Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1

Goto down 
+26
dzajnisko
str8tking
donner
Weronička
Anwiel
wiktoriano
calla
evetka
Soniq
bookika
dion-fortune
SkreechTina
Kaja
Blanka
LenkaX22
Madlen
Kristine
Artep
zoehart
Night Angel
SNlois
Silvia
Samabel
janka410
Sarinka
Chrystelle
30 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Next
AutorSpráva
janka410
Winchester
Winchester
janka410

Počet príspevkov : 5348
Nálada : Skvělá
Registration date : 01.12.2007

HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 3 Empty
OdoslaťPredmet: Re: HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1   HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 3 Empty22.12.07 18:28

Teda to by me taky nenapadlo. HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 3 377283 Já tak nějak se víc soustředila na konec druhé série a třetí mě nějak nenapadla HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 3 202744
Sarinko blahopřeji HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 3 949816
Tak kdo sem hodí další fotku? Máte holky šanci HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 3 312566
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

Počet príspevkov : 10070
Nálada : Travel and explore!!!

OdoslaťPredmet: Re: HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1   HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 3 Empty22.12.07 18:30

Tak já teda taky jeden obrázek přihodím... Smile
HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 3 Wmplay10
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

Počet príspevkov : 10688
Nálada : Skvělá!

OdoslaťPredmet: Re: HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1   HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 3 Empty22.12.07 18:44

affraid Ta to se přiznám, že jsem úplně mimo. Vůbec nemám tucha, kam to zařadit. Tak aspoň hodím tipa....není to 2x06, když byli v tom bytě a hledali nějaké informace ohledně těch zmizení? No nevím, nějak se mi zdá, že jsem úplně vedle.... Rolling Eyes
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

OdoslaťPredmet: Re: HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1   HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 3 Empty22.12.07 18:47

no..........jsi.....2x06 to není
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

OdoslaťPredmet: Re: HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1   HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 3 Empty22.12.07 18:50

Sááákryš. scratch Tak pak už mi podle oblečení a Sammyho vzhledu zbývá jen jeden nápad - 2x08 hned na začátku, protože pak už takhle v klidu Sammy nejspíš neseděl. Shocked Laughing Fakt jiný díl z 2. série mě nenapadá. A jsem si jistá, že druhá série to je. Na to zas znám Sammyho moc dobře.... Twisted Evil HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 3 316745
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

OdoslaťPredmet: Re: HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1   HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 3 Empty22.12.07 20:02

Tak jo...BINGO...2x08 začátek... ale matou pořádně, což? Very Happy občas jsou některý obrýzky tak podobný, že bych to zařadila třeba do 5ti nebo 6ti dílů confused
Návrat hore Goto down
janka410
Winchester
Winchester
janka410

OdoslaťPredmet: Re: HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1   HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 3 Empty22.12.07 20:10

Janni gratuluju HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 3 949816 Je vidět, že fakt znáš SN perfektně HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 3 312566
Ale teda je pravda, že když to bereme třeba jenom podle oblečení, tak jsme kolikrát vážně totálně v háji lol!
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

OdoslaťPredmet: Re: HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1   HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 3 Empty22.12.07 20:11

Hurá! Tak to jsem ráda, že jsem se nakonec trefila. Very Happy Fakt jsou některé záběry podobné jako vejce vejci. Laughing Ale přece jen jsou tam drobné rozdíly a to je pak sranda je hledat. Laughing Nejhorší jsou pro mě záběry z Impaly, ty si jsou neskutečně všechny podobné a to už pak člověk musí hledět i na to, jak moc má nebo nebo nemá Sammy zvlněné vlasy a podobně. HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 3 316745
Tak přihazuji další foto.

HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 3 A6f8672fecc3t

Update: Díky Janko. Very Happy To je pravda, s tím oblečením je to někdy dost zavádějící. Oni si většinu přetáhli i do druhé série, dokonce i do třetí, takže je to síla. Laughing Ale u Sammyho se orientuju docela dobře podle vzhledu, protože on vypadá v každé sérii naprosto jinak (čím dál lépe HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 3 949816 ), horší je to s Deanem. Ten se tak rapidně nezměnil, i když teď už je to taky dost patrné. :o
Návrat hore Goto down
janka410
Winchester
Winchester
janka410

OdoslaťPredmet: Re: HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1   HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 3 Empty22.12.07 20:29

Tak jí to zkusím- je to znovu 2x13-Houses Of The Holy na konci jak se Dean vrátil do pokoje a měli tam spolu ten rozhovor Shocked
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

Počet príspevkov : 7654
Nálada : Sherlocked
Registration date : 29.11.2007

OdoslaťPredmet: Re: HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1   HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 3 Empty22.12.07 20:30

Ja som sa s tým trafila, bože, tie Samove vlasy sú ale nápomocné.. HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 3 316745 Tipla by som to na scénu, keď išli po tie deti a tak, keď boli v tom rozostavanom dome. Sakra, zmeškala som ďalšiu várku...nevadí, skúsim túto... HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 3 284389. Okrem toho, že tam Sam pozerá ako puk a asi poriadne nespal, mi to veľmi veľa nehovorí... HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 3 99937..kde len ma tú kockovanú košeľu.. HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 3 999804
Edit: prečo Deanovi nikdy nevidno do facu, i keď niežeby mi to nejako pomohlo... Very Happy
Návrat hore Goto down
http://sarinka.tumblr.com/
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

OdoslaťPredmet: Re: HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1   HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 3 Empty22.12.07 20:53

Janko, špatně.
Sarinka, správně. Byl to okamžik, kdy se dívali na ten "červený písek" před domem, kde byly ty děti. No a nad tou aktuální fotkou tedy ještě popřemýšlejte. Very Happy
Teď se mi naskytla dobrá nápověda, ale zatím si ji nechám pro sebe, určitě to nakonec zvládnete i bez ní. Twisted Evil
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

OdoslaťPredmet: Re: HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1   HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 3 Empty22.12.07 22:55

Jejda, ja vôbec neviem, Jannka, hoď nejakú takú menšiu nápovedu.. HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 3 214863
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

OdoslaťPredmet: Re: HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1   HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 3 Empty22.12.07 23:00

Sarinka napísal:

Edit: prečo Deanovi nikdy nevidno do facu, i keď niežeby mi to nejako pomohlo... Very Happy
Tak že jsi to ty, dám tu nápovědu... HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 3 284389 Tady by ti zrovna pomohlo, kdybys viděla na Deana..... HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 3 284389
Návrat hore Goto down
Silvia
Winchester
Winchester
Silvia

Počet príspevkov : 1268
Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester!
Registration date : 30.11.2007

OdoslaťPredmet: Re: HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1   HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 3 Empty23.12.07 0:03

tipujem je to scena z holywood babylon ked Dean hovoril Samovy,že v nahrávke začul šum a počas toho si "pochutnával na jedle. lol! HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 3 316745
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

OdoslaťPredmet: Re: HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1   HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 3 Empty23.12.07 8:19

Správně Silvia! cheers HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 3 949816 Dean v tomto díle zase perlil. Laughing
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

OdoslaťPredmet: Re: HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1   HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 3 Empty23.12.07 15:03

Waw, super, Silvia, ten diel ma ani v najmenšom nenapadol... HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 3 214863
Návrat hore Goto down
SNlois
Winchester
Winchester
SNlois

Počet príspevkov : 3035
Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D
Registration date : 11.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1   HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 3 Empty23.12.07 20:49

kurna já si tohohle téma všimla až ted..fotky holky dávejte sem fotky já chci taky hádat afro lol!
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

OdoslaťPredmet: Re: HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1   HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 3 Empty23.12.07 20:58

HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 3 Obraze10
tak zkuste tenhle....myslím, že to pozadí vám asi napoví Smile
Návrat hore Goto down
SNlois
Winchester
Winchester
SNlois

Počet príspevkov : 3035
Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D
Registration date : 11.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1   HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 3 Empty23.12.07 21:37

noo a sem v kelu...ehm a ještě k tomu Dean tak jako to už vůbec...no nevim tipla bych možná plaything nebo houses of the holy...ale možná sem uplně vedle...
Spíš asi plaything...ehm já fakt jakože nevim
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

OdoslaťPredmet: Re: HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1   HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 3 Empty23.12.07 21:44

No já jsem taky celkem v kelu. Shocked Řekla bych taky 2x11, podle oblečení a výrazu Deana bych to tipla, to pozadí mi moc nenapovědělo. Laughing Laughing Ale zase mi nesedí to, že je venku světlo, na tu scénu, kterou mám na mysli.....já fakt nevím! Shocked Shocked HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 3 202744 HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 3 568939 HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 3 316745
Tu scénu myslím, když Dean mluví s opilým Sammym. Mně to fakt nedá, ten Deanův výraz znám nazpaměť, ale to světlo v okně.... Shocked Shocked Rolling Eyes Rolling Eyes
Návrat hore Goto down
janka410
Winchester
Winchester
janka410

OdoslaťPredmet: Re: HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1   HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 3 Empty23.12.07 21:59

Já taky tipuju 2x11 když našel opilého Sammyho v pokoji Shocked
Ale teda nevím to určitě No
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

OdoslaťPredmet: Re: HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1   HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 3 Empty23.12.07 22:32

Tak koukám holky, že jistýsi teda nejste vůbec Cool Laughing a přecijen, je fakt, že paměť je zrádná věc......ovšem musím vás potěšit, i přes všechno to váhání to máte totiž správně........2x11 Dean mluví s opilým Samem HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 3 949816
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

OdoslaťPredmet: Re: HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1   HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 3 Empty23.12.07 22:38

Jooo! HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 3 258431 Já si to hned myslela, že tenhle Deanův pohled může být jedině z téhle scény. HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 3 328356 Jen mě tam opravdu mátlo to okno, protože mám za to, že to bylo někdy v noci a tady to vypadá, že je venku světlo. Shocked Ale jsem ráda, že jsem se strefila. Laughing
A mám tedy hodit další fotku? Když je SNlois ta hrr do hádání? HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 3 284389 HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 3 707500 Nebo se hlásí někdo jiný? Twisted Evil
Návrat hore Goto down
janka410
Winchester
Winchester
janka410

OdoslaťPredmet: Re: HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1   HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 3 Empty23.12.07 22:38

Paráda HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 3 258431 HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 3 258431 Tak jsme to holky uhodly, hurá HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 3 325299

No a já teda dávám hned další fotku- tak se můžete snažit Wink

HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 3 569a0e69790dt

Jééééé Janni já než to odeslal,tak ty taky už píšeš. Tak pardon,já už hned dala i fotku lol!
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

OdoslaťPredmet: Re: HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1   HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 3 Empty23.12.07 22:40

Ty jsi rychlík, Janko. Laughing Ale já taky. Twisted Evil Odpověď je 1x13, konec...těsně před tím, než si Dean hodí v autě šlofíka. lol!
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1   HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1 - Stránka 3 Empty

Návrat hore Goto down

HRA: Hádejte epizodu a scénu podle fotky - archiv 1
Návrat hore 
Strana 3 z 40Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Next
 Similar topics
-

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Supernatural :: Supernatural hry-
Prejdi na: