| Sam Winchester | |
|
+40lentilka Klenotka Weronička Peter67 Maria Dzowika4 wiktoriano janicag Ewis evetka lenkka Zizi calla Ellen Violet Fazulina Pa001 sonca12 Kacena222 Faith Anwiel Soniq dzajnisko CrazyD keksiiq Kaja bookika Kristine SkreechTina SNlois Madlen LenkaX22 Samabel Chrystelle janka410 Night Angel zoehart dion-fortune Silvia Sarinka 44 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Sam Winchester 30.11.07 18:28 | |
| Nech si každý hovorí, čo chce, mojou naj, naj, naj postavou je Sammy a ešte lepšie, keď je evil!Sam. Je to taká naša inteligentná, podivná chodiaca encyklopédia a Deanove vtipy sú ešte lepšie, keď ich Sam skazí alebo ich nepochopí. Najviac sa mi páči, keď Deana neočakávane "zotrie" viď. 01x17. V prvej sérii je dosť naivný, ale už sa to vytráca. Tiež nemôžem zabudnúť na jeho puppy eyes... Sam je skrátka Deanovým opakom a veľakrát aj svedomím. | |
|
| |
Silvia Winchester
Počet príspevkov : 1268 Bydlisko : Bardejov Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester! Registration date : 30.11.2007
| Predmet: Re: Sam Winchester 30.11.07 23:27 | |
| Aj ked mám v seriály oboch bratou veľmi rada predsa len akosi o maličko radšej mám Sama.To ako sa na rozdiel od svojho brata na veci snaží pozerať občas až príliš "triezvo"Chvíle ked sa snaží Deanovy prehovoriť do duše jednoducho zbožňujem Otázniky či je alebo nieje "zloduchom" a ako sa v súvislosti s tým počas celej druhej série správal. :lol!:Takže Sammy go ! go!! | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Sam Winchester 01.12.07 1:29 | |
| no tak ja nemozem povedat, ze sam je mojim oblubencom, ale ked je evil tak to sa mi teda paci a tiez tie jeho vizie...no ved vsak mi snad rozumiete. Sam je nas Sammy... [img] | |
|
| |
zoehart Pocestný duch
Počet príspevkov : 58 Age : 34 Bydlisko : Praha Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Sam Winchester 01.12.07 2:30 | |
| sammy se mi nejvic libil v epizode 303...byl tam proste sladkej...ale bohuzel, zatim se mym oblibencem nestal...co neni, muze byt | |
|
| |
Night Angel Žltočočko
Počet príspevkov : 627 Age : 31 Bydlisko : Praha Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Sam Winchester 01.12.07 10:02 | |
| Tak jak u Deana - nemůžu říct, že by byl ten lepší z bratrů. Já je od sebe prostě nedokážu oddělit. S tím svědomím souhlasím. Líbí se mi na něm, že je chytrej a hlavně jeho chování v posledních epkách hlavně 3x07. Bez Sama by byl Dean ztracenej
Naposledy upravil dňa 02.12.07 22:35, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Sam Winchester 01.12.07 20:48 | |
| Tak musím říct, že teď už opravdu jsem na tom stejně u Deana a u Sammyho. Už nedokážu říct,kterej je můj oblíbenec,protože je mám fakt oba stejně ráda Nedokážu si představit jednoho bez druhého A teď když vidím, co i Sammy je ochotnej pro Deana udělat- tak prostě jsou u mě zlatíčka oba :oops: | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Sam Winchester 03.12.07 1:53 | |
| no v tej poslednej epizode to co sam povedal deanovi ma dorazilo a teda ja som mala deana radsej (este stale mam) ale rozdiel je uz podstatne mensi, takze ktovie ktovie...tak ale seriozne co ine mam povedat po tom rozhovore??? | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Sam Winchester 20.12.07 22:48 | |
| Vidím, že budu muset zakročit, protože téma "Sam" nějak strádá. Všichni se chodí vyplkávat "k Deanovi". Naprosto mi Sarinka mluvíš z duše!!! S dovolením se podepisuji pod vše, co jsi napsala. Sammy je prostě zlatíčko a bez něj by nebyl ani Dean ani SN. Já jsem začala koukat na SN kvůli Jensenovi a Deana jsem si zamilovala téměř okamžitě. Ale během 1. série jsem si moc oblíbila i Sammmyho, přestože jsem ho občas označila za nevděčného floutka. Ne, vážně. Působil na mě tak, že rodina pro něj až tak moc neznamená, v porovnání s Deanem. Ale třeba v 1x12 už jsem začínala obracet a bylo vidět, že i on nachází cestu k bratrovi. Moc se mi líbí ten způsob, jakým to umí s Deanem, jeho nekonečná trpělivost, s jakou snáší ty jeho mnohdy nemístné vtípky a podobně. Během 2. série si mě Sammy získal už definitivně...jeho starost a péče o Deana, který se trápil smrtí otce...to mě prostě dostávalo No a abych to zkrátila....hned ze začátku té 2. série jsem věděla, že už nedokážu rozlišovat mezi Sammym a Deanem, že je mám prostě oba ráda úplně stejně. Oba jsou naprosto úžasní! No a ve 3. sérii už začínám zase nějak obracet :oops: a pomalu u mě vítězí Sammy. Teda kam to se mnou půjde dál, nevím nevím.... :oops: | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Sam Winchester 20.12.07 22:52 | |
| hm mne sa pacilo to samovo obvinovanie sa a jeho vizie a v dvojke este stale vitazil dean az v trojke sa mi to zacina obraciat | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| |
| |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Sam Winchester 20.12.07 23:00 | |
| df: jo, to se mi taky líbilo. Hlavně ty jeho vize, proto je jeden z mých velice oblíbených dílů i 2x05. Tam se mi hrozně líbilo, jak byl Dean vždycky strachy bez sebe, co se Sammym je. :oops: No a taky se mi moc líbilo, jak nad ním vlastně celou 2. sérii vysel otazník s tím, co řekl Deanovi John před smrtí. A pak jsem se v každém díle bála, že už TO přichází... 2x14 mě dorazil.... Tam to Jared zahrál naprosto senzačně, já jsem Sammyho hltala jak něco. :oops: Ta role evil, mu fakt sedla! No a vůbec se ti nedivím, že začínáš obracet, protože ve 3. sérii je Sammy naprosto ...no já na to ani nemám slov. Kripke to točí přesně podle mých představ. | |
|
| |
janka410 Winchester
| Predmet: Re: Sam Winchester 20.12.07 23:09 | |
| No mě přijde,že fakt musí být Kripke nějakej čaroděj nebo já nevím co,protože teda moje představy splňuje v seriálu taky No a jak píšete holky, ty Sammyho vize a to jak krásně se Dean o něj přitom bojí a stará a pak zase naopak když vidíte Sammyho starat se o Deana po otcově smrti Jéé já už bych chtěla další díl | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Sam Winchester 20.12.07 23:23 | |
| Nechci se opakovat....souhasím...akorát na tu pasáž, že Sammy se dostává na pozici číslo 1... tam já si nemůžu pomoc...jeho bráška má zatím přednost | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Sam Winchester 21.12.07 1:28 | |
| A čo sa vlastne s tými jeho víziami stalo? Dúfam, že sa ich len tak nezbavili, niekde som čítala, že to stálo veľa peňazí, a tak to dali bokom. To je však podľa mňa blbosť, veď používajú oveľa nákladnejšie efekty, než boli jeho vízie. Dosť ma to akože štve, pretože sa mi to páčilo. Diely 1x14, 01x21 aj 02x05 to krásne dotvorilo. Viem, že to zrejme súviselo s YEADom, ale aj tak, chcem ich späť... | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Sam Winchester 21.12.07 7:55 | |
| no to aj ja-to je moja oblubena cast na nom. no ja som si ista, ze ho mat radsej ako deana nebudem to nehrozi, ale v prvej serii bol skratka dean jednotka az pokym sam nedostal tie vizie, tie si skratka mojou slabostou-to som ho zacala mat fakt rada a teraz su uz takmer narovnako aj ked stale ma trosicku ale naozaj len trosicku navrch dean-no co sa mi pred tym nestalo je ze sa mi miestami paci sam viac napr v fresh blood, ale musim pripustit, ze na jeho viziach je aj deanova reakcia velkym plusom a strasne si uzivam pohlad na nho ked sa o sammyho boji-skratka ti dvaja patria k sebe, nemozme ich rozlucit alebo porovnavat to je akoby sme chceli oddelit ceresnicku od zvysku torty to sa skratka neda | |
|
| |
| Predmet: Re: Sam Winchester 21.12.07 9:22 | |
| Přesně tak df, rozdělit ty dva, by byl konec SN. To prostě nejde. A myslím, že snad ani nemůže existovat fanoušek SN, který by neměl jednoho z nich rád nebo by jednomu z nich nefandil. Oni prostě patří k sobě a jsou oba skvělí! No a k těm vizím....Mě to taky štve, že už je nemá. Taky je chci zpátky. Ale on je vlastně měl vždycky v souvislosti s některým tím "vyjímečným dítětem" a ti už jsou všichni mrtví, ne? :| Ale možná by se našlo něco, co by ty vize zase rozjelo. To bylo fakt bezvadný. A ještě jsem doufala, že bude mít třeba časem i ty další schopnosti (jak posunul skříň silou vůle a tak). Už jsem si říkala, že by třeba ty svoje skryté schopnosti mohl začít zdokonalovat a s jejich pomocí pak pomoct Deanovi z té dohody. :shame: Že by se prostě s tím, co drží tu dohodu, vypořádal po svém... No, ale to já si jenom tak pro sebe fantazíruju.... | |
|
| |
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Sam Winchester 21.12.07 13:53 | |
| Mně se některý ty díly, jak tam měl vize tolik nelíbily... takže někdy jsem to s těma vizema moc neprožívala... ale možná mu tuhle moc nemuseli tak utnout a občas by ho zase mohla hlavička rozbolet... ale možná to udělali proto, že JAck vlastně v 2x22 říkal, že když se tomu poddá, tak co všechno najednou dokáže a to bychom se čím dál víc u bratrů dostávali ke kouzlům a ztratilo by to tu rovinu - co je nadpřirozený a zlý, to zabijeme - že by se v příběhu už motalo moc témat najednou...a že otázek mám pořád hodně a spíš jich ještě přibývá | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Sam Winchester 21.12.07 18:49 | |
| Ja veľmi dúfam, že sa k víziám ešte vrátia..prečo by potom v ňom démoni videli možnú hrozbu, keď už žiadne schopnosti nemá. To sa mi akosi nezdá. Možno ich má, len teraz ustúpili do úzadia a keby sa im naplno otvoril, znova by sa vízie a ešte voľačo vrátili... | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Sam Winchester 21.12.07 19:42 | |
| no podla mna ich sam urcite dostane spat ak uz pre nic ine tak kvoli rubi urcite-ta tam nie je len na okrasu a urcite mu daako pomoze dostat naspat svoje schopnosti-a keby ich potom pouzil na zachranu deana no nadhera.... | |
|
| |
| Predmet: Re: Sam Winchester 21.12.07 19:49 | |
| Vize nevize....ještě pořád mi vrtá hlavou, proč mu dával YED pít tu svoji krev. Takže to by se tam taky ještě mohlo vysvětlit, ne? A je pravda, že po něm pase hromada démonů, takže něco "zvláštního" na něm ještě musí být. | |
|
| |
| Predmet: Re: Sam Winchester 21.12.07 20:08 | |
| To s tou krví bylo pěkně nechutný....Better than mother´s milk... a taky bych se o tom chtěla dozvědět něco víc | |
|
| |
janka410 Winchester
| Predmet: Re: Sam Winchester 21.12.07 20:11 | |
| No to je pravda, ta krev mi tam taky vrtá hlavou No a to, že po něm jdou všichni démoni :pale: Jéé to máme pořád tolik otázek na které neznáme odpovědi :pale: | |
|
| |
| Predmet: Re: Sam Winchester 21.12.07 20:17 | |
| A těch otázek mi přijde, že spíš přibývá...místo toho, aby ubývaly | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Sam Winchester 21.12.07 20:18 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: Sam Winchester 21.12.07 20:25 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Sam Winchester | |
| |
|
| |
| Sam Winchester | |
|