| Fotky Jareda a Jensena - společné | |
|
+33JMMM mummy Portable.Device Ellen Panthera Night Angel Fay evetka helps Lucy86 Kaja Husitka Sarinka Marion0889 str8tking Samabel dzajnisko kattie janicag Kristine Dzowika4 Soniq janka410 Anwiel dion-fortune Weronička cleo Silvia lentilka Chrystelle Zizi wiktoriano lenkka 37 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Fotky Jareda a Jensena - společné 10.02.09 9:24 | |
| | |
|
| |
lentilka Winchester
Počet príspevkov : 2175 Age : 44 Registration date : 15.04.2008
| Predmet: Re: Fotky Jareda a Jensena - společné 10.02.09 10:15 | |
| | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Fotky Jareda a Jensena - společné 10.02.09 11:08 | |
| jeej Chrys toto som si asi mala pozerať až doma. lebo teraz s budem zvýšok dna tváriť takto ja neviem čím to je ale Sam tam vyzerá úplne skvele | |
|
| |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Fotky Jareda a Jensena - společné 13.02.09 20:48 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Fotky Jareda a Jensena - společné 13.02.09 20:56 | |
| Ďalšie fotky ja umrem. krása dean je v týchto posledných taký fešák no a tá v impale Ďakujem krásne chrys | |
|
| |
Weronička Winchester
Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008
| Predmet: Re: Fotky Jareda a Jensena - společné 13.02.09 21:03 | |
| kokso ja som si to ani nevsimla ...Dakujem Chrys boze Dean je uzasny a presne v tej Impale kokso | |
|
| |
lentilka Winchester
| Predmet: Re: Fotky Jareda a Jensena - společné 13.02.09 21:10 | |
| | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Fotky Jareda a Jensena - společné 14.02.09 9:09 | |
| z Deana v tejto epke som vždy úplne hotová atie fotky s Benom tam je Dean tiež strašne zlaty diki Chrys | |
|
| |
janicag Winchester
Počet príspevkov : 1301 Age : 38 Bydlisko : Spišská Nová Ves Nálada : ...sick and tired... Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: Fotky Jareda a Jensena - společné 14.02.09 13:08 | |
| | |
|
| |
wiktoriano Winchester
| Predmet: Re: Fotky Jareda a Jensena - společné 14.02.09 13:21 | |
| Janicag tak toto si ma už dorazila oni dvaja spolu a v oblekoch fakt ta by mohla byť vačšia ale nestažujem sa | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| |
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: Fotky Jareda a Jensena - společné 14.02.09 15:10 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Fotky Jareda a Jensena - společné 14.02.09 15:34 | |
| | |
|
| |
kattie Pocestný duch
Počet príspevkov : 46 Age : 34 Bydlisko : Ostrava Registration date : 21.02.2008
| Predmet: Re: Fotky Jareda a Jensena - společné 14.02.09 16:16 | |
| To je nádhera já od té fotky nemůžu odtrhnout oči... Přijemnější smrt jsem si nemohla přát | |
|
| |
Weronička Winchester
Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008
| Predmet: Re: Fotky Jareda a Jensena - společné 14.02.09 18:31 | |
| Janicag boze to je nadhrea....konecne sme sa dockala...a chceme viac. ..aspon lepsiu kvalitu ....DAKUJEM ja idem slintat.... | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Fotky Jareda a Jensena - společné 14.02.09 20:17 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: Fotky Jareda a Jensena - společné 16.02.09 13:57 | |
| janicag, děkuji za fotku! Musím se přiznat, že já s ní nejsem na 100% spokojená. Sammy má ulízlé vlasy, což zrovna není moje krevní skupina ( taky proto nejsem tak nadšená z jejich převleku FBI, jako ostatní ) , ale neříkám, že se mi tam nelíbí. Jen ty vlasy prostě raději vidím jinak a tak mě tahle fotka nemůže nadchnout jako jiné promo fotky. No a další věc je, že Jensen tam má takový zvláštní, jakoby až moc strojený postoj... A navíc Deana v obleku celkově zrovna moc nemusím, nesedí mu jako Jaredovi. Takže když se pořádně podívám na tu fotku, napadá mě jedno - kdyby si prohodil Jared s Jensenem hlavu, byl by to téměř dokonalý záběr, pokud by tam zůstala jen Jaredova postava s Jensenovou hlavou. Já vím, že to zní šíleně, ale snad chápete, co tím chci říct, i když je zde většina Deangirls, takže v tomto mě asi nepochopí, že se mi v tom obleku tak moc nelíbí. Jared tam má totiž postoj úžasný, hrozně sexy na mě působí. Zato ten Jensenův mě irituje. Ne, vážně. Mohl si taky strčit ruce do kapes a vypadala by celé fotka mnohem lépe. Já mám Deana raději v jedné z těch jeho košil či bund a nebo úplně nejlépe v tričku. Zatímco Jareda bych v obleku slupla jako malinu , ale zase mu při něm většinou namrší vlasy, takže... Mně je těžké se zavděčit. Ale jinak jim to tam sekne, jen jsem měla potřebu ji trochu rozebrat do detailů, znáte mě. Jensenův výraz a vlasy jsou bez chyby. No a abych tady jen trapně netlachala, tady je dodatečně jedna nová episode promo. 04x11 Family Remains: | |
|
| |
| Predmet: Re: Fotky Jareda a Jensena - společné 19.02.09 20:09 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Fotky Jareda a Jensena - společné 19.02.09 20:32 | |
| ja z teba umrem chrys to rozobratie jednej fotky na pol strany mne sa inak ale páči no priznávam, že tiež ich mám OBOCH radšej v tom ich klasickom oblečení. no ale v seriály keď majú obleky, tak sa idem roztopiť ale na tejto fotke to nie je ono. ale aj tak sa mi páči samove vlasy... no ehm tak to už ani nebudem komentovať. oni to fakt poserú v ten najnevhodnejší moment, ale zase toto nie je najväčšia katastrofa, čo mal na hlave ešte sa to ulízanie aj dá prežiť narozdiel od takého lazarus risingu, kde ma skoro vystrelo, keď som videla aké mal vlasy pri hug brothers! deanov postoj... no neviem, ale podľa mňa je okey aj keď, keby si strčili ruky do vrecák hneď by to bolo zaujímavejšie ale prosím hlavy a telá nemeniť tak ako to je, je to perfektné tá promo fotka z 4x11 je krásna len zase ma tam Sam mierne pričapnuté vlasy ale inak je to super no a tie nové fotky omg, paráda!!! sammy je na nich ozaj zlatý ale aj dean no tie baby... ach jaj... niežeby som proti nim niečo mala, ale ja chcem brothers no nič... aspoň chalani možno budú mať radosť | |
|
| |
| Predmet: Re: Fotky Jareda a Jensena - společné 19.02.09 20:52 | |
| - dion-fortune napísal:
- ja z teba umrem chrys to rozobratie jednej fotky na pol strany
To víš, tady se pořád tak stručně chválí, tak jsem musela trochu rozčeřit hladinu a zkritizovat i to, na čem ke kritizování dohromady nic nebylo. Ale jo, vážně se mi taky fotka líbí. Ale když to třeba srovnám s jinými fotkami, tak jsou prostě takové, se kterými jsem narozdíl od této spokojená na 100%. Což mi připomnělo, že jsem zapomněla dát do galerie některé nové fotky, na které jsem loni narazila. Našla jsem totiž mezi nimi i fotku, kterou jsem měla vysněnou víc než rok. Hrozně totiž jednu miluju, ale trochu mi na ní časem začalo vadit, že není zaostřená i na Sama. No a našla jsem i takovou, kde je zaostřený. Dám sem pro porovnání obě...ta první je původní a druhá je ta nově nalezená. Myslela jsem, že ani neexistuje. Additional Official Promos - Season 1: | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Fotky Jareda a Jensena - společné 19.02.09 21:07 | |
| no tiež pravda, že tu sa všetko vždy tak vybaví pár riadkami a kopou smajlíkov ale inak súhlasím. tiež si myslím, že toto nebola 100% foto tá nová foto no wow mňa len mrzí, že nie sú zaostrení obaja ale takto je to krára... raz zaostrený jeden, potom druhý a s týmito fotkami som teda spokojná proste v podstate všetky promo fotky k prvej serke boli dosť dobré | |
|
| |
janicag Winchester
Počet príspevkov : 1301 Age : 38 Bydlisko : Spišská Nová Ves Nálada : ...sick and tired... Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: Fotky Jareda a Jensena - společné 19.02.09 21:14 | |
| Diky Chrys!!! Som sa trosku hrala Neviem ci to mozem hodit sem... Ak nie tak to upravim a hodim niekam inam Aby boli obidvaja zaostreni | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Fotky Jareda a Jensena - společné 19.02.09 21:20 | |
| och ďakujem presne toto som potrebovala teraz je to dokonalé! | |
|
| |
lentilka Winchester
| Predmet: Re: Fotky Jareda a Jensena - společné 19.02.09 21:25 | |
| | |
|
| |
wiktoriano Winchester
| Predmet: Re: Fotky Jareda a Jensena - společné 19.02.09 21:29 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Fotky Jareda a Jensena - společné | |
| |
|
| |
| Fotky Jareda a Jensena - společné | |
|