| Sieň slávy | |
|
+23lenkka lentilka calla SkreechTina Faith Zizi wiktoriano Anwiel sisel Soniq bookika Kristine ivan2321 LenkaX22 Madlen Kaja Silvia SNlois dion-fortune Chrystelle janka410 Samabel Sarinka 27 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| |
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Sieň slávy 01.05.08 17:18 | |
| No neboj sa, Sisel určite sa raz dočkáš a možno skôr, než si myslíš.. život je skrátka nevyspytateľný... | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Sieň slávy 01.05.08 17:35 | |
| | |
|
| |
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: Sieň slávy 01.05.08 18:37 | |
| | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Sieň slávy 06.05.08 15:32 | |
| | |
|
| |
Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: Sieň slávy 06.05.08 15:44 | |
| | |
|
| |
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: ...... 06.05.08 21:50 | |
| už pol roka? radšej povedzte 6 mesiacov predsa je to lepšie a aj znie to oveľa kratšie ako pol roka potom sa cítim staro.Inak čo to bude o takých 5 rokov pol roka bude pri takom množstve zanedbatelné | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Sieň slávy 13.09.08 22:06 | |
| som si všimla, že už dlhšie neboli štastiky nechcete ich znova dať? | |
|
| |
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: .................. 13.09.08 22:32 | |
| ano aj by som ich rada privítala | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Sieň slávy 13.09.08 22:33 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| |
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Sieň slávy 24.11.08 21:48 | |
| Vážení a milí, chlapci a páni, slečny a dámy, v týchto dňoch naše fórum, náš druhý domov (áno, je to tak, nezapierajte... ) oslavuje svoje prvé výročne. Niekedy presne pred rokom sme sa s bratom rozhodli, že návštevná kniha už funkciu fóra nestíha pokryť a tak sme prekonali svoju neskonalú lenivosť a po mesiaci odkladania tento skvost založili. Dlho som rozmýšľala, čo napísať, ale potom som si povedala, že nebudem ešte viac trápna než som a celé to nejako skrátim. Rok...365 dní...až sa mi slza tisne do očí...a čo sa tu za tú dobu udialo? Okrem toho, že sa nám podarilo napísať cca 65 000 príspevkov.. (to patrí vám) a pričom asi štvrtinu, ak nie viac, tvorí Samabel, že? Podaril sa nám tu viesť niekoľko vojen... nastala tu hromadná výmena nickov či sme hľadali myš, ktorá sa nám tu usadila a vyžierala naše príspevky...týmto ju zdravím.. Okrem toho sme si prostredníctvom tohto fóra usporiadali prvý a druhý meet, aby sme zistili, či ten na druhej strane ozaj existuje a potvrdili si, že ozaj nie sme jediní takto "postihnutí"... Vytvorili sme si tu niekoľko fanklubov, zaplavili to tu smajlíkmi a zrejme zhnusili chlapcom... napriek tomu, že nie sme poviedkové fórum ani nič podobné, tu máme jednu z najväčších zbierok poviedok či básničiek, týmto ďakujem každému, kto kedykoľvek svojím dielom prispel. No ale dosť bolo machrovania a ide sa ďakovať... Ďakujem našim dvom skvelým moderátorom, ktorí to tu tak pekne udržujú, upratujú a všetkých nás krotia... Ďakujem všetkým, čo sem kedykoľvek prispeli či prispievajú, takže veľké DÍKY vám všetkým, dúfam, že sem budete stále radi chodiť.... all A teraz sa ideme všetci hromadne ožrať... P.S: na úvodnej strane tejto témy nájdete najnovšie štatistiky.. | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: Sieň slávy 24.11.08 22:01 | |
| | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Sieň slávy 24.11.08 22:07 | |
| tak už je to rok?to som netušila. aj ked ja budem mať na budúci týžden rok odkedy som prvi krát videla SN tak to oslávim s vami a samozrejme tiež si želám aby sme tu vydržali ešze dlho lebo sme tu úžasná banda. tak som v štatistike v počte príspevkov za mesiac hned po Samabel na 2. mieste. to som nečakala, teraz neviem či sa mám tešiť alebo uvažovať o tom či to trochu neprehánam a netrávim tu priveľa času. ale čo potom hlavne že mi je tu dobre | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Sieň slávy 24.11.08 22:10 | |
| Tiež chcem poďakovať Sarinke, ktorá vytvorila toto naše útočisko. Miesto, ktoré môžeme hrdo nazývať naším domovom. Sarinka ďakujem Prajem nám veľa zábavy a plno skvelých tém, ktoré budeme rozoberať a baviť sa pri tom. Alebo si poplačeme pri poviedkach, nebudeme dýchať od smiechu pri tých našich rôznych teóriach a hlavne sa tu budeme cítiť super. Prajem foru ešte veľa členov a ešte viac príspevkov. Toto miesto mi zmenilo život, stretla som pár dušiečiek aj osobne, o čom sa mi nikdy ani len nesnívalo a viem, že ešte mnohých stretnem. Keď som smutná alebo veselá tu je miesto, kde ma pochopia a za to vám všetkým ďakujem PS: LOL ja som tiež v štatistikách no teda toto - ani neviete ako ma to neskutočne teší | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Sieň slávy 24.11.08 22:13 | |
| | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Sieň slávy 24.11.08 22:23 | |
| Samabelpre ma si nemmusíš robiť komplexy. aj ked tysi ešte predomnou ja sa rada zdržujem na miestach kde sa dobre zabavím a tu sa zabavím ako nikde inde tak v tom nie je problém. ešte raz toto je fakt super forum | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Sieň slávy 25.11.08 13:35 | |
| Tak ja som včera stále myslela na toto výročie a celé forum a vlastne od doby, čo som sa sem aktívne zapojila som závislá a vždy keď sa nemôžem pozrieť čo je tu nové, tak mám abstinenčné príznaky, za ktoré sa mi mama smeje a posiela ma do cvokhauzu A tak som včera večer vymyslela toto - neviem, či nebude vadiť, že to dám sem a nie do svojej zložky s básňami, ale vystihuje to práve túto tému, tak dúfam, že nevadí. Prvé výročie1 rok, 365 dní, 1 seriál, čo spojil ľudí. 65 000 príspevkov, stali sme sa rodinou. Sarinka to všetko začala, miesto pre spoločnú závislosť vytvorila. Miesto, ktoré nazývame domovom, útočisko pred reálnym svetom. Supernatural spojil mnohé duše, dvaja lovci ukradli srdcia naše. Ukázali nám svet zlý, ale aj dôvod, pre ktorý oplatí sa žiť. Že aj pre nepatrnú nádej, oplatí sa bojovať aj ďalej. Že aj to, v čo neveríme, jedného dňa možno uvidíme. Tak pozdvyhnime čaše a spolu si pripime. Na ďalšie krásne chvíle, čo tu ešte strávime. Aby Supernatural, každý náš krok sprevádzal. Aby každý pohľad do tmy, bol tak krásne tajomný. A pri každej slze, či úsmeve, zídeme sa na fore. A občas sa stretneme a poriadne pokecáme. Možno ešte jedno prianie, stretnúť sa na vysnívanom cone. Našich hrdinov objať a za všetky krásne chvíle im poďakovať. | |
|
| |
Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: Sieň slávy 25.11.08 13:48 | |
| WOW! toto forum existuje uz rok, to je velka vec!! na to si musime teda riadne pripit Sarinka, napisala si to strasne krasne vsetko, ani neviem,co k tomu napisat. Stale neverim, ze som sucastou tohto fora a ze je to tu vsetko take skvele,ako v sne.Ked si spomeniem, co za veci sme tu navystrajali a kolko sme si tu toho "uzili" je to proste nadherne, az sa mi slzy tisnu do oci tiez, pri vsetkych krasnych spomienkach velmi pekne dakujem, ze to tu funguje a ze mozem byt sucastou tohto celeho Anwiel z celeho srdiecka ti blahozelam! Zizi davam ti za ulohu tuto basen sa naucit a predniest na meete, lebo sa mi strasne paci a je strasne krasna, aj pred tebou klobuk dolu, ze si nieco taketo famozne na tuto prilezitost vymyslela | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Sieň slávy 25.11.08 13:50 | |
| Zizi: Ta básnička se vážně k téhle příležitosti hodí. Tys to vystihla tak úžasně. No prostě... jsem ráda, že ses rozhodla něco takového vytvořit. Jj, tohle forum je prostě můj další domov. | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| |
| |
Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: Sieň slávy 25.11.08 14:05 | |
| teda, to už je rok??? to je úžasné už sa teším na ďalší rok Zizi: tá básnička je kráááááásna vážne ma dostala, si vážne talent | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| |
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Sieň slávy 25.11.08 14:14 | |
| | |
|
| |
Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: Sieň slávy 25.11.08 14:35 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Sieň slávy | |