| Příšery | |
|
+6Night Angel Madlen Hiro666 dion-fortune Sarinka Samabel 10 posters |
Autor | Správa |
---|
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Příšery 21.12.07 21:47 | |
| snad to téma může být tady... koneckonců...taky tam účinkují jaké kreatury vám přišli nejďábelštější.... nejlepší epky s nima....cokoliv.....které byste si přáli v Supernaturalu vidět z těch, co tam nebyly? Moji favoriti jsou Shapeshifter, Džin, Bloody Mary, Smrtka, Stíny byly taky zajímavé, ale moc jsme se o nich nedozvěděli, Striga je dost dobrá mrcha, ....a pak samotný démoni no je jich hodně... | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Příšery 22.12.07 22:52 | |
| Mojím naj, naj, naj, naj bad assom je a vždy bude Žltočočko.. Tiež sa mi veľmi páčila Bloody Mary, pretože vytvorila takú super atmosféru, i keď miestami mi to pripomínalo Kruh. Nesmiem zabudnúť na Meg, Gordona, i keď tí vlastne nie sú príšery, no Gordon, ehm, veď vieme, ale sú na tej druhej strane, takže...V tretej sérii sa mi zatiaľ páčili všetci...od siedmich hriechov, cez Cassie, uja utop-sa-na-suchu Kapitána až po tých sadistických pohanov... Tam výhradne nemám svojho obľúbenca. Koho by som chcela vidieť? Čo ja viem..ťažko povedať, pretože ma teraz nič nenapadá...možno nejaké stvorenie, ktoré by bratom vymenilo duše a obaja by sa ocitli v tele toho druhého, to by bola šupa...
Naposledy upravil dňa 25.12.07 21:31, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Příšery 25.12.07 21:15 | |
| mne sa pacili tie tiene, dzin, striga, demoni vo vseobecnoti, smrtka, 7 hriechov bolo perfektnych, menic sa mi tiez ratal a aj ti pohansky bohovia, ale tak ja neviem. mne sa tam pacilo skoro vsetko. co by som chcela vidiet su asi take riadne zle cierne carodejnice, ale tak no nieco podobne uz coskoro snad uvidim a potom uz asi neviem co- no suhlasim so sarinkou, ze vidiet tich dvoch naopak by bolo uzasne, takze nejaka taka priserka by bola fajn. tiez nieco co by vedelo dokonale citat mysle by nemuselo byt zle-ako by ich tam potom citovo mucilo... | |
|
| |
Hiro666 Crossroads demon
Počet príspevkov : 562 Age : 37 Bydlisko : Michalovce Nálada : good Registration date : 28.12.2007
| Predmet: Re: Příšery 28.12.07 23:35 | |
| Mne sa pacili Blood Mary , Shapeshifter, Striga, Smrtka, Dzin, Zltoocko,zaujimavy bol aj Wendigo, | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Příšery 01.01.08 19:52 | |
| Mě nejvíce zaujali Žlutoočko, démoni, striga, nějací ti duchové, jako byli třeba v Asylium, Sedm smrtelných hříchů bylo opravdu skvostných! Ale ani taková zeječí pacička není špatná, jestli se mezi to dá počítat Nejlepší démon byla asi "Meg" v Samově podání. To, že by se kluci ocitli v roli toho druhého není vůbec špatný nápad! Doufám že to p. Kripkeho napadne. Ten díl by musel být úžasný Teď mi ale nedochází, co to je ten Shapeshifter? V kterém díle byl? | |
|
| |
Night Angel Žltočočko
Počet príspevkov : 627 Age : 31 Bydlisko : Praha Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Příšery 01.01.08 20:13 | |
| Madlen: Shapeshifter = měnič - poprvé 1x06 Skin
No, mě se líbilo hodně příšer, třeba vlkodlaci nebo wendigo, ale mojí jedničkou jsou jednoznačně démoni (celkem by mě zajímalo, jestli budou lidi psát Primě, proč se to jmenuje Lovci duchů, když je to o démonech). Démoni umí myslet a to se mi na nich líbí nejvíc, nejsou to jenom nějaký zvířata, co následujou instinkty.
A co bych chtěla vidět? Včelku Máju | |
|
| |
Silvia Winchester
Počet príspevkov : 1268 Bydlisko : Bardejov Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester! Registration date : 30.11.2007
| Predmet: Re: Příšery 01.01.08 20:43 | |
| | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Příšery 01.01.08 21:02 | |
| Night Angel: aha měnič, to by mě nenapadlo, dík | |
|
| |
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: Příšery 28.02.08 21:58 | |
| ja mam najradsej bloody mary, hookmana, scarecrow, smrt, dievcatko z obrazu, samozrejme sthrigu, H.H Holmesa a dzina. nesmiem zabudnut ani na demonov. moje oblubeni su asi zltoocko (jasne), demonka z 2.22 a 3.14 | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Příšery 28.02.08 22:16 | |
| SNlois: tak kludne nieco hod, neviem co tam mas, ale mna by to docela zaujimalo no a ja musim povedat, ze mne sa pacili teraz najnovsie aj tie hriechy v magnificent seven, a aj "carodejnice" boli celkom cool. pacil sa mi napad so snovym korenom aj trickster, no lilith tiez ujde. | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Příšery 28.02.08 23:29 | |
| | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Příšery 29.02.08 15:42 | |
| no mám tam V3ECHNY příšerky s.r.o. z první serie..myslím že tam jsou všechny no já nevím s čím začít.... women in white, wendigo, bloody mary, shapeschifter, hook man, creepy crawlers, vengeful spirit, pagan scarecrows, reapers,tulpas(hell house), shtriga, vampires, demons, ok I think that's all........ taak co chcete?? hm? hm??? | |
|
| |
sisel Žltočočko
Počet príspevkov : 754 Age : 35 Bydlisko : Žilina Nálada : skúškové obdobie :D Registration date : 12.03.2008
| Predmet: Re: Příšery 13.03.08 9:28 | |
| podla mna bol husty Dr. Ellicott alebo ako sa to volal | |
|
| |
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: Příšery 24.04.08 18:42 | |
| tak najnovsie u mna jasne vedu trickster a malicka lillith - samozrejme nezabudam na zltoocka | |
|
| |
sisel Žltočočko
Počet príspevkov : 754 Age : 35 Bydlisko : Žilina Nálada : skúškové obdobie :D Registration date : 12.03.2008
| Predmet: Re: Příšery 24.04.08 19:48 | |
| heh Trickster nie je najstrasnejsi. ale asi ho mam najradsej :-D | |
|
| |
bookika Winchester
| Predmet: Re: Příšery 24.04.08 19:54 | |
| podla mna je strasny sympatak a herec co ho hraje je taky charizmaticky az sa nanho skvele pozera | |
|
| |
sisel Žltočočko
| Predmet: Re: Příšery 24.04.08 20:00 | |
| mna vzdy najviac dorazi ten jeho usmev so spulenymi ustami, mi vtedy pripomina nejaku staru damu, ktora sa tesi ked niekomu ponukne kolac a dotycnemu chuti proste sranda podla mna by si zasluzil novu temu, kedze este vzdy zije uz sa na tom pracuje | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Příšery | |
| |
|
| |
| Příšery | |
|