Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

Máte rádi Castiela?

Goto down 
+14
Weronička
Silvia
Zizi
lentilka
kaja666
Anwiel
str8tking
sisel
janka410
wiktoriano
dion-fortune
12NicolAlysska
janicag
Chrystelle
18 posters

Máte rádi Castiela?
1. Ano
Máte rádi Castiela? Vote_lcap95%Máte rádi Castiela? Vote_rcap
 95% [ 38 ]
2. Ne
Máte rádi Castiela? Vote_lcap5%Máte rádi Castiela? Vote_rcap
 5% [ 2 ]
Celkom hlasov : 40

AutorSpráva
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

Počet príspevkov : 10688
Nálada : Skvělá!
Registration date : 01.12.2007

Máte rádi Castiela? Empty
OdoslaťPredmet: Máte rádi Castiela?   Máte rádi Castiela? Empty05.04.09 10:51

Mám tady pro vás tuto jednoduchou otázku. Jestli pro vás bude jednoduché i odpovědět, to netuším Laughing, ale nechtěli jsme dávat další možnosti, protože jen chceme zjistit, jak si Castiel stojí, jestli ho většina vidí v seriálu ráda nebo naopak.

Chci podotknout, že otázka není položena pouze ve smyslu jestli ho milujete či nenávidíte. Tedy pokud ho někdo z vás zrovna moc nezbožňuje, ale přesto vám v seriálu nijak nevadí, zvolte odpověď 1.
Zkuste prostě popřemýšlet nad tím, jestli by pro vás bylo přijatelnější, kdyby v té 4. sérii vůbec nebyl nebo by bez něj podle vás děj neměl tu pravou šťávu. I když se určitě najde spousta lidí, kteří k němu mají neutrální postoj, přesto si myslím, že by i ti měli umět vybrat jednu z těchto dvou odpovědí, když se nad tím trochu zamyslí. Wink
Návrat hore Goto down
janicag
Winchester
Winchester
janicag

Počet príspevkov : 1301
Nálada : ...sick and tired...
Registration date : 23.08.2008

OdoslaťPredmet: Re: Máte rádi Castiela?   Máte rádi Castiela? Empty05.04.09 11:02

Neni o com... lol! Máte rádi Castiela? 430869
Návrat hore Goto down
http://community.livejournal.com/sa_tvojih_usana/
12NicolAlysska
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
12NicolAlysska

Počet príspevkov : 176
Nálada : Když je SPN tak to jde:):)
Registration date : 13.10.2008

OdoslaťPredmet: Re: Máte rádi Castiela?   Máte rádi Castiela? Empty05.04.09 11:04

Castiel to podle mě celé oživil.Prostě si bez něho neumím představit 4. sérii a navíc Misha Collins ho hraje perfektně. Takže dávám ano, mám ráda castiela a to hodně. 702 cheers
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D

OdoslaťPredmet: Re: Máte rádi Castiela?   Máte rádi Castiela? Empty05.04.09 11:11

ow hell yes Twisted Evil ale tak o mne to snáď už každý vie Laughing však ja sa nad ním rozplývam v každom diely 702 podľa mňa je to skvelá postava, ktorá suprovo oživila dej a hlavne si ma získal ten zvláštny vzťah medzi ním a deanom. 603 ako ja môžem čestne vyhlásiť, že ho milujem a neviem si predstaviť 4 sériu bez neho a strašne dúfam, že bude v čo najviac dieloch 5 série Máte rádi Castiela? 430869
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

Počet príspevkov : 2781
Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim...
Registration date : 05.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Máte rádi Castiela?   Máte rádi Castiela? Empty05.04.09 11:15

samozrejme ze áno ja Castiela úplne zboznujem Máte rádi Castiela? 430869 a to by som ostatných anjelov najradšej niekam poslala ale Cas je úzásný lol!
Návrat hore Goto down
http://sashanovely.blog.cz/
janka410
Winchester
Winchester
janka410

Počet príspevkov : 5348
Nálada : Skvělá

OdoslaťPredmet: Re: Máte rádi Castiela?   Máte rádi Castiela? Empty05.04.09 11:25

OK ...já teď asi šokuju některé lidi tady na foru Máte rádi Castiela? 934194 ale musím to prostě napsat tak,jak to teď momentálně cítím. Víte,že na začátku jsem Castiela úplně nesnášela, strašně mě vadilo,že je on pořád v blízkosti Deana...na úkor Sammyho. Máte rádi Castiela? 555452 Jenže když vidím,jak to ted ve 4 sérii je, kam se celej ten děj ubírá, co vlastně provedli s postavou Sama confused tak jsem se začala postupně s přítomností Castiela smiřovat a ted jsem už v takové situaci,kdy mě vážně nevadí Máte rádi Castiela? 934194 Beru to tak,že jeho postava je pro děj opravdu potřebná a jsem zvědavá,jakou úlohu ještě v celém tom ději sehraje. Určitě mě ovlivnilo i to,jak na mě zapůsobil Misha na Conech...tak nějak si mě získal Máte rádi Castiela? 312566
Takže já dávám ano Máte rádi Castiela? 886945
Návrat hore Goto down
sisel
Žltočočko
Žltočočko
sisel

Počet príspevkov : 754
Nálada : skúškové obdobie :D
Registration date : 12.03.2008

OdoslaťPredmet: Re: Máte rádi Castiela?   Máte rádi Castiela? Empty05.04.09 11:44

mam Castiela v seriali rad, lebo vzdy ked sa ukaze, tak spravi nieco zaujimave... minimalne spravi alebo povie nieco z coho sa smejem Laughing
Návrat hore Goto down
str8tking
Winchester
Winchester
str8tking

Počet príspevkov : 2698
Nálada : Som doma :D:D konečne
Registration date : 21.10.2008

OdoslaťPredmet: Re: Máte rádi Castiela?   Máte rádi Castiela? Empty05.04.09 12:39

Mne sa Catiel celkovo páči. Ajkeď je niekedy ako pripečený. Misha ho hrá skvelo. Robí tam dobre. 703 Máte rádi Castiela? 312566 Máte rádi Castiela? 312566 Máte rádi Castiela? 312566
Návrat hore Goto down
Anwiel
Winchester
Winchester
Anwiel

Počet príspevkov : 4325
Nálada : smíšená
Registration date : 09.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Máte rádi Castiela?   Máte rádi Castiela? Empty05.04.09 12:51

Já myslim, že u mě je to jesný, ikdyž tu budu asi jediná... Hrozně mi tam vadí, ne, že tam je a že je anděl, ale nesnášim jeho charakter a chování... A hlavně se mi ani nelíbí jako vzhledově, takže ani z tohohle pohledu u mě nemůže zabodovat, jako u většiny lidí...
A zatim jsem se nestačila smířit s tim, že zabírá místo Sammymu, vždycky mě neskutečně naštve, když je konec (např. Dean leží v nemocnici) a je tam Dean a Cas (a přitom Sammy tam u něj seděl celou dobu)!!! Kde jako je Sammmy!!!! Proč tam neni on, ten který tam má 100% být!!!!
Návrat hore Goto down
http://www.anwiel.blog.cz
kaja666
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
kaja666

Počet príspevkov : 250
Nálada : hm....
Registration date : 07.12.2008

OdoslaťPredmet: Re: Máte rádi Castiela?   Máte rádi Castiela? Empty05.04.09 13:16

tak ja som na začiatku castiela rada nemala kvôli tomu ako sa deanovi vyhrážal, že ho pošle späť do pekla a tak...ale postupom času som si ho obľúbila a teraz ho zbožňujem Máte rádi Castiela? 177401
Návrat hore Goto down
lentilka
Winchester
Winchester
lentilka

Počet príspevkov : 2175
Registration date : 15.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Máte rádi Castiela?   Máte rádi Castiela? Empty05.04.09 13:51

áno áno áno áno áno mám a hrozne veľmi Máte rádi Castiela? 891817 Máte rádi Castiela? 891817 Máte rádi Castiela? 891817
Návrat hore Goto down
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

Počet príspevkov : 4217
Nálada : Everyday is another opportunity to shine :)
Registration date : 05.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Máte rádi Castiela?   Máte rádi Castiela? Empty05.04.09 13:54

Bude to znieť zvláštne, ale aj ja som dala Áno. Nie je to 100% ale pravdou je, že má u mňa dobré body Máte rádi Castiela? 316745 Máte rádi Castiela? 316745 Je nápomocný, je anjel a neviem je to proste Castiel Máte rádi Castiela? 430869 Hej keď nad tým premýšľam, mám ho rada Máte rádi Castiela? 312566
Návrat hore Goto down
Silvia
Winchester
Winchester
Silvia

Počet príspevkov : 1268
Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester!
Registration date : 30.11.2007

OdoslaťPredmet: Re: Máte rádi Castiela?   Máte rádi Castiela? Empty05.04.09 15:43

Ja som hlasovala za áno,myslím,že je zaujímavá osoba aj keď by som tiež prijala ak by bol aj k Samovi trošičku viac ústretovejší ale to všetko možno má svoj dôvod,teda aspoň dúfam. 601 Máte rádi Castiela? 348507
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

Počet príspevkov : 10688
Nálada : Skvělá!

OdoslaťPredmet: Re: Máte rádi Castiela?   Máte rádi Castiela? Empty05.04.09 16:04

affraid Sakra, to jsem nečekala, že to bude až tak vyrovnané. Shocked Laughing No uvidíme, kolik se zde nakonec najde odpůrců.

Já jsem hlasovala také za první možnost a kdyby mi tohle někdo řekl před pár měsíci, tak.... Máte rádi Castiela? 132752 ...neuvěřím. Máte rádi Castiela? 316745 Asi jsem vážně potřebovala hodně času, abych jeho postavu dokázala vstřebat a nekonec jsem se, i přes veškeré své přesvědčení, že to nikdy neudělám, musela začít na celý SN dívat úplně jinak. Máte rádi Castiela? 71416 Jinak bych každou epizodu jen nadávala a nadávala. Konečně mi došlo, že se nedočkám toho, co tam chci a přišla jsem na to, že bude lepší smířit se s postavou, která se tam vyskytuje občas i častěji než můj milovaný Sammy.
Hodně mě ovlivnila epizoda 4x16, která se mi kupodivu strašně líbila, přestože byla převážně o Castielovi a Sammy tam "hrál spíš druhé housle". Vysvětlilo se tam totiž spousta věcí, takže jsem konečně pochopila, proč se Castiel choval tak, jak se chová, a že vlastně není vůbec tak špatný, jak mi předtím připadal. Máte rádi Castiela? 177401 A že je vlastně jen dobře, že tam teď je a bude. Máte rádi Castiela? 430869
U mně je běžné, že se mi v průběhu seriálů mění názory na postavy a mění se tedy i moji oblíbenci, podle toho, jak se jejich charakter třeba mění nebo vykresluje. Zářným příkladem je toho právě můj přechod z Deangirl na Samgirl. Twisted Evil A třeba o QAF ani nemluvím. Tam jsem na začátku jednu postavu milovala a nakonec ji k smrti nenávidím, jak se změnila. 603 Máte rádi Castiela? 316745

Takže tolik k mé změně postoje a musím říct, že jsem vážně ráda, jak to nakonec se mnou dopadlo, protože jinak nevím nevím, co bych dělala u 5. série.... Máte rádi Castiela? 968235 Máte rádi Castiela? 49896
Návrat hore Goto down
Weronička
Winchester
Winchester
Weronička

Počet príspevkov : 2213
Nálada : VON Z VODY!
Registration date : 11.02.2008

OdoslaťPredmet: Re: Máte rádi Castiela?   Máte rádi Castiela? Empty05.04.09 17:54

no tak u mna v tejto ankete taktiez neni o com... 603 zboznujem Castiela Máte rádi Castiela? 430869 Máte rádi Castiela? 430869
Návrat hore Goto down
Klenotka
Pocestný duch
Pocestný duch
Klenotka

Počet príspevkov : 61
Registration date : 06.11.2008

OdoslaťPredmet: Re: Máte rádi Castiela?   Máte rádi Castiela? Empty05.04.09 18:05

Koukám, že jsem teprve druhá, která hlasovala NE.
Tedy asi takhle, ten herec je celkem sympaťák, ale od začátku mi lezl děsně na nervy, jak měl kolikrát v epizodě větší prostor jak Sam a i teď to vypadá, že když se Dean potřebuje vybrečet (bohužel poslední dobou doslova), tak už běží za Castielem. Proto mi možná i vadí, protože vytváří mezi bratry velkou bariéru.
Ale celkově mi přijde takový, nevím, jak to říct "mouchy sněste si mě". Jako chápu, že je to oddaný služebník Pána (už jen napsat to mi trhá žíly), ale možná by neškodilo, kdyby občas otevřel oči.
To, že ho musí doslova praštit po hlavě, aby se mu v ní rozsvítilo, taky moc nepomáhá.
Nevím no, spíš mi přijde, že dělá víc škody než užitku, i když to určitě nebyl záměr.
Tak asi tak.
Návrat hore Goto down
http://www.sga-project.com/
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Máte rádi Castiela?   Máte rádi Castiela? Empty05.04.09 18:40

ja myslím, že si tie bariéry robia bratia sami Máte rádi Castiela? 934194 a castiel im párkrát pekne pomohol 603 keby nebolo jeho, tak sam pravdepodobne uzavrie tú dohodu s lilith 603 nechcem nikomu brať jeho názor ani ho vyvracať alebo niečo také, ale proste cítim potrebu sa k tomu vyjadriť aj z druhej strany.

castiel robí to, čo musí a pravdupovediac ja mám pocit, že tie oči otvára pomaly aj sám. no ale holt nie je to vždy také ľahké. prestať veriť v niečo, v čo ste verili celý život a začať veriť v niečo iné... ako ja ho chápem a strašne si ma získal už od začiatku a som nesmierne rada, že aj pár zarytých "haters" jeho postavy dokázal postupne presvedčiť a nenávidí alebo ho nemá rado čím ďalej tým menej ľudí 601

Naposledy upravil dion-fortune dňa 05.04.09 18:48, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
Anwiel
Winchester
Winchester
Anwiel

OdoslaťPredmet: Re: Máte rádi Castiela?   Máte rádi Castiela? Empty05.04.09 18:46

Klenotka napísal:
ale možná by neškodilo, kdyby občas otevřel oči.
To, že ho musí doslova praštit po hlavě, aby se mu v ní rozsvítilo, taky moc nepomáhá.

Ano, souhlasim s tebou, tuhle slepou víru nesnášim v životě a nesnášim jí i v seriálech a filmech.
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Máte rádi Castiela?   Máte rádi Castiela? Empty05.04.09 18:49

aha takže v tomto je problém 603 nuž ja sama slepo verím vo viac vecí, takže asi preto ho mám tak rada 603
Návrat hore Goto down
Anwiel
Winchester
Winchester
Anwiel

OdoslaťPredmet: Re: Máte rádi Castiela?   Máte rádi Castiela? Empty05.04.09 19:02

Ono de taky v co ten člověk věří... něco je neškodné a dokonce i roztomilé, ale něco mi neskutečně vadí a zrovna tohle je ten případ. Ale úplně chápu, že se někomu může Cas líbit jako postava i jako vzhledově... Ale stejně, tak jako tak, jsem celkem nespokojená s touhle sérií celkově a Cas a celá ta věc s bohem a anděli to jenom zakopává hlouběji a hlouběji...
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

Počet príspevkov : 4946
Nálada : upršaná :D
Registration date : 10.05.2008

OdoslaťPredmet: Re: Máte rádi Castiela?   Máte rádi Castiela? Empty05.04.09 19:08

Tak ja v boha neverím a pri slove cirkev sa mi otvára nožík vo vačku, ale Castiela mám rada. confused A chápem aj to, že celý život v niečo veril a je ťažké uveriť v niečo iné. A to že musel dostať aby sa mu rozsvietilo nie je až tak úplne pravda. Od Uriela dostal až po tom, čo už vedel, že je Uriel zlý. A keď dostal od Alastaira ešte nevedel, že to nerobí Alastair a vtedy som si ani ja nemyslela, že by to bol Uriel. A povedal mu to až Sam, že Alastair nemohol klamať. Takže na to prišiel sám, že je to Uriel.
Návrat hore Goto down
SkreechTina
Winchester
Winchester
SkreechTina

Počet príspevkov : 2962
Nálada : dovolenková
Registration date : 27.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: Máte rádi Castiela?   Máte rádi Castiela? Empty21.07.09 8:13

Ja som dala, prekvapivo, áno Máte rádi Castiela? 934194 Postava Castiela a očarila (asi to bolo tými krídlami Razz ) a bolo to pre mňa osobne zaujímavé sledovať, ako autor cez túto postavu bude vykreslovať Boha, Nebo a tie veci okolo toho. Aj keď to pre mňa znamenalo znášať aj nejaké tie oddané "kostolné žvásty", dáko som to prekusla. Cass ako sám anjel bol OK, ale potom sa ich tam namnožilo ako meňaviek v sennom náleve a už som sa strácala confused
Návrat hore Goto down
astík
Crossroads demon
Crossroads demon
astík

Počet príspevkov : 491
Nálada : with spn awesome
Registration date : 19.01.2012

OdoslaťPredmet: Re: Máte rádi Castiela?   Máte rádi Castiela? Empty25.01.12 12:26

Máte rádi Castiela? 572728 Castiela mám ráda, i když bych ho někdy Máte rádi Castiela? 812801 , když se víc jak rok neozval Sammymu, že mu nemá co říct bylo fakt na zabití Máte rádi Castiela? 332617 a takových castielovin je tam víc, ale na druhou stranu musím zase uznat, že se mu podařilo brášky vytáhnout z pěkných malérů. A více upřímnosti Cas/Dean by taky nebylo na škodu. Opilý Cas Máte rádi Castiela? 660854 - waw a ten věčně jeho nechápavý výraz Shocked confused na Deanovi narážky Máte rádi Castiela? 316745 Máte rádi Castiela? 316745 Máte rádi Castiela? 316745 , takže jo - mám ho ráda 702
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Máte rádi Castiela?   Máte rádi Castiela? Empty

Návrat hore Goto down

Máte rádi Castiela?
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Postavy :: Ankety-
Prejdi na: