| 04x21 When the Levee Breaks | |
|
+15Hiro666 Ettie janka410 janicag 12NicolAlysska Weronička dion-fortune Fay str8tking wiktoriano beruss Sarinka Samabel Silvia cleo 19 posters |
|
Autor | Správa |
---|
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x21 When the Levee Breaks 07.05.09 12:31 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: 04x21 When the Levee Breaks 07.05.09 12:34 | |
| dion: na výučbu môžem poskytnúť skriptá s Komunikačných techník. Mám po skúške a som asi posadnutá, ale ja sama som si začala všímať veľa chýb, ktoré v komunikácií robím - lol jedna kapitola je doslova celá o mne No dobre ak chceme pokračovať v tejto debate, asi by sme sa mali presunúť napr. do Off topicu | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x21 When the Levee Breaks 07.05.09 12:38 | |
| Noooo, podle mě je to všechno jen o povaze lidí. Mě např. jen tak něco nerozhodí a hlavně se snažím pozorovat jednotlivé lidi zde na fóru, jakým způsobem se vyjadřují, abych si pak mohla být jistá, jak se s nimi bavit či psát. Proto mě nemůže rozhodit nic z toho, co napíše cleo, Fay, kdokoliv. Prostě někdo píše víc "tvrdě", někdo zase všechno různě zaobaluje jen aby se někoho nedotknul...já nemám problém ani s jedním případem, dokud se do mě někdo nezačne navážet příspěvky typu - "Ty jsi ale blbá, nemá smysl se s tebou bavit" a myslí to vážně. Pak samozřejmě není o čem debatovat. Ale prostě nejsem taková, jako třeba možná wiktoriano, že bych hned všechno brala vážně nebo v příspěvcích hledala možné skryté narážky na mě či útoky. Pokud cleo nebo kdokoliv jiný napíše opačný názor na něco, než mám já a diví se u toho, jak můžu mít takový nebo makový názor, tak jí prostě odepíšu "Nes*r mě nebo tě něčím bacím, stejně mám pravdu já", zasměju se a hotovo. A vím, že se nenaštve. A když jo, tak jí dohodím nějaké anime na uklidnění a je to. Prostě nač si tady dělat z někoho "nepřítele", když je to vážně jen o tom, jakým způsobem dokážete přijímat vyjadřováních jiných. Mně zas víc vadí ty vážné příspěvky, u kterých si člověk ani nemůže udělat srandu z toho druhého, protože mám strach, aby se nenaštval. To vím, že u cleo nebo třeba Fay...o dion ani nemluvím ...prostě nehrozí a proto nemám problém přijmout od nich třeba i kritiku v klidu a napsat jim na to svůj názor. Však od toho tady jsme...abysme se hádaly o to, jestli je lepší Dean, Sam nebo třeba Castiel... (Doufám, že to zase někdo nebude brát doslova nebo tak. ) | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: 04x21 When the Levee Breaks 07.05.09 12:43 | |
| | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: 04x21 When the Levee Breaks 07.05.09 12:45 | |
| Zizi to je len reakcia na viac vecí kde s wiki nesúhlasím a ona sa vždy urazí alebo napíše, že sa jej to nepáči tak tam radšej nebude písať...to zas mne pripadá ako to, že ona neberie názor niekoho iného...a vôbec som od zlosti na nikoho nevyskočila, len ma nebaví stále sa cítiť vinná, keď sa mi niečo nepáči a napíšem si to a niekto sa hneď cíti obeť lebo si dovolím s ním nesúhlasiť...ja som si už viac krát na tomto fóre všimla, že ak sa tu niekto s niekym v niečom nezhoduje hneď je to považované za hádku. Preboha veď sme každý iný samozrejme, že máme iné názory a ja na nikoho neútočím (až na Eltu, ale ja ju naozaj nemám rada tu nejde o nič iné ok?) a už ma vytáča stále tento boj. dion nepotrebujem žiadne preškolenie budem sa vyjadrovať tak ako sa vyjadrujem, keď sa niekomu nepáči nech sa so mnou nebaví... a nemám pocit, že som napísala niečo tvrdo to máš pravdu...na wiki som v podstate reagovala priamo iba raz...a to bolo skôr zo srandy...ale ok som zlá ja viem a idem do kúta... - citácia :
- Však od toho tady jsme...abysme se hádaly o to, jestli je lepší Dean, Sam nebo třeba Castiel...
Castiel | |
|
| |
janicag Winchester
Počet príspevkov : 1301 Age : 38 Bydlisko : Spišská Nová Ves Nálada : ...sick and tired... Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: 04x21 When the Levee Breaks 07.05.09 12:47 | |
| Bobby! | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: 04x21 When the Levee Breaks 07.05.09 12:50 | |
| cleo: vylez z toho kúta a nerob scény On je vlastne len problém v tom, že keď sa ľudia nepoznajú, tak to môžu pochopiť inak - veď aj nám dvom sa to stalo. Ale asi si už začínam zvykať. Takže don´t worry. Dlho som na nete nebola, resp. som to len odklikávala, lebo sa učím na skúšky, ale chápem správne že Elta je Danneel? Ako však v poho ja chápem ak ju niekto nemusí a tiež ak môže. To ste sa ako k tomu menu dostali? cleo: Takže Cas? To iste. Dean vezme brokovnicu a z toho tvojho papagája zostane len perie | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: 04x21 When the Levee Breaks 07.05.09 12:53 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x21 When the Levee Breaks 07.05.09 12:55 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: 04x21 When the Levee Breaks 07.05.09 12:57 | |
| cleo: jaj však hej na tom mene som sa riadne ud*bávala Ako som mohla zabudnúť Vieš ale Dean si vezme škatuľku jemných kamilkových kapesníčkov, utrie si noštek a Casíkovi jednu natiahne dion: keby si ponúkala slamku tak prídem aj ja si niečo cucnúť | |
|
| |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x21 When the Levee Breaks 07.05.09 12:58 | |
| | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: 04x21 When the Levee Breaks 07.05.09 12:59 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: 04x21 When the Levee Breaks 07.05.09 13:02 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: 04x21 When the Levee Breaks 07.05.09 13:07 | |
| | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: 04x21 When the Levee Breaks 07.05.09 13:08 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: 04x21 When the Levee Breaks 07.05.09 13:12 | |
| Chrys: Po redbulle tronfnem aj hyperaktívneho Jareda a práve mám v sebe pol litra kávy aby som sa mohla učiť - teda ráno som sa učila a malo to svoj účinok, lenže teraz sa zasa neviem zastaviť. Koffe, koffe, koffe. Samove vlasy - juj no tak to by sme si mali pozrieť znova 3x16, tak ich mal "úžasné" | |
|
| |
cleo Winchester
| |
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: 04x21 When the Levee Breaks 07.05.09 13:30 | |
| - cleo napísal:
- Proste sa mi nepáči, že by Dean mal mať tie schopnosti a kľudne by som to povedala aj Kripkemu. Asi by ma vyviedla von ochranka, ale tak čo už.... Ja tiež mizím potrebujem sa na večer trochu vyspať...
ja by som Ericovi rovno venovala ten kopanec.. súhlasím s Chrys, tiež mám rada, keď si ľudia spravia na vec vlastný názor a vedia ho aj prezentovať a čo je dôležité, tak AJ odôvodniť. A to, že niektoré moje príspevky možno vyznievajú agresívne - nech sa teší ten, kto ma stretne osobne, je to ešte horšie (šak Veroni ). Ale ne, JK, vôbec to tak nebolo myslené, ak to tak niekto pochopil, tak to už naozaj nie je v mojich silách riešiť to. Taktiež ako bol nedávno problém s mojim podpisom.. ale, život ide ďalej.. a ja sa zabávam, to je myslím najdôležitejšie. Wiki, keď si myslíš, že to bol a teba útok, tak sa teda ospravedlňujem, tak to myslené nebolo.. a utekať z bojového pola je teda nehrdinské.. Casík je samozrejme THE BEST!!! bez neho by bol seriál v úplných troskách, budeme lobovať za SPIN OFF.. k Sammyho vláskom - nadávam jak pohan vždy, keď niečo robím v PS, pretože sa tak nenormálne zle upravujú, že koniec.. 2H vždy strávim len pri jeho vlasoch.. potom to musím rozchodiť, rozdýchať a šup na Jensena (to už nadávam ako dlaždič ). a ešte som chcela napísať k dieliku - Sammy a detox, argh, nádhera, dnes to asi neprežijem.. | |
|
| |
cleo Winchester
| |
| |
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: 04x21 When the Levee Breaks 07.05.09 14:59 | |
| Čože Dean bude mať schopnosti!!!(som zase pozadu ja viem, šak jako inak ) myslím , že fakt to ,ale trocha preháňajú vedˇ Sam je ten kto má mať schopnosti a myslím , že všetci sme na to čakali .A ako už aj nietko písal tým bol on výnimočný a zase Dean má schopnosti a čo im už hrabe joj , to som vážne nečakala , že toto tam pripletú Inak všimla som si tú vašu malú debatu , no a nebudem sa do toho ja pliesť ,ale súhlasím s Cleo a Fay . Vidím , že tu bol nejaký konflikt ,ale my sme SUPERNATURAL girls a tie držia pokope ( sakriš nejsom ja náhodu off-topic zas ) každý sme iný ,no čo už akože keby sme boli všetci rovnký, tak to by bolo na zbláznenie tým , že sme každý iný tým sme každý výnimočný nie ( nevšímajte si moje trepanie ,ale dneska mám opäť šiši náladu ) ale aspoň tu je haluz nie akože nechcem útočiť ,ale fakt sa mi nelúbilo čo wiki napísala o tom , že berie Deana ako hlavnú postavu preboha veď je to príbeh dvoch bratov a nie príbeh Deana, akože chápem je to jej názor ,ale aj tak no... | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: 04x21 When the Levee Breaks 07.05.09 20:02 | |
| baby ja fakt uz neviemn čo napisat. ale vidite ak by som svoj nazor nebola napisala cely tento problem by sa ani nemusel riešiť. mrzi ma ak sa vyznela zle ale fakt ma to trošku vytočilo. ja som nechcela zaparať ani nič take ale moj prvy prispevok k tejto teme bol mysleny uplne nevinne chcela som len jednou vetou vyjadrit čo si o tomto myslim reda ze by nevadi predstava deanovich schopnosti a viac sa k tomu nevyjadrovat. nechcela som nikomu dokazovat svoju pravdu len som chcela stručne vyjadrit nazor a koniec, nemam, problem z diskusiami ale nerada si obhajujem svoj nazor ked ani nemam presne odovodnene prečo to tak je, ja som teraz chcela len toto. nechajme to uz tak a uzavrime tuto temu. však o par hodin to aj tak bude jedno, citim sa tu na fore dobre a nechcem si to s vami pokazit tak ak som niekoho urazila ospravedlnujem sa a prosin zabudnime na to. | |
|
| |
Weronička Winchester
Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008
| Predmet: Re: 04x21 When the Levee Breaks 07.05.09 20:07 | |
| aaale wiki uz kasli na to....sak ako vravis aj tak o par hodin sa to uz dozvieme ako to vsetko bude...ale tak nejake teorie a predstavy si kazdy moze napisat a aj vyjardrit svoj nazor a kto sa uz ku ktoremu s nazorov prida to je uz kazde vlastny postoj takze ked su viaceri za iny nazor ako mensina tak je to v poho...sak tak to je vzdy nie vsetkym s apaci to iste... | |
|
| |
str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| Predmet: Re: 04x21 When the Levee Breaks 07.05.09 20:36 | |
| No tak čo sa u mňa hlavného hrdinu týka tak sú boli aj budú pre mňa dvaja. Ja si vôbec akože neviem predstaviť, že by ako fungovalo celé supernatural keby tam jeden bol bez druhého. No Dean tam je ten zábavný humorný a Sam je ten vyrovnanejší a no "múrdejší" no sorry za slovo ale musel som a jednoducho jeden druhého dopĺňajú. Ja mám dvoch bratom a absolútne ich chápem. Aj ja by som pre tych dvoch dal ruku do ohňa aj keď sa k nim správam niekedy tak ako spávam a niekdy sa len potom nadtým zamyslím, že krucinál čo som to zase povedal. Môj názor na Deanove schopnosti je ten, že podľa mňa nech sú ale nie natrvalo lebo to by už bolo také na nič. Si ptredstavte nevedeli by vydržať vedľa seba anjelská moc proti démonickej. To by sa Impala rozpadla. No a podľa mňa ich dajú Deanovi preto lebo nad Samom nejako prevezme zlo kontrolu a Dean by ho s tým bratským putom nevedel zachrániť. ALL Tak teraz mi povedzte niečo. Podľa mňa sme každý takí, že si stojíme za svojím a ani za svet nedáme z našeho ubrať. Mohli by sme tu hodiny presedieť a prekecať len tak, že môj názor je taký a ja si obhájim a tak. No ja vás a poriadne som sa nad vami zasmial, že si ako stojíte za svojím a to sa mi vo Vás strašne moc páči. | |
|
| |
| Predmet: Re: 04x21 When the Levee Breaks 07.05.09 20:59 | |
| | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x21 When the Levee Breaks 07.05.09 21:31 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: 04x21 When the Levee Breaks | |
| |
|
| |
| 04x21 When the Levee Breaks | |
|