte vaši NEJMÉNĚ oblíbenou   Z těchto epizod zvolte vaši NEJMÉNĚ oblíbenou Empty06.02.09 0:57

ja som sa zabudla vyjadriť Shocked zahlasovala som už dávnejšie a dala som 3x15 confused
všetky ostatné epky ma oslovili viac, je tam viac mojich obľúbených momentov, takže sa nedá nič robiť confused
a tiež ma prekvapuje, že 3x14 je najmenej obľúbená Shocked to som nečakala Z těchto epizod zvolte vaši NEJMÉNĚ oblíbenou 999804
Návrat hore Goto down
Hiro666
Crossroads demon
Crossroads demon
Hiro666

Počet príspevkov : 562
Nálada : good
Registration date : 28.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Z těchto epizod zvolte vaši NEJMÉNĚ oblíbenou   Z těchto epizod zvolte vaši NEJMÉNĚ oblíbenou Empty07.02.09 9:45

Po dlhom rozhodovani som rozhodol pre Long Distance Call
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Z těchto epizod zvolte vaši NEJMÉNĚ oblíbenou   Z těchto epizod zvolte vaši NEJMÉNĚ oblíbenou Empty

Návrat hore Goto down

Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Epizódy :: Ankety :: Tretia séria-
Prejdi na: