|
| 04x14 Sex and Violence | |
|
+16Zizi Weronička janicag lenkka Dzowika4 SkreechTina Hiro666 Hedka str8tking Samabel lentilka Anwiel Kristine dion-fortune dzajnisko wiktoriano 20 posters | Autor | Správa |
---|
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: 04x14 Sex and Violence 06.02.09 7:09 | |
| tak toto bola teda epka ako sa patrí . ja normálne nemám slov neviem kde začať. ten začiatok ako sa Dean zobudil. bol taký zlatý a ako sa tváril že Sama nepočul telefonovať. no a potom to jeho nadšenie kvôli tým striptérkam tá Cara mne osobne nevadila len som zvedaví čo povedia Sam girl. potom Bobby v tej zastere bol super a ako im potrdil že sú z FBI. ja som hned vedela že ten Nick je siréna. (zo spoilerov samozrejme) a prišlo mi to strašne smiešne že to bol vlastne chlap a ako im povedal že ten kto vyhrá bude s ním navždy. no ked si to predstavím ale tá hádka a suboj Sama s Deanom sa mi strašne páčila ako mu Dean vykričal že telefonoval z Ruby a ked tam na poslednú chvíľu prišiel Bobby a bodol Deana tým kolom to bolo super. aspon trochu torturingu táto čas sa mi strašne páčila len škoda že teraz bude zase prestávka. | |
| | | dzajnisko Diabolský admin
Počet príspevkov : 1205 Age : 34 Bydlisko : Martin Nálada : ako aj dobrá, dalo by sa povedať :) Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: 04x14 Sex and Violence 06.02.09 8:42 | |
| ako... ja viem, že som šialená, ale asi prvých desať minút epky som dookola myslela len na spiaceho Deana proste, to je neskutočné, ale ja som sa po 4875588krát doňho zase zazbožňovala a nie, nechcem sa z toho liečiť tá Cara bola podľa mňa zlatá, Sammygirls na tom asi nebudú tak isto, ale podľa mňa si so Samom nachvíľu pekne padli do oka aspoň sme mali ďalšiu možnosť vidieť všetky tie jeho skvostné svaly... i am done ja som síce spoilery nekukala, vždy pozerám len fotky, ale ten Nick sa mi hneď zdal nejaký divný Bobby + zástera + panvička = dzajnisko sa váľa od smiechu to bolo také cute, že koniec ooo, SamDeanFight, to bolo super, som si to teda užila ako, ja nemám rada, keď sa bratia do krvi hádajú... ale keď sa do krvi bijú, to je o inom SN torturing 4ever a vôbec nie je medzi nimi všetko v pohode... len to teraz budú sprosto zatĺkať a vybuchnú vtedy, keď sa to bude najmenej hodiť... táto epka sa mi moc ľúbila, naozaj aj keď sirena je vlastne strašná škrata... alebo škratiak... vyberte si EDIT: chalani boli v tejto časti ešte viac nazožratie, než predtým to je až neuveriteľné, že zakaždým sú ešte viac "vrrr", než v minulej epke ale ja sa nesťažujem okej, už končím s chlípnymi rečami
Naposledy upravil dzajnisko dňa 06.02.09 12:08, celkom upravené 2 krát. | |
| | | dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x14 Sex and Violence 06.02.09 8:49 | |
| no tak toto bola brutus epka. jedna z NAJ. akože fight medzi brothers a to čo si vykričali... no to je niečo pre mňa no a na konci aký z toho boli smutní a tie deanove očička zase no proste to bolo niečo neskutočné.... a Bobby! hurá konečne tam zase na chvíľu bol a ako zachránil situáciu.... inak ja som neverila vlastným očiam, keď išiel dean fakt zabiť sama to som si nemyslela, že niekedy uvidím... akože fakt to bolo super. Bobbyho zásterka nemala chybu a tie telefóny.... FED, FBI... no ja umrem.... Cara sa mi nejako extra nepáčila ale so Samom si sadli na moment, to hej no a tie samove svaly omfg! ten agent bol aj mne od začiatku podozrivý. nemal tam, čo robiť.... no a potom aké pohľady začal po Deanovi hádzať v tom aute, tak som vedela, že niečo nebude v poriadku.... pripadal mi ako čistý homoš, ale neva strašne sa mi páčilo aký bol dean nadšený s prípadu, že "striptérky, konečne!" no a na začiatku bol úplne adorable to ako sa 2krát prebudil... no ja som nemohla... on je taký zlatý začala som trošken divne, že od konca, ale tak snáď sme sa pochopili | |
| | | Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: 04x14 Sex and Violence 06.02.09 16:09 | |
| | |
| | | Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: 04x14 Sex and Violence 06.02.09 16:19 | |
| Tak myslim, že už jsem se dostatečně uklidnila (jestli to vůbec jde) a konečně sem můžu něco napsat. Tahle epka byla úchvatná, úžasná, dokonalá!!!!! Musim si tu chvilku srovnat myšlenky.... jinak bych tu běhala odprostřed ke konci a pak na začátek.... ............. ............. Takže začátek... nechtěla bych takovou věcí dostat do hlavy... Dean v posteli, to je vždycky zaručená slintací scéna!!! A pak jenom, já nic, já spim.... Ještě bych si chtěla pořádně vychutnat Sammyho v postýlce. Ten výslech, až mi bylo toho chlápka líto a to sem ještě vůbec nevěděla o co jde. Doktorka mi byla vcelku příjemná, ale co je hlavní, tak se mi i líbila. A moc se mi líbila, jak se Dean vždycky tváří divně, když nějaká ženská věnuje větší pozornost Samovi. Strippers, Sammy, strippers!!! U tohohle jsem se už vážně válela smíchy, ale pak najednou!!! Ta muzika v klubu!!! White Zombie a Thunder kiss!!!!!!!! Miluju tuhle kapelu, zpěváka a hlavně tuhle písničku!!!! Už sem vážně nevěřila, že bych zaslechla Roba v SN, přišlo mi to celkem škoda.... Dobře, sirény už sem očekávala dávno... ale jak jí tam ukázali... no fuj, představa, že bych tohle měla v posteli Pak jak Dean seděl u toho stolu a furt koukal na ten telefon... a pak Ruby... nečekaně!!! Bobby!!!! Konečně!!!! Zástěra a pánvička!!! Tohle je prostě bomba!!! Ty ho nemít, tak sou v .... ve velkym problému!!! Ale prostě Bobby je úžasnej!!! Impalka... chceš se zalíbit Deanovi, tak jdi k jeho autu a řekni Wau!!!! Už sem si vážně myslela, že si Dean našel kamaráda, ale pořád se mi na něm něco nezdálo, ale jakmile vytáhnul ty květy, tak sem si řekla jenom a ku*va, Sammy!!!!! Ale vážně, nějakou dobu sem si myslela, že je to vážně ona. Ale ta scéna mi vůbec nevadila, aspoň ta doktorka byla vážně hezká a mohli sme si pořádně prohlídnout jeho tělo. Prostě, mnohem lepší scéna, než s Ruby.... A pak ten telefonát a já si vážně myslela, že ho má. Ale Dean měl pravdu... Madison, Ruby... Když Dean držel Sammymu nůž pod krkem!!! vážně sem se o Sammyho bála!!! A pak brothers fight!! A ty věci, co si při tom řekli, to bylo hrozný!! A pak ta sekera!!! Ale Bobbyho nástup byl jako vždycky úžasný... jak bodl Deana!!!! A nakonec Soda???? Ještěže nečtu spoilery, tohle bylo vážně úchvatný a jsem ráda za ty překvápka!!! Tahle epka se určitě zařadí mezi moje top!!!! | |
| | | lentilka Winchester
Počet príspevkov : 2175 Age : 44 Registration date : 15.04.2008
| Predmet: Re: 04x14 Sex and Violence 06.02.09 18:24 | |
| | |
| | | Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x14 Sex and Violence 06.02.09 18:51 | |
| První dojmy jen ve stručnosti --- Brother vs. Brother!!! Ano, Ano, Ano!!! To byla pecka... sice bych si to klidně užila ještě o pár chvil víc... ... ale tak nemůžou mi je pokaždý zmalovat až do modra. A ten konec.... to vůbec není dobrý. To co řekli si podle mě v duchu sami mysleli... jako ne takhle natvrdo, ale myslím tím to, že mají spoustu pochybností o tom druhém. Je to síla... předtím si říkali skoro všechno a teď tohle. | |
| | | str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| Predmet: Re: 04x14 Sex and Violence 06.02.09 20:43 | |
| tak a mám to za sebou. Bolo tu absolútne super. . Sa teší. Začiatok ako zabil muž tú ženu, to bolo niečo. A keď Bobby bol informačná linka. Tak to bolo téééda niečo. . Záver bol dobrý. Sam bol trošku namyslený, že Stronger. smarter (nevie či som to dobre napísal) ale klobúk dole. Celé takto globálne bolo strašne dobré. No ale ako CHLAP - SIRÉNA. . | |
| | | Hedka Nevinná obeť
Počet príspevkov : 10 Age : 36 Bydlisko : dedinka na Záhorí Nálada : Supernatural... keď som tu zabúdam na realitu :o) Registration date : 25.01.2009
| Predmet: Re: 04x14 Sex and Violence 06.02.09 21:44 | |
| No tak som si to konečne pozrela aj ja... úplne super epizóda Ani neviem s čím začať...tak asi s tým zobudením, škoda, že Dean nič nepočul a tak teda- Ja nič, ja spím ... Doktorka mi tiež nejako nevadila. páčil sa mi Deanov výraz, keď za ňou prišiel a ona nič, takmer ho nezaregistrovala... Z jej strany úplná ignorácia No ale potom aký bol natešený, že sa ide na striptíz... Finally A ten Samov mobil... úplný pokušitel... Neviem či sa ho Dean snažil zhypnotizovať..... Keď som tam zbadala toho Nicka, či ako sa volal, že agent FBI, tak ma napadlo: A do ri.. A potom ten telefonát- Tak Bobby v kuchyni, v zástere a s telefónmi fakt nemal chybu A samozrejme sa musím vyjadriť aj k Samovi... mne v tom obleku pripadal taký útly a len čo sa vyzlečie.... .... (čo to tu píšem , veď ja som Dean Girl... ) Dobrý bol tiež ten telefonát Sama a Deana, po tom čo sa Sam vyspal s tou Carou.... Ty si s ňou spal?...(chvíla ticha)... NO.... Júúúj a potom to začalo: odhodený telefón,... Sam s nožom pri krku,... vyvalené dvere..., normálne som neverila, že naozaj sa Dean zaženie tou sekerou po Samovi... a predsa! A ten Nick (inak dobrá ohava ) ako povedal: Urob to! Urob to pre mňa, Dean!... tak to ma vážne dostalo a vtom Bobby záchranca- toho som tam fakt nečakala Toho kebyže namajú, tak sú naozaj v ... A ešte ten koniec...Všetko je v poriadku... | |
| | | Hiro666 Crossroads demon
Počet príspevkov : 562 Age : 37 Bydlisko : Michalovce Nálada : good Registration date : 28.12.2007
| Predmet: Re: 04x14 Sex and Violence 07.02.09 9:42 | |
| To len mne sa zdalo ale bitka medzi Deanom a Samom bola zrychlena Inac zaujimava epizoda. Ako povedal Dean ,konecne pripad ,kde su stripterky ma pobavilo. | |
| | | SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: 04x14 Sex and Violence 07.02.09 10:35 | |
| Mám len jednu otázku: Prečo musí byť Sam ten drsnejší v sexe? Ako to nebolo prvý krát toto a už ma to mierne štve bo čo si človek užije z Jareda, ak sa mu pred očami mihne polsekundová hra jeho svalov na rukách a chrbte? Zato naopak pri Deanovi, v scénke v Impale sme mohli rozonznať aj farbu jeho trenírok Ale OK, beriem to, že celkovo epka bola drnejšia v tomto, ale proste, to jediné mi už bilo do očí Epka bola super, mám rada zápletky, kde ani za ten svet neviete, kto je nakoniec tou Sirénou a už dupľom nie chlap naozaj to bolo šikovne vymyslené v tomto smere, to dávam klobúk dolu pred Kripkem a ten ich rozhovor, keď boli pod tým kúzlom, to Deanovo upodozrievanie a Samov hnev na neho asi som v tomto zvrátená, ale som rada, keď to medzi nimi žije, že si aj vykričia veci, aj sa pobijú, no to sú real brothers Blahoslavený Bobby, ako ho ukázali v tej zástere, tak mi trkla do hlavy poviedka od LittleDevil a Lenkky, kde Bobby piekol koláčiki.....nuž, blízko k pravde, tu si robil "karbonátky", ak sa nemýlim
Naposledy upravil SkreechTina dňa 07.02.09 15:13, celkom upravené 1 krát. | |
| | | Dzowika4 Crossroads demon
Počet príspevkov : 464 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : je mi viac než fajn :D:D:D:D Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: 04x14 Sex and Violence 07.02.09 14:12 | |
| táto epka je proste úžasná nesmierne sa mi páčila........chalani boli úžasny a videli sme aj trošku so samoveho sexi tela noo veľmi povzbudivé na celý deň a ešte ten deanov výrok že sa mu páči že konečne striptérky su zahrnuté do prípadu a tá bitka proste medzi bratmy ty kks inak som pri tom nedýchala to si riadne dávali do tela ty kks.......a ten rozhovor medzi nimi proste bolo to dačo úžasné ešte že náš mily bobby došiel v čas a zastavil to.....uff až tak dobre sa teším na ďalšiu časť | |
| | | lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: 04x14 Sex and Violence 07.02.09 14:53 | |
| No tak podla mna epka bola namakana konecne dalsia priserka. Takže budiaci sa Dean OMG aj ked som Sammygirl no neodolalal som. Telefonujuci Sam. Pozeram ze ta ruby sa do tej epky dostane vzdy aj keby Eric nechchel. Ale odpadavala som v tedy ked visiel z kupelne a daval si telfon do vrecka ten telefon ta ruka ten pohlad. WAU. (no ok sibe mi ) Neviem preco ale ta stripterka ktora sa vyspaôa s tym chalanom ktori zabil svoju matku mi strasne pripominala tu stetku z Kurvahosi gutentag. nemohla som si pomoct. Bitka Deana a Sam no WAU OMG WTF bolo to absolutne namakane moc sa mi pacilo ze si to konecne vykricali aj ked to na konci zatlkali. aspon vedia na com su. Sam a Cara no ako Sammygirl no poviem on bol vynikajuci ona mi nepadla nejako do ocka. neviem preco ale pripominala mi niekoho. ALe tusila som hned ako to dopadne uz ked som ju videla s tou rozopnutou bluzkou. No povedzme si pravdu do monitorov Sam je chlap a ma svoje potreby. Byt na jej mieste spravim to iste Ale v celku suprova epka. Ktora sa mi strasne a nehorazne moc pacila. Aaaaaa skoro by som zabudla Bobby a zastera . Sorry ale tu sa musim ohlasit LittleDevil my sme to tušili ked sme to napisali Do Lazarusu. Ja som len cakala ze kedy vytiahne kolace. LD: dobre nam vyslo v tom teste ze sme psychic normalne sme sa dostali Ericovi do hlavy | |
| | | janicag Winchester
Počet príspevkov : 1301 Age : 38 Bydlisko : Spišská Nová Ves Nálada : ...sick and tired... Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: 04x14 Sex and Violence 07.02.09 15:42 | |
| | |
| | | Weronička Winchester
Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008
| Predmet: Re: 04x14 Sex and Violence 07.02.09 16:24 | |
| | |
| | | Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: 04x14 Sex and Violence 07.02.09 18:19 | |
| UUUUUUUUUUUUuuuufffffff vyvetrajte niekto mne je teplo Táto epka bola úžasná. Strašne sa mi páči ako v poslednej dobe zabúdam na ten rozruch okolo anjelov a démonov. Proste taká stará klasika. Chlapci v oblekoch to predsa ani nemusím komentovať No a Bobby ma skoro prizabil v tej zástere súhlasím s tinou - presne aj ja som si spomenula na LD a lenkkyn Lasarus No a potom tá jeho telefónna ústredňa no koniec. Tiež som sa pohrávala s myšlienkou ako to, že v tejto epke boli obaja akosi viac na zožratie ako obvykle. Najskôr som si myslela, že mi asi začína liezť na mozog blížiaca sa jar ale po druhom pozretí už viem správnu odpoveď - scéna ako sa bijú a Dean ho prehodí cez dvere na chodbu. Dean vezme sekeru (vtedy je ) a Sam sa zatiaľ zvíja na zemi (mimochodom nejako rýchlo ho Dean zložil. Veď keď mu v 4x02 buchol Hendrikson hlavu o umývadlo, tak sa normálne postavil a tu ho prehodil Dean cez dvere a je KO ) No proste pointa Sam na tej zemi keď sedel potom čo Bobby zabil tú syrénu, tak tie jeho puppy eyes a dôvod je odhalený - vínovočervená stena - tá s tými ich očami robí skvelý kontrast Ale inak sa mi páčilo ako si všetko medzi sebou vykričali - už bolo na čase chlapci A Bobbyho mustang - človeče ak mu raz dá poriadnu metalízu, tak Impala bude mať konkurenciu. tina: čo sa týka toho drsného Sama - presne toto som vravela lenkke po 4x09. Proste Sammy taký citlivý chlapec a v posteli divoch a u Deana je to presne naopak - vždy drsňák a potom príde na "to" a on taký nežný Tomu vravím paradox Čo sa mňa týka, ja som radšej na to tempo kde sa dá rozoznávať farba jeho trenírok LOL to ma privádza k myšlienke, že som zabudla napísať ten prelet po spiacom Deanovi a to jeho krásne prebudenie - inak to tričko mu veľmi pristane. Aj keď anatomický prelet spiaceho Deana sa mi viac páčil v 1x04 Okey idem si dať sprchu. Proste super epka a teraz tá prestávka ma zabije | |
| | | sisel Žltočočko
Počet príspevkov : 754 Age : 35 Bydlisko : Žilina Nálada : skúškové obdobie :D Registration date : 12.03.2008
| Predmet: Re: 04x14 Sex and Violence 07.02.09 21:40 | |
| lol, zacnem s rekapitulaciou co bola na zaciatku... scena, kde idu autom, opisoval som ju uplynuly tyzden v prislusnej teme(4x09) - citácia :
- Dean povie ze vdaka za vycuc, a ci mu nechce povedat viac detailov. A Sam nato, ze dobre, podelme sa navzajom. Ako bolo v pekle? a nesetri detailami... a Sam sa pri tom este tak super zatvari, ze vzdy idem do kolien
potom, ked sa rozpravali s agentom, dali mu vizitku, nech zavola ich nadriadenemu, to ma uz len napadlo ako bude Bobby vediet, ze co ma povedat... zacal som sa smiat uz ked som ho videl v zasterke, a ked tam potom bol zaber na tych par telefonov, no koniec vybuchy smiechu a aj som si myslel ze to bude doktorka, no ale nebola... ale ta sirena bola uzasna... prisera fakt vyzerala dobre, ale iba ako prisera, nie ako to na co sa premienala | |
| | | Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: 04x14 Sex and Violence 07.02.09 22:11 | |
| Ešte chcem dodať. Že všimli ste si ako keď obaja odchádzali prvýkrát od tej doktorky a šli k Impale ako sa im parilo z úst? Chudáci - teplo tam určite nebolo A ešte: Sakriš tak oni nemajú stály príjem (len nejaké tie podvody a hazard) a Sam ten mobil šľahne o stenu - v tej chvíli som sa cítila s mojím šrotom ako zo zaostalej krajiny Chudáčik telefón | |
| | | Klenotka Pocestný duch
Počet príspevkov : 61 Age : 42 Registration date : 06.11.2008
| Predmet: Re: 04x14 Sex and Violence 07.02.09 22:29 | |
| Výborná epizoda. Bylo tam tolik různých maličkostí, které mě bavily a dostávaly. Hlavně, jak se Dean zatvářil, když ho doktorka očividně ignorovala a věnovala se Samovi. Jak se Dean vždycky zatváří, když dá nějaká holka přednost Samovi. No, ať si chlapec zvyká, protože Sam byl celou epizodu naprosto k sežrání Jak to dělá, že mu sluší všechno, co si oblékne (nebo neoblékne ). Hlavně ten oblek...vrrrr Doktorka se mi líbila a jsem ráda, že Sam je spíš na tmavovlásky než blondýnky Sam opravdu přitahuje všelijaké potvory, ale Madison aspoň nebyla zlá, jen se měnila ve vlkodlaka, no.... To je podstatný detail! A Bobby! Konečně! Co by bez něj dělali? Ten je tím, kdo dává bratry dohromady a ne, aby je od sebe odháněl. Ty jeho telefony tam A ten fight, chvíli to vypadalo opravdu vážně Doufám, že to stačilo na nějakou dobu na pročištění vzduchu, protože to vypadalo, že by se možná rvali dál i bez očarování. Každopádně ty věci, co si řekli - oba měli pravdu. I když u Sama je to asi tím, že on byl přece jen sám a musel se obrátit na Ruby a odpoutat se od Deana, aby vůbec dokázal dál žít. To je asi ten důvod, proč už to mezi nimi není takové a proč už Sam není tak závislý na Deanovi. Poznámka "love them and leave them" od Deana k Samovi, tam uhodili hřebíček na hlavičku - Sam se opravdu trochu mění v Deana, je to skoro jako by si někdy vyměnili místa... A to, že Dean je slabý a pořád jen mluví o pekle a ubíjí se vinou, to byla taky pravda. Prostě to vystihli. A perfektně to vysvětlili, dali důvod k tomu, proč už to mezi bratry není takové jako dřív. Eric Kripke is the man. Těším se na finále, letos to asi bude hodně zajímavé. | |
| | | lentilka Winchester
| Predmet: Re: 04x14 Sex and Violence 08.02.09 0:23 | |
| | |
| | | Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| | | | lentilka Winchester
| Predmet: Re: 04x14 Sex and Violence 08.02.09 1:10 | |
| | |
| | | Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: 04x14 Sex and Violence 09.02.09 20:44 | |
| Toto byla parádní epizoda!! Bomba! Mě se ten agent zdál už od začátku nějaký divný... a nakonec se z něj vyklube ta příšerka. Strašně se mi líbilo, jak volal Bobbymu, aby si ověřil Sama s Deanem ten tam zrovna něco smažil a mluvil s ním A jak nakonec brášky poštval proti sobě Taková "bratrská" bitka Alespoň si už konečně vyříkali to co měli.... a Bobby se tam zrovna zjevil v pravou chvíli... ten Samův výraz, když se Dean napřahoval s tou sekyrou! A jak Sam volal "No!" šel Bobby zničit tu Sirénu! Nakonci mě docela překvapilo, že Sam se ani nějak nerozhloučil s tou pani doktorkou... Strašně jsem teď ráda, že se objevují takové díly, kde chybí démoni a andělé, je to takový příjemný odpočenek od nich... takové ticho před bouří | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: 04x14 Sex and Violence | |
| |
| | | | 04x14 Sex and Violence | |
|
Similar topics | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |