| Máte rádi Castiela? | |
|
+14Weronička Silvia Zizi lentilka kaja666 Anwiel str8tking sisel janka410 wiktoriano dion-fortune 12NicolAlysska janicag Chrystelle 18 posters |
Máte rádi Castiela? | 1. Ano | | 95% | [ 38 ] | 2. Ne | | 5% | [ 2 ] |
| Celkom hlasov : 40 | | |
|
Autor | Správa |
---|
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Máte rádi Castiela? 05.04.09 10:51 | |
| Mám tady pro vás tuto jednoduchou otázku. Jestli pro vás bude jednoduché i odpovědět, to netuším , ale nechtěli jsme dávat další možnosti, protože jen chceme zjistit, jak si Castiel stojí, jestli ho většina vidí v seriálu ráda nebo naopak. Chci podotknout, že otázka není položena pouze ve smyslu jestli ho milujete či nenávidíte. Tedy pokud ho někdo z vás zrovna moc nezbožňuje, ale přesto vám v seriálu nijak nevadí, zvolte odpověď 1. Zkuste prostě popřemýšlet nad tím, jestli by pro vás bylo přijatelnější, kdyby v té 4. sérii vůbec nebyl nebo by bez něj podle vás děj neměl tu pravou šťávu. I když se určitě najde spousta lidí, kteří k němu mají neutrální postoj, přesto si myslím, že by i ti měli umět vybrat jednu z těchto dvou odpovědí, když se nad tím trochu zamyslí. | |
|
| |
janicag Winchester
Počet príspevkov : 1301 Age : 38 Bydlisko : Spišská Nová Ves Nálada : ...sick and tired... Registration date : 23.08.2008
| |
| |
12NicolAlysska Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 176 Age : 31 Bydlisko : Morava 4ever Nálada : Když je SPN tak to jde:):) Registration date : 13.10.2008
| |
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Máte rádi Castiela? 05.04.09 11:11 | |
| ow hell yes ale tak o mne to snáď už každý vie však ja sa nad ním rozplývam v každom diely podľa mňa je to skvelá postava, ktorá suprovo oživila dej a hlavne si ma získal ten zvláštny vzťah medzi ním a deanom. ako ja môžem čestne vyhlásiť, že ho milujem a neviem si predstaviť 4 sériu bez neho a strašne dúfam, že bude v čo najviac dieloch 5 série | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Máte rádi Castiela? 05.04.09 11:15 | |
| samozrejme ze áno ja Castiela úplne zboznujem a to by som ostatných anjelov najradšej niekam poslala ale Cas je úzásný | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Máte rádi Castiela? 05.04.09 11:25 | |
| OK ...já teď asi šokuju některé lidi tady na foru ale musím to prostě napsat tak,jak to teď momentálně cítím. Víte,že na začátku jsem Castiela úplně nesnášela, strašně mě vadilo,že je on pořád v blízkosti Deana...na úkor Sammyho. Jenže když vidím,jak to ted ve 4 sérii je, kam se celej ten děj ubírá, co vlastně provedli s postavou Sama tak jsem se začala postupně s přítomností Castiela smiřovat a ted jsem už v takové situaci,kdy mě vážně nevadí Beru to tak,že jeho postava je pro děj opravdu potřebná a jsem zvědavá,jakou úlohu ještě v celém tom ději sehraje. Určitě mě ovlivnilo i to,jak na mě zapůsobil Misha na Conech...tak nějak si mě získal Takže já dávám ano | |
|
| |
sisel Žltočočko
Počet príspevkov : 754 Age : 35 Bydlisko : Žilina Nálada : skúškové obdobie :D Registration date : 12.03.2008
| Predmet: Re: Máte rádi Castiela? 05.04.09 11:44 | |
| mam Castiela v seriali rad, lebo vzdy ked sa ukaze, tak spravi nieco zaujimave... minimalne spravi alebo povie nieco z coho sa smejem | |
|
| |
str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| Predmet: Re: Máte rádi Castiela? 05.04.09 12:39 | |
| | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: Máte rádi Castiela? 05.04.09 12:51 | |
| Já myslim, že u mě je to jesný, ikdyž tu budu asi jediná... Hrozně mi tam vadí, ne, že tam je a že je anděl, ale nesnášim jeho charakter a chování... A hlavně se mi ani nelíbí jako vzhledově, takže ani z tohohle pohledu u mě nemůže zabodovat, jako u většiny lidí... A zatim jsem se nestačila smířit s tim, že zabírá místo Sammymu, vždycky mě neskutečně naštve, když je konec (např. Dean leží v nemocnici) a je tam Dean a Cas (a přitom Sammy tam u něj seděl celou dobu)!!! Kde jako je Sammmy!!!! Proč tam neni on, ten který tam má 100% být!!!! | |
|
| |
kaja666 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 250 Age : 31 Nálada : hm.... Registration date : 07.12.2008
| Predmet: Re: Máte rádi Castiela? 05.04.09 13:16 | |
| tak ja som na začiatku castiela rada nemala kvôli tomu ako sa deanovi vyhrážal, že ho pošle späť do pekla a tak...ale postupom času som si ho obľúbila a teraz ho zbožňujem | |
|
| |
lentilka Winchester
Počet príspevkov : 2175 Age : 44 Registration date : 15.04.2008
| Predmet: Re: Máte rádi Castiela? 05.04.09 13:51 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Máte rádi Castiela? 05.04.09 13:54 | |
| Bude to znieť zvláštne, ale aj ja som dala Áno. Nie je to 100% ale pravdou je, že má u mňa dobré body Je nápomocný, je anjel a neviem je to proste Castiel Hej keď nad tým premýšľam, mám ho rada | |
|
| |
Silvia Winchester
Počet príspevkov : 1268 Bydlisko : Bardejov Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester! Registration date : 30.11.2007
| |
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Máte rádi Castiela? 05.04.09 16:04 | |
| Sakra, to jsem nečekala, že to bude až tak vyrovnané. No uvidíme, kolik se zde nakonec najde odpůrců. Já jsem hlasovala také za první možnost a kdyby mi tohle někdo řekl před pár měsíci, tak.... ...neuvěřím. Asi jsem vážně potřebovala hodně času, abych jeho postavu dokázala vstřebat a nekonec jsem se, i přes veškeré své přesvědčení, že to nikdy neudělám, musela začít na celý SN dívat úplně jinak. Jinak bych každou epizodu jen nadávala a nadávala. Konečně mi došlo, že se nedočkám toho, co tam chci a přišla jsem na to, že bude lepší smířit se s postavou, která se tam vyskytuje občas i častěji než můj milovaný Sammy. Hodně mě ovlivnila epizoda 4x16, která se mi kupodivu strašně líbila, přestože byla převážně o Castielovi a Sammy tam "hrál spíš druhé housle". Vysvětlilo se tam totiž spousta věcí, takže jsem konečně pochopila, proč se Castiel choval tak, jak se chová, a že vlastně není vůbec tak špatný, jak mi předtím připadal. A že je vlastně jen dobře, že tam teď je a bude. U mně je běžné, že se mi v průběhu seriálů mění názory na postavy a mění se tedy i moji oblíbenci, podle toho, jak se jejich charakter třeba mění nebo vykresluje. Zářným příkladem je toho právě můj přechod z Deangirl na Samgirl. A třeba o QAF ani nemluvím. Tam jsem na začátku jednu postavu milovala a nakonec ji k smrti nenávidím, jak se změnila. Takže tolik k mé změně postoje a musím říct, že jsem vážně ráda, jak to nakonec se mnou dopadlo, protože jinak nevím nevím, co bych dělala u 5. série.... | |
|
| |
Weronička Winchester
Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008
| |
| |
Klenotka Pocestný duch
Počet príspevkov : 61 Age : 42 Registration date : 06.11.2008
| Predmet: Re: Máte rádi Castiela? 05.04.09 18:05 | |
| Koukám, že jsem teprve druhá, která hlasovala NE. Tedy asi takhle, ten herec je celkem sympaťák, ale od začátku mi lezl děsně na nervy, jak měl kolikrát v epizodě větší prostor jak Sam a i teď to vypadá, že když se Dean potřebuje vybrečet (bohužel poslední dobou doslova), tak už běží za Castielem. Proto mi možná i vadí, protože vytváří mezi bratry velkou bariéru. Ale celkově mi přijde takový, nevím, jak to říct "mouchy sněste si mě". Jako chápu, že je to oddaný služebník Pána (už jen napsat to mi trhá žíly), ale možná by neškodilo, kdyby občas otevřel oči. To, že ho musí doslova praštit po hlavě, aby se mu v ní rozsvítilo, taky moc nepomáhá. Nevím no, spíš mi přijde, že dělá víc škody než užitku, i když to určitě nebyl záměr. Tak asi tak. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Máte rádi Castiela? 05.04.09 18:40 | |
| ja myslím, že si tie bariéry robia bratia sami a castiel im párkrát pekne pomohol keby nebolo jeho, tak sam pravdepodobne uzavrie tú dohodu s lilith nechcem nikomu brať jeho názor ani ho vyvracať alebo niečo také, ale proste cítim potrebu sa k tomu vyjadriť aj z druhej strany. castiel robí to, čo musí a pravdupovediac ja mám pocit, že tie oči otvára pomaly aj sám. no ale holt nie je to vždy také ľahké. prestať veriť v niečo, v čo ste verili celý život a začať veriť v niečo iné... ako ja ho chápem a strašne si ma získal už od začiatku a som nesmierne rada, že aj pár zarytých "haters" jeho postavy dokázal postupne presvedčiť a nenávidí alebo ho nemá rado čím ďalej tým menej ľudí
Naposledy upravil dion-fortune dňa 05.04.09 18:48, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: Máte rádi Castiela? 05.04.09 18:46 | |
| - Klenotka napísal:
- ale možná by neškodilo, kdyby občas otevřel oči.
To, že ho musí doslova praštit po hlavě, aby se mu v ní rozsvítilo, taky moc nepomáhá. Ano, souhlasim s tebou, tuhle slepou víru nesnášim v životě a nesnášim jí i v seriálech a filmech. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Máte rádi Castiela? 05.04.09 18:49 | |
| aha takže v tomto je problém nuž ja sama slepo verím vo viac vecí, takže asi preto ho mám tak rada | |
|
| |
Anwiel Winchester
| Predmet: Re: Máte rádi Castiela? 05.04.09 19:02 | |
| Ono de taky v co ten člověk věří... něco je neškodné a dokonce i roztomilé, ale něco mi neskutečně vadí a zrovna tohle je ten případ. Ale úplně chápu, že se někomu může Cas líbit jako postava i jako vzhledově... Ale stejně, tak jako tak, jsem celkem nespokojená s touhle sérií celkově a Cas a celá ta věc s bohem a anděli to jenom zakopává hlouběji a hlouběji... | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Máte rádi Castiela? 05.04.09 19:08 | |
| Tak ja v boha neverím a pri slove cirkev sa mi otvára nožík vo vačku, ale Castiela mám rada. A chápem aj to, že celý život v niečo veril a je ťažké uveriť v niečo iné. A to že musel dostať aby sa mu rozsvietilo nie je až tak úplne pravda. Od Uriela dostal až po tom, čo už vedel, že je Uriel zlý. A keď dostal od Alastaira ešte nevedel, že to nerobí Alastair a vtedy som si ani ja nemyslela, že by to bol Uriel. A povedal mu to až Sam, že Alastair nemohol klamať. Takže na to prišiel sám, že je to Uriel. | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Máte rádi Castiela? 21.07.09 8:13 | |
| Ja som dala, prekvapivo, áno Postava Castiela a očarila (asi to bolo tými krídlami ) a bolo to pre mňa osobne zaujímavé sledovať, ako autor cez túto postavu bude vykreslovať Boha, Nebo a tie veci okolo toho. Aj keď to pre mňa znamenalo znášať aj nejaké tie oddané "kostolné žvásty", dáko som to prekusla. Cass ako sám anjel bol OK, ale potom sa ich tam namnožilo ako meňaviek v sennom náleve a už som sa strácala | |
|
| |
astík Crossroads demon
Počet príspevkov : 491 Bydlisko : Praha Nálada : with spn awesome Registration date : 19.01.2012
| Predmet: Re: Máte rádi Castiela? 25.01.12 12:26 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Máte rádi Castiela? | |
| |
|
| |
| Máte rádi Castiela? | |
|