Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1

Goto down 
+26
dzajnisko
str8tking
donner
Weronička
Anwiel
wiktoriano
calla
evetka
Soniq
bookika
dion-fortune
SkreechTina
Kaja
Blanka
LenkaX22
Madlen
Kristine
Artep
zoehart
Night Angel
SNlois
Silvia
Samabel
janka410
Sarinka
Chrystelle
30 posters
Choď na stránku : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Next
AutorSpráva
Night Angel
Žltočočko
Žltočočko
Night Angel

Počet príspevkov : 627
Registration date : 01.12.2007

HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 7 Empty
OdoslaťPredmet: Re: HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1   HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 7 Empty30.12.07 23:30

Tak jo, už jsem konečně našla obrázek, který neuhodnete (problém je v tom, že už si sama nepamatuju, kterej díl to je)

HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 7 95743883ue7.th

...ale ne, nejsem hnusná....

HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 7 61626259vn6.th
Návrat hore Goto down
http://night-angel.ic.cz/
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

Počet príspevkov : 10688
Nálada : Skvělá!

OdoslaťPredmet: Re: HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1   HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 7 Empty30.12.07 23:39

Sákryš, tak teď přemýšlím mezi dvěmi možnostmi, ale tak napíšu hned to první co mě napadlo. Wendigo v plamenech? Shocked
Návrat hore Goto down
Night Angel
Žltočočko
Žltočočko
Night Angel

OdoslaťPredmet: Re: HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1   HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 7 Empty30.12.07 23:51

Já se snad ani nebudu snažit vymyslet něco těžkýho. Mám takovej pocit, že kdybych sem dala záběr na dveře, že to poznáte
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

OdoslaťPredmet: Re: HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1   HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 7 Empty30.12.07 23:52

Né, tak to zas né. Já se přece jen soustřeďuji víc na postavy, především tedy na brášky. lol!
Návrat hore Goto down
Night Angel
Žltočočko
Žltočočko
Night Angel

OdoslaťPredmet: Re: HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1   HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 7 Empty30.12.07 23:59

A to první bys věděla? HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 7 284389
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

OdoslaťPredmet: Re: HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1   HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 7 Empty31.12.07 0:04

No ty mi dáváš! HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 7 87642 HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 7 316745 To je jako fakt záběr? Já myslela, že jen černá obrazovka na konci epizody nebo tak něco. HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 7 316745 tak aspoń napověz, jestli jsou v té scéně i kluci nebo je to z "vedlejšího děje". HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 7 769418
Návrat hore Goto down
Night Angel
Žltočočko
Žltočočko
Night Angel

OdoslaťPredmet: Re: HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1   HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 7 Empty31.12.07 1:11

To ti nepovim, já už zapomněla, kterej je to díl HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 7 316745 ale vim, že je to 1.série HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 7 316745
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

OdoslaťPredmet: Re: HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1   HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 7 Empty31.12.07 12:03

No tak ty jsi dobrá. Laughing Sama to nevíš a já to mám poznat? HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 7 316745 Né, to fakt nevím, to může být cokoliv. Nic mě nenapadá. HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 7 999804 Dean ani Sam tam určitě v této scéně není, protože ti nikdy v tak velké tmě nebyli, vždycky bylo vidět trochu okolí, i v noci. Takže to musí být nějaký ten "vedlejší děj" a to se přiznám, že ten zas tak pečlivě, jako kluky, nesleduji. lol!
Návrat hore Goto down
zoehart
Pocestný duch
Pocestný duch
zoehart

Počet príspevkov : 58

OdoslaťPredmet: Re: HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1   HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 7 Empty31.12.07 12:42

no me napada, jestli by to nemohl byt 106 - Skin...jak jsou v tech stokach...ale je to jenom tip lol! dyt tam byla docela velka tma, ne???
edit: a taky se mi zda, ze tam vlevo dole je naka roura....
Návrat hore Goto down
SNlois
Winchester
Winchester
SNlois

Počet príspevkov : 3035
Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D
Registration date : 11.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1   HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 7 Empty31.12.07 13:05

hej no nějaký jsem pozanala nějaký ne holky..ale night angel ta černá obrazovka je zákeřná lol! já se musela smát zase Very Happy:D jop ale to sem toho docela prošvihla a to sem tu teprv nebyla odvčerejšího večera.....jako tak od půl 10 a vy už toliko příspěvku?? HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 7 316745 HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 7 316745 to až supernaturalovsky nabývá HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 7 328356
Návrat hore Goto down
Night Angel
Žltočočko
Žltočočko
Night Angel

OdoslaťPredmet: Re: HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1   HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 7 Empty31.12.07 13:08

Tak už vím co to je. Byl to Pilot, když Sam vjížděl do baráku. Very Happy
Návrat hore Goto down
SNlois
Winchester
Winchester
SNlois

OdoslaťPredmet: Re: HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1   HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 7 Empty31.12.07 13:12

night angel..ty malá mrško lol!
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

OdoslaťPredmet: Re: HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1   HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 7 Empty31.12.07 13:18

Shocked No tak to si musím jít pustit. HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 7 316745
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

Počet príspevkov : 10070
Nálada : Travel and explore!!!

OdoslaťPredmet: Re: HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1   HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 7 Empty31.12.07 15:41

Sákra, tady ta hra se stává čím dál zákeřnější affraid ..... jen počkejte...brzy si taky najdu nějakou nerozeznatelnou....dokonce už mám jeden tip HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 7 284389
Návrat hore Goto down
SNlois
Winchester
Winchester
SNlois

OdoslaťPredmet: Re: HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1   HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 7 Empty31.12.07 19:58

tak jo dám vám jednu..a kdyby byla moc těká mám nápovědu....ale tak já si nedělám naděje že by to nikdo nevěděl..že Janičky?? vobě dvě hele.... HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 7 316745

HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 7 Wmplayer200703231712341np5.th

kdyby to bylo moc malý přeuploadnu... lol!
Návrat hore Goto down
Night Angel
Žltočočko
Žltočočko
Night Angel

OdoslaťPredmet: Re: HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1   HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 7 Empty31.12.07 20:02

Že by Pilot?
Návrat hore Goto down
SNlois
Winchester
Winchester
SNlois

OdoslaťPredmet: Re: HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1   HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 7 Empty31.12.07 20:34

ee to nee....hele já to nechám ještě na našich janičkách a když to fakt bude těžký dám tu nápovědu..teda jako i další můžou..nikoho nediskriminuju..nový talentí jsou schválení lol!
Návrat hore Goto down
Night Angel
Žltočočko
Žltočočko
Night Angel

OdoslaťPredmet: Re: HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1   HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 7 Empty31.12.07 21:06

Ale já si na tu scénu pamatuju, jenom si nedokážu vybavit epku. Je to 1. série?
Návrat hore Goto down
SNlois
Winchester
Winchester
SNlois

OdoslaťPredmet: Re: HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1   HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 7 Empty31.12.07 21:28

není 1. serie to není..zaměř se na ten deanův pohled?? co to je za pohled?? není to jen štastný je to jeho ******** pohled.....a mimochodem je to potom co zavěsil telefon..tady máte tu nápovědu..to už dáte Cool HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 7 284389
Návrat hore Goto down
Night Angel
Žltočočko
Žltočočko
Night Angel

OdoslaťPredmet: Re: HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1   HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 7 Empty31.12.07 22:42

Já vim, že je to potom co zavěsil telefon. Já znám tu scénu!
Návrat hore Goto down
SNlois
Winchester
Winchester
SNlois

OdoslaťPredmet: Re: HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1   HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 7 Empty31.12.07 23:43

hej tak už bys to mohla říct když to záš ne HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 7 316745 HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 7 316745 tohle mi nedělej..já znám tu scénu já vi že je to potom co zavěsil telefon..ještě vedět co to přesně je že? HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 7 316745 ne toto není samolibí či škodolibí smích...tohle je čistá radot z toho jak to někdo umí hezky okecat.... HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 7 316745 HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 7 316745

Naposledy upravil dňa 01.01.08 11:46, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
Night Angel
Žltočočko
Žltočočko
Night Angel

OdoslaťPredmet: Re: HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1   HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 7 Empty01.01.08 0:12

Ts!!! Já to fakt znám. Já se s tebou nebavim!!! Sad
Návrat hore Goto down
SNlois
Winchester
Winchester
SNlois

OdoslaťPredmet: Re: HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1   HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 7 Empty01.01.08 11:45

Night angel já to tak fakt nemylela věřim ti že to znáš já jen mě to přišlo tak strašně vtipný v tu chvíly, jak si to napsala tak mi to vyznělo tak vtipně..prostě konec...ale tak já to fakt nemyslela zle...
Návrat hore Goto down
Artep
Nevinná obeť
Nevinná obeť
Artep

Počet príspevkov : 2
Registration date : 01.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1   HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 7 Empty01.01.08 14:24

Ahoj, já se k vám přidám. Není to 2x17 Heart?
Návrat hore Goto down
Night Angel
Žltočočko
Žltočočko
Night Angel

OdoslaťPredmet: Re: HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1   HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 7 Empty01.01.08 14:51

Nj! Říkám, že tu scénu znám. Souhlasím, mělo by to být 2x17
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1   HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 7 Empty

Návrat hore Goto down

HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1
Návrat hore 
Strana 7 z 40Choď na stránku : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Next
 Similar topics
-

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Supernatural :: Supernatural hry-
Prejdi na: