| RPG-diskusia | |
|
+8SkreechTina Ettie cleo str8tking lentilka wiktoriano Anwiel dion-fortune 12 posters |
|
Autor | Správa |
---|
lentilka Winchester
Počet príspevkov : 2175 Age : 44 Registration date : 15.04.2008
| |
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: RPG-diskusia 12.03.09 11:23 | |
| Heya all.....Postrehla som tu otázku od str8tkinga a moja odpoveď je: NIE. Nechcem, aby niekto manipuloval mojou postavou, ani za cenu upgradeovania jej schopností. Takže Ramon, kto súhlasil, toho tam napíš, ale Ren pls, vynechaj, ja sa do toho zapojím po svojom. Baví ma táto hra tým, že naozaj neviem, čo od každej postavičky očakávať, lebo každá myslí za seba, takže ešte raz, NIE, ďakujem, ale neprosím si. Dikes všetkým za pochopenie, vaša trhlá Ren | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: RPG-diskusia 12.03.09 11:52 | |
| str8king Tina ma pravdu tiež som nad tým rozmýšľala a ja si chcem hrať za svoju postavu sama tak si ma vyškrtni....thanks za pochopenie... | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: RPG-diskusia 12.03.09 13:49 | |
| Str8king ja stále súhlasím len b som bola rada ak by si mi dal vediet čo chceš z Jasmine urobit kým to dáme do hry aby som mohla povedat či to tak aj ja chcem. | |
|
| |
lentilka Winchester
| Predmet: Re: RPG-diskusia 12.03.09 14:15 | |
| Str8king pridávam sa k wiki napíš najprv čo s nimi chceš urobiť OK vďaka | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: RPG-diskusia 12.03.09 17:26 | |
| uz som pridala aj ja svoju postavu - je v tom topicu s postavami, len aby som si precitala RPG World, potrebujem troska viac casu, takze sa k hre pripojim az vecer.. | |
|
| |
str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| Predmet: Re: RPG-diskusia 12.03.09 17:31 | |
| Tina Plne akceptujem tvoju odpoveď a cením si to. ALLTakže čo sa týka schopností som myslel Wiktoriano - Spoiler:
No tvojej postave som myslel niečo ako telekinéza a premena na keltku. To len také niečo ako Power rangers (ale nie až tak úplnú) len by sa ti zmenila farba vlasov a bola by si svalnatejšia a mocnejšia
Lentilka - Spoiler:
Tak tvoju postavu by som zmenil v tom že by vedela používať živeľ vodu. (ľad) a vedela by komunikovať s anjelmi ale aj s démonmi a počula by ich.
Anwiel - Spoiler:
Tak Misaki je ajtak dosť silná ale jej by som pridal kontrolu nad zvieratami a tvoje schopnosti s mysľou by sa ti zväčšili o toľko že by si vedela vnútiť svoju myseľ na ľudí
Dion a Cleo - Spoiler:
Tak Vás by som dal dokopy lebo ste zohratý pár. Ako ste napísali tak k sebe navzájom cítite niečo. A to by som využil tak by som upírovi pridal takú schopnosť že by ti narástli krídla ako v Underworld a vedela by si sa premiesťovať v čase. Briaovi by som premenil na vlkodlaka. (cleo nemusíš súhlasiť len nápad ) a vedel by ovládať ako človek gravitáciu. čo sa týka toho spojenia tak by ste sa pomocou kúzla mohli spojiť v jedno telo a boli by ste Vlko upír, ktorý ovláda živli aj gravitáciu Fay kľudne sa začleň. Nová osoba vždy dobre padne. Tak čo vy nato? lebo ak sa nepáči tak napíšte. | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: RPG-diskusia 12.03.09 17:35 | |
| Tak já se svojí postavou souhlasim, protože sem sama chtěla jí dohnat k nějakému vývoji a vývoj tímto směrem se mi líbí, takže nemam problém s tim, že to bude při seanci... | |
|
| |
str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| Predmet: Re: RPG-diskusia 12.03.09 17:41 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: RPG-diskusia 12.03.09 17:47 | |
| str8tking okey, takže ja s mojimi krídlami súhlasím na pokračko sa veľmi teším ale cleo neviem či bude súhlasiť | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: RPG-diskusia 12.03.09 17:50 | |
| Sorry, ale nesúhlasím.... | |
|
| |
str8tking Winchester
| Predmet: Re: RPG-diskusia 12.03.09 17:50 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: RPG-diskusia 12.03.09 17:54 | |
| cleo: myslela som si str8tking hlavne nič drastické s mojím eddiem nesprav a pls, aby tie krídla boli zložiteľné, teda nie že ich budem musieť mať stále, ale proste budú dokázať aj "zmiznúť" okey? aby som ich rozprestrela, len keď to budem potrebovať | |
|
| |
str8tking Winchester
| Predmet: Re: RPG-diskusia 12.03.09 18:50 | |
| No jasne že to tak bude. | |
|
| |
lentilka Winchester
| Predmet: Re: RPG-diskusia 12.03.09 19:36 | |
| str8tking super to počúvanie sa mi páči k tomu by som sa bola aj tak dopracovala mi čítaš myšlienky tá voda môže byť len neviem s čím to súvisí | |
|
| |
str8tking Winchester
| Predmet: Re: RPG-diskusia 12.03.09 19:41 | |
| Však sa nechaj prekvapiť. Domysli si to. - Spoiler:
Keď nato pomyslíš tak na zemi bude peklo a ľudia potrebujú schladiť nie?
