| 03x11 Mystery Spot | |
|
+10SkreechTina LenkaX22 janka410 SNlois Hiro666 Madlen deany Samabel dion-fortune Sarinka 14 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: 03x11 Mystery Spot 25.12.07 18:23 | |
| To sa ani nedá spočítať, ale skúsme to: 01x12 - mal namále, 01x22 - tam bol len začiatok toho umierania, 02x01 - pokračovanie toho umierania, opäť mal namále, 02x20 - opäť raz mal namále, 02x22 - si podpísal rozsudok smrti, celkom slušné skóre a ešte pripočítajme týchto cca 150 a nejaké tie útoky a dostanete super číslo... Sama pre zmenu zabili raz a "nadobro"... | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: 03x11 Mystery Spot 25.12.07 18:33 | |
| Jak mu to tenkrát řekl posedlý Sam ve 2x14: Deane, zpátky mezi živými. Začíná to pro tebe být běžná věc, co? Jako šváb. | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: 03x11 Mystery Spot 25.12.07 18:43 | |
| No vidíš, tú epizódu som zabudla zarátať...no evil!sam to vystihol.. Inak až teraz ma napadlo, že sa Kripke zmieňoval o štyroch epizódach, ktoré ešte zostávajú, pokiaľ teda dobre rátam, vychádza mi tam aj táto epizóda.. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x11 Mystery Spot 25.12.07 21:52 | |
| boze tak teraz ste ma dali, ze mal na male...no ja nemozem chudak dean a to s tym samom, ze len raz, ale na dobro...no ja nepredychavam, ale tak k teme ja myslim ze to bude nieco ako carovny vec alebo co, ale co sa so sammym stane netusim. bezvedomie sa mi tam na jednej strane dokonale hodi a na druhej mi tam vobec nesedi...ja skratka neviem ze by upadol do niecoho takeho ako je apatia alebo co? no vazne musime pockat na spoilery, ale ja tak uz toho vieme celkom dost-teda dost na to aby som zomierla tuzbou vidiet tu epizodu | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: 03x11 Mystery Spot 25.12.07 22:07 | |
| Možno dostane nejaké záchvaty a začne predvádzať rôzne kŕče.. ..fakt neviem a som strašne zvedavá, dúfam, že tam bude nejaká vedľajšia postava, aby sa objavili konečne sides voľajaké... | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x11 Mystery Spot 25.12.07 22:11 | |
| hm krce? no fakt nadhera sarinka vazne na co ty myslis? vzdy ti take tie najhorsie veci napadaju-aj ked no najhorsie su obcas aj na najlepsie no nie? ale no fakt to by mohla byt sranda ze krce, ale tak to si uz vazne neviem predstavit deana co by ten robil keby tak videl sama.
hmm no tak daaka ta vedlajsia postava by sa uz fakt hodila | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: 03x11 Mystery Spot 26.12.07 15:09 | |
| Možno ten mystery spot bude predsa len nejaké miesto a Sam tam zostane uväznený, preto to Deana nijako nepostihne. Možno sa Sam bude nachádzať v nejakej miestnosti, no on sa mysľou bude nachádzať pri Deanovi a zažívať jeho umieranie, pokiaľ sa z toho miesta nedostane... Mysím, že tie kŕče nie sú najhoršia varianta, to som len tak trepla... | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: 03x11 Mystery Spot 26.12.07 15:19 | |
| hm no neviem to ho nemozu podla mna ze rozdvojit- to by potom ten pri deanovi vyzeral ako mumia alebo co. nie to si nemyslim, ale mozno to bude tak ze zamrznu v case alebo co-chapes ked sa sam premiestni alebo co to urobi to tej slucky tak mozno si to dean nevsimne lebo u nho sa cas zastavi alebo bude plynut inym tempom alebo co takze to nepostrehne. neviem to som zase trepla prve co mi napadlo, ale tak ja som uz vazne zufala a neviem co si mam o tom mysliet. ono tu uz vsetko bolo v podstate pred tym, tak neviem ci sa budu opakovat alebo pridu s niecim novym. no a co ak sme to zle pochopili a aj dean bude uvezneny v tej slucke? no ja skratka neviem- musime pockat na riadne spoilery teraz si o tom tazko utvorime predstavu | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: 03x11 Mystery Spot 26.12.07 15:27 | |
| Nie, tak som to nemyslela. Vieš, ako keď si snívaš, no si zároveň hore, v nejakých filmoch to už bolo, takto sa mi to ťažko vysvetľuje.. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: 03x11 Mystery Spot 26.12.07 15:34 | |
| aha no to znie lepsie, ale aj tak by to podla mna potom nemohol tak preivat v tych snoch nie? a to ako by sa pri deanovi spraval to mi tiez nie je jasne. no je to dobry napad to hej, ale aj tak mi na tom vela nesedi. ja mam ten pocit, ze sam tam bude ako naozaj, ze sa mu len bude opakovat jeden den a stale dokola, takze mozno to deana ani nezasiahne lebo to nemusi mat suvis s dohodou mozno len ozaj zase raz bude mat stastie alebo co a ten den sa bude stale opakovat dokola a len sam si bude pametat co sa stalo pred tym alebo nieco take. no mne tam stale viac sedi ta varianta, ze dean bude vediet co sa deje a bude chciet sama zachranit | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: 03x11 Mystery Spot 26.12.07 15:37 | |
| Hmmm, fakt neviem, ako by to vyzeralo, no ak by to bolo naozaj, kde by bol potom celý ten čas Dean? Zastávam názor, že Dean bude plne pri zmysloch a bude vedieť, že sa so Samom niečo deje...toto polemizovanie ma zabíja, sa chcem konečne nejaké spoilery... | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: 03x11 Mystery Spot 26.12.07 16:20 | |
| aj ja!!!! no ved hej, vsak som napisala, ze sa dean bude snazit sama daako zachranit, ale ked to spravili v WIAWSNB tak tam dali ozajstneho sama len na zaciatok a potom az ked sa dean prebral, takze to mozno spravia napodobne aj teraz a vlastne sa tam dean skoro vobec neukaze-co sa dufam nestane | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x11 Mystery Spot 26.12.07 19:44 | |
| Krce, jo??? teda, to jste mi zase dali.... pěkně jste to tu rozvířili... ale já stále nevím, k jaké teorii bych se měla přilonit spíš takhle máme tolik možností taky záleží na tom, jestli se setkají zas s nějakou kreaturou a nebo člověkem a nebo to bude ještě propojený s nějakým místem ach, já jsem teď vážně v koncích | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| |
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: 03x11 Mystery Spot 27.12.07 18:14 | |
| no to hej, ja si tiez myslim, ze to asi bude predmet alebo miesto a asi skorej miesto, ked tam ma ja zit a vsetko...no neviem aj tak je to prilis mystery na mna v tejto chvili, len pevne verim, ze tato epka je dotocena a ze sa jej coskoro dockame aby som si zase mohla poplakat, lebo ja to uz tak citim, ze deanovo zomieranie sa neobide bez slziciek z mojej strany a este k tomu, ked ho bude tak pocetne. | |
|
| |
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| |
| |
Hiro666 Crossroads demon
Počet príspevkov : 562 Age : 37 Bydlisko : Michalovce Nálada : good Registration date : 28.12.2007
| Predmet: Re: 03x11 Mystery Spot 28.12.07 23:37 | |
| Bude urcite zaujimave epizoda, uz sa nevie dockat | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| |
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: 03x11 Mystery Spot 11.01.08 12:07 | |
| juhu jediná dobrá zpráa jen nechápu jak jste stihli popsat 3 stránky..já fakt taky nevim ale možná to bude s tim místem jak říkáte něco jako obdoba filmu na hromnice o den více kdy ten chlápek prožívá ten jeden den znovu a znovu a znovu...akorát tady bude varianta že Sam bude prožívat den v budoucnosti právě den kdy Dean umře...a bude se ho nažit zachránit a ptže jak v lost rádi vysvětlují vesmír á opravné mechanismy tak se mu to nepodaří a vždycky umře jiným způsobem, ale vždycky umře a pak bych si to taky představovala že už po tech několika třeba 95 umření deana na různý způsob Sam už to vzdá bude vedět že se z toho kolotoče nikdy nedostane a taktéž nemůže zachránit deana...to zase něco podobného bylo ve stargate ...no a pak když už to teda bude vzdávat ptže at dělá co dělá bratra nikdy nezachrání Dean mu pomůže dostat se z toho ven.....the end...just little teorie ....podobnou tady už stejně psal nekdo myslim d-f ci samabel já to jen roztáhla jak by to podle mě nějak mohlo být, že by prostě byly dvě rozličný dějový linie pak by se spojili | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: 03x11 Mystery Spot 11.01.08 17:27 | |
| no teda SNlois ty si nam to tu pekne vylicila hm no mna milo prekvapil ten datum, fakt to ide byt tak skoro? asi kvoli tomu novemu programu cw co? hm no tak ale aspon uz budeme mat vsetkych 12 dielov za sebou a mozme ich dosytosti rozoberat len sa desim toho ked odvysielaju tento diel a novy bude v nedohladne | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| |
| |
| Predmet: Re: 03x11 Mystery Spot 11.01.08 19:17 | |
| právě, to čekání po tomhle dílu....to bude hrůůůůza..........ale radši si počkám...hlavně ať to v září nebo kdy pokračuje | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x11 Mystery Spot 25.01.08 12:01 | |
| Našla jsem fotky - kód:
-
http://www.jensenacklesfans.com/gallery/thumbnails.php?album=164 - kód:
-
http://lounge.cwtv.com/showthread.php?t=166989 | |
|
| |
| Predmet: Re: 03x11 Mystery Spot 25.01.08 14:54 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: 03x11 Mystery Spot 25.01.08 15:54 | |
| Tie fotečky sa mi tak strašne páčia, hlavne tie dve, kde je Sammy pri tom moteli, až ma prsty pália, asi z nich urobím wall.. Inak, zdá sa to len mne, alebo dve fotky na seba nadväzujú? Najskôr tá, kde je Dean a nejaký chlap na neho mieri a potom, ako tam Sammy stojí pri tých schodoch..Mám taký dojem, že to je asi jedna z Deanových smrtí, chlapík vystrelí a Sam zbehne dole a nájde Deana... | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: 03x11 Mystery Spot | |
| |
|
| |
| 03x11 Mystery Spot | |
|