| 4x14 Co vás nejvíc zaskočilo? | |
|
+14janicag Anwiel Zizi str8tking Weronička Ellen lentilka lenkka Dzowika4 wiktoriano Lex dion-fortune Klenotka Samabel 18 posters |
4x14 Co vás nejvíc zaskočilo? | 1. Bobby v zástěře | | 13% | [ 4 ] | 2. Samova "jednorázová akce" s Carou a jeho postoj alá Dean | | 13% | [ 4 ] | 3. Siréna byla chlap | | 19% | [ 6 ] | 4. Co všechno vytkl Sam Deanovi | | 55% | [ 17 ] |
| Celkom hlasov : 31 | | |
|
Autor | Správa |
---|
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: 4x14 Co vás nejvíc zaskočilo? 13.02.09 14:21 | |
| A máme tady zase jedno hlasování. Rozmýšlejte moudře a vyberte největší překvapení, šok, prostě to, co ve vás vyvolalo ten největší údiv, ať už jsou vaše důvody, proč byste zvolili zrovna tu nebo tu možnost jakékoliv. Těšíme se na vaše odpovědi a taky na přibývání počtu hlasů ... hlasujte všichni, ať jsou konečná čísla co nejpestřejší. | |
|
| |
Klenotka Pocestný duch
Počet príspevkov : 61 Age : 42 Registration date : 06.11.2008
| Predmet: Re: 4x14 Co vás nejvíc zaskočilo? 13.02.09 15:42 | |
| Mně osobně tedy nejvíc dostaly ty Bobbyho telefony, ale to tu není, takže.... Asi to, co Sam řekl Deanovi, respektive to, co si řekli navzájem. Asi by si to nikdy neřekli, kdyby k tomu nebyli takhle donuceni, ale oba měli pravdu a pravda bolí. Každopádně to, že Sam dokázal tohle říct Deanovi trochu ukazuje, jak se změnil a nemyslím si, že je to až tak špatně. Ukazuje to, že Sam může fungovat už víceméně jako samostatná bytost bez Deana -což je dobře, a i špatně, záleží, jak se na to člověk dívá Tak, a teď nevím, jestli dávám smysl | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 4x14 Co vás nejvíc zaskočilo? 13.02.09 17:01 | |
| mňa najviac prekvapilo, že siréna bola chlap. proste vo všetkých legendách to boli vždy ženy, takže toto ma dosť prekvapilo.
bobby v zástere bol super, ale nebol to nejaký extra šok vidieť ho takto. Je pravda, že som to nečakala, hlavne tie telefóny, ale Bobby som si aj ja občas predstavila ako doma v zástere kuchtí, takže týmto som až tak veľmi prekvapená nebola.
To, čo vykričal Sam Deanovi ma ale šokovalo. Hlavne to o tom, že ho Dean brzdí. No stále to nebol taký šok ako pri siréne. Proste tým ako sa ich vzťah mení sa to v podstate dalo očakávať. To isté platí aj pre akciu "Cara". Skrátka aj to ma prekvapilo, ale vzhľadom na to ako veľmi sa Sam zmenil, to šok nebol. | |
|
| |
Lex Pocestný duch
Počet príspevkov : 84 Age : 32 Bydlisko : DNV Nálada : prisposobuje sa okoliu Registration date : 17.06.2008
| Predmet: Re: 4x14 Co vás nejvíc zaskočilo? 13.02.09 17:21 | |
| Prepac Dion, no neviem ci je spravne vraviet, ze sirena bol chlap, kedze sa menila na hocico po com srdce najviac tuzi...Pre Deana to bol brat, ktory by bol ako on, a s ktorym by sa mohol rozpravat aj o inych veciach ako len o love... Pri mne by sa to mozno zmenilo na 60 gigovy iPod | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 4x14 Co vás nejvíc zaskočilo? 13.02.09 17:23 | |
| no hej ona bola tak transka, ale aj tak... proste už len to, že sa vedela zmeniť aj na chlapa ma prekvapilo, lebo o tomto sa nikde nedočítaš. proste všade sú to ženy. | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: 4x14 Co vás nejvíc zaskočilo? 13.02.09 17:26 | |
| | |
|
| |
Dzowika4 Crossroads demon
Počet príspevkov : 464 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : je mi viac než fajn :D:D:D:D Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: 4x14 Co vás nejvíc zaskočilo? 13.02.09 17:49 | |
| mňa dosť zaskočilo čo všetko mal sam proti deanovi akože nečakala som že mu powie niektoré veci čo vravel......celkom pri tej časti som mala len otvorené usta pretože sa mi to rátalo obaja boli dobrý a len som tŕpla kto vyhrá s ních | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: 4x14 Co vás nejvíc zaskočilo? 13.02.09 18:38 | |
| | |
|
| |
lentilka Winchester
Počet príspevkov : 2175 Age : 44 Registration date : 15.04.2008
| Predmet: Re: 4x14 Co vás nejvíc zaskočilo? 13.02.09 18:48 | |
| | |
|
| |
Ellen Žltočočko
Počet príspevkov : 694 Age : 54 Bydlisko : SR Nálada : hope never dies... Registration date : 23.03.2008
| Predmet: Re: 4x14 Co vás nejvíc zaskočilo? 13.02.09 20:14 | |
| Mnou až hrklo, keď som počula čo Sam vyčíta Deanovi. Napr. to, že je silnejší a múdrejší lovec ako Dean. Alebo ako mu dal najavo, že je zbabelec. To som naozaj nečakala. Na druhom mieste by som dala to, ako sa Sam chladne postavil ku ukončeniu vzťahu k tej doktorke. Keď som to videla, presvedčala som samú seba, že Sama tak hrozne mrzí, že povedal Deanovi to, čo mu povedal, že mu tá Cara už bola v prorovnaní s tým všetkým ukradnutá. | |
|
| |
Weronička Winchester
Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008
| Predmet: Re: 4x14 Co vás nejvíc zaskočilo? 13.02.09 20:15 | |
| no tak toho je viac co ma zaskocilo...samozrejme aj to ze Sirena bol chlap. ...ale tak asi najviac to co Sam vtkol Deanovi...no fakt jak to musia obidvaja v sebe dust a nemozu alebo nechcu ja neviem si to vytknut a povedat priamo do oci ...no ja neviembolo to u mna take skor smutne ze to takto vsetko beru...a toto si myslia... | |
|
| |
str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| |
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: 4x14 Co vás nejvíc zaskočilo? 14.02.09 15:25 | |
| No mňa tiež skôr zaskočila tá Bobbyho úžasná ústredňa Má to skvelo vymyslené Tak ale zvolila som to, že siréna bola muž, presne ako píše dion - všade sú sirény opisované ako ženy, tak ma to prekvapilo. To, čo si navzájom bratia povedali ma neprekvapilo, pretože ja som už v jednej téme vravela, že síce by to napr. od Sama bolo netaktné, ale že čakám, kedy vybuchne, takže proste mňa to tak trošku potešilo - viete to psychické týranie Proste aj keď potom povedali, že to tak nemysleli obaja vedia, že vraveli to, čo im ležalo na srdci - proste zasialo sa semiačko, ktoré povedie ešte k zaujímavým momentom Takže keďže telefóny sú tu neni, tak teda tá siréna | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: 4x14 Co vás nejvíc zaskočilo? 14.02.09 15:32 | |
| Já jsem taky dala to, že Siréna byl chlap.. To ostatní nebyl až takovej šok. Kdyby Sammy povědět tohle Deanovi, kdyby nebyl pod vládou sirény, tak bych dala určitě tohle, ale takhle ne. Nakonec je přece dobře, že si to pořádně vyříkali... Samova jednorázovka... No, co si budeme povídat, změnil se. | |
|
| |
janicag Winchester
Počet príspevkov : 1301 Age : 38 Bydlisko : Spišská Nová Ves Nálada : ...sick and tired... Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: 4x14 Co vás nejvíc zaskočilo? 14.02.09 17:19 | |
| | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 4x14 Co vás nejvíc zaskočilo? 08.03.09 0:31 | |
| Varianta poslední - nezaskočilo mě, že mu začal ty věci vytákat, ale nečekala jsem, že mu řekne všechno tohle... a tak ostře. A to jeho Buuuu ... no konec. | |
|
| |
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: 4x14 Co vás nejvíc zaskočilo? 08.03.09 19:07 | |
| Takže mňa fakt dosť , dosť riadne zaskočil Sam to všetko čo Deanovi povedal to bolo hrozné neviem úplne som sa vtedy vžila do Deana a myslela som na to ako sa mu jeho slová zabodávajú do srdiečka a podľa mňa to myslel vážne aj keď na konci vravel , že to bolo len pod vplyvom Sirény , no podľa mňa nie , pretože aj Dean vlastne hovoril pravdu to o tej Ruby a tak , takže aj Sam podla mňa hovoril pravdu a teraz viem , že ma zabijete ,ale vtedy keď mu to povedal tak som si pomyslela "Sam ty si fakt debil" ,ale to akože len vtedy , keď to hovoril ,pretože fakt to pekelne prehnal | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 4x14 Co vás nejvíc zaskočilo? 30.03.09 14:33 | |
| Já jsem dala druhou možnost, protože to jsem fakt nečekala, že se Sam s takovým klidem vyspí s někým na potkání a navíc ještě pak ten jeho závěrečný "proslov". No, teď už jsem si zvykla, že to dávno není ten Sammy, kterého jsem si tak zamilovala. Co řekl na konci Deanovi mě nepřekvapilo, čekala jsem to a v koutku duše doufala, že mu toho řekne ještě mnohem víc. Já prostě tyhle hádky miluju.... Aspoň něco můžu vytěžit z této série. A nepřekvapilo mě to proto, že v této sérii změnili Sama tak divným způsobem, že to jejich bratrské pouto šlo někam hooodně, hodně daleko (nechci být rpsotá ), takže už jsem spíš překvapená, když si navzájem řeknou něco pěkného nebo se nějak podrží. Bohužel. | |
|
| |
Hiro666 Crossroads demon
Počet príspevkov : 562 Age : 37 Bydlisko : Michalovce Nálada : good Registration date : 28.12.2007
| Predmet: Re: 4x14 Co vás nejvíc zaskočilo? 14.04.09 19:07 | |
| Ja som hlasoval za Co všechno vytkl Sam Deanovi Chvilu som uvazoval aj za Bobbyho | |
|
| |
sisel Žltočočko
Počet príspevkov : 754 Age : 35 Bydlisko : Žilina Nálada : skúškové obdobie :D Registration date : 12.03.2008
| Predmet: Re: 4x14 Co vás nejvíc zaskočilo? 14.04.09 19:46 | |
| ja uz neviem za co som hlasoval | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: 4x14 Co vás nejvíc zaskočilo? | |
| |
|
| |
| 4x14 Co vás nejvíc zaskočilo? | |
|