Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

Sam Winchester

Goto down 
+40
lentilka
Klenotka
Weronička
Peter67
Maria
Dzowika4
wiktoriano
janicag
Ewis
evetka
lenkka
Zizi
calla
Ellen
Violet
Fazulina
Pa001
sonca12
Kacena222
Faith
Anwiel
Soniq
dzajnisko
CrazyD
keksiiq
Kaja
bookika
Kristine
SkreechTina
SNlois
Madlen
LenkaX22
Samabel
Chrystelle
janka410
Night Angel
zoehart
dion-fortune
Silvia
Sarinka
44 posters
Choď na stránku : 1, 2, 3 ... 17 ... 33  Next
AutorSpráva
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

Počet príspevkov : 7654
Nálada : Sherlocked
Registration date : 29.11.2007

Sam Winchester Empty
OdoslaťPredmet: Sam Winchester   Sam Winchester Empty30.11.07 18:28

Nech si každý hovorí, čo chce, mojou naj, naj, naj postavou je Sammy a ešte lepšie, keď je evil!Sam. Je to taká naša inteligentná, podivná chodiaca encyklopédia a Deanove vtipy sú ešte lepšie, keď ich Sam skazí alebo ich nepochopí. Najviac sa mi páči, keď Deana neočakávane "zotrie" viď. 01x17. V prvej sérii je dosť naivný, ale už sa to vytráca. Sam Winchester 132752 Tiež nemôžem zabudnúť na jeho puppy eyes... Sad Sam je skrátka Deanovým opakom a veľakrát aj svedomím.
Návrat hore Goto down
http://sarinka.tumblr.com/
Silvia
Winchester
Winchester
Silvia

Počet príspevkov : 1268
Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester!
Registration date : 30.11.2007

Sam Winchester Empty
OdoslaťPredmet: Re: Sam Winchester   Sam Winchester Empty30.11.07 23:27

Aj ked mám v seriály oboch bratou veľmi Sam Winchester 170639 rada predsa len akosi o maličko radšej mám Sama.To ako sa na rozdiel od svojho brata na veci snaží pozerať občas až príliš "triezvo"Chvíle ked sa snaží Deanovy prehovoriť do duše jednoducho zbožňujem bounce Otázniky či je alebo nieje "zloduchom"
Twisted Evil Evil or Very Mad a ako sa v súvislosti s tým počas celej druhej série správal. :lol!:Takže Sammy go ! go!! Sam Winchester 975638
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D
Registration date : 01.12.2007

Sam Winchester Empty
OdoslaťPredmet: Re: Sam Winchester   Sam Winchester Empty01.12.07 1:29

no tak ja nemozem povedat, ze sam je mojim oblubencom, ale ked je evil tak to sa mi teda paci a tiez tie jeho vizie...no ved vsak mi snad rozumiete. Sam je nas Sammy... Very Happy [img]
Návrat hore Goto down
zoehart
Pocestný duch
Pocestný duch
zoehart

Počet príspevkov : 58

Sam Winchester Empty
OdoslaťPredmet: Re: Sam Winchester   Sam Winchester Empty01.12.07 2:30

sammy se mi nejvic libil v epizode 303...byl tam proste sladkej...ale bohuzel, zatim se mym oblibencem nestal...co neni, muze byt Wink
Návrat hore Goto down
Night Angel
Žltočočko
Žltočočko
Night Angel

Počet príspevkov : 627

Sam Winchester Empty
OdoslaťPredmet: Re: Sam Winchester   Sam Winchester Empty01.12.07 10:02

Tak jak u Deana - nemůžu říct, že by byl ten lepší z bratrů. Já je od sebe prostě nedokážu oddělit. S tím svědomím souhlasím. Líbí se mi na něm, že je chytrej a hlavně jeho chování v posledních epkách hlavně 3x07. Bez Sama by byl Dean ztracenej

Naposledy upravil dňa 02.12.07 22:35, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
http://night-angel.ic.cz/
janka410
Winchester
Winchester
janka410

Počet príspevkov : 5348
Nálada : Skvělá

Sam Winchester Empty
OdoslaťPredmet: Re: Sam Winchester   Sam Winchester Empty01.12.07 20:48

Tak musím říct, že teď už opravdu jsem na tom stejně u Deana a u Sammyho. Už nedokážu říct,kterej je můj oblíbenec,protože je mám fakt oba stejně ráda Sam Winchester 430869 Nedokážu si představit jednoho bez druhého Wink
A teď když vidím, co i Sammy je ochotnej pro Deana udělat- tak prostě jsou u mě zlatíčka oba Sam Winchester 430869 :oops:
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Sam Winchester Empty
OdoslaťPredmet: Re: Sam Winchester   Sam Winchester Empty03.12.07 1:53

no v tej poslednej epizode to co sam povedal deanovi ma dorazilo a teda ja som mala deana radsej (este stale mam) ale rozdiel je uz podstatne mensi, takze ktovie ktovie...tak ale seriozne co ine mam povedat po tom rozhovore???
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

Počet príspevkov : 10688
Nálada : Skvělá!

Sam Winchester Empty
OdoslaťPredmet: Re: Sam Winchester   Sam Winchester Empty20.12.07 22:48

Vidím, že budu muset zakročit, protože téma "Sam" nějak strádá. Twisted Evil Všichni se chodí vyplkávat "k Deanovi". Evil or Very Mad Laughing
Naprosto mi Sarinka mluvíš z duše!!! S dovolením se podepisuji pod vše, co jsi napsala. Sammy je prostě zlatíčko a bez něj by nebyl ani Dean ani SN. Sam Winchester 430869
Já jsem začala koukat na SN kvůli Jensenovi a Deana jsem si zamilovala téměř okamžitě. Ale během 1. série jsem si moc oblíbila i Sammmyho, přestože jsem ho občas označila za nevděčného floutka. Sam Winchester 316745 Ne, vážně. Působil na mě tak, že rodina pro něj až tak moc neznamená, v porovnání s Deanem. Ale třeba v 1x12 už jsem začínala obracet a bylo vidět, že i on nachází cestu k bratrovi. Moc se mi líbí ten způsob, jakým to umí s Deanem, jeho nekonečná trpělivost, s jakou snáší ty jeho mnohdy nemístné vtípky a podobně. Laughing
Během 2. série si mě Sammy získal už definitivně...jeho starost a péče o Deana, který se trápil smrtí otce...to mě prostě dostávalo Sam Winchester 430869 Sam Winchester 170639 No a abych to zkrátila....hned ze začátku té 2. série jsem věděla, že už nedokážu rozlišovat mezi Sammym a Deanem, že je mám prostě oba ráda úplně stejně. Oba jsou naprosto úžasní! No a ve 3. sérii už začínám zase nějak obracet :oops: a pomalu u mě vítězí Sammy. Sam Winchester 370581 Sam Winchester 430869 Sam Winchester 430869 Teda kam to se mnou půjde dál, nevím nevím.... :oops: Laughing
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Sam Winchester Empty
OdoslaťPredmet: Re: Sam Winchester   Sam Winchester Empty20.12.07 22:52

hm mne sa pacilo to samovo obvinovanie sa a jeho vizie a v dvojke este stale vitazil dean az v trojke sa mi to zacina obraciat
Návrat hore Goto down
janka410
Winchester
Winchester
janka410

Sam Winchester Empty
OdoslaťPredmet: Re: Sam Winchester   Sam Winchester Empty20.12.07 22:58

Tak já musím říct,že už ve druhé sérii se Sammy dostal skoro na úroveň Deana a ted bych řekla že jako super bratři u mě kráčí bok po boku a je to naprosto vyrovnané Sam Winchester 430869 Sam Winchester 430869 Sam Winchester 998745
Ale prostě musí být oba dva, jeden bez druhého to vůbec nepřipadá v úvahu
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

Sam Winchester Empty
OdoslaťPredmet: Re: Sam Winchester   Sam Winchester Empty20.12.07 23:00

df: jo, to se mi taky líbilo. Hlavně ty jeho vize, proto je jeden z mých velice oblíbených dílů i 2x05. Tam se mi hrozně líbilo, jak byl Dean vždycky strachy bez sebe, co se Sammym je. :oops: No a taky se mi moc líbilo, jak nad ním vlastně celou 2. sérii vysel otazník s tím, co řekl Deanovi John před smrtí. confused No A pak jsem se v každém díle bála, že už TO přichází... Rolling Eyes Very Happy 2x14 mě dorazil.... Sam Winchester 87642 Tam to Jared zahrál naprosto senzačně, já jsem Sammyho hltala jak něco. Shocked :oops: Sam Winchester 258431 Ta role evil, mu fakt sedla!
No a vůbec se ti nedivím, že začínáš obracet, protože ve 3. sérii je Sammy naprosto ...no já na to ani nemám slov. Kripke to točí přesně podle mých představ. Sam Winchester 328356
Návrat hore Goto down
janka410
Winchester
Winchester
janka410

Sam Winchester Empty
OdoslaťPredmet: Re: Sam Winchester   Sam Winchester Empty20.12.07 23:09

No mě přijde,že fakt musí být Kripke nějakej čaroděj nebo já nevím co,protože teda moje představy splňuje v seriálu taky Sam Winchester 949816
No a jak píšete holky, ty Sammyho vize a to jak krásně se Dean o něj přitom bojí a stará Sam Winchester 430869 a pak zase naopak když vidíte Sammyho starat se o Deana po otcově smrti Sam Winchester 430869
Jéé já už bych chtěla další díl Sam Winchester 312566
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

Počet príspevkov : 10070
Nálada : Travel and explore!!!

Sam Winchester Empty
OdoslaťPredmet: Re: Sam Winchester   Sam Winchester Empty20.12.07 23:23

Nechci se opakovat....souhasím...akorát na tu pasáž, že Sammy se dostává na pozici číslo 1... tam já si nemůžu pomoc...jeho bráška má zatím přednost
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

Sam Winchester Empty
OdoslaťPredmet: Re: Sam Winchester   Sam Winchester Empty21.12.07 1:28

A čo sa vlastne s tými jeho víziami stalo? Dúfam, že sa ich len tak nezbavili, niekde som čítala, že to stálo veľa peňazí, a tak to dali bokom. To je však podľa mňa blbosť, veď používajú oveľa nákladnejšie efekty, než boli jeho vízie. Dosť ma to akože štve, pretože sa mi to páčilo. Diely 1x14, 01x21 aj 02x05 to krásne dotvorilo. Viem, že to zrejme súviselo s YEADom, ale aj tak, chcem ich späť... Rolling Eyes
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Sam Winchester Empty
OdoslaťPredmet: Re: Sam Winchester   Sam Winchester Empty21.12.07 7:55

no to aj ja-to je moja oblubena cast na nom. no ja som si ista, ze ho mat radsej ako deana nebudem to nehrozi, ale v prvej serii bol skratka dean jednotka az pokym sam nedostal tie vizie, tie si skratka mojou slabostou-to som ho zacala mat fakt rada a teraz su uz takmer narovnako aj ked stale ma trosicku ale naozaj len trosicku navrch dean-no co sa mi pred tym nestalo je ze sa mi miestami paci sam viac Smile napr v fresh blood, ale musim pripustit, ze na jeho viziach je aj deanova reakcia velkym plusom a strasne si uzivam pohlad na nho ked sa o sammyho boji-skratka ti dvaja patria k sebe, nemozme ich rozlucit alebo porovnavat to je akoby sme chceli oddelit ceresnicku od zvysku torty Wink to sa skratka neda
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

Sam Winchester Empty
OdoslaťPredmet: Re: Sam Winchester   Sam Winchester Empty21.12.07 9:22

Přesně tak df, rozdělit ty dva, by byl konec SN. To prostě nejde. A myslím, že snad ani nemůže existovat fanoušek SN, který by neměl jednoho z nich rád nebo by jednomu z nich nefandil. Oni prostě patří k sobě a jsou oba skvělí! cheers
No a k těm vizím....Mě to taky štve, že už je nemá. Taky je chci zpátky. Sad Ale on je vlastně měl vždycky v souvislosti s některým tím "vyjímečným dítětem" a ti už jsou všichni mrtví, ne? :| Ale možná by se našlo něco, co by ty vize zase rozjelo. To bylo fakt bezvadný. A ještě jsem doufala, že bude mít třeba časem i ty další schopnosti (jak posunul skříň silou vůle a tak). Už jsem si říkala, že by třeba ty svoje skryté schopnosti mohl začít zdokonalovat a s jejich pomocí pak pomoct Deanovi z té dohody. :shame: Že by se prostě s tím, co drží tu dohodu, vypořádal po svém...Sam Winchester 132752 No, ale to já si jenom tak pro sebe fantazíruju.... Sam Winchester 328356 Sam Winchester 886945
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

Sam Winchester Empty
OdoslaťPredmet: Re: Sam Winchester   Sam Winchester Empty21.12.07 13:53

Mně se některý ty díly, jak tam měl vize tolik nelíbily... takže někdy jsem to s těma vizema moc neprožívala... ale možná mu tuhle moc nemuseli tak utnout a občas by ho zase mohla hlavička rozbolet...
ale možná to udělali proto, že JAck vlastně v 2x22 říkal, že když se tomu poddá, tak co všechno najednou dokáže a to bychom se čím dál víc u bratrů dostávali ke kouzlům a ztratilo by to tu rovinu - co je nadpřirozený a zlý, to zabijeme - že by se v příběhu už motalo moc témat najednou...a že otázek mám pořád hodně a spíš jich ještě přibývá affraid Suspect
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

Sam Winchester Empty
OdoslaťPredmet: Re: Sam Winchester   Sam Winchester Empty21.12.07 18:49

Ja veľmi dúfam, že sa k víziám ešte vrátia..prečo by potom v ňom démoni videli možnú hrozbu, keď už žiadne schopnosti nemá. To sa mi akosi nezdá. Možno ich má, len teraz ustúpili do úzadia a keby sa im naplno otvoril, znova by sa vízie a ešte voľačo vrátili... Twisted Evil
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Sam Winchester Empty
OdoslaťPredmet: Re: Sam Winchester   Sam Winchester Empty21.12.07 19:42

no podla mna ich sam urcite dostane spat ak uz pre nic ine tak kvoli rubi urcite-ta tam nie je len na okrasu a urcite mu daako pomoze dostat naspat svoje schopnosti-a keby ich potom pouzil na zachranu deana no nadhera....
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

Sam Winchester Empty
OdoslaťPredmet: Re: Sam Winchester   Sam Winchester Empty21.12.07 19:49

Vize nevize....ještě pořád mi vrtá hlavou, proč mu dával YED pít tu svoji krev. affraid Takže to by se tam taky ještě mohlo vysvětlit, ne?
A je pravda, že po něm pase hromada démonů, takže něco "zvláštního" na něm ještě musí být. Sam Winchester 733500
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

Sam Winchester Empty
OdoslaťPredmet: Re: Sam Winchester   Sam Winchester Empty21.12.07 20:08

To s tou krví bylo pěkně nechutný....Better than mother´s milk... Sam Winchester 87642 a taky bych se o tom chtěla dozvědět něco víc Sam Winchester 999804
Návrat hore Goto down
janka410
Winchester
Winchester
janka410

Sam Winchester Empty
OdoslaťPredmet: Re: Sam Winchester   Sam Winchester Empty21.12.07 20:11

No to je pravda, ta krev mi tam taky vrtá hlavou Sam Winchester 999804 No a to, že po něm jdou všichni démoni :pale: Sam Winchester 87642 Jéé to máme pořád tolik otázek na které neznáme odpovědi :pale:
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

Sam Winchester Empty
OdoslaťPredmet: Re: Sam Winchester   Sam Winchester Empty21.12.07 20:17

A těch otázek mi přijde, že spíš přibývá...místo toho, aby ubývaly Sam Winchester 999804
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Sam Winchester Empty
OdoslaťPredmet: Re: Sam Winchester   Sam Winchester Empty21.12.07 20:18

pocujte co ak bol yed nejako zpriazneny s luciferikom a dal im pit krv aby ich spravil svojimi detmi alebo nieco v tom zmysle-ako to maju upiri no a teraz je aj sam vlastne spojeny s luciferom a to vlastnou krvou takze sa ho boja lebo je ako priamy potomok alebo tak nejako Wink affraid confused :drunken: Sam Winchester 999804 Sam Winchester 932600
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

Sam Winchester Empty
OdoslaťPredmet: Re: Sam Winchester   Sam Winchester Empty21.12.07 20:25

oj, nic ve zlém, ale tohle je myšlenka, kter se mi ani trochu nelíbí affraid affraid confused
Návrat hore Goto down
Sponsored content

Sam Winchester Empty
OdoslaťPredmet: Re: Sam Winchester   Sam Winchester Empty

Návrat hore Goto down

Sam Winchester
Návrat hore 
Strana 1 z 33Choď na stránku : 1, 2, 3 ... 17 ... 33  Next

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Postavy :: Sam a Dean-
Prejdi na: