| Sieň slávy | |
|
+23lenkka lentilka calla SkreechTina Faith Zizi wiktoriano Anwiel sisel Soniq bookika Kristine ivan2321 LenkaX22 Madlen Kaja Silvia SNlois dion-fortune Chrystelle janka410 Samabel Sarinka 27 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Sieň slávy 18.03.08 18:15 | |
| | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Sieň slávy 18.03.08 18:20 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Sieň slávy 18.03.08 18:22 | |
| | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Sieň slávy 25.03.08 22:13 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Sieň slávy 25.03.08 23:47 | |
| Pozerám pozerám a som v poslednej dobe sa pomerne dosť ľudí registrovalo, čo ma, samozrejme, nesmierne teší.. | |
|
| |
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: Re: Sieň slávy 25.03.08 23:49 | |
| To je super len keby to neboli len sledovatelia ale to je normálne som rada nech to len pribúda. | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Sieň slávy 26.03.08 0:03 | |
| Sledovatelia.. Kaja, ty ma dnes zabiješ.. asi sa musia najskôr prelúskať príspevkami, my sami s tým máme problémy a to aj keď tu nie sme jeden deň.. | |
|
| |
Kaja Winchester
| Predmet: ............ 26.03.08 17:42 | |
| Jaj, no dobre,to je pravda ja som ledva s vami udržala tempo na začiatku ,lenže doteraz jednu vec nechápem nikdy som ju neriešila prišla som na internet hladala som niejake stránky Slovenske o SN niečo take ako je tuto stranka prvý týžden nič ,ale nahodou o druhý týžden neskôr ako bola na Markíze niejaká čast prvej epizody som tuto stránku záhadne ukrytu našla ,no a neskôr sa prihlasila na forum atd.Len doteraz nechápem ona bola jednu dobu nefunkčná alebo čo? Alebo som len nemala šťastie.Pretože ja som sem prišla a všetky ste tu mali niejake rozhovory ale stále som mala pocit,že vy ste nemali taketo rozhovory len na tomto forum ale že ste debatovali ešte aj niekde inde predtým než toto forum bolo neviem si to vysvetliť. | |
|
| |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| |
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Sieň slávy 26.03.08 19:52 | |
| Ako povedala Jannka, mi sme si fórum tak nejako urobili z Guestbooku, kedysi sme tam za deň zapísali desiatky strán a teraz je tam tak ticho, bo sme tu.. Nerozumiem tomu, prečo si stránku nenašla, každý vyhľadávač by ju mal nájsť..zoznam, google, yahoo a pod...záhada.. | |
|
| |
Kaja Winchester
| Predmet: Re: Sieň slávy 26.03.08 21:04 | |
| Janka a Sarinka :Dakujem za vysvetlenie Myslím že tu je oveľa pohodlnejšie ako na Guestbooku a som veľmi rada,že to tu takto funguje a dennodenne žije. Kiež by trvalo SN večne.Ano je to záhada preto som si myslela,že je to nova stránka a ked som na nu klikla mala som hned pocity a hovorila som si : Tak oni sú ale šikovní a rýchlí ked urobili stránku a serial ide v telke len skoro napr. dva týždne neviem, ktorá bola časť tak som sa najprv čudovala.Preto sa mi nezdalo čudne,že som tu stránku predtým nenašla lebo som si myslela-,že Markíza je ,chápete ja som o tom seriáli nič nevedela a zrazu ho začala davať Markíza a tým sa začalo moje učinkovanie i tu. -že ste ju vyrobili rovno s Markízou až potom ked som poprelistovala všetko tak som si myslela,že ste niejakí SUPERMANI z toho dôvodu že absolutne neznámy seriál teda len v naších končinách publikujete a máte množstvo náštev a funguje to tak sa mi to zdalo čudne,že akosi som mimo dianiavo svete,ale naozaj nie som len som si proste neuvedomila,že čas takto letí naozaj mám pocit,že posledne roky preleteli neuveritelne rýchlo .No a tak som bola strašne prekvapená aj ked som vedela ako to funguje ako je u nás všetko spomalené pokiaľdaju niečo nove trvá to večne zatiaľ čo v iných krajinách tým žijú ale proste pri Sn som si to akosi neuvedomila - ved viete ja mám ešte rok 2006 ani neviem o tom že je 2008 .No a túto stránku som niejako prvý den hladaním SN prešvihla pretože neviem prvá strana nič akési informácie druhá možno tiež mohlo to byť na tretej google strane ale človeku sa nechce listovať 1000 strán ked vie že na tých posledných su len niejake utržky tak som si hovorila nič -) To je ale nový seriál,super určite sa to rozbehne , ale mýlila som sa rozbehnute dianie okolo toho už dávno bolo No a druhý deň hladaním som nahodou ale ani neviem ako už sa mi to zjavilo na prvej stránke google ,možno že som aj zadala niečo ine ja neviem možno nahodou som sa sem dostala že som hladala niečo ine tykajuce sa Sn nie konkretne SN a podarilo sa kliknem a viím Nádhernú stránku ,ktoru som predtým nevidela ,naozaj je perfektne tolko info,piesne,proste všetko očarilo ma to aj Forum Samozrejme a tuším že ste nezačali s forum až tak neskoro len ja som tu bola od začiatku možno 2 dni neskôr len som najprv sledovala chcela vidieť ludí ktorí sem píšu či sa mi oplatí a musím povedať že som veľmi rada ,že som sem začala písať DAKUJEM Všetkým | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Sieň slávy 26.03.08 21:16 | |
| Jeeej, tak to si pekne popísala... Sme radi, že si si k nám napokon našla cestu a taktiež že si sa k nám pripojila, naša SN rodinka sa tak rozrástla o ďalšieho skvelého člena... My sme holt čo sa týka seriálov a pod. strašne spomalení, mňa osobne veľmi prekvapilo, ako neskoro ho Markíza začala vysielať, keď mám pravdu povedať, tak nejako som ani nedúfala, že ho niektorá z televízií začne vysielať, pri ich zmýšľaní..no a sami vidíme, ako to teraz dopadlo.. | |
|
| |
Kaja Winchester
| Predmet: Re: Sieň slávy 26.03.08 21:24 | |
| Dakujem veľmi pekne Sarinka .Tak to ano ,strašne ,niekedy sa zamýšľam nad tým kto za tým všetkým stojí v Markíze, že je to tak všetko ako keby naschvál.Viem si to sama vysvetliť,ale aj tak je to smutne že to takto dopadlo.Teda som zvedavá na nový vys.čas a ich super zmenu myslím že to bude zvláštne aspoň mám taký pocit,len dúfam že nás neoklamali a nerobia si so svojimi slubmi z nás šašov. | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| |
| |
| Predmet: Re: Sieň slávy 27.03.08 23:13 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Sieň slávy 27.03.08 23:35 | |
| Tak predsa... už som si myslela, že sa ho nedočkáme, celý deň som tak očkom tam hádzala a stále nič.. | |
|
| |
LenkaX22 Winchester
Počet príspevkov : 1639 Age : 39 Bydlisko : Sereď Nálada : look at me.... i´m happy :D Registration date : 03.12.2007
| Predmet: Re: Sieň slávy 28.03.08 9:21 | |
| 200 - tý účastník.. jeeejda..no super!! | |
|
| |
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| |
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Sieň slávy 30.03.08 20:56 | |
| Ľudia, chceli by ste tu chat??? Doposiaľ som ho neaktivovala, ale ak by bol oň záujem, prečo nie... | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Sieň slávy 30.03.08 20:58 | |
| hmm no neviem, treba nam ho? ono by to mozno sa pokus stalo..... necham rozhodnutie na inych, lebo ja som tu perfektne stastna uz aj teraz, ale vsetkym novinkam a vylepseniam som otvorena | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Sieň slávy 30.03.08 20:59 | |
| No veď práve, že či by bol využívaný, ono to je niečo ako shoutboard, ale tak uvidíme, čo ostatní... | |
|
| |
| Predmet: Re: Sieň slávy 30.03.08 21:02 | |
| já vám s rozhodováním moc nepomůžu.....já se taky zařídím podle potřeb ostatních ...na jednu stranu..někdy je tu dost živo a už tak nestíhám, tak ještě mít přehled o konverzaci v chatu....to by asi bylo zase pro určitou skupinku lidí....ale tak jak říkám...já to nechám na jiných | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Sieň slávy 30.03.08 21:02 | |
| ved ja viem a prave preto mi to prislo take divne ale no mozno by tam pisalo viac ludi, ktori sa sem neodvazia alebo nemaju cas.... | |
|
| |
| Predmet: Re: Sieň slávy 30.03.08 21:04 | |
| No já nevím k čemu by to bylo dobré. Mně to tady nechybí. Všimla jsem si, že v sekcích o samotném SN je to poslední dobou docela mrtvé, takže pokud by někdo měl čas na vykecávání se, mohl by se vykecávat tam. | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Sieň slávy 30.03.08 21:06 | |
| Mňa práve napadlo, že by tam písali možno aj tí, čo sa inam neodvážia, ako tu už padlo, predsa len by to bolo na očiach, neviem, fakt neviem, preto sa obraciam na vás.. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Sieň slávy | |
| |
|
| |
| Sieň slávy | |
|