| Náš vlastný Supernatural magazín | |
|
+11Zizi Silvia Soniq cleo SkreechTina str8tking 12NicolAlysska wiktoriano Anwiel dion-fortune Sarinka 15 posters |
|
Autor | Správa |
---|
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný Supernatural magazín 12.04.09 20:25 | |
| okey, tak kedy môžeme začať s písaním článkov a kam ich máme posielať? btw ja by som spravila článok o exorcizme ak by som mohla ako moju prvotinu do časopisu | |
|
| |
str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| Predmet: Re: Náš vlastný Supernatural magazín 12.04.09 20:27 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný Supernatural magazín 12.04.09 22:47 | |
| Všetko sa dozviete, najskôr však potrebujem teda vedieť, kto bude súčasťou redakčnej rady a bude môcť prispieť minimálne jedným článkom, prosím, berte to seriózne.... takže sa hláste a ostatné sa už následne dozviete... diskusiu o článkoch a podobne prenecháme na iné miesto, aby sme ostatným neskazili prekvapenie... | |
|
| |
Ettie Winchester
Počet príspevkov : 1500 Age : 35 Bydlisko : in the arms of the angel Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue.. Registration date : 13.01.2008
| Predmet: Re: Náš vlastný Supernatural magazín 12.04.09 23:12 | |
| i ja by som rada pomohla dako:) ak su este miesta volne ja zo seba daco vypotim vzdy:D okrem toho ciste hypoteticky by sa dali brat veci z FanFiction do casaku_) | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný Supernatural magazín 12.04.09 23:12 | |
| Já bych se určitě připojila taky... akorát, jak už někteří zmiňovali, škola je letos trochu namáhavější, tak se nejdřív nějak potřebuju dostat přes konec května. Ale potom už by neměl být problém si nějaký čas na psaní a tvoření najít. | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Náš vlastný Supernatural magazín 12.04.09 23:43 | |
| a koľko redaktorov to vlastne bude treba Ettie to je dobrý napad ze by sme tam mohli občas hodit aj nejakú poviedku | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný Supernatural magazín 13.04.09 0:48 | |
| wiktoriano, počet nie je presne stanovený, čím viac, tým lepšie... | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný Supernatural magazín 13.04.09 1:01 | |
| no tak ja sa hlásim neviem či stíham niečo napísať do prvého čísla, teraz to mám ozaj hektické, ale do budúcnosti so mnou určite rátajte a možno sa mi podarí napísať niečo už aj teraz, ale s tým by som na 100% nerátala | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: Náš vlastný Supernatural magazín 13.04.09 8:39 | |
| Tak já taky nestíham, ale myslím, že malý článek s 10 důvody, proč by se měl JDM vrátit bych dala určitě... A watchmena bych taky (s pomocí kámoše) dala dohromady. | |
|
| |
Silvia Winchester
Počet príspevkov : 1268 Bydlisko : Bardejov Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester! Registration date : 30.11.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný Supernatural magazín 13.04.09 9:39 | |
| | |
|
| |
12NicolAlysska Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 176 Age : 31 Bydlisko : Morava 4ever Nálada : Když je SPN tak to jde:):) Registration date : 13.10.2008
| Predmet: Re: Náš vlastný Supernatural magazín 13.04.09 9:50 | |
| Počítejte i semnou možná jede článek vymáčknu | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Náš vlastný Supernatural magazín 13.04.09 14:52 | |
| no ja sa priznám ze som ešte nejaký članok neskúšala písat som sa venovala len poviedkam. ale skúsim to a hádam sa niečo podarí takze sa hlásim tiez. len mi zatiaľ nenapadá nejaká tém tak ak by mal niekto nápad. a najlepšie by bolo niečo v súvislosti s Deanom to by určite nebol problém napísat a ked nie by som mohla aj niečo o Samovi a ostatných ako on. a o zltoočkových plánoch s nimi. to by ma tiez bavilo | |
|
| |
LenkaX22 Winchester
Počet príspevkov : 1639 Age : 39 Bydlisko : Sereď Nálada : look at me.... i´m happy :D Registration date : 03.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný Supernatural magazín 18.09.09 8:57 | |
| no takze len v kratkosti ...necitala som tie predosle strany,lebo som tu nebola 100 rokov a faaaaaakt ma bolia oci a nechce sa mi to citat ...ale tato tema ma veelmo prevelmo zaujala..takze davam do placu zopar otazok a prosiim odpovedzte mi niekto ...takze sa uz chysta casak? casak je uz na svete?? ako to,ze o tom neviem a nemam ho??? no jo,tak to by na zaciatok stacilo ..dakujem,kazdemu,kto mi odpovie ...LOVU ZDAR | |
|
| |
niki-morgan Pocestný duch
Počet príspevkov : 108 Age : 35 Bydlisko : Praha Registration date : 05.06.2008
| Predmet: Re: Náš vlastný Supernatural magazín 22.11.09 16:23 | |
| Tak jestli jste to ještě nerozjeli, tak já se klidně přidám..Třeba nějaká křížovka s tématikou SN a nějaká cena by za to byla | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Náš vlastný Supernatural magazín | |
| |
|
| |
| Náš vlastný Supernatural magazín | |
|