| |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: RPG-diskusia 12.03.09 19:44 | |
| hodim tu svoju postavu aj sem, je tu zjavne vacsia frekvencia navstev.. Hráč: Fay Meno: Cala Al Zahra Vek: 21 rokov Dátum narodenia: 19.11.1987 Miesto narodenia: Al Quatif, Saudská Arábia Dátum smrti: - Miesto smrti: - Pohlavie: Žena Druh: človek Výzor: postava štýhla a vysoká, čierne rovné vlasy dlhé pod prsia, zelenohnedé oči, na pravej ruke dve priečne jazvy Rodina: matka - Wid Al Zahra, otec - Fahd Al Zahra, 2.manželka - Dalia, nevl. sestra - Fatima (16), nevl. brat - Hatim (20) Calina matka sa za Fahda vydala vďaka dohode ich rodičov ako 17 ročná a dva roky po svadbe sa jej narodila dcérka, ktorú však jej manžel zavrhol a znova sa oženil.Wid sa stala zatrpknutou, no nedala nič najavo a ku Cale sa správala s odstupom. Otcová druhá manželka Dalia bola z bohatej rodiny a ku Cale sa správala ako k odpadu. Hatim je pýchou Fahda, no poza jeho chrbát dával Cale hodiny jazdenia a k jej 15tim narodeninám jej venoval Bahiru. Pred otcom ju ignoroval a ponižoval, ale Cala vedela, že to kvôli nej. Keď ju otec raz nachytal s Bahirou, nechal ju na týždeň zavrieť k služobníctvu. Fatima je pre Calu skvelou priateľkou a desí sa nastávajúceho vydaja. Výška: 165 cm Váha: 55 kg Schopnosti: Empatik - dokáže vnímať pocity ľudí okolo seba (nie len nálady, ale aj ich bolesť, šťastie), pri veľkom sústredení sa jej podarí vnímať myšlienky, ucelene obrazy Charakteristika postavy: Cala sa kvôli svojej schopnosti už ako mladá utiahla do seba, jej empatické cítenie je pre ňu prekliatím. Bolesť jej matky a nenávisť jej otca ju v 13tich doviedla až k pokusu o samovraždu, zachránila ju jej sestra Fatima (vtedy 8 ročná) a to ich neskutočne zblížilo. Životopis: Cala sa narodila do rodiny najväčšieho chovateľa arabských koní v Saudskej Arábii. Pre jej otca bolo jej narodenie sklamaním, pretože chcel od svojej prvej manželky Wid syna, ktorý by bol nasledovník rodinného podniku. Jej schopnosti sa objavili náhle keď mala 7 rokov, musela sa ich naučiť ovládať. Najväčšou radosťou v jej živote bola jej arabská kobylka Bahira, avšak po ťažkej nehode v púšti ju museli utratiť a Cala odišla z domu. S Fatimou sa snaží byť neustále v kontakte a pokúša sa ju dostať od ich otca, ktorý ju chce dobre vydať za syna svojho konkurenta. Vysvetlenie mien: (je to zaujímavé, tak to sem tiež napíšem) Al Zahra - osvietený (prezývka Prophetovej dcéry) Cala - hrad, zámok (dá sa chápať aj ako vznešená, kráľovská) Wid - milujúca Fahd - panter, puma Dalia - kvetina Fatima - prispôsobiteľná Hatim - sudca Bahira - briliantná | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: RPG-diskusia 12.03.09 19:56 | |
| tak tú telekinézu beriem. len nejaká premena prosím ja chcem aby Jasmine v yzerala tak ako teraz ziadne extra svaly alebo tak to sa mi na zenách nepáči | |
|
| |
lentilka Winchester
| Predmet: Re: RPG-diskusia 12.03.09 20:12 | |
| | |
|
| |
Ettie Winchester
Počet príspevkov : 1500 Age : 35 Bydlisko : in the arms of the angel Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue.. Registration date : 13.01.2008
| Predmet: Re: RPG-diskusia 12.03.09 20:23 | |
| str8tking vidis...a na mna si zabudol | |
|
| |
str8tking Winchester
| Predmet: Re: RPG-diskusia 12.03.09 20:35 | |
| Wiki dobre ako chceš Ettie sorry. A vedel som že nejako mi tam nesedia osoby. - Spoiler:
Tak pre teba by som dal keďže sa zaujímaš o nadprirodzené bytosti mrazenie (ale cháp doslovné), že sa Hannah z ruky budú vystrelovať ľadové nože alebo niečo také. spravil by som z teba ľadovú kráľovnú. No a po druhé astrálna projekcia.
A sorry ešte raz že som na teba zabudol. | |
|
| |
Ettie Winchester
Počet príspevkov : 1500 Age : 35 Bydlisko : in the arms of the angel Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue.. Registration date : 13.01.2008
| Predmet: Re: RPG-diskusia 12.03.09 20:55 | |
| okj mas to vyzehlene diky to sa mi ľuuubi | |
|
| |
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: RPG-diskusia 22.03.09 9:28 | |
| Sme sa nejako zasekli kedy to rozbehneme?? | |
|
| |
wiktoriano Winchester
| Predmet: Re: RPG-diskusia 22.03.09 11:11 | |
| tak to fakt no myslím ze by bol uz najvyší čas aby sme pokračovali. som zvedavá čo s toho bude | |
|
| |
str8tking Winchester
| Predmet: Re: RPG-diskusia 22.03.09 11:11 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: RPG-diskusia | |
| |
|
| |
| RPG-diskusia | |
|