| 04x13 After School Special | |
|
+25Klenotka Ellen Fazulina Dzowika4 Madlen Weronička bizix tauria KACICKA janka410 Lirael Hiro666 str8tking SkreechTina lenkka Kristine lentilka Sashenka30 Anwiel wiktoriano Ettie Zizi Chrystelle janicag dion-fortune 29 posters |
|
Autor | Správa |
---|
KACICKA Nevinná obeť
Počet príspevkov : 33 Age : 30 Registration date : 25.09.2008
| Predmet: Re: 04x13 After School Special 31.01.09 13:11 | |
| aaaaaa cela epka bola super.. to je uplne jasne a to kazdy vie.. ale ten mlady dean... ja vzdycky ked sa objavil na obrazovke som kukala s otvorenu papulku a sliny len tak tiekli... oni sa tak neskutocne s Jensenom podobaju!! samoska ze Jensen je chutnejsi ale na to sme si uz zvykli.. ale ten chalan... aaaa este stale slintaaaam... bolo sice vidiet ze to neni tak skuseny herec ale ta podoba sa nezapre.. ja z neho nemozem... nevie niekdo jak sa ten herec vola?? | |
|
| |
tauria Pocestný duch
Počet príspevkov : 100 Bydlisko : česká republika Nálada : dreaming about green-eyed angel..... Registration date : 18.11.2008
| Predmet: Re: 04x13 After School Special 31.01.09 13:19 | |
| Tak jsem to taky konečně shlédla a paráda Úžasné momenty jak dospělých tak mladých bratrů. Ovšem mladý Dean se mi teda nijak zvlášť nelíbil.... Originál je nejlepší Taky se mi nějak nezdál ten věk...Dean byl oproti Samovi nějak moc velký a Sam nějak moc malý, ale celkový dojem skvělého příběhu to nezkazilo. Docela jsem hleděla, jak Sam bez většího zaváhání zastřelil toho posedlého autobusáka...to bylo docela šokující...i pro Deana, bych řekla No prostě nám ten Sammy nějak hodně zvlčel, ale nevadí, o to je to zajímavější A Dean jako tělocvikář? Chtěla bych taky takového!!! Osobního trenéra nejlíp!!!! | |
|
| |
bizix Nevinná obeť
Počet príspevkov : 2 Registration date : 19.01.2009
| Predmet: Re: 04x13 After School Special 31.01.09 13:38 | |
| ppc epka toto juj more asi najlepsia by som povedal :d dost sa mi pacila milujem tento serial a dufam ze bude este vela vela serii bo ak nje asi ma slabo jebne | |
|
| |
Weronička Winchester
Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008
| Predmet: Re: 04x13 After School Special 31.01.09 17:14 | |
| | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: 04x13 After School Special 31.01.09 20:12 | |
| To byla parádní epka!! Úplně skvěle podaná, jak se prolínala současnost s minulostí, to já mám moc ráda Mladý Dean mě moc neoslovil, spíš vůbec. Ale malý Sammy byl parádní! Ten prostě neměl chybu! Jak se nejprve nechával od Dirka bít, ale pak mu to pořádně nandal. Ta scéna se mi líbila snad z celého dílů nejvíc To bylo skvělé. A to jak mu učitel radil, to bylo fakt pěkné. A ten horor co napsal, bodejť by to neměl o takový úspěch, když to beztak zažil na vlastní kůži! A to jak na konci odcházeli ze školy. Sam hvězda, všichni se s ním loučili a Deana si ani nevšímali.... Dean jako trenér byl dobrý A Sammyho očička byla kouzelná. Nejvíc mě dostal ten jeho pohled nakonci, jak zašel za tím učitelem a děkoval mu za rady. A on, že hlavně když je šťastný a ten Samův pohled To jsem si opravdu uvědomila, jak je nešťastný v tom co dělá... že by raděj vedl normální život, měl domov, rodinu... A pak ještě ta učitelova otázka, jestli je šťastný... no jako konečná toto... | |
|
| |
Ettie Winchester
Počet príspevkov : 1500 Age : 35 Bydlisko : in the arms of the angel Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue.. Registration date : 13.01.2008
| Predmet: Re: 04x13 After School Special 01.02.09 11:55 | |
| | |
|
| |
str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| Predmet: Re: 04x13 After School Special 01.02.09 13:25 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x13 After School Special 01.02.09 13:48 | |
| v amerike sa šoféruje, tak ako u nás. to len británia to má naopak. aj v kanade je to klasicky ako u nás, takže to keď prvýkrát prišli do školy, šoféroval john a dean bol shotgun. veď pred ním nebol volant | |
|
| |
Dzowika4 Crossroads demon
Počet príspevkov : 464 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : je mi viac než fajn :D:D:D:D Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: 04x13 After School Special 01.02.09 14:48 | |
| Noo mne sa fest páčila táto epka new proste nemala chybu a Dean ako telocvikár juuj taký sexi bol ale aj tak chúďatá deti....najviac som sa smiala keď tomu decku do brucha hodil loptu a ptm len pardón on nemal chybu proste. A sammy ako dieťa bol správny juuj celé to bolo také pekné by som sa tunak vykeciavala niektoré tie rozhovori boli aj smutné a tak nooo veľmi dobré bolo | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x13 After School Special 01.02.09 22:10 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x13 After School Special 01.02.09 22:25 | |
| | |
|
| |
Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: 04x13 After School Special 02.02.09 0:32 | |
| | |
|
| |
Fazulina Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 183 Age : 49 Registration date : 31.05.2008
| Predmet: Re: 04x13 After School Special 02.02.09 14:51 | |
| Epizoda se mi líbila... Akorát... proč vždycky pro Sama vyberou tak pěknýho kluka a pro Deana ne... ach jo. Teda chápu, že tak krásnýmu chlapovi se jen tak někdo nevyrovná:-), ale byl už dost velkej, aby ho hrál Jensen sám... škoda. Docela mě tím zkazili tu epizodu... Nemám tohle moc ráda... Dean byl už v takovým věku, kdy se člověk moc nemění a působilo to násilně. Když může hrát Brad Pitt 80 letýho starce i 17 letýho kluka, proč by Jensen nemohl hrát taky 17 letýho kluka, když je mu 30:-). Mno, ale dějově to bylo fajn... Sam se mi moc líbil a on opravdu sám sebe hrát nemohl:-))). | |
|
| |
Ellen Žltočočko
Počet príspevkov : 694 Age : 54 Bydlisko : SR Nálada : hope never dies... Registration date : 23.03.2008
| Predmet: Re: 04x13 After School Special 03.02.09 2:43 | |
| Konečne som sa dostala k okomentovaniu poslednej epky. Aj keď som Dean!girl, keď som zabadala na začiatku Sama v bielom, až vo mne hrklo, ako mu to seklo. Som normálne mala pocit, že som na chvíľku podviedla Deana. Mladý Sammy, bol úžasný. Nemám proste slov. Strašne sa mi páčilo, ako ho trápilo, že zase nová škola a zase len na tak krátko, ako aj to ako ochraňoval toho Barryho. Stále som čakala, že nevydrží a nakope toho Dirka do zadku a keď to nakoniec tak aj urobil, mala som chuť ho poťľapkať po chrbte tak, ako tie decká v škole. Dirkov osud sa ma nedotkol, lebo aj keď trpel kvôli svojej mame, v škole bol pekný sviniar, takže si to vlastne zaslúžil. Mladý Dean, no..nič moc. Podoba síce bola, ale len navonok. Chýbala mu Jensenova charizma a šarm. A v podaní toho mladého herca, to zvolanie, že je hrdina vyznelo akosi trápne. Toho herca mi bolo občas až ľúto, ako tvrdo to hral. Strašne sa mi páčilo, že bratia riešia spolu ďalší prípad a že sa zase k sebe správajú ako bratia. Inak podľa mňa Sam toho šoféra nezastrelil naozaj, ale len soľou, nie? Tá nakladačka, ktorú dostal Sam od tej školáčky, uff, to bolo niečo! Ale keď som videla, ako ho slabo pichla, napadlo ma, že prepichnúť Jaredove svaly, to chce viac sily a lepší nôž. Som rada, že na konci nedali odpoveď Sama, či je šťatsný. Nehcem ani počuť, čo by odpovedal.Stačilo mu čítať z tváre... | |
|
| |
Klenotka Pocestný duch
Počet príspevkov : 61 Age : 42 Registration date : 06.11.2008
| Predmet: Re: 04x13 After School Special 04.02.09 14:29 | |
| To byla nádherná epizoda! Mám ráda tyhle epizody, kde se řeší i dětství bratrů a jak to měli těžké. Ani nevím, kde začít, jak to bylo perfektní. Zajímavá paralela k minulé epizodě, kde řešili stáří, tady zase mládí. Naprosto parádně vystihli povahy Sama s Deanem - zatímco Deana zpočátku považovali za "cool" prostě proto, že se choval jako frajer, kterého nic netrápí, Sam si musel své místo vydobýt, aby získal uznání. A nakonec se to obrátilo, kdy Sam byl ten populární a Dean ne. A bylo mi tím pádem hrozně líto obou. Sama, že musí odejít a Deana, že v sobě opravdu dusí tolik věcí, a takhle se přetvařuje jen proto, aby náhodou k někomu nepřilnul. Je jen on a Sam, nic víc. Bylo to tak a bude, nádhera Ten herec, co hrál malého Sama je bezvadný. Ten, co hrál Deana ani ne. Zpočátku jsem si říkala, že to docela vystihli, ale jak to šlo dál, tak jsem ho i nějak přestala vnímat. Ale celé to bylo smutné, i s tím Dirkem, jak si to Sam vyčítal, a jak se to snažil tomu duchovi vymluvit. Ten konec mi málem zlomil srdce "Are you happy Sam?" Awww. Tohle přesně vystihuje tu genialitu Supernatural. Mám bratry rádi pro to, co dělají. Líbí se nám to, máme rádi, jak jsou spolu, jak se doplňují. Na druhou stranu je ten osud obou hrozně tragický. Vůbec bych se nezlobila, kdyby bylo ještě pár takových epizod, protože přesně takové dělají Supernatural | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x13 After School Special 05.02.09 11:53 | |
| Tady bylo jasně vidět, že ať se Dean snažil zakrývat své pocity seč mohl, jediná osoba, kterou s tím oblbnul byl jedině on sám. Starší než Sam a přece mi tady připadal, jak ztracené děcko. Sam... ano, tohle je Sam, kterého dobře známe. Mladík, který se pře s rodinným osudem a odmítá se smířit s tím, že by se z něj stal lovec. Scéna na konci s učitelem byla skvělá... jak nejdřív kápnul božskou, že nakonec zase skončil u rodinné tradice a pak to nenápadné vyšumění do ztracena ve stylu.... když neodpovídá, znamená to NE anebo ANO?... a je na nás, abysme to rozlouskli. Jenže ten jeho výraz je tak zamyšlený a ztracený sám v sobě, že jednoznačně tvrdit, že štastný není, by moc hezké nebylo... jenže všichni víme, že úplně šťastný taky není. Ještě by to v tomhle díle chtělo papa Winchestera... to ubohé ---díky tati---nebo co to bylo a pak... a táta je konečně zpátky.... to bylo, jako že to tam není. A z té rvačky s duchem tam toho mohlo být víc... (nj, moje povaha už se zase probouzí... tohle mi chybělo ) | |
|
| |
sisel Žltočočko
Počet príspevkov : 754 Age : 35 Bydlisko : Žilina Nálada : skúškové obdobie :D Registration date : 12.03.2008
| Predmet: Re: 04x13 After School Special 05.02.09 18:39 | |
| s tou otazkou ci je stastny, mi to prislo, ze by zase odpovedal, ze to sa ho este nikto nespytal, tiez bol zaskoceny otazkou | |
|
| |
shelby Pocestný duch
Počet príspevkov : 94 Age : 33 Bydlisko : Skalica Registration date : 07.11.2008
| Predmet: Re: 04x13 After School Special 05.02.09 19:21 | |
| Konečne som to dnes videla! Táto epizóda sa mi páčila takisto už len preto, že sa venovali detstvu bratov! Aj keď, aby som sa priznala, ten herec, čo hral Deana, mi bol vrcholne nesympatický. Ešte, že tam hral malý Sammy a vystupoval oveľa častejšie. Podľa mňa vždy Sam zapadá medzi ľudí ľahšie ako Dean a toto nebola výnimka! Veď takých frajerov, akým bol mladý Dean, v školách buď neznášajú alebo milujú! U Deana zrejme platilo to prvé, aj preto povedal, že tú školu nemal rád. Ale inak super epka, len škoda, že tam John nevystupoval ani na malý okamih. | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: 04x13 After School Special 05.04.09 19:44 | |
| Odhalenie pravdy. Asi teraz sklamem všetkých, ktorý verili, že ich oči videli to, čo si mysleli, že vidia. Nie je to tak „FAKE“ Táto fotka jasne zobrazuje pravdu. Nejde o „TO“ čo tam všetci videli. Ide len o zlé nohavice, ktoré sa jednoducho krčili pri chôdzi. Každá žena to pozná napr. na sukni, keď sa jej pri chôdzi vyťahuje dohora a vytvára tak podobné záhyby. Takže bohužiaľ. Tajomstvo odhalené nebolo. Verte mi, riadne som to zvážila než som vyšla s týmto záverom na verejnosť. Je to tak. | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: 04x13 After School Special 05.04.09 19:50 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| |
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: 04x13 After School Special 05.04.09 20:59 | |
| Ďakujem za túto fotečku a za rozlúštenie záhady úprimne ja som si myslela, že je to len látka vždy, aj keď som si robila srandu a vravela, že nie | |
|
| |
Zizi Winchester
| |
| |
tauria Pocestný duch
Počet príspevkov : 100 Bydlisko : česká republika Nálada : dreaming about green-eyed angel..... Registration date : 18.11.2008
| Predmet: Re: 04x13 After School Special 05.04.09 21:42 | |
| rofl, jsem si říkala co tady řešíte a pak mi to došlo.... jsem z vás mrtvá ale jako taky jsem nad tím uvažovala, ale pak jsem na to zapomněla a až po přečtení tohodle, jsem si na to zase vzpomněla jasně že je to látkou | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| |
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: 04x13 After School Special | |
| |
|
| |
| 04x13 After School Special | |
|