| Zemřel režisér SN Kim Manners | |
|
+18Zizi Kaja dion-fortune Weronička Ettie Dzowika4 janicag evetka Anwiel wiktoriano Silvia Sarinka janka410 lentilka cleo lenkka Chrystelle str8tking 22 posters |
|
Autor | Správa |
---|
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Zemřel režisér SN Kim Manners 27.01.09 15:58 | |
| To musí být teď hrozný na natáčení SN - citácia :
- Eric Kripke:
"Everyone at 'Supernatural' is walking around in a daze, shocked and absolutely devastated. Kim was a brilliant director; more than that, he was a mentor and friend. He was one of the patriarchs of the family, and we miss him desperately. He gave so much to 'Supernatural,' and everything we do on the show, now and forever, is in memory of him." Jim Beaver I have never had such fun working with a director, and Kim became a dear friend. He was the willing butt of the enormous humor on that set, most of it from the two leads, Jensen Ackles and Jared Padalecki, who delighted in tormenting him, and he was as good at giving it as taking it. He was an AMAZING director, who knew everything I can imagine a director might need or want to know about directing television. And he was one of the very best people, one of the very best friends, a person might ever want to have. - kód:
-
http://hanncoll.livejournal.com/984226.html - kód:
-
http://groups.google.com/group/alt.obituaries/browse_thread/thread/495afc63bc61e0cc?pli=1 | |
|
| |
Weronička Winchester
Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008
| Predmet: Re: Zemřel režisér SN Kim Manners 27.01.09 16:10 | |
| kokso...takze je to pravda.... chudak...takt o mi je naozaj luto.... Nech odpociva v pokoji... Teraz to bude hrozne pre jeho rodinu aj pre Sn family,... | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Zemřel režisér SN Kim Manners 27.01.09 16:49 | |
| toto nemyslíte vážne.... kim mŕtvy? kriste... tak toto bola rana pod pás... akože keby sme vedeli, že má rakovinu, tak by sme to možno aj očakávali, ale takto? je to proste šok a hoci som domov prišla s dobrou náladou, tak teraz revem a to som do tohto topicu vôbec nechcela ísť... akoby som to tušila... nechodím sem často, len kontrolovať hlasovania a teraz sem prídem konečne po dlhom čase a len, keď som uvidela názov topicu, tak mi zastalo srdce.... a potom čítam ďalej a rastie vo mne viera, že to nie je pravda a dojdem do konca a akože všetky tie krásne komentáre od jima, erica a podobne... no ja som vážne hotová... prečooooo? on bol tak super.... kriste ja takéto veci strašne prežívam... sa pôjdem za chvíľu vyplakať, ale najprv ešte zložím úctu tomuto úžasnému človeku. Hoci som Kima osobne nepoznala, videla som a čítala mnoho interview s ním. Milovala som jeho prácu ako v Akty X, tak i v Supernaturale. Jeho humor bol skvelý, vždy ťa vedel rozosmiať. Povahu mal tiež veľmi sympatickú a jeho epizódy vždy patrili medzi moje NAJ. To ako dobre vychádzal s J2 je všeobecne známe, aj to ich podpichovanie a Kim si získal môj neskonalý obdiv a rešpekt. Svet prišiel o veľkého človeka. No aj keď tu už možno nie je s nami, jeho duch prežije navždy v našich spomienkach a verím, že si ho bude pamätať ešte mnoho generácií kvôli skvelej práci, ktorú každý deň odvádzal na natáčaní. Smutná pravda života vraví, že nič netrvá večne a i život každého z nás sa raz skončí. Túto pravdu si zvlásť uvedomujeme v dni, keď sa lúčime s milovaným. No verím, že dobrí ľudia nikdy skutočne neumrú. Aj keď odídu z tohto sveta, to podstatné čo sme na nich milovali ako úsmev, názory, láskavosť tu zostane navždy. Je teda len na nás, či si dokážeme uchovať živú spomienku na ich výnimočnosť ... Prajem úprimnú sústrasť kimovej rodine, jeho priateľom a všetkým, ktorí ho poznali. If tears could build a stairway And memories were a lane We would walk right up to Heaven And bring you back again
No farewell words were spoken No time to say goodbye You were gone before we knew it And only God knows why
Our hearts still ache in sadness And secret tears still flow What it meant to lose you No one will ever know
But now we know you want us To mourn for you no more To remember all the happy times Life still has much in store
Since you'll never be forgotten We pledge to you today A hallowed place within our hearts Is where you'll always stay Odpočívaj v pokoji Kim! We will remeber.... | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Zemřel režisér SN Kim Manners 27.01.09 16:56 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Zemřel režisér SN Kim Manners 27.01.09 17:02 | |
| no na nete som našla pekné verše, tak som ich sem dala... proste si myslím, že sa to patrí... ja som práveže ešte nikdy nestratila nikoho blízkeho... jedine prastarkých, no možno aj práve preto ma vždy tak strašne dostáva, keď zomrie niekto známy mojich blízkych alebo niekto slávny, koho som mala rada... akože keď zomrel heath tak som mala týždeň depku.... teraz to vidím rovnako... nedávno aj otcovmu kamarátovi objavili rakovinu a tiež len tak náhle... akože ešte pred pár mesiacmi bol v pohode a teraz mu jednu obličku už vybrali a druhá mu funguje len na 20% život je v tomto ozaj krutý... ale hoci som tie verše predtým nevymyslela súhlasím s nimi a kim ostane navždy v mojich spomienkach a srdci... | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| |
| |
Ettie Winchester
Počet príspevkov : 1500 Age : 35 Bydlisko : in the arms of the angel Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue.. Registration date : 13.01.2008
| Predmet: Re: Zemřel režisér SN Kim Manners 27.01.09 19:16 | |
| dion..no sak prave...rakovina je taka svina a veľmi pekne si to napísala:( my sme minuly tyzden pochovali uja, to proste joj chce to s azobudit a prist na to ze to len sen vsetko... King bol a ním aj ostane. A ako o nom Bobby napisal...och jaj... EDIT: In Memoriam of Kim Manners by semidean - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=nhYUeVXn8TM tí čo sú na pokraji zrútenia to radši nepozerajte... | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Zemřel režisér SN Kim Manners 27.01.09 19:44 | |
| ja som tiež urobila video: Rest in peace Kim Manners - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=UvgkHzt6Bxs&feature=channel_page | |
|
| |
Ettie Winchester
Počet príspevkov : 1500 Age : 35 Bydlisko : in the arms of the angel Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue.. Registration date : 13.01.2008
| |
| |
Dzowika4 Crossroads demon
Počet príspevkov : 464 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : je mi viac než fajn :D:D:D:D Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: Zemřel režisér SN Kim Manners 27.01.09 21:29 | |
| Dion to boly náderné slová normálne ma zase rozplakali keď mne je to tak ľúto že zomrel ježíš keby sa tak dal vráitiť čas by som bola taká šťastná ale pravda jje iná bolo to kruté keď som si to prečítala....ale dion ma ešte viacej rozplakala Ettie s toho videa som mala ešte viacej dosť a to proste bolo pekné video a k tomu tá hudba proste aký bol zlatý keď sa usmieval ach jaj dion teraz som si pozrela tvoje video no nádhera baby rozplakali ste ma | |
|
| |
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| |
| |
janicag Winchester
Počet príspevkov : 1301 Age : 38 Bydlisko : Spišská Nová Ves Nálada : ...sick and tired... Registration date : 23.08.2008
| |
| |
Silvia Winchester
Počet príspevkov : 1268 Bydlisko : Bardejov Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester! Registration date : 30.11.2007
| Predmet: Re: Zemřel režisér SN Kim Manners 28.01.09 15:54 | |
| - citácia :
- Wczoraj wszyscy dostali wolne. Jednak mimo tego prawie każdy pojawił się na planie, by być razem. Gdy chciałam dowiedzieć się czy wszyscy jakoś sobie z tym radzą, dowiedziałam się kilku rzeczy, którymi chcę podzielić się z innymi fanami. Wszyscy z ekipy są świadomi tego, że my, fani, wiemy co się stało. Wiedzą też, że w internecie znalazło się mnóstwo wspaniałych wypowiedzi i kondolencji i są nam za to niezmiernie wdzięczni. Jensen i Jared starają się o to, aby w dodatkach do wydania czwartego sezonu pojawił się materiał poświęcony pamięci Kima Mannersa: zdjęcia z planu, ujęcia zza kulis i wszystko to, co pokazuje Kima takim, jakim fani jak dotąd nie mieli okazji go wiedzieć. Kripke i cała ekipa mocno popierają projekt. Robert Singer, również reżyser "Supernatural", powiedział: "Jesteście najlepszymi fanami o jakich tylko można prosić. Sprawiacie, że ten serial jest częścią waszego życia. Krwawicie, gdy my krwawimy, płaczecie, gdy my płaczemy. To jest piękne."
Jedna fanúšička,ktorá ma kontakt na niekoho z Supernatural uverejnila túto výpoveď zo zákulisia.Preklad: - citácia :
- Včera všetci dostali voľno.Ale aj tak skoro každý sa objavil na pľaci,aby sme boli spolu.(v tejto situácii)Keď som chcela vedieť ako si s tým ostatný radia dozvedela som sa niekolko vecí s ktorými sa chcem poďeliť z ostatnými fanúšikmi.Všetci z celého "osadenstva" sú si vedomí,že my fanúšikovia vieme čo sa stalo.Vedia tiež o tom,že sa na internete objavilo množstvo krásnych príhovorou a kondolencii a sú nám za to nesmierne vďačný.Jensen a Jared dbajú na to,aby v dodatkoch do vydania štvrtej serie( bonusoch) ukázal sa materiál venovaný pamiatke Kima Mannersa:ukážky z filmu,spoza "kulís" a všetko to čo ukáže Kima takým akým bol,akým ho fanúšikovia doteraz nemali možnosť spoznať.Kripke a ostatný veľmi podporujú tento projekt.Robert Singer,taktiež režisér Supernatural povedal : Ste najlepšímy fanúšikmi o akých je možné prosiť.Ukazujete,že tento seriál je časťou vášho života.Krvácate keď my krvácame,plačete keď my plačeme.To je krásne.
| |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Zemřel režisér SN Kim Manners 28.01.09 16:14 | |
| Joj, tak to je ozaj krásne, neskutočne pekne povedané... myslím, že takéto spätie medzi fanúšikmi, tvorcami a seriálom je ozaj jedinečné.... si myslím, že sa určite objaví aj v nejakej blízkej epizóde venovanie Kimovi pred záverečnými titulkami, určite si to zaslúži... | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Zemřel režisér SN Kim Manners 28.01.09 16:19 | |
| jej tak toto je krásne ale Kim si tú uctu zaslúži. a to je milé ako všetci držia spolu a to čo povedal Robert Singer o fanúšikoch ma úplne dojalo. no môžem ísť zase revať | |
|
| |
janka410 Winchester
| Predmet: Re: Zemřel režisér SN Kim Manners 28.01.09 16:31 | |
| A už zase brečím je to nádherné,co J2 dělají na uctění památky Kima a jsem hrozně ráda když vidím,jak jsou všichni okolo SN semknuti .... a moc pěkně to R.Singer řekl o fanoušcích ....oni vědí,jak je fanoušci na celém světě milují | |
|
| |
Ettie Winchester
| |
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Zemřel režisér SN Kim Manners 28.01.09 17:56 | |
| tak to bolo ozaj krásne napísané. vidno, že sme naozaj prepojení, pretože je to všetko pravda. krvácame aj plačeme s nimi. no a to o tom, ako mali mať voľno a aj tak všetci prišli, no ja nemám slov... a to, ako sa jensen s jaredom snažia o to uverejnenie, no to je nádhera... vidno, že tie vzťahy tam boli krásne. | |
|
| |
str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| Predmet: Re: Zemřel režisér SN Kim Manners 28.01.09 18:05 | |
| Je to strašne pekné. . No to ma dostalo že ako dostali voľno a všetcia išli naspäť aby boli pokope. . Jednoducho úctihodné. Nemám slov. Je to naozaj dobrý kolektív, keď aj v dobrom tak aj v zlom . A naša podpora aspoň trošku dúfam zmierni ich bolesť. | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: Zemřel režisér SN Kim Manners 28.01.09 18:36 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Zemřel režisér SN Kim Manners 28.01.09 18:48 | |
| | |
|
| |
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: Re: Zemřel režisér SN Kim Manners 28.01.09 20:57 | |
| - kód:
-
http://www.cas.sk/clanok/104209/video-zomrel-reziser-serialov-baywatch-a-akty-x-kim-manners.html Tu je článok | |
|
| |
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: Zemřel režisér SN Kim Manners 28.01.09 21:02 | |
| Ja už tu neviem koľko premýšlam ,čo by som napísala , pretože už všetko napísané bolo .. zostala som v šoku ,keď som sa to dozvedela.. stále plačem ..odkedy som sa to dozvedela stále naňho myslím, veď on patril do SN rodiny , do ktorej patríme aj my všetci sme jedna veľká rodina a nikdy som ani nechcela pomyslieť , že z tejto rodiny niekto odíde .. Venujem Ti túto básničku Kim foreverSrdce nás bolí pri tejto strate , prečo sa anjeli s našimi srdciami takto hráte, a tým v našej rodine veľkú dieru zanecháte? Vidíme tvoj úsmev , vidíme to šťastie, no šťastie sa vyparilo a smútok v nás rastie. Krvavé slzy všetci tu ronia tvoje oblečenie tu ešte stále vonia, tvoju prítomnosť cítiť je všade, stojíme a čakáme v nekonečnom rade, po teba dostať sa chceme, lenže ty už si preč, to mi dobre vieme tak veľmi nám chýbaš s bolesťou zisťujeme. Teraz si už v nebi medzi anjelmi lietaš. a to že plačeme nad tvojou stratou odmietaš, so šťastím sa nám prihováraš, a anjelsku správu nám odovzdávaš. Nebo je krásne plné šťastia a nekonečnej lásky, tu nemusíš zodpovedať žiadne otázky , raz sa tam všetci stretneme, a naveky tam spolu ostaneme.. | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Zemřel režisér SN Kim Manners 28.01.09 21:35 | |
| Táto smutná správa ma zasiahla ako blesk do srdca, priamo. Ten človek bol niekto a predstavoval kus SN, ako každý, kto sa na ňom podieľa svojou prácou. Napísali ste krásne verše a slová a myslím, že je to naozaj krásne od vás, Aj tie videjká a obrázky..... Verím, že je niekde "tam hore" na špeci SN obláčiku, kde sa bude teraz pozerať, ako bude SN pokračovať. Je síce hnus, že ho skolila najzákernejšie choroba na svete, but really Kim, rest in peace | |
|
| |
str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| Predmet: Re: Zemřel režisér SN Kim Manners 28.01.09 21:57 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Zemřel režisér SN Kim Manners | |
| |
|
| |
| Zemřel režisér SN Kim Manners | |
